Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

sonunda buldum siziiiii:) kara kara dusunuyorum nereye gitti bu kizlar diye:))) opuyorum hepinizi cokkkkkkkkkk

Canımmmm... hoşgeldin, nasılsın hayatım? İyi ki buldun valla kuzum bizi özlemiştim seni.. Herkesin kendine göre bir yoğunluğu var bu sıralar pek giremiyoruz biz de o yüzden buradan haberleşelim dedik..:)

Kızlaaaaaaaar, çatlamış yumurtlarınız sağlıklı bebişler olarak dönsün inşallah size... Bol şans ikinize de..

Ben de fince çalışıyorum casperim güzel hamişim:))
ve amiiiiin diyorum..

kızlar merhaba...
sabahtan beri hastanedeyiz kızımın ayqındaki alçıyı çıkarmadı doktor 10 gün daha rapor verdi :26:
Geçmiş olsun tatlım, hayırdı ben bilmiyorum bunu ne oldu kızının ayağına?

aha, zor soru canım yaa.. Doktorun içine sinen biri mi güveniyor musun? güveniyorsan dediklerini yap derim ama yok aklında şüphe varsa bir 2. doktora gidip görüş almaktan da zarar gelmez..

merhaba, ben yeni üyeyim. hamilelere hayırlı olsun! bugün ben de 11 aylık hamile olduğumu öğrendim. bu arada alıntı yapmadan yazmak için ne yapmalıyım? baceremedim de

Tebrikleeeeeeeeeer... 11 haftalık demek istedin ama di mi Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin hayatım..

Kızlar ben fazla giremiyorum nete okul ev işi şu bu derken dağııldım valla, arada kaçamaklarla idare edeceğim böyle şimdilik:) Arada da listeyi güncelliyorum ilk sayfada haberiniz ola.. Hamişlere sağlık dolı günler , bizbekleyenler acil çift çizgiler diliyorum..

mrb kızlar bnde yeni evlendim ve hmn cocuk istiyoruz en son 31 nisanda adet gordüm 1 hafta önce ilişkimiz oldu sonrasında 2 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım 2.cizgi cook silik bir şekilde cıktı cok ümitlendim 2 gündür hazımsızlık ve gaz problemi yasıyorum goguslerimde asırı bir hassasiyet var ve kokulara cok duyarlıyım kasıklarımda da agrı var persembe günü kan testi yaptırıcam sizce hamile miyimdir?? içim içime sıgmıyor allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin :):)

teşekkür ederim canım
kızımın ayak parmaqı kırıldı tatlım 15 gündür alçıdaydı dün doktor 10 gün daha kalıcak dedi....kızımda çok sıkıldı aqlıyor hep...okuldanda kaldı..sınav haftası birde..nasıl toparlıcak bilmiyorum

günaydın kızlar senacım tam iyileşmedi sanırım kızının ayağı oyüzden uzatmışlardır. okulla konuştunmu sınavlar hakkında tatlım öğretmenleriyle felan konuşsaydın

Merhaba arkadaşım.. İnşallah bebişine bir an önce kavuşursun.. Ama öyle fazla strese sokma kendini baştan, denemelere yeni başlamışsınız, inşallah fazla uzamadan tutar ama olmazsa da üzülme sakın bazen zaman alabiliyor. Normalde ilişkiden 4-5 gün sonra gebelik ne kan testinde ne de idrarda çıkmaz. Ama bu hamişlik olaylarında olmaz diye bir şey yok, bazen adetten hemen sonra yumurtlayanları da duyduk, seninki de öyle bir durumsa olabilir tabii.. Bir git yarın kan testini yaptır bakalım ne çıkacak.. İnşallah güzel haberler verirsin..

tekrar geçmiş olsun tatlım.. sıkılır tabi kuzum havalar güzelleşti oynamak dışarı çıkmak ister şimdi o.. biz bile sıkılırız hele çocuk olunca alçı daha sıkıcı bir şey. ama az kalmış, allah beterinden korusun, acil şifalar versin yavruna..

günaydın kızlar senacım tam iyileşmedi sanırım kızının ayağı oyüzden uzatmışlardır. okulla konuştunmu sınavlar hakkında tatlım öğretmenleriyle felan konuşsaydın

Günaydın hayatım.. nasılsın?

Merhaba arkadaşım.. İnşallah bebişine bir an önce kavuşursun.. Ama öyle fazla strese sokma kendini baştan, denemelere yeni başlamışsınız, inşallah fazla uzamadan tutar ama olmazsa da üzülme sakın bazen zaman alabiliyor. Normalde ilişkiden 4-5 gün sonra gebelik ne kan testinde ne de idrarda çıkmaz. Ama bu hamişlik olaylarında olmaz diye bir şey yok, bazen adetten hemen sonra yumurtlayanları da duyduk, seninki de öyle bir durumsa olabilir tabii.. Bir git yarın kan testini yaptır bakalım ne çıkacak.. İnşallah güzel haberler verirsin..

tekrar geçmiş olsun tatlım.. sıkılır tabi kuzum havalar güzelleşti oynamak dışarı çıkmak ister şimdi o.. biz bile sıkılırız hele çocuk olunca alçı daha sıkıcı bir şey. ama az kalmış, allah beterinden korusun, acil şifalar versin yavruna..

Günaydın hayatım.. nasılsın?

iyiyiim cnm nasil oluyum ayni yuvarlanip gidiyorum:))) valla bende sizleri ozledimmm gelsin bebisleriniz hep beraber dolduralim gobekleri insaallah:) hevesli hevesli dualarimdasiniz tatlim

günaydın kızlarrr

zuzu naber fıstık
Merhaba tatlimm aslinda ben nerdeyse her konuya cvp verdim zannediyorum ama bi baktim yayinlanmamis int.baglantim kopmus mgrse... Canim bende senin halini hatrini sormustum dedim ki seni cok gergin buluyorum bu ara kizinada acil sifalar dilerim operim yanaklarindan. Benim son durumu biliyon iste bissuru para verdim karindan igne vurdurdum ne gerek varsa neyseki simdilik bi sorun yok ama bidahaki ay isteemem kendi haline birakcam daha gencim paniklemek icin ve sabirsiz olusuma cok kizdim daha kac ay olduki bebis dusureli....

Slm kızlar. ya bir sorum olacak
Aslında bebiş çok istiyorum bundan önce bir kürtaj oldum. Daha sonrasında bir müddet istemediğim için ilaca başladım 3 aydır ilaç kullanıyorum.
Ramazan mübarek günler diye eğer vazgeçmezsem Allah da nasip ederse ramazanda hamile kalmayı istiyorum
Fakat Kayınvalidemin ve Annemin Babannesinin ikizleri var
İlacı bıraktığım ilk ay hamile kalırsam ikiz olma riski çok yüksekmiş
ikiz bebeğe bakabilir miyim bilmiyorum.

İlacı bıraktıktan hemen sonra hamile kalacağımda meçhul. Bi dönem kalamaya bilirimde. Buda bir ihtimal .
Şimdiden ilacı bıraksam ramazana kadar iki ay normal korunsak. Ama bebiş yapmaktan vazgeçersem tekrar ilaca başlamam nasıl olacak

Ne kadar kararsız bir insanım yaaaa

Ahh canim sana cvp veriyorum saniyorum baglanti kopuyormus megerse telefondan baglaniyrum cunku.. Ben seni oncelikle tebriik ediyorum banucum,ev is ec ev odevi bebek calismasi derken bide buraya gayet hakimsin hic mrk etme ilgilisin hala ilk gunku gibi:) senin ne kadar cok yonlu oldugunu gosterir bu ki cok iyi anliyorum cocukta yaparim kariyerde desemde bazen cok bunaliyorum yetemedigimi hissediyorum. Benim durumum malum zaten karnimdan tuhaf bi igne yedim ve erken oldugunu dusundugum icin cok kiziyorum bakalim nolcak merakla bekliyorum..

Kızlaaaaaaaar, çatlamış yumurtlarınız sağlıklı bebişler olarak dönsün inşallah size... Bol şans ikinize de..

Ben de fince çalışıyorum casperim güzel hamişim:))
ve amiiiiin diyorum..

Geçmiş olsun tatlım, hayırdı ben bilmiyorum bunu ne oldu kızının ayağına?

aha, zor soru canım yaa.. Doktorun içine sinen biri mi güveniyor musun? güveniyorsan dediklerini yap derim ama yok aklında şüphe varsa bir 2. doktora gidip görüş almaktan da zarar gelmez..

Tebrikleeeeeeeeeer... 11 haftalık demek istedin ama di mi Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin hayatım..

Kızlar ben fazla giremiyorum nete okul ev işi şu bu derken dağııldım valla, arada kaçamaklarla idare edeceğim böyle şimdilik:) Arada da listeyi güncelliyorum ilk sayfada haberiniz ola.. Hamişlere sağlık dolı günler , bizbekleyenler acil çift çizgiler diliyorum..[/QUOTE]

Canim sen ne diyon yahuu:) cvp vercem nerden baslasam nasil anlatsamm....

merhaba:
1. ilacı bırakan ilk ay hamile kalırsa ikizi olur diye bişeyi sende duydum ilkdefa canım nereden çıkardın onu yok öyle birşey..
eğer sizin ailede ikiz varsa ve senin ikizin olacaksa zaten olur bunun ilaçla bi ilgisi yok
2. sen önce kararını ver bence çocuğu gerçekten istiyomusun yoksa istemiyomusun bide neden kürtaj olmak zorunda kaldın bi sıkıntımı vardı yoksa kendinmi istemedin
yani sana sorulacak okadar çok soru varki önce bu soruların cevaplarını bulmak lazım çocuk sonra..
çocuk okadar kolay bişey değil çok byük bi sorumluluk
ikere oldumu istemiyorum deme şansın olmaz oyüzden bu karar çok önemli..

iyi düşün ve gerekirse yardım al..
kararını ona göre ver canım..

selam ben de eylülde evlendim. ilk günden beri istiyorum ama olmadı. sabırla bekliyoruz...

merhaba hanımlar
bir aç gündür gene gelemiyorum
kızım çok ilgi stior onuna ugras ev yemek derken bakıyorum ki akşam olmuş

buarada reglime 1 hafta kaldı
belirtilere takmadıgım için şu var bu var demicem yanlız
idrar renginde digişme oluyormuydu yaa benimki çok su içmeme ragmen sarı renkli bu bi belirtimi acaba?

benımde aynı sekılde sapsarı ıdrarım ve çok idrara çıkıyorum

bu arada aranızda hiç kimyasal gebelik yaşayan var mı ? varsa da bidahaki gebelik ne zaman oluştu dr hemen kalablirsin yine demişti ümitle bekliyorum bakalım bu ay bebegım tutunabılecekmı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…