evet canım aynen devam pc basında dahı oturamıyorum sureklı halsızlık agıza bırse suremıyorum ayakta kalmakta gucluk cekıyorum ıns 3 ahfta sonra sonlanırda bıraz hamılelıgın keyfıne bakarım hıc bırsey anlmadım wallaa....
gunaydin arkadaslar nerelerdesiniz kizlarrr bakiyorum bakiyorum kimsecikler yok
ben pazar catlama ignemi oldum dun aksam da calismalara basladim bugun kasiklarim cok agriyor bugun catliyor olabilir mi catlama ignesi olan arkadaslar bana bir bilgi verin sizlerde nasil olmustu acepp:44::44:
selam kızlar dün dr gittim ve yumoşlarım büyümüş
biri 19 diğeri 18 mm
dün 10:00 itibariyle çatlatma iğnemide oldum
bu hafta hep ödevimiz var kocişle
valla kociş çok mutlu hep bugünleri bekliyo
selam kıslarr nasılsınız bakayım.ben ders çalışıyorum açık öğretim sınavlarım var.o yüzden fazla giremiyorum..hamile olan arkadaşlarımı kutlarım,darısı biz hamile kalmak isteyenlere olsun inşallah :))
hayaletim casperim nasılsın bakalım..allah ziyin açıklığı versin..
sağolasın Güldencimm.Sen nasılsın mercimek seni yoruyormu...amaaa mercimeklikten fasülyeye terfi etmişti demiianammm şimdi alttaki takvimi gördüm fasülyeyi de çoktannnn geçmiş bizim yeğen :)))
lata cim bana enteresan sekilde muz cok iyi geliyor. sana anlatmistim diye hatirliyorum bende baya kilo verdim simdi simdi bulantim azaldi hatta bugun hic cikarmadim simdide kara kara dusunuyorum nie cikarmadim bi sorun mu var diye:)))) her halimize sukur kontrolum persembe. zaten artik 16 dan snr kesiliyomus bulantilar sen en iyi anlayanlardan biriyim muz kesinlikle dene derim:)
oooo teyzesi ne fasülyesi oo obir sıpa oldu artıkkkkkk:
beni o üzmüyo ama şuanda inanılmaz 1 diş ağrısıyla karşıkarşıyayımki anlatamam sana...
çok kötü çokkkk:
Kizlar merhaba.. Gecenlerde arkadasimi kurtaj icin cagirdiklarini ama istersen bekle kendiliginden dusmezse gel kurtaj yapicaz diyen dr giden arkadasim bir hafta berbat bir moralle gezdi midesi bulaniyo halsiz ama kanamasi veya dusuge benzer hicbiseyi olmayinca dr gidiyo ama kurtaj icin... Dr muayene sirasinda hicbir sorun olmadigini farkediyor,kesede bebek olusmus kalbi bile atiyorrr:) okadar istedi ve okdr dua ettikki anlatamam ve allah ona bagisladi bebegini. Uzun zamandir bole umut dolu bisey duymamistim super geldi ve icimi kelebekler kapladi. Demekki neymis cikmayan candan umit kesilmesmiss.. Herseyi rabbimiz bilirmis onun isine karisilip acele edilmesmis.. Bugun benim yumoslarima bakacak dr. Bakalim ne dicek. Bu ay bisey olmassa bidaha gitmicem ve ilac kullanmicam zorlamaya grk yok rabbim bilir zamanini.. Buda bize kapak oisunn hihhh. Hadi dr.sonrasi doncem sizee bebeim,insallah teyze olma serefine nail edicem sizii:) saka baptimm dua edin emii...
lata cim bana enteresan sekilde muz cok iyi geliyor. sana anlatmistim diye hatirliyorum bende baya kilo verdim simdi simdi bulantim azaldi hatta bugun hic cikarmadim simdide kara kara dusunuyorum nie cikarmadim bi sorun mu var diye:)))) her halimize sukur kontrolum persembe. zaten artik 16 dan snr kesiliyomus bulantilar sen en iyi anlayanlardan biriyim muz kesinlikle dene derim:)
oooo teyzesi ne fasülyesi oo obir sıpa oldu artıkkkkkk:
beni o üzmüyo ama şuanda inanılmaz 1 diş ağrısıyla karşıkarşıyayımki anlatamam sana...
çok kötü çokkkk:
canim bnm cok tesekkurederim:) amin insaallah hepinize cok cokk dua ediyorum insaallah hamileliklerimizi beraber geciririz hemencecik hamile kalirsinizda bu sayfalarda onlarin muhabbetlerini ederisRamrodcumm selam canım.iyi olduğuna çok sevindim.Allah ım sağ salim bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım.özletme fazla kendini :))
canım onuda denedcım hersey pıs gelıyr ayy ne kadar kotu bırseymıs allah yardımcımız olsun ıns ılerde gecerde guzel guzel gecırırız su yaz tatılınıde cuma gunu yola cıkacagız ızmıre tatıle ordan gelcem 20 gun sonra kuzenımın dugunu var memlekete gıdecegm ıns keyıflı rahat olurum buna cok ıhtıyacım var...sızlerde dıkkat edın kendınıze yınede masallah buyutmussun sen bulantılarında bıtmıs dr bana 12.haftadan sonra rahatlarsın dedıde ıns senın gıbı olurum rahatlarımm hemen :)
selam kızlar dün dr gittim ve yumoşlarım büyümüş
biri 19 diğeri 18 mm
dün 10:00 itibariyle çatlatma iğnemide oldum
bu hafta hep ödevimiz var kocişle
valla kociş çok mutlu hep bugünleri bekliyo
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
zytin = 10 mayıs
bdamlagozbebegım= 14 mayıs
Mutlu_ = 14 mayıs
hati2 = 16 mayıs
Banu_K = 21 mayıs
nurran = 23 mayıs
9ay = 24 mayıs
nehirasi = 28 mayıs
deryaf = 29 mayıs
ErGiNSeNa = 30 mayıs
bay = 31 mayıs
ilkbhr = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
Özlem2334
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
yasamim
step03
38OZLEM38
adaeylem
eceli54
subyan
aysem_kas
elabebek
pembemasal
melzanur
alanurnaz
reyyan87
haver87
naneli_limon
berrak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?