bu arada Türkçe ye ne oluyor? :) şanslısın canım Türkçe ve 2 dil derken, kendini güzel yetiştirmiş oluyorsun. zaten bildiğim kadarıyla almanca da yakınmış ingilizceye. onu da katarsın sen kendine bu gidişle. sen şimdi evlendiğinden beri oradaydın ya İzmir de az da olsa aksan farklılığı olmuştur sen de, yani yakınların fark edecek kadar :) eşim 6 ay kanada da kaldı sevgiliyken, geldiğinde ciddi bir aksan sorunu vardı :)))
kızlar nereleresınız yaa maça gittiniz dimii:)) valla ben maç görmek istemiyorum malum son zamanlarda bebiş için yapmadığımız maç,kullanmadığımız hamle kalmadı ama elbet bizde gooll dicess:)) neysee ben aslında bugün regll gunu geçen varmı, hamislik hissi uyanan varmı onu merak ettim. eee yok mu artırann:)
Ay güldürdün beni allahta seni güldürsün. Galiba maclar bitmemis daha arkadaslarda baksana burasi sessis sedasiz kimse yok :).
aminn:)umarım bu sene bende şampiyon olurum.. olucam biliyorum ama sabırsızlık istee... senin nasıl gidiyo bakalım?
Maç bitti ama Fenerlilerin gelecek halleri yoktur... Ben de Fenerbahçe taraftarıyım. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Sinir stresten sıtma girdi. Ayyyy neyse... Buraya bakıp rahatlamaya çalışıyorum... Akıntım bile oldu. Eşim kızıyor bebeğe birşey olaccak diye ama elimde deil.
Aa sacmalama öyle sey olurmu bebegini düsün. Sen dünyanin en güzel ödülünü aldin birak gitsin sampiyonluk. Bende eskide cok koyu taraftardim ama tuttugum takim kacinci sirada onu bile bilmiyorum daha güzel daha önemli seyler var hayatta.
Olrsun canim insallah. Benki o kadar umutsuzdum simde 7 haftalik hamileyim. Cok güzel bir duygu. Allah isteyen bütün herkese tattirir insallah.
dr. temiz olduğunu söleyince içim rahatladı çok relaksım sadece adet düzenim değişti ona karıştı aklım biraz ama o bile normalmiş. klomenin son drajesinide yuttum umarım yumos olarak geri dönerler bana. sali günü muayenem var takibe basladı amaa çookk erken ovülasyonuma daha çookk var,ne görcekse artık. ben 1 yıllık evliyim 3 aydır olmuyor bebis ondan önce korunduk kalıcakmısım gibi, annem o kadar tembihledi korunma die ama evlilik zor zanaat ben yaparmıyım hemen önümü görmeden hala sallan yuvarlan dvm ediyoruz hayat çok zor. umarım bebisimle beraber hayatımda sınıf atlar:)
kızlar nereleresınız yaa maça gittiniz dimii:)) valla ben maç görmek istemiyorum malum son zamanlarda bebiş için yapmadığımız maç,kullanmadığımız hamle kalmadı ama elbet bizde gooll dicess:)) neysee ben aslında bugün regll gunu geçen varmı, hamislik hissi uyanan varmı onu merak ettim. eee yok mu artırann:)
Maç bitti ama Fenerlilerin gelecek halleri yoktur... Ben de Fenerbahçe taraftarıyım. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Sinir stresten sıtma girdi. Ayyyy neyse... Buraya bakıp rahatlamaya çalışıyorum... Akıntım bile oldu. Eşim kızıyor bebeğe birşey olaccak diye ama elimde deil.
Canim daha klomen kullanmak icin cok erken degilmi. Benim doktorum 6 aydan sonra verdi. Daha dogrusu ben doktora 1 sene diye kandirdim :). Gecen ay baslicaktim bende klomene ama gerek kalmadi cok sükür. Bizde. 10 ay sürdü hamile kalmam tam umudumu yitirdim aklimdan cikardim esimle türkiyede izindeydik oldu:). Benimde yas 38 ondanda cok korktum yas ilerledikce yumurta rezervleri de cok azaliyor. Insallah simdi sag salim kucagimiza almak nasip olur.
ŞAMPİYOM CİM BOM BOMM
çok sevindimde:)))
zuzu güldürdün beni, allah da seni güldürsün:)) İnşallah sen mayıs ayının şampiyonu olarak çıkacaksın hayatım..
Mavibattaniyeee... aaa kuzum deli misin ayol sen , biz kıza rahat ol diyoruz o gidip daha bir stres kaynağı buluyor kendine:)) Üzülme bebeğim, hep aynı takım şampiyon olsa tadı kalmaz bu olayın ama dimi?:))
burda da buzhokeyi maçları var. türkiyede futbol neyse finlandiya içinde buz hokeyi aynı.. Önemli maç oldu mu ülkede hayat duruyor..dün eşim finlandiya kanada maçını seyrederken kalpten gidecek sandım bir ara o derece yani..
manolyax, sen 38 misin? bak dikkat etmememişim yaşına daha önce.. Bende ocakta 36 oldum, doktora gitmiştim bebek çalışmalarından önce sorun yok dedi ama tabii dediğin gibi insan endişeleniyor yine de.. Ama bak şimdi seni görünce içim rahatladı hayatım valla umut oldun bana..İnşallah sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip etsin allahım.. Güzel olacak ama herşey hep olumlu düşün tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?