Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

sağol canım zaten bana ders oldu bi daha hamile kalırsam öyle hemen herkese söylemiyecem.kanamamın uzun sürmesi de normalmiş canım kiminde böyle uzun sürebiliyormuş ama şuan ki kanamam adet kanaması galiba çok geliyor çünkü.doktor ilk adetin yoğun kanamalı geçebilir telaş etme dedi .bakalım artık....

Moralin herşeyden önemli tatlım.. yanlış anlamayız biz sen bundan dolayı az gelirsen, nasıl huzurluve stressiz oluyorsan öyle yap tatlım.. arada gelişmeleri ilet bize ama

9ay, canııımmm.. Moi!!! Minä olen hyvin.. Kiitos samoin..:)) haluatko sinä puhuu kanssa minä suomea? (benimle fince mi konuşmak istiyorsun) :)) İhana..!! (harika)

Valla nasıl zor bana da bilemezsin hayatım.. ilk olarak tamamen yabancı olduğum bir dil, yazıldığı gibi okunuyor evet ama o kadar ll mm ss yanyana kullanıyorlarki salaklaşıyor insan:) Bir de tabii kimse türkçeden finceye öğretmiyor dili, bir de işin içine ingilizce giriyor.. Fince cümlenin ingilizce tercümesini okuyorum onu türkçeye çevirip, sonra türkçe cevabı yeniden finceye çevirmeye çalışıyorum.. deli işi yani:))) Bakalım ilerleyen günlerde öğrenip öğrenemeyeceğimi görücem bu dili:)

Sen nasılsın hayatım? Nasıl geçti önemli günler?

Son düzenleme:
iyigeceler dilemek için girmiştim nehirasi ve benden başka kimse yok...neyse iyi dileklerimiz sizin kalplerinize mutlaka sirayet edecektir...herkese tatlı rüyalarrr

iyigeceler dilemek için girmiştim nehirasi ve benden başka kimse yok...neyse iyi dileklerimiz sizin kalplerinize mutlaka sirayet edecektir...herkese tatlı rüyalarrr

evet canım bende yoklama yapıyorum
benimde uykum geldi sanada iyi uykular

Ne uzuluyon beee aşkolsun sadece hamış kalmak ısteyenlermı gırıyor buraya ne guzel kaynatıyoruz hem burda daha cabuk yenersın psıkolojını valla kızzz hadı falla burdan bır atlarım görersin:))))

Heeeeeeeeeeeeyyy pis uykucular nirdesiniz beyaaa:))) valla sızı gelın dıye evıne sokanın vay halıne gelın dedınmı sabah namazını kılacak bır daha uyumuyacak takı gece yatana kadar popo yer bulmuyacak kihikihikihikih

sevgili bacişlerim...Tüm anne olanların,yada hamile olanların Anneler Gününü yürekten kutluyorum.Allah ım bebişlerinizi ve sizleri saklasın korusun..Darısıda bizlerin başına olsun inşallahhhhh...AMİNNNNNNNNNNNNN

günaydın arkadaşlar

tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun
hamiş annelerimizin kucağı isteyen annelerimizin göbüşü hayırlısıyla dolsun inşallah aminnnnnnnnn

öpüyorum hepinizi

sen heralde el baglayip kapinin onunde hazir olda duranlardansin desene bebis

Ben 6 ay korundum saf saf Sen en azından sadece 1 ay kaybetmişsin

sorma ya ne komikti ilk 3 ay da biz korunduk :)) boşa çaba :) canım çikolata kisti için nette bir macundan söz ediyorlar rastladın mı? uğur akyol diye biri. ben düşünüyorum almayı.

ooo Banu sen çözmüşsün bu işi ingilizcen nasıl bilmiyorum ama bu sebeple onu da geliştiriyorsun desene :) çok merak ettim eşinle hangi dili kullanıyorsunuz? en önemli Fince öğretmenin evde nihayetinde :)

merhaba kızlar
bugun cumartesi diye kimeseler ugramamaış
bende erkek kardeşim var beraber film keyfi yapıyoruz akşamüstüde kayınvalideye gidicem hem anneler gününü kutlamaya hem derbi izlemeye
yarın anneler günü belki ugrayamam

ŞİMDİDEN ANNELERİN ANNE ADAYLARININ HEPSİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLULYORUM DAHA NEİCE ANNELER GÜNÜ KUTLAMAYA

Merhaba kızlaaaaar.. Bugün temizlik tembellik derken ancak bakabildim buraya.. Herkese keyifli bir haftasonu dilerim..

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.. Darısı aday adayı olanlarında başına inşallaaaaaaaah....

Derya hayatım valla hiç öyle olmuyor, yani eşim bana öğretmiyor inan:)) Onun istememesinden değil ama , benim önce biraz temel dil bilgimi geliştirmem lazım ancak ondan sonra evde konuşma pratiği yapabiliriz..
Biz eşimle ingilizce konuşuyoruz.. İngilizceyi günlük hayatımı kotaracak kadar biliyorum ama yine de öyle aman aman muhteşem değil.. Evet bu kurs sayesinde onu da geliştiriyorum, mecburen:)) Eh kurstaki tüm öğrencilerle de zaten ingilizce konuşuyoruz.. Ama tabii zor oluyor bazen, herkes farklı bir ülkeden ve farklı aksanlarla konuşuyor ingilizceyi, mesela bir fransız var öğrenciler içinde, adamın ingilizcesini anlayana kadar canım çıkıyor, tam fransız aksanıyla konuşuyor çünkü..:) Bir de rus öğrencilerin ingilizcesine hastayım.. Onlarda benim için aynısını diyorlardrır ama o da ayrı konu:)))

Son düzenleme:

bu arada Türkçe ye ne oluyor? :) şanslısın canım Türkçe ve 2 dil derken, kendini güzel yetiştirmiş oluyorsun. zaten bildiğim kadarıyla almanca da yakınmış ingilizceye. onu da katarsın sen kendine bu gidişle. sen şimdi evlendiğinden beri oradaydın ya İzmir de az da olsa aksan farklılığı olmuştur sen de, yani yakınların fark edecek kadar :) eşim 6 ay kanada da kaldı sevgiliyken, geldiğinde ciddi bir aksan sorunu vardı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…