Hei Mitä kuuluuÇok zor bir dile benziyor Banu bu yaaa. Mesela basit almanca metinleri okuyunca anlayabiliyorum. Hollandaca da Almanca'ya benziyor ondan da az cok anlıyorum. Ama bu bana hiç bir şey çağrıştırmıyor. Kolay gelsin canım valla.
Selam canımm! Unutur muyuz hiç aşk olsunBiraz sinirliymişsin bu aralar okuduğuma göre. Hormonlardandır canım ya. Ama yinede sen sakin olmaya çalış. Klişe olacak ama çok takma kafana. Şimdi çok erken ama bebeğin büyüdüğü zaman o da bunları hissedecek. Çünkü sen bir duygu hissettiğin zaman vücudun bazı kimyasallar salgılıyor ve bunlar plasentadan saniyeler içerisinde bebeğe ulaşıyor. Mutlu bebekler için mutlu anneler prensibi :)
Melzanur ben kürtaj olduğunu bilmiyordumÇok geçmiş olsun canım. Ancak tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. Ben olsam ben de hemen herkesle paylaşırdım ve ardından büyük hayal kırıklığı yaşardım. Ama bunlar olan şeyler. Kabullenmekten başka çare yok. Şu an en önemli şey senin sağlığın. Kanama için bari bir doktorunu ara. Bilmiyorum ama biraz uzun sürmüş gibi geldi.
Çok iyi yapıyorsun pembemasal. Ben senin tam tersi yolunda ilerliyorum ama seni gönülden destekliyorum. Pcos için kilo vermek bile tek başına çözüm olabiliyor.
hayaletcasper geçmiş olsun canımAma kendini iyi hissetmene sevindim. Testlerin de iyi çıkar umarım.
banucum aslında hep gelmek istiyorum ama burda belirtiler sunlar bunlar çok okuyunca kendimi dinliyorum azcık pskolojim bozuldu gibi oldu ama ugramaz olurmuyum ailem oldunuz en özel şeyleri burda anlatıyorum bende sizi özlüyorum
Hei Mitä kuuluuÇok zor bir dile benziyor Banu bu yaaa. Mesela basit almanca metinleri okuyunca anlayabiliyorum. Hollandaca da Almanca'ya benziyor ondan da az cok anlıyorum. Ama bu bana hiç bir şey çağrıştırmıyor. Kolay gelsin canım valla.
iyigeceler dilemek için girmiştim nehirasi ve benden başka kimse yok...neyse iyi dileklerimiz sizin kalplerinize mutlaka sirayet edecektir...herkese tatlı rüyalarrr
bugün adet oldum ben ya(( gitti emekler boş.. eşim izin almıştı okadar kısmet değilmiş ben artık girmiycem çünkü temmuza kadar hamile kalmam zorlaştı bu durumda yaz tatilini bekliycez mecbur.. hamile kalanlara tebrikler darısı başımıza artık byeee :)
Heeeeeeeeeeeeyyy pis uykucular nirdesiniz beyaaa:))) valla sızı gelın dıye evıne sokanın vay halıne gelın dedınmı sabah namazını kılacak bır daha uyumuyacak takı gece yatana kadar popo yer bulmuyacak kihikihikihikih
sen heralde el baglayip kapinin onunde hazir olda duranlardansin desene bebis
Ben 6 ay korundum saf safSen en azından sadece 1 ay kaybetmişsin
9ay, canııımmm.. Moi!!! Minä olen hyvin.. Kiitos samoin..:)) haluatko sinä puhuu kanssa minä suomea? (benimle fince mi konuşmak istiyorsun) :)) İhana..!! (harika)
Valla nasıl zor bana da bilemezsin hayatım.. ilk olarak tamamen yabancı olduğum bir dil, yazıldığı gibi okunuyor evet ama o kadar ll mm ss yanyana kullanıyorlarki salaklaşıyor insan:) Bir de tabii kimse türkçeden finceye öğretmiyor dili, bir de işin içine ingilizce giriyor.. Fince cümlenin ingilizce tercümesini okuyorum onu türkçeye çevirip, sonra türkçe cevabı yeniden finceye çevirmeye çalışıyorum.. deli işi yani:))) Bakalım ilerleyen günlerde öğrenip öğrenemeyeceğimi görücem bu dili:)
Sen nasılsın hayatım? Nasıl geçti önemli günler?
sorma ya ne komikti ilk 3 ay da biz korunduk :)) boşa çaba :) canım çikolata kisti için nette bir macundan söz ediyorlar rastladın mı? uğur akyol diye biri. ben düşünüyorum almayı.
ooo Banu sen çözmüşsün bu işiingilizcen nasıl bilmiyorum ama bu sebeple onu da geliştiriyorsun desene :) çok merak ettim eşinle hangi dili kullanıyorsunuz? en önemli Fince öğretmenin evde nihayetinde :)
Derya hayatım valla hiç öyle olmuyor, yani eşim bana öğretmiyor inan:)) Onun istememesinden değil ama , benim önce biraz temel dil bilgimi geliştirmem lazım ancak ondan sonra evde konuşma pratiği yapabiliriz..
Biz eşimle ingilizce konuşuyoruz.. İngilizceyi günlük hayatımı kotaracak kadar biliyorum ama yine de öyle aman aman muhteşem değil.. Evet bu kurs sayesinde onu da geliştiriyorum, mecburen:)) Eh kurstaki tüm öğrencilerle de zaten ingilizce konuşuyoruz.. Ama tabii zor oluyor bazen, herkes farklı bir ülkeden ve farklı aksanlarla konuşuyor ingilizceyi, mesela bir fransız var öğrenciler içinde, adamın ingilizcesini anlayana kadar canım çıkıyor, tam fransız aksanıyla konuşuyor çünkü..:) Bir de rus öğrencilerin ingilizcesine hastayım.. Onlarda benim için aynısını diyorlardrır ama o da ayrı konu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?