bende eylülde evlendim geçen ay kimyasal gebelik yasadımbu ay inş sağlıklı bi gebelik oluşur 3 gün kaldı adetime :/
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
hayaletcasper = HAMİLEEEE
ayseozzz = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
zytin = 10 mayıs
bdamlagozbebegım= 14 mayıs
Mutlu_ = 14 mayıs
hati2 = 16 mayıs
Banu_K = 21 mayıs
nurran = 23 mayıs
9ay = 24 mayıs
nehirasi = 28 mayıs
deryaf = 29 mayıs
ErGiNSeNa = 30 mayıs
bay = 31 mayıs
ilkbhr = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
Özlem2334
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
yasamim
step03
38OZLEM38
adaeylem
eceli54
subyan
aysem_kas
elabebek
pembemasal
melzanur
alanurnaz
reyyan87
haver87
naneli_limon
berrak
bende eylülde evlendim geçen ay kimyasal gebelik yasadımbu ay inş sağlıklı bi gebelik oluşur 3 gün kaldı adetime :/
benımde aynı sekılde sapsarı ıdrarım ve çok idrara çıkıyorum
hayırlısı olsun inşallah. doktora gittim sorun yok dedi ben birazda kiloluyum verme gerekiyor dedi. bi de eşin görünsün dedi. beyefendinin doktora gitmesini bekliyoruz.. sen de inşallah bu ay adet olmazsın :::::::::::::))
bu arada kimyasal gebelik ile ilgili bilgim yok ne olduğunu öğrenebilirmiyim??
merhaba arkadaşlar ben pkoluyum ve geçenlerde bir şişlik farkettim bartolin kisti olduğunu söyledi doktor çok fazla ağrım yok ara sıra batma oluyo sadece doktor antibiyotik verdi kullanmadan önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı beta hcg değerim önce 195 bi kaç gün sonra da 988 çıktı.
acaba bu bartolin kisti gebeliğim için bi sorun yaratır mı daha önce de bi düşük yapmıştım ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...
doktora gidicem cuma günü hiçbir belirti yoktu birden bi şilik oldu daha öncesinde ne ağrı ne yanma hiç olmadı sadece ara sıra cinsel ilişki sırasında ağrı oluyodu.
doktor biraz iğneyle içindeki sıvııyı almaya çalıştı çok sert olduğu için fazla alamadı antibiyotik verdi yumuşaması için ama ben kullanmadım gebelik testi pozitif çıkınca.
enfeksiyon da yok dedi doktor
inşallah bebeğime bir zararı olmaz bu durumu yaşayan varmıdır acaba
Canımmm, sağolasın valla hamişlerin duası tutarmış inşallah bizde tez zamanda doldururuz göbüşleri:)iyiyiim cnm nasil oluyum ayni yuvarlanip gidiyorum:))) valla bende sizleri ozledimmm gelsin bebisleriniz hep beraber dolduralim gobekleri insaallah:) hevesli hevesli dualarimdasiniz tatlim
Ahh canim sana cvp veriyorum saniyorum baglanti kopuyormus megerse telefondan baglaniyrum cunku.. Ben seni oncelikle tebriik ediyorum banucum,ev is ec ev odevi bebek calismasi derken bide buraya gayet hakimsin hic mrk etme ilgilisin hala ilk gunku gibi:) senin ne kadar cok yonlu oldugunu gosterir bu ki cok iyi anliyorum cocukta yaparim kariyerde desemde bazen cok bunaliyorum yetemedigimi hissediyorum. Benim durumum malum zaten karnimdan tuhaf bi igne yedim ve erken oldugunu dusundugum icin cok kiziyorum bakalim nolcak merakla bekliyorum..
Kızlaaaaaaaar, çatlamış yumurtlarınız sağlıklı bebişler olarak dönsün inşallah size...Bol şans ikinize de..
selam ben de eylülde evlendim. ilk günden beri istiyorum ama olmadı. sabırla bekliyoruz...
merhaba hanımlar
bir aç gündür gene gelemiyorum
kızım çok ilgi stior onuna ugras ev yemek derken bakıyorum ki akşam olmuş
buarada reglime 1 hafta kaldı
belirtilere takmadıgım için şu var bu var demicem yanlız
idrar renginde digişme oluyormuydu yaa benimki çok su içmeme ragmen sarı renkli bu bi belirtimi acaba?
Canımmmmm, hoşgeldinn:)))) Valla benim dalgınlığıma gelmiştir gülşen, özür dilerim hemen düzeltiyorum listeyi.. Nasıl geçiyor hamişlik hayatım yolunda mı herşey?banucum sayfayı yeni gördüm canım bebek isteyen tüm arkadaşlar en yakın zamanda hamile olur inşallah.. hayırlısı ile,,, bende 16 mart hamilesiyim ama listede neden yokum( beni unuttunuzmu ((
inşallah bebeğime bir zararı olmaz bu durumu yaşayan varmıdır acaba
banucum sayfayı yeni gördüm canım bebek isteyen tüm arkadaşlar en yakın zamanda hamile olur inşallah.. hayırlısı ile,,, bende 16 mart hamilesiyim ama listede neden yokum( beni unuttunuzmu ((
merhaba arkadaşlar ben pkoluyum ve geçenlerde bir şişlik farkettim bartolin kisti olduğunu söyledi doktor çok fazla ağrım yok ara sıra batma oluyo sadece doktor antibiyotik verdi kullanmadan önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı beta hcg değerim önce 195 bi kaç gün sonra da 988 çıktı.
acaba bu bartolin kisti gebeliğim için bi sorun yaratır mı daha önce de bi düşük yapmıştım ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...
canim neden kurtaj oldun cok ozel olmassa eger isteyerek kurtaj olduysan aman kurban oluyum iyice karar verde bu sefer oyle yapSlm kızlar. ya bir sorum olacak
Aslında bebiş çok istiyorum bundan önce bir kürtaj oldum. Daha sonrasında bir müddet istemediğim için ilaca başladım 3 aydır ilaç kullanıyorum.
Ramazan mübarek günler diye eğer vazgeçmezsem Allah da nasip ederse ramazanda hamile kalmayı istiyorum
Fakat Kayınvalidemin ve Annemin Babannesinin ikizleri var
İlacı bıraktığım ilk ay hamile kalırsam ikiz olma riski çok yüksekmiş
ikiz bebeğe bakabilir miyim bilmiyorum.
İlacı bıraktıktan hemen sonra hamile kalacağımda meçhul. Bi dönem kalamaya bilirimde. Buda bir ihtimal .
Şimdiden ilacı bıraksam ramazana kadar iki ay normal korunsak. Ama bebiş yapmaktan vazgeçersem tekrar ilaca başlamam nasıl olacak
Ne kadar kararsız bir insanım yaaaa
benimkinde degismisti hatta baya hardal rengi olmustu:) hatta hakkinda hayirlisi insaallah bebistir cnm:)merhaba hanımlar
bir aç gündür gene gelemiyorum
kızım çok ilgi stior onuna ugras ev yemek derken bakıyorum ki akşam olmuş
buarada reglime 1 hafta kaldı
belirtilere takmadıgım için şu var bu var demicem yanlız
idrar renginde digişme oluyormuydu yaa benimki çok su içmeme ragmen sarı renkli bu bi belirtimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?