ben takım tutmadığım için rahat rahat tebrik edebiirim hayatım:)) Hem sen mutlu olduysan tamamdır yani, harika o zaman:))
ahahahahaha, aman yaa ben finceyi öğreneyim almanca falan eksik kalsın, bunu bile ne kadar başarırım meçhul:))) Valla ben de olmadı aksan değişikliği kuzum, olmasın da zaten:) Belki eşimle uzun zamandır ingilizce konuştuğumuzdan hep, ingilizceden türkçeye rahat geçiş yapmayı öğrendim.. Ha ama yıllar sonra fince konuşmayı iyice söküp hep fince konuşursam olabilir belki hafif kaymalar bilemiyorum:)
Canım arkadaşım... Aynen benim için de öyle.. foruma ilk girdiğimde tanıştım seninle, ya böbrek taşımı değil mi derken hamile olduğunu öğrenince çok sevinmiştim.. Ve sen gerçekten çok vefalı çıktın, hiç bırakmadın kk ya gelmeyi ve bana hal hatır sormayı.. seni çooook seviyorum bebeğim.. anneler günün de kutlu olsun bitanem..Ay ne yapayım yaa... İnsan kendini kaptırıyor ister istemez.. Ama iyiyim şimdi. Senin de bana olan ilginden dolayı teşekkür ederim arkadaşım. İlk günden beri hep kendime yakın hissediyorum seni gerçekten. Samimiyetine çok inanıyorum. Öptümmmm...
Ooo bayram var sizin evde o zaman desene.. Eh hadi o zaman bu moral gazıyla yeni döngünde yakalayın şu yumurtayı inşallah kuzummm...teşekkür ederim canım
eğer şampiyon olamasaydık bizim evde bir hafta hayat duracaktı
eşimde fanatik GS li dün bayrağı almış geldi
birazda o yüzden sevinçliyim
hep orada kalmaya mı niyetlisiniz canım siz?
bu günler birer geçiş aşaması, çabalarımız, umutlarımız mutlaka sonuç verecek, gelecek bebeklerimiz kucağımıza. önce çift çizgiye şaşıracak gözlerimiz, ağlayacağız sevinçten, sonra kese görünecek, pıt pıt kalp atışlarını dinleyeceğiz sonrasında ve yine dökülecek inci tanesi gözyaşlarımız :) sancıların sonrası gelecek kucağımıza bizden olan bize gelen can, artık biz de anne olduk, diyeceğiz. çakmak çakmak bakacak gözleri bebeğimizin, gerçekten şimdi ben anne mi oldum diyeceğiz eşimize bakıp, onu da baba yapmanın mutluluğuyla :) biliyorum hepsi olacak, gerçekleşecek rüyamız, buna inandık biz... HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :)
şimdiki halimiz :18:
çift çizgi halimiz
doğum halimiz
sizi seviyorum güzel anneler ve güzel anne adayları ve benim gibi aday adayları :))
kız sen naptın öyle bende fenerbahçeliyim yapma böyle sitres bak akıntın olmuş bide dikkat et kendine lütfen tatlım
Canım arkadaşım... Aynen benim için de öyle.. foruma ilk girdiğimde tanıştım seninle, ya böbrek taşımı değil mi derken hamile olduğunu öğrenince çok sevinmiştim.. Ve sen gerçekten çok vefalı çıktın, hiç bırakmadın kk ya gelmeyi ve bana hal hatır sormayı.. seni çooook seviyorum bebeğim.. anneler günün de kutlu olsun bitanem..
Ooo bayram var sizin evde o zaman desene.. Eh hadi o zaman bu moral gazıyla yeni döngünde yakalayın şu yumurtayı inşallah kuzummm...
Şimdilik öyle hayatım ya, eşimin işi gücü burda, eşim türkiyeyi seviyor ama türkiyeye dönsek onun iş bulması zor orada.. Ama lotodan para çıkarsa olur yani..Ya da emekliliği bekleyeceğiz...
Canımm.. ne güzel anlatmışsın.. İnşallah çok yakında yaşayacağız bu dediklerini ve seneye yine bir arada ama bu sefer taze anneler olarak kutlayacağız anneler gününü..
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARSINIZ..
Tunaydin en guzel en ozel duyguyu tatmis,en yuce mertebeye ulasmis kutsal varliklar... Elimden gelse hepinizi toplar zoiyafet verirdim cunku bende birgun anne olucam ve gormek istedigim ilgiyi alakayi sizlerede sunmak isterdim. Ben. Biraz kaprisliyim su ozel gunler acisindan hersey cok guzel olmali... Simdi ise kutlma icin dustuk yollarqa anne anne gezicess bugun,opcess ellerini verces hediyelerini. Bende optum sizi anneler gununuz,guzel en ozel gecsin..
CANLARIM BENIM;;tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun..........
Şimdilik öyle hayatım ya, eşimin işi gücü burda, eşim türkiyeyi seviyor ama türkiyeye dönsek onun iş bulması zor orada.. Ama lotodan para çıkarsa olur yani..Ya da emekliliği bekleyeceğiz...
Canımm.. ne güzel anlatmışsın.. İnşallah çok yakında yaşayacağız bu dediklerini ve seneye yine bir arada ama bu sefer taze anneler olarak kutlayacağız anneler gününü..
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARSINIZ..
merhabalar
nisan ayıydı mayıs ayıydı takip ediordum ara ara banucum burayı açman iyi olmuş sizleride göremez olmuştum canım sıkılıyordu acıkcası
bir konu açıyorsunuz tabi gelioruz hemen ama sizleride aramızda göremeyince üzülüordum ben
benim adet bitiş 4 mayıstıbakalım bekliorum kısmet inş. Rabbim bilir tabi çalışmalardan umutluyum çünki
sen de seviyorsan oraları sorun değil canım, insan sevdiğiyle olduktan sonra...
inşallah anne olmadığımız tek anneler günü, bugün olarak kalır :)
zuzuuum meriii ve sua hamileee bugün ögrendilerrr
Canim daha klomen kullanmak icin cok erken degilmi. Benim doktorum 6 aydan sonra verdi. Daha dogrusu ben doktora 1 sene diye kandirdim :). Gecen ay baslicaktim bende klomene ama gerek kalmadi cok sükür. Bizde. 10 ay sürdü hamile kalmam tam umudumu yitirdim aklimdan cikardim esimle türkiyede izindeydik oldu:). Benimde yas 38 ondanda cok korktum yas ilerledikce yumurta rezervleri de cok azaliyor. Insallah simdi sag salim kucagimiza almak nasip olur.
iyiakşamlar kızlar
bugün misafirelrim vardı çok yoruldum...çok uykum var yatıp uyumak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?