Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Uyu tatlim kafan rahatken uyu benim kafam allak bullak oldu bugun uyku girmez gozummr, anneler gununde esim annesiyle tartisti apar topar kalktik aslinda beni savundugu icin hosuma gitti ama bu gun bole bi olay yasamak istemezdim.. Cok uzuldu

canım nazarmı deqdi size k.validenle çok güzle bir iletişiminiz vardı..çok üzüldüm gerçekten..en kısa zamanda gönlünü alın k.validenin..

canım nazarmı deqdi size k.validenle çok güzle bir iletişiminiz vardı..çok üzüldüm gerçekten..en kısa zamanda gönlünü alın k.validenin..

Canim nazar degil bu kendi fikrimi savundugum icin oldu. Konu su,esim havaalaninin sinavlarini kqazandi ama. Ben orada calissin asla istemiyorum biliyorsun asiri derecede vardiyasi var gecesi gunduzu bir degil. Kayin validemse sen nden mudehale ediyosun dmesiyle esim kukredi bende durmadim tabi hakkimi savundum siaz hava atacaksiniz die ben esimle kotu olamam dedim. Saolsun esimde beni savundu birr gun oncede gorumceml ayni konuda tartistim ama bilerek yaptim bu benim fikrim ve resit biri olararak ailevi mevzularimiz onlari baglamaz ben bilirim tabi bana danisacak. Uff cokk karisti oratalik ama iyi oldu. Ben esimin ole bi is yapmasini istemiyorum maasida dusuk bayrami h.sonu yok. Ben. Katlanamam...

tsk ederım canım benım senın hamılelık nasıl gecıyor nasılsın...ben ılk ayları ya pek ıyı degılım ıns bıraz duzelırsem tekrar doncem aranıza....

meraba cankuşlarım doktordan geldim, şimdilik herşey yolunda kese göründü çok mutluyum 4 hafta 4 günlük dedi doktor, daha çok yeni yani... hayırlısıyla inşallah devamını da görürüm...

zor canım haklısın, sevmiyorum dengesiz saatli işi, baştan tavır almak iyidir, sonra biz üzülüyoruz... hayırlısı olsun canım.

tsk ederım canım benım senın hamılelık nasıl gecıyor nasılsın...ben ılk ayları ya pek ıyı degılım ıns bıraz duzelırsem tekrar doncem aranıza....

kuzum nasılsın? bulantılar devam galiba...

meraba cankuşlarım doktordan geldim, şimdilik herşey yolunda kese göründü çok mutluyum 4 hafta 4 günlük dedi doktor, daha çok yeni yani... hayırlısıyla inşallah devamını da görürüm...

hayırlı olsun canım. şimdiki aşaman sanırım kalp atışları :) hadi bakalım pıt pıt eden kalbini de duy inşallah

bak biz sana dedik bebek daha yenidir ondan görünmez diye tatlım hadi gözün aydın yeniden

hayırlı olsun canım. şimdiki aşaman sanırım kalp atışları :) hadi bakalım pıt pıt eden kalbini de duy inşallah[/QUOTE]

çok sağol arkadaşım, isteyen herkez yaşasın inşallah bu duyguyu

canım benin kardeşimde bir süre havalimanında çalıştı..kesinlikle tavsiye etmiyorum..gecesi gündüzü olmadıqı gibi birde uyku düzeni bozuldu...gececi olduqu zaman ertesi gün evde uyumak isterdi ama uyuyamazdı.. gündüz herkes dışarda araba sesleri çocuk sesleri halı sallayanlar misafri aqırlayanlar bir türlü uykusunu alamazdı..eşininde düzeni bozuldu..misafri kabul edemezdi o evde diye..herşey karman çorman olmultu..baktılar bu böyle olmucak sonra başka bir işe girdi...şimdi rahat çok şükür..
ama benim anlamadıqım madem istemiyorsunuz neden mülakata girdi :26:

bu arada ben bebişten vazgeçtim kızlar... 2 tane var yeter... yok yere eşim bazı şeyleri uzatıyor birde bebek falan kaldıramıcam...bu ay hamiş kalmazsam reql olunca hemen rıa taktırıcam...

evet canım aynen devam pc basında dahı oturamıyorum sureklı halsızlık agıza bırse suremıyorum ayakta kalmakta gucluk cekıyorum ıns 3 ahfta sonra sonlanırda bıraz hamılelıgın keyfıne bakarım hıc bırsey anlmadım wallaa....

, Canim tabiki istemem yani daha ben bi yillik ewliyim doyamadik ki birbirimize,daha bebemiz bile yok. We bugün sewgili kaynanam bunu dusunemiyor we oglusuna sen kariyerine bak oglum diyor. Ben buna kayitsiz kalamam uygun bi dille bozduk kendisini!

Canim benim kendini sinamak istiyordu nitekim kazandi ama mulakatta anca ogrendik sartlari. Dusunsene kayinvalidem. Esime sen kariyerine bak oglum bakma sen diyince tepemin tasi atti gerekeni dile getirdi ve esimde saolsun beni savundu arkasindanda evi terkettik. Kotu olan. Anneler gunu katliami gibi oldu ben kutlamaya gitmisim elini opmusum onun solediklerine bak diede esim cok bunaldi ve kizdi... Bu arada bebek fikrini destekledim allah bagislasin 2 tane kocaman evladin var bence yeter op basina koy hayatini yasa. Bu benim nacizane fikrim yanlis anlama annemle aramda cok yas farki vardi ve cok zor gecti o yillar ayni seyi bebeginde yasayacak sende,hayirlisi ins.

teşekkür ederim canım

Tebrikler tatlım, hayırlısı olsun.. İnşallah hep böyle sorunsuz keyifli devam eder hamişliğin..:)

Kıyamam sana tatlım.. Tabii deneyimli anneler daha iyi bilir ama 3 aydan sonra daha rahatlayacaksındır kuzum, az kaldı sık dişini..

Zuzu, kayınvalidenle tartışmanın zamanlaması kötü olmuş ama yapacak birşey yok, bazı zamanlarda susmak iyi değil çünkü.. Kızmaktada da gayet haklısınız... Artık bir ara gönüllerini alırsınız, onlarda yaptıkları yanlışı farketmiş olurum o zamana kadar..:)

Kızlar ben az gelebiliyorum buraya ama kusuruma bakmayacaksınız fazla, kurstan sonra hergün 3-4 saat ev ödevi yapmam gerekiyor, eh evin de işleri derken ancak ara ara bakabiliyorum..

Herkese keyifli, güzel, müjdeli, bebişli bir hafta olsun...

bu arada ben bebişten vazgeçtim kızlar... 2 tane var yeter... yok yere eşim bazı şeyleri uzatıyor birde bebek falan kaldıramıcam...bu ay hamiş kalmazsam reql olunca hemen rıa taktırıcam...

hayırdır canım? aaa niye öyle hemen vazgeçtin yahu.. şu an sinirlisin ondan mı öyle birden kızdın acaba? dur bakalım bir sakinleş önce, sonra elbette 2 yeter dersen alırsın önlemini ama önce emin ol bundan, bizim yaşlar sonradan fikir değiştirip yeniden deneyecek zaman bırakmıyor bize çünkü tatlım biliyorsun.. Ama neyse kararın hayırlısı olsun sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…