Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

maşallah hemence dünden bugune 40 sayfa yapmıssınız çeneniz düşmüş yeni topik diye coşmuşsunuz

dalincim senin haberini okudum aman çok şükür iyi haberinide okudum hayırlsıyla sıkıntını atlat hayırlısıyla al bebişini kucagına

canlarım ben çok gelemiyorum ama bilgi vereyim yumurtlama günlerni degerlendirdik şükür batıma az kaldı hayırlsı diyorum çok takmıyorum düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum belirtilre bakmıyorum
herşeyin hayırlısı diyorum
sizleri öpüyorum

mrhba arkadaslar ben geldim doktora gittim bugun sag tarafimda bir tane yumurtam 17 cm varmis klomen kullandim ya ben bu ay
bugun 9.gunum daha.catlatma igne verdi pazar aksami olacam pazartesiye kadar iliski yasak ondan sonra gun asiri dedi
benden haberler boyle iste sizde ne var ne yok

bugün adet oldum ben ya(( gitti emekler boş.. eşim izin almıştı okadar kısmet değilmiş ben artık girmiycem çünkü temmuza kadar hamile kalmam zorlaştı bu durumda yaz tatilini bekliycez mecbur.. hamile kalanlara tebrikler darısı başımıza artık byeee :)

kizlar benim bat 10 mayis cok sukur gelen giden yok simdilik ama bi yandan da husran korkusu iste Rabbim neylerse guzel eyler insallah hayirlisi ile hamileyimdir :)

Banucum yeni topiğimiz hayırlı uğurulu olsun :)) çok iyi olmuş yeni topik açman canım benim:)) benimde batım 31 mayıs yaz bakiim beni de :)))

merhaba banucum bende mayısata umut bekleyenlerdenim benimde bat 22-23 mayıs hayırlısı olsun

Kızlaaar hoşgeldiniz:) İlkbhr nurran hadi inşallah bu aydan sizi hamiş çıkarırız.. Nurran ben de fazla giremiyorum artık eskisi gibi, okula gidip geliyorum.. Ara ara gel ama özletme fazla kendini

Manolyax, lalinada... Çok keyiflisiniz şimdi siz bebişlerinizin pıtpıtlarını duymuşsunuz, tebrikler.. Daha yaşamadım o duyguyu ama eminim çok özel bir deneyimdir.. İnşallah hep böyle sağlıklı keyifli bir hamişlik geçirirsiniz..

Darısı biz bekleyenlerin başınaaa...

Tülinin 2. ayda klomen işe yaramıştı hemencik hamiş kaldı.. İnşallah senin hemen ilk aydan tutar tatlım.. Bakalım, bir kaç ay daha bekleyeceğim bende, o zamana kadar bişey olmazsa doktora gideceğim.. Aslında daha öncede gidebilirim ama biraz bekliyorum özellikle çünkü okulumu da tamamlamak istiyorum bir yandan.. gerçi bizim planlarla yürümüyor bu işler

Üzülme hayatım.. İlk gün insan kötü oluyor ama sonra toparlıyor kendini... neden temmuza kadar hamile kalman zorlaştı? öyleyse de salla gitsin sıkma canını, hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz tatlım..

kizlar benim bat 10 mayis cok sukur gelen giden yok simdilik ama bi yandan da husran korkusu iste Rabbim neylerse guzel eyler insallah hayirlisi ile hamileyimdir :)

Ay hadi inşallah hamişsindir tatlım.. Kan testi falan yaptır bari pazartesiye kadar bişey gelmezse..

canim yaa bu kadar uzme kendini ne hayirlisiysa o olsun insallh yaza kalacaksin o zaman hamile surada yaza ne kaldi caniim hem hamile kaldiginda esinde yaninda olur daha iyi olurr hem hamile kalamayacaksin diye neden girmiyon ki muhabbet ederiz ne guzel kafan dagilir ama

caniiimmm hadi hayirlisi bakalim insallh hamissindir yaaa alalim artik guzel haberler kotu dusunme canimmm iyi dusunelim iyi olsun

canim yaa evet insallh tutar bu ay ugrasmam bir daha ama hayirlisi artik belki bu acemeligimize gelir de onumuzde ay kalirim:))
canim biliyon ha deyince olmuyoki amma:))

Bilmez miyim:) 5. aydayım, bu ayda bişey yok gibi .. oysa ben şak diye hamile kalıcam sanırdım önceden:))) Ama artık gerçekten takmıyorum yasamim, yani olacak elbet ama vardır kendince bir zamanı diyorum.. ilk aylarda çok üzüldüm adet olunca ama mesela geçen ay hiç iplemedim, aa kırmızılar gelmiş deyip geçtim.. Alışmaya başladım galiba duruma:)

canim insallh vardir bu ayy
dogru diyorsun elbet olacak bir gun ama hemen olsun istiyorum benn)
ben birde evlendikten sonra birde ilk sene korundum yaa sanki hemen oluyor da:))

canim insallh vardir bu ayy
dogru diyorsun elbet olacak bir gun ama hemen olsun istiyorum benn)
ben birde evlendikten sonra birde ilk sene korundum yaa sanki hemen oluyor da:))

ahahahahaha yaa di mi:) ben de ilk ay balayında falan korunmuştum, sanki hemen şıp diye tutacak, tutmuyormuş meğer:)

Ama olacak tatlım evet orası kesin, seneye bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah

hayırlısı olsun arkadasım ...yaza az kaldı zaten ama bebiş yok diye niye gelmyorsun ki gel konuşuruz

hadi hayırlı haberlerle gel canım p.tesi inşallah kırmızılar gelmezde kan testi yaptırırsın ayy heycan yaptım şimdi

banucum aslında hep gelmek istiyorum ama burda belirtiler sunlar bunlar çok okuyunca kendimi dinliyorum azcık pskolojim bozuldu gibi oldu ama ugramaz olurmuyum ailem oldunuz en özel şeyleri burda anlatıyorum bende sizi özlüyorum

Kızlar ben kursa gitmek için yola çıkar.. Bebiş gelene kadar bari az biraz sökeyim şu finceyi:) Herkese hayırlı cumalar olsun.. Listeyi ara ara ilk sayfada güncelliyorum..

Hei Mitä kuuluu Çok zor bir dile benziyor Banu bu yaaa. Mesela basit almanca metinleri okuyunca anlayabiliyorum. Hollandaca da Almanca'ya benziyor ondan da az cok anlıyorum. Ama bu bana hiç bir şey çağrıştırmıyor. Kolay gelsin canım valla.

Herkese iyi akşamlar... 9ay canım seni de hatırlıyorum... Pembemasal da gelse bari... Belki beni unutmuşsunuzdur ama

Selam canımm! Unutur muyuz hiç aşk olsun Biraz sinirliymişsin bu aralar okuduğuma göre. Hormonlardandır canım ya. Ama yinede sen sakin olmaya çalış. Klişe olacak ama çok takma kafana. Şimdi çok erken ama bebeğin büyüdüğü zaman o da bunları hissedecek. Çünkü sen bir duygu hissettiğin zaman vücudun bazı kimyasallar salgılıyor ve bunlar plasentadan saniyeler içerisinde bebeğe ulaşıyor. Mutlu bebekler için mutlu anneler prensibi :)

Melzanur ben kürtaj olduğunu bilmiyordum Çok geçmiş olsun canım. Ancak tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. Ben olsam ben de hemen herkesle paylaşırdım ve ardından büyük hayal kırıklığı yaşardım. Ama bunlar olan şeyler. Kabullenmekten başka çare yok. Şu an en önemli şey senin sağlığın. Kanama için bari bir doktorunu ara. Bilmiyorum ama biraz uzun sürmüş gibi geldi.

Çok iyi yapıyorsun pembemasal. Ben senin tam tersi yolunda ilerliyorum ama seni gönülden destekliyorum. Pcos için kilo vermek bile tek başına çözüm olabiliyor.

hayaletcasper geçmiş olsun canım Ama kendini iyi hissetmene sevindim. Testlerin de iyi çıkar umarım.

ahahahahaha yaa di mi:) ben de ilk ay balayında falan korunmuştum, sanki hemen şıp diye tutacak, tutmuyormuş meğer:)

Ama olacak tatlım evet orası kesin, seneye bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah

Ben 6 ay korundum saf saf Sen en azından sadece 1 ay kaybetmişsin

Şok geçirdim. 6-7 aylık evliler bile hemen bebek düşünyor. Ben evlendiğimin ilk senesi istemedm bekarlıktan yeni çıkmanın verdiği bi hisle hayır dedim. 1.5 yıl korunduk. Şimdi istiyorus 4 aydır ama olmuyo. Meğer korunmasaymışızda olurmuş diye içimden geçiriyorum artık. Aslında çok uzatmamak gerek en güzeli en fazla 1 sene korunmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…