Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

lata cim bana enteresan sekilde muz cok iyi geliyor. sana anlatmistim diye hatirliyorum bende baya kilo verdim simdi simdi bulantim azaldi hatta bugun hic cikarmadim simdide kara kara dusunuyorum nie cikarmadim bi sorun mu var diye:)))) her halimize sukur kontrolum persembe. zaten artik 16 dan snr kesiliyomus bulantilar sen en iyi anlayanlardan biriyim muz kesinlikle dene derim:)

günaydın kızlar evet latacım muz iyi geliyo ama sabahları yeme sabahları yersen oda bulantı yapıyomuş

gunaydin arkadaslar nerelerdesiniz kizlarrr bakiyorum bakiyorum kimsecikler yok
ben pazar catlama ignemi oldum dun aksam da calismalara basladim bugun kasiklarim cok agriyor bugun catliyor olabilir mi catlama ignesi olan arkadaslar bana bir bilgi verin sizlerde nasil olmustu acepp:44::44:

selam kızlar dün dr gittim ve yumoşlarım büyümüş
biri 19 diğeri 18 mm
dün 10:00 itibariyle çatlatma iğnemide oldum
bu hafta hep ödevimiz var kocişle
valla kociş çok mutlu hep bugünleri bekliyo

selam kıslarr nasılsınız bakayım.ben ders çalışıyorum açık öğretim sınavlarım var.o yüzden fazla giremiyorum..hamile olan arkadaşlarımı kutlarım,darısı biz hamile kalmak isteyenlere olsun inşallah :))

hayırlı olsun canım benim bukonuda malesef bi bilgimyok ama güzel haberlerini bekliyorum..

ooo canım senin yumoşlar bayağı büyümüş şahsen hadi bakalım hayırlısı..

hayaletim casperim nasılsın bakalım..
allah ziyin açıklığı versin..

hayaletim casperim nasılsın bakalım..allah ziyin açıklığı versin..

sağolasın Güldencimm.Sen nasılsın mercimek seni yoruyormu...amaaa mercimeklikten fasülyeye terfi etmişti demiianammm şimdi alttaki takvimi gördüm fasülyeyi de çoktannnn geçmiş bizim yeğen :)))

Son düzenleme:
sağolasın Güldencimm.Sen nasılsın mercimek seni yoruyormu...amaaa mercimeklikten fasülyeye terfi etmişti demiianammm şimdi alttaki takvimi gördüm fasülyeyi de çoktannnn geçmiş bizim yeğen :)))

oooo teyzesi ne fasülyesi oo obir sıpa oldu artıkkkkkk:

beni o üzmüyo ama şuanda inanılmaz 1 diş ağrısıyla karşıkarşıyayımki anlatamam sana...
çok kötü çokkkk:

Ramrodcumm selam canım.iyi olduğuna çok sevindim.Allah ım sağ salim bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.özletme fazla kendini :))

beni o üzmüyo ama şuanda inanılmaz 1 diş ağrısıyla karşıkarşıyayımki anlatamam sana...
çok kötü çokkkk:

sıpa diycektim ama ayıp olur diye demedim ahh kıyamam canım yaa.doktorunu aradınmı herhangi birşey önerdimi canım.

Kizlar merhaba.. Gecenlerde arkadasimi kurtaj icin cagirdiklarini ama istersen bekle kendiliginden dusmezse gel kurtaj yapicaz diyen dr giden arkadasim bir hafta berbat bir moralle gezdi midesi bulaniyo halsiz ama kanamasi veya dusuge benzer hicbiseyi olmayinca dr gidiyo ama kurtaj icin... Dr muayene sirasinda hicbir sorun olmadigini farkediyor,kesede bebek olusmus kalbi bile atiyorrr:) okadar istedi ve okdr dua ettikki anlatamam ve allah ona bagisladi bebegini. Uzun zamandir bole umut dolu bisey duymamistim super geldi ve icimi kelebekler kapladi. Demekki neymis cikmayan candan umit kesilmesmiss.. Herseyi rabbimiz bilirmis onun isine karisilip acele edilmesmis.. Bugun benim yumoslarima bakacak dr. Bakalim ne dicek. Bu ay bisey olmassa bidaha gitmicem ve ilac kullanmicam zorlamaya grk yok rabbim bilir zamanini.. Buda bize kapak oisunn hihhh. Hadi dr.sonrasi doncem sizee bebeim,insallah teyze olma serefine nail edicem sizii:) saka baptimm dua edin emii...

evet gerçekten mucize tatlım. inş güzel hbrlerle dönersin fıstık

kızlar merhaba...
sabahtan beri hastanedeyiz kızımın ayqındaki alçıyı çıkarmadı doktor 10 gün daha rapor verdi :26:

canım onuda denedcım hersey pıs gelıyr ayy ne kadar kotu bırseymıs allah yardımcımız olsun ıns ılerde gecerde guzel guzel gecırırız su yaz tatılınıde cuma gunu yola cıkacagız ızmıre tatıle ordan gelcem 20 gun sonra kuzenımın dugunu var memlekete gıdecegm ıns keyıflı rahat olurum buna cok ıhtıyacım var...sızlerde dıkkat edın kendınıze yınede masallah buyutmussun sen bulantılarında bıtmıs dr bana 12.haftadan sonra rahatlarsın dedıde ıns senın gıbı olurum rahatlarımm hemen :)

çok kötü çokkkk:

aboooo canım her hamıleıkte bır dıs gıdermıs derlerrr ıns dısını kaybetmezsın dıkkat et kendıne benım mınnosum ne yapıyo guldenım sık sık gıremıyorum babamda burda ben zaten yatıyorum elımden geldgınce gırmye calısıyorum kıb dıkkat et....

Ramrodcumm selam canım.iyi olduğuna çok sevindim.Allah ım sağ salim bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.özletme fazla kendini :))
canim bnm cok tesekkurederim:) amin insaallah hepinize cok cokk dua ediyorum insaallah hamileliklerimizi beraber geciririz hemencecik hamile kalirsinizda bu sayfalarda onlarin muhabbetlerini ederis

ay cnm bnm ya cok iyi anliyorum seni:) muzu kes kucuk kucuk yaninada azicik nutella sur sur ye bebisin kipir kipir olur onlar bayilio boyle enerjili seylere:) insaallah hepiimiz gupguzel bir yaz geciririz opuyorum tatlim seni cokk:)

Kizlarcim ben geldim ama aklim allak bullak. Dr dediki sagda 1 solda 2 tane yumos var. Biri. 21 biri 23 mm.. Igne verdi catlarsa ikizin olur dedi:)) amaa:,( ben igne vurulmaya korkuyorum igne sonrasi 36 saat sorqa iliski ve iliski sonrasi 12 saat sora tekrar iliski dedi. Buraya kdr guzel ama igne icin erken dglm mi hqani problem yoktu nie ignee neden yaaa,donun bana bilgisi olanlar. Ve olmama ihtimalide var ta bii olmazsa adetin 3. Gunu gel tekrar esinden spermiyograam isticem dedi sende bisey yok dedii. Napcam ben simdii????

Canim ayni seyleri banada soledi dr ama ben pek anlamadim erken gibbi geldi. Sen ne zamandir istiyorsun? Ben daha bir yillik evliyim bitane dusuk yaptim acele ediyorum die verdi sanirim. Yaa hic bi sey bilmiyorum aklim allak bullak ama vurdurdum hayirlisi artik. Senin ilk ignen mi? Ben birdaha vurdurmicam ama...

merhaba, ben yeni üyeyim. hamilelere hayırlı olsun! bugün ben de 11 aylık hamile olduğumu öğrendim. bu arada alıntı yapmadan yazmak için ne yapmalıyım? baceremedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…