Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ben takım tutmadığım için rahat rahat tebrik edebiirim hayatım:)) Hem sen mutlu olduysan tamamdır yani, harika o zaman:))

teşekkür ederim canım
eğer şampiyon olamasaydık bizim evde bir hafta hayat duracaktı
eşimde fanatik GS li dün bayrağı almış geldi
birazda o yüzden sevinçliyim

hep orada kalmaya mı niyetlisiniz canım siz?

bu günler birer geçiş aşaması, çabalarımız, umutlarımız mutlaka sonuç verecek, gelecek bebeklerimiz kucağımıza. önce çift çizgiye şaşıracak gözlerimiz, ağlayacağız sevinçten, sonra kese görünecek, pıt pıt kalp atışlarını dinleyeceğiz sonrasında ve yine dökülecek inci tanesi gözyaşlarımız :) sancıların sonrası gelecek kucağımıza bizden olan bize gelen can, artık biz de anne olduk, diyeceğiz. çakmak çakmak bakacak gözleri bebeğimizin, gerçekten şimdi ben anne mi oldum diyeceğiz eşimize bakıp, onu da baba yapmanın mutluluğuyla :) biliyorum hepsi olacak, gerçekleşecek rüyamız, buna inandık biz... HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :)
şimdiki halimiz :18:
çift çizgi halimiz
doğum halimiz
sizi seviyorum güzel anneler ve güzel anne adayları ve benim gibi aday adayları :))

Canım arkadaşım... Aynen benim için de öyle.. foruma ilk girdiğimde tanıştım seninle, ya böbrek taşımı değil mi derken hamile olduğunu öğrenince çok sevinmiştim.. Ve sen gerçekten çok vefalı çıktın, hiç bırakmadın kk ya gelmeyi ve bana hal hatır sormayı.. seni çooook seviyorum bebeğim.. anneler günün de kutlu olsun bitanem..

teşekkür ederim canım
eğer şampiyon olamasaydık bizim evde bir hafta hayat duracaktı
eşimde fanatik GS li dün bayrağı almış geldi
birazda o yüzden sevinçliyim
Ooo bayram var sizin evde o zaman desene.. Eh hadi o zaman bu moral gazıyla yeni döngünde yakalayın şu yumurtayı inşallah kuzummm...

hep orada kalmaya mı niyetlisiniz canım siz?

Şimdilik öyle hayatım ya, eşimin işi gücü burda, eşim türkiyeyi seviyor ama türkiyeye dönsek onun iş bulması zor orada.. Ama lotodan para çıkarsa olur yani.. Ya da emekliliği bekleyeceğiz...

Canımm.. ne güzel anlatmışsın.. İnşallah çok yakında yaşayacağız bu dediklerini ve seneye yine bir arada ama bu sefer taze anneler olarak kutlayacağız anneler gününü..

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARSINIZ..

Son düzenleme:
Tunaydin en guzel en ozel duyguyu tatmis,en yuce mertebeye ulasmis kutsal varliklar... Elimden gelse hepinizi toplar zoiyafet verirdim cunku bende birgun anne olucam ve gormek istedigim ilgiyi alakayi sizlerede sunmak isterdim. Ben. Biraz kaprisliyim su ozel gunler acisindan hersey cok guzel olmali... Simdi ise kutlma icin dustuk yollarqa anne anne gezicess bugun,opcess ellerini verces hediyelerini. Bende optum sizi anneler gununuz,guzel en ozel gecsin..

kız sen naptın öyle bende fenerbahçeliyim yapma böyle sitres bak akıntın olmuş bide dikkat et kendine lütfen tatlım

Canım ne yapayım yaa... Üzülüyorum yine de. Ama zaman geçtikçe alışıyor insan. Hafifliyor üzüntüsü. Akıntıyı bırak sinir krizine bile girdim diyebilirim. Çenem titriyordu sıkıntıdan Hahahaahahahhahaaaaaaaaa.......

Sağol canım arkadaşım benim. Valla böbrek taşı mı derken bebek olduğunu anladık. heheheee Seni kocaman öpüyorum ve çok teşekkür ederim. Mucx bebeğim

Son düzenleme:
CANLARIM BENIM;;tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun..........

zuzuuum meriii ve sua hamileee bugün ögrendilerrr

merhabalar
nisan ayıydı mayıs ayıydı takip ediordum ara ara banucum burayı açman iyi olmuş sizleride göremez olmuştum canım sıkılıyordu acıkcası
bir konu açıyorsunuz tabi gelioruz hemen ama sizleride aramızda göremeyince üzülüordum ben
benim adet bitiş 4 mayıstı bakalım bekliorum kısmet inş. Rabbim bilir tabi çalışmalardan umutluyum çünki

CANLARIM BENIM;;tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun..........

Ayyy rkadaşım hatırlıyorum seni... Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim... Allah kucağına almayı nasip etsin... Anneler günün kutlu olsun

Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsunnnnn.... Allah önümüzdeki sene bebişlernizle kutlamayı nasip etsin.

Son düzenleme:

sen de seviyorsan oraları sorun değil canım, insan sevdiğiyle olduktan sonra...
inşallah anne olmadığımız tek anneler günü, bugün olarak kalır :)

Selam Bende bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, anne olmak isteyen bütün kardeşlerimede en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin RABBİM... ALLAH hiç kimseyi annesiz bırakmasın..

Canım hoşgeldin:) Ben geçen ay yoğundum biraz ondan pek giremedim.. Şimdi de okulum başladı yine yoğunum ama bari burası olsun haberlerimizi paylaşalım istedim çünkü insan artık aile gibi oluyor burda görmeyince merak ediyor ya da aklı kalıyor:)

İnşallah mayıs uğurlu gelir sana tatlımmm...

sen de seviyorsan oraları sorun değil canım, insan sevdiğiyle olduktan sonra...
inşallah anne olmadığımız tek anneler günü, bugün olarak kalır :)

Amiiiiiiiiiiiiin hayatım...:)
Şimdilik iyiyim ama tabii hiçbir yer insanın kendi memleketi gibi olamaz.. Özlüyorum çok..

Tatlim bende kandirdim zaten daha çok etkilenmemem içindi. Çünkü ilk denemede düsük yaptim we üstüne tüm dengem bozuldu. Ama söz bu ay olmazsa oluruna birakcam...

iyiakşamlar kızlar
bugün misafirelrim vardı çok yoruldum...çok uykum var yatıp uyumak istiyorum...

iyiakşamlar kızlar
bugün misafirelrim vardı çok yoruldum...çok uykum var yatıp uyumak istiyorum...

Uyu tatlim kafan rahatken uyu benim kafam allak bullak oldu bugun uyku girmez gozummr, anneler gununde esim annesiyle tartisti apar topar kalktik aslinda beni savundugu icin hosuma gitti ama bu gun bole bi olay yasamak istemezdim.. Cok uzuldu

Günaydın kızlar... Birazdan doktora gidicem... umarım kese görünür.. bana dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…