Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

bende eylülde evlendim geçen ay kimyasal gebelik yasadım bu ay inş sağlıklı bi gebelik oluşur 3 gün kaldı adetime :/

hayırlısı olsun inşallah. doktora gittim sorun yok dedi ben birazda kiloluyum verme gerekiyor dedi. bi de eşin görünsün dedi. beyefendinin doktora gitmesini bekliyoruz.. sen de inşallah bu ay adet olmazsın :::::::::::::))

banucum sayfayı yeni gördüm canım bebek isteyen tüm arkadaşlar en yakın zamanda hamile olur inşallah.. hayırlısı ile,,, bende 16 mart hamilesiyim ama listede neden yokum( beni unuttunuzmu((

benımde aynı sekılde sapsarı ıdrarım ve çok idrara çıkıyorum

aynen bende çok sık gdiyorum anlamış degilim diger hamileliklerimde böyle belirti olmuşmuydu onuda hatırlamıyorum ...ilk defa böyle oluyor daha önce hiç karşılaşmadım sanırım

kuzum hamilmisin sennnn yeni gördüm valla tabloda inan
çok sevindim canım benim hayırlıısyla kucagına al inşallah

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :) canm benm eşimde varikosel çıktı ocak ayında ameliyat oldu dr ameliyattan 3 ay sonrasında ancak gebelk olusur dedı ve 3.ayında kımysalla sonuclandı eşinde bir an önce gitsin derim

merhaba arkadaşlar ben pkoluyum ve geçenlerde bir şişlik farkettim bartolin kisti olduğunu söyledi doktor çok fazla ağrım yok ara sıra batma oluyo sadece doktor antibiyotik verdi kullanmadan önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı beta hcg değerim önce 195 bi kaç gün sonra da 988 çıktı.
acaba bu bartolin kisti gebeliğim için bi sorun yaratır mı daha önce de bi düşük yapmıştım ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...

canm bi dr.a danış istersen bu arada belirtilerin varmıydı batmaların ve sertlik hangi taraftaydı biraz bilgilendirir misin

doktora gidicem cuma günü hiçbir belirti yoktu birden bi şilik oldu daha öncesinde ne ağrı ne yanma hiç olmadı sadece ara sıra cinsel ilişki sırasında ağrı oluyodu.
doktor biraz iğneyle içindeki sıvııyı almaya çalıştı çok sert olduğu için fazla alamadı antibiyotik verdi yumuşaması için ama ben kullanmadım gebelik testi pozitif çıkınca.
enfeksiyon da yok dedi doktor

kaç haftalıksın canm umarım bebegıne zararı olmaz

iyiyiim cnm nasil oluyum ayni yuvarlanip gidiyorum:))) valla bende sizleri ozledimmm gelsin bebisleriniz hep beraber dolduralim gobekleri insaallah:) hevesli hevesli dualarimdasiniz tatlim
Canımmm, sağolasın valla hamişlerin duası tutarmış inşallah bizde tez zamanda doldururuz göbüşleri:)

Amiiiiin tatlım...:) Sağol desteğin için zuzucum.. arada öye bunalmamız normal ama yaparız bir herşeyi , güveniyorum kendimizeeee... Ya da daha çocuk falan yok ortada ondan böyle rahat rahat sallıyor da olabilirim, bebişlerimiz bir gelsin sonra bir daha kurmak lazım bu cümleyi..
Sen niye kendine kızıyorsun hayatım, boşver nasıl yapmak istiyorsan öyle yap, bu işin erkeni veya doğru zamanı diye birşey yok aslında, sen istiyorsan doğru zamandır o.. sadece kendini fazla strese sokma o kadar hayatım..

selam ben de eylülde evlendim. ilk günden beri istiyorum ama olmadı. sabırla bekliyoruz...

bende eylülde evlendim geçen ay kimyasal gebelik yasadım bu ay inş sağlıklı bi gebelik oluşur 3 gün kaldı adetime :/

Hoşgeldiniz kızlar.. Ben de eylülde evlendim ve aralık sonu ocak başından beri deniyoruz, henüz gelen giden yok inşallah daha fazla beklemeyiz..

özler, geçmiş olsun arkadaşım. kimyasal gebelik denen şeyi aslında bir çoğumuz yaşıyoruz da farketmeyebiliyoruz. doktorlar öyle diyor yani.. doktorun hamile kalmanda sorun yok dediyse de doğrudur, için rahat olsun.. İnşallah tez zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

bazı forumlarda idrarın koyulaştığı ya da renk değiştirdiğini yazanlar vardı okumuştum ama ne derece hamişlik belirtisidir bilemiyorum. bu da bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.. Benim de son 5 gün bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nurancım..

banucum sayfayı yeni gördüm canım bebek isteyen tüm arkadaşlar en yakın zamanda hamile olur inşallah.. hayırlısı ile,,, bende 16 mart hamilesiyim ama listede neden yokum( beni unuttunuzmu((
Canımmmmm, hoşgeldinn:)))) Valla benim dalgınlığıma gelmiştir gülşen, özür dilerim hemen düzeltiyorum listeyi.. Nasıl geçiyor hamişlik hayatım yolunda mı herşey?

inşallah bebeğime bir zararı olmaz bu durumu yaşayan varmıdır acaba

Geçmiş olsun ve tebrikler... Bu konuda en güzeli doktoruna , o içine sinmediyse başka bir doktora danışman. İlaç söz konusu olduğu için biz şimdi sana kullan ya da kullanma diyemeyiz. Bazı durumlarda hamile de olsan ilaç kullanman gerekebilir sorunun daha fazla ilerlememesi için.. Ama inşallah gerek kalmaz ve sorunsuz bir hamişlik geçirirsin arkadaşım..

tatlım nerelerdesin sen asıl sen bizi unuttun..
söyle bakalım nasıl gidiyor hamişlik?

canım en güzeli doktoruna danışmandır bukonuda..

canim neden kurtaj oldun cok ozel olmassa eger isteyerek kurtaj olduysan aman kurban oluyum iyice karar verde bu sefer oyle yap beni sakin yanlis anlama ben bu bebegimden once bir bebegimi kaybettim kalbi durdu canim oyle bi yandiki kasti kurtajlara biraz gergin bakiyorum kusuruma bakma. bak burda bu kdr insan var bebek icin ugrasiyolar aylarca bende ugrastim bebegimi kaybettikten sonra aylarca. ikizmis ucuzmus basimin ustunde inan bebek aski olunca icinde hic farketmiyor. sen kararini iyi ver derim cunku bebek yapmakta zor hamile olmakta zor sonra bebege bakmakta zor. Allah kolaylik versin cnm Rabbim gonlune gore versin insaallh.
benimkinde degismisti hatta baya hardal rengi olmustu:) hatta hakkinda hayirlisi insaallah bebistir cnm:)

batim 10 mayis 6 gun gecti bugun test yaptim ben 5dk icinde silik cizgi cikti saskinim tepki veremedidm esimde ayni sekilde okdr cok istiyodukki yada okdr hayal kiriklina ugradikki sevinemedik bile heralde ultrasonda gorunce ikna olurum ancak
biraz zaman gecsin oyle gideyim dr a diyorm karmasik duygulardayim

kızlar nasılsınız ne gıryorsam hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız hatunlar havalr ısındı kımse evde durmaz degılmı ben hasatalıktan yataktan cıkamıyorum kı ıyıce gezın saglık herseyın bası kendınıze cok ıı bakın bacılarımmm hepınızı optum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…