Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ah biz kadınların çektikleri :) hamile kalmaya çalış, hamile kal bulantılar :) cennet annelerin ayakları altında diye boşa dememişler canım. bu da geçecek kuzum merak etme sen.

saygı sınırını aşmadıktan sonra susmanın hiç anlamı yok canım. bazen insanlar bişeyleri düşünemeyebiliyor hatırlatmak gerekiyor böyle düşün :) inşallah en kısa zamanda normale döner aranız.

tsk ederım canım benım senın hamılelık nasıl gecıyor nasılsın...ben ılk ayları ya pek ıyı degılım ıns bıraz duzelırsem tekrar doncem aranıza....

Valla canım ilk zamanlar benim öyle zordu ki anlatamam... Sürekli bulantılarım oluyordu. İstifra ediyorddum.. Yemek yiyememekten açım açım diye ağlayarak uyuyordum. Çubuk krakerleri bile çıkarır hale gelmiştim. En sevdiğim yemekler leş gibi kokuyordu bana. Hep meyve yemek istiyordum ama oda bomboş midede olmuyordu. Onu da çıkarıyordum. 15. haftadan sonra kendime geldim diyebilirim. 2 kilo vermiştim en başta. Sonra o 2 kiloyu geri aldım. Yemek yemeğe başlayınca. İlk 3 ay annem geldi hep yemek yaptı. Eşim yaptı hallettik. Şimdi hala sabah bulantılarım var. Arada bir istifra da ediyorum ama çok nadir. Buna razıyım ben. Bütün gün fırt fırt geziyorum artık. Hiç yerimde durmuyorum. Birgün dışarı çıkmasam ev basıyor. Eşime sarıyorum. Oda sağ olsun çok anlayışlı. Akşama kadar gezsem de laf etmiyor. Haziranın 4ünde ayrıntılı ultrasonum var. Bakalım inşallah herşey yolunda çıkar. Onu bekliyorum heyecanla. İnşallah tez vakitte toparlarsın kendini. Sabahları yataktan çıkmadan hemen 2-3 tane kraker, peksimet falan ye. Sabah kusmanı engeller. En azından kahvaltını yapabilirsin. Ben öyle yapıyordum.

Valla benim fincem google translate kadar :) ilk cümlede ben de iyiyim demişsin mesela Yazıldığı gibi okunuyor demek. Ben yazanı da okuyamıyorum.Gerçekten çok değişik. Beyninin ön lobu bayağı bir çalışacak desene. Ama bir yerde kapacaksın ve bu çok yakında olacak eminim. Televizyon izlerken bile sürekli fince duyacaksın. Sen çalışmazken bile beynin öğrenmeye devam edecek. Ben çok severim yeni diller öğrenmeyi. Senin adına heycanlandım :)

Önemli günleri biz değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak. Bu ayda olmadı gibi geliyor ama hadi hayırlısı. (ateş tablomda benimle aynı fikirde)

meraba cankuşlarım doktordan geldim, şimdilik herşey yolunda kese göründü çok mutluyum 4 hafta 4 günlük dedi doktor, daha çok yeni yani... hayırlısıyla inşallah devamını da görürüm...

canım hayılrı olsun. Alllah tamanına erdirir inşallah.

sorma ya ne komikti ilk 3 ay da biz korunduk :)) boşa çaba :) canım çikolata kisti için nette bir macundan söz ediyorlar rastladın mı? uğur akyol diye biri. ben düşünüyorum almayı.

Selam Deryacım! İlk defa senden duydum. Googleda araştırdım. İyi yorumlar var. Beraber alıp başlasak mı? Ne kadarmış acaba?

ŞAMPİYOM CİM BOM BOMM
çok sevindimde:)))

OLEEEYYY ben de çok sevindim. ben de gizli GS'liyim canım (gizli çünkü evlenirken eşime beşiktaşlı olucam diye söz vermiştim ama hala tam sindiremedim)

tsk ederım canım benım senın hamılelık nasıl gecıyor nasılsın...ben ılk ayları ya pek ıyı degılım ıns bıraz duzelırsem tekrar doncem aranıza....

Lata canım ya kıyamam ama özenmedim de değil. bir hamile kalsam ne naz yapardım ne naz iyileş de hamileliğin tadını çıkar. çok güzel bir şey :)

Selam Deryacım! İlk defa senden duydum. Googleda araştırdım. İyi yorumlar var. Beraber alıp başlasak mı? Ne kadarmış acaba?

selam canım, bir yerlerde sanki 165 tl gibi bişey okudum. şu anda deneme ayındayız biz. aslında belki de deneme sırasında da zararı olmuyodur. arayıp sormak lazım. bu ay ilaçsız geçsin istedim bişey yapmıyorum o nedenle. eğer gebelik olmazsa haziran ayında denemeye niyetim var. aslında arayıp sormaktan bişey çıkmaz dur bakayım eşimle konuşup arayalım şu adamı :) çok iyi yorumlar var değil mi? hiç kötü yoruma da rastlamadım bu arada ben.

İnşallaaaah 9ay, bana hiç öğrenemeyecekmişim gibi geliyor ama bir sürü yabancı var ülkede şakır şakır konuşuyorlar demek ki ben de öğreneceğim ama ne kadar sürede orası meçhul

Baktım ateş tablona, gerçi daha belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma.. Benim de bugün başladı düşüşe geçmeye.. Bende de birşey yok yani, emin gibiyim bundan... Ya neden tutmuyor bizim bu yumurtalar, deli olucam..

Sen deryanın dediği macunu bir araştır bakalım, yan etkisi vs yoksa kullanın bence de, herşeyi denedik macunları da denemiş oluruz...

Tutacak bu yımırta denen meret ama süründürüyor bizi öncesinde işte:) yaz aylarından feci ümitliyim ama:)

anne adaylarım ben bugün ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. ne demek ki bu şimdi, aranızda daha önce kullanan var mı?

tatlım bebek fikrinden vamı geçtin ama nedennnn
valla stresi zor oldumu olmadımı falan ama sen bilirsin canım hayırlısı olsun o zman nediyim

anne adaylarım ben bugün ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. ne demek ki bu şimdi, aranızda daha önce kullanan var mı?

Ovülasyon testi gebelik testi gibi değil hayatım, silik çizgi çıktıysa bu negatif demektir, henüz yumurtlama günün değil. 2. çizgi test çizgisi kadar veya ondan daha koyu olunca pozitif demek gidip kocişini hemen yakalaman gerektiği demek:) ve ondan sonraki 2 günde önemli yine.. Bol şans tatlım..

Son düzenleme:
canım senin yaşın kaçki deneyecek zaman yok diyorsun :26:
tatlım bebek fikrinden vamı geçtin ama nedennnn
valla stresi zor oldumu olmadımı falan ama sen bilirsin canım hayırlısı olsun o zman nediyim

canım bir anda sorumluluqu aqır geldi eşiminde oqluma söylenmesini bahane ettim açıkçası...bebek falan yok dedim kızdım söylendim...herşey üstüste geldi birazda bunaldım...önümüzdeki ay tatile çıkıcaz inşallah kafamı toplayabilirim..

canımmmm çok teşekkür ederim;

umarım şansımız yaver gider de bir daha ki anneler günün de kucağımızda bebeğimizle oluruz.

bu arada kursunda başarılar tatlım allah zihin açıklığı versin

hayırlısı olsun canım bakarsın tatilde hamile kalmışsın
buarada tatil zamanıda geldi dimi yaaa biz busene evdeyiz malesef
neysem seneye kızım ve 2.bebişimizle gideriz inşallah (amin)

36 yım hayatım yani zaman yok da demedim aslında özür dilerim moralini bozmak için değildi, yani hani 20 lerde değiliz, bir 5 yıl sonra düşünürüz deme şansımız daha az diye dedim ama kötü mü ettim:26:

Ne demek hayatım:) Yarın da yap testi, yakında pozitif çıkacaktır, bende bu ay başladım ilk yapmaya.. ve Amiiiiiiiiiiin hayatım, inşallah öyle olacak

AMİİİİİİN nurancım, allah gönlüne göre versin hayatımm...

sorma canım yaa..bizim tatil yaz boyu sürüyor...haziranda 3 haftalık izin kullanıcak eşim...bayrama 1 hafta kala tekrar çıkıcaz ve bayram sonuna haftasonunda ekleyip öyle dönücez...kurbanda tekrar Rabbim ömür verirse tekrar gidicez..heryıl karadeniz marmara ege turlardık ama bu yıl biraz kafa dinlemek istiyorum..sadece safranboluya gitmek istiyorum..bakalım benim koçiş uyarsa bana bu yıl gerçek bir tatil yapıcaz...ordan oraya gezerken dinlenemiyor insan...

banucum çok haklısın olucaksa zaten hemen olsun yaş gidiyor..çocuqun anneannesi yaşında olmak istemem...ama bu ay hamiş kalmazsam korunma yöntemine gidip bebek defterini kapatıcam... yani benimki erteleme olmucak tatlım...tamamen vazgeçmiş olucam... iki arada bir deredeyim aslında...dinlenmeye ve kafamı toplamaya ihtiyacım var canım...dua edin olurmu

bencede hayatım net karar vermeden iyice kafanı dinle sonra sen nasıl mutlu olacaksan onu yap.. inşallah hayırlısı olsun herşeyin hayatım..

süperrr benim en sevdigim tatil tarzııı
bizde biyere gideriz 20 günde olsa çakılırız oraya

ohhh bol bol gezin dinleniz kazasız belasız yuvanıza dönün inşallah

bebek içinde valla nedesem boş kafanı bir dünle bedenini dinlendir bakalım Rabbim neler göstercek hayırlısı dualardasın

ayy canım benım sende mı ben gbıymıssın aynen anlatıgın gıbı cubuk karaker tuzlu leblebı baska bırsey yıyemez oldum ıkı kılo bende vermısım herseyden dıksınıorum allah yardımcımız olsun benım de annem rahatsız babam geldı bu cuma gıdecek bızde ızmıre gıdcegız ıns acılırım bıraz daha kendıne cok dıkkat et canım.ıyı bak yegencomada:)

BANUCUM aklım hep sızlerde ama gelemıyorum hıc dua et teyzesı bıze ıns 3 ay sonra gecer :)hepınızı optum kızlar arda bır gırıp bakıyorum herzman takıpcınıızım:)

ıns canım suan ne naz nede tuz yapcak halındeyım tuvalete bıle gıtmek ıstemıyorumm ayy anlatmayayım hıc cok kotu bu ıs:)cıkarmak varya herseferınde aglıyorum annem o gun dıyorkı cocukkende cıkarınca korkar aglardın:) ıns ılerkı aylar sefasını surerım teyzeelerı benım sıpa ıle sız bol bol dua edıyoruz allah hepımızın dularını ve dıleklerını kabul etsın canımmm benım...

sonunda buldum siziiiii:) kara kara dusunuyorum nereye gitti bu kizlar diye:))) opuyorum hepinizi cokkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…