Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canımmm benım gozun aydın kesın hamılesındır ıns kendıne cok dıkkat et ıyı haberlerle donecegıne ınanıyorum.....

Canım benim tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer....
Hadi bakalım adetin geçmiş ikinci çizgi çıkmış hamişsin büyük ihtimal hayatım:) doktora gitmek için acele etme tabii de bir kan testi yaptır bence yarın için rahat olur acaba mı demezsin:)

Ama tekrar tekrar tebrikler tatlım, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim...

Son düzenleme:

canımmm benım gozun aydın kesın hamılesındır ıns kendıne cok dıkkat et ıyı haberlerle donecegıne ınanıyorum.....

ee tabii gezecek herkes kuzum:) sen biraz düzel sen de gezersin üzülme hiç.. Benim kursum var o yüzden fazla giremiyorum.. Tülinle gülden de rahatsızlar 2 gündür , tülinin midesi kötü bi de üşütmüş, güldenin de dişinde problem varmış. halleri yok sanırım onlarında nete girmeye haklı olarak..

Sen de kendine çok dikkat tatlım.. bir an öncede normal haline dön inşallah:) Öpüyorum kocaman..

canım inşallah hamilesindir zaten 2.çizgi silikte olsa hamilelik sayılıyor :) hayırlı olsunnnnn

geçmiş olsun canım. iyi ol gel aramıza artık :)

zuzucum yumoşlarım baya büyümüş inş hamiş kalırsın tatlım

Tatlin oyle mi diyosun? hic umidim yok ilk aydan igneyle prk hamilevkalan yok arastirdim biraz. Ama. Kismet aklimda kalmadi en azindan bunuda yapmadim demem ama bu ilk ve son istemem birdaha bole bisey. Dr dediki bu sende bebegin rahat tutinmasi icin bi hormon ignesi ve ovulasyonunu duzenler dedi.

kızlar teşekkürler
hayılısı artık
bir hafta kaldı görcez bakalım akmı,almı

inşallah hamileyimdir canımm ya bugün testi yaptırdım yarın soncları cıkıcakmıs hemn yazarım buraya ayyy cook heycanlıyım :))))

bu arada aranızda hiç kimyasal gebelik yaşayan var mı ? varsa da bidahaki gebelik ne zaman oluştu dr hemen kalablirsin yine demişti ümitle bekliyorum bakalım bu ay bebegım tutunabılecekmı bana

Merhaba hosgeldin oncelikle... Ben 4. ay once kimyasal dusuk yasasim 2ay korundum 2. ayda denedim olmadi bende dr gittim ilac ignw verdi ama ben yalan soledm bir yildir olmuyo dedm yoksa muayene edip yolluyolar hic sevmem... O kdr param gitti olmazsa bu son oluruna birakcam daha bi yillik evliyim dort aydirda korunmiyorum bi yila kadar yolu barsa beklwrim bendw napiyim parayi gectim ruhum daraldi... Sabirrr canim. Ne zamandir istiyon dr gittin mi bunlar onemli...

ben de temmuzda yapayım bari. temuzda doktora gidicem tekrar çünkü. onu referans alırım. demekten bir şey çıkacağını sanmıyorum. bir içeriğini araştırayım bari. sana da yazarım.

Yaaa canım tüh! Zor başladı hamileliğin. İnşallah bir an evvel rahat döneme girersin. Çok sağol duaların için. İnşallah Allah sana ve bebeğine sağlık bize de sağlıklı bebişler verir :)

selam kızlar dün dr gittim ve yumoşlarım büyümüş
biri 19 diğeri 18 mm
dün 10:00 itibariyle çatlatma iğnemide oldum
bu hafta hep ödevimiz var kocişle
valla kociş çok mutlu hep bugünleri bekliyo

Başarılar canım. inşallah döllenir yumurtalar.

Kaç aydır deniyorsunuz ki? İğne sadece çatlatmak için. Zamanını kaçırma diye. Ama ben olsam ben de vuramazdım çünkü aynen ben de korkarım. Eczanede falan yaptırsan olmuyor mu?

Tebrik ederim! Bartolin kisti ile pko'nun alakası yok. Hele gebelikle hiç alakası yok için çok rahat olsun. Düşük falan olmaz inşallah. Değerin de iyi yükselmiş maaşallah. Ama antibiyotiği doktora sormadan kullanmamakta iyi yapmışsın. Belki gebelerde kullanımı güvenli olan başka bir ilaç verir.

Son düzenleme:

canım inşallah hamişsindir Allah tamamını erdirsin:).hayırlı olsun şimdiden

merhabalar bizde ekim sonu yani kasım başından beri uğraşıyoruz Rabbim doğru ve hayırlı zamanda inşallah göbişlerimizi doldurur.

sizde mantar felan varmı o da etkiliyomuş sanıırm? gebelik olmuyomuş, tabieğer yumurtalık felan normalse,kist yoksa hala çocuk olmuyosa adetinde düzenliyse, enfeksiyon yada mantar omuşl olabilirsin ama gebe kalmayı etkilermi tam bilmiorum..

bencede gebesindir silikte olsa çıkmış.. ne kadarlık evlisiniz, hemen olmuyo sanırım demi? bende yeni evli sayılırımda..

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor

ben duydum ilk denemede hamile kalan tatlım senin yumoşlarda maşallah bay büyümüşler Allahımın izniyle inş sende hamiş kalırsın tatlım

hamilelik iyi gidiyor canım ama çok midem bulanıyor halsizim iştahsizim kilo veriyorum günden güne 4 kilo verdim bir ay içinde,, canım inşallah en yakın zamanda sizlerinde hamişlik haberini alırız tatlım.. sizin için dua ediyoum canım benim..

tatlım nerelerdesin sen asıl sen bizi unuttun..
söyle bakalım nasıl gidiyor hamişlik?

canım en güzeli doktoruna danışmandır bukonuda..

unuturmuyum tatlım hiç arıyorum sizi devamlı bakıyorum foruma gelen giden varmı diye ama hiç yoktunuz( çok şükür buldum sizi.. hamişlik iyi gidiyor canım mide bulantısı halsizlik ve iştahsızlık dışında herşey güzel.. üç gün önce kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu tatlım yaa.. Allah isteyen herkese nasıp etsin.. senin nasıl gidiyor canım.. bebişimizin cinsiyeti belli oldumu.. birde tatlım sendede oldumu bu bendeki iştahsizlık ve mide bulantısı

latacım nasılsın tatlım, hamişlik nasıl gidiyor canım..

canım inşallah hamilesindir zaten 2.çizgi silikte olsa hamilelik sayılıyor :) hayırlı olsunnnnn

geçmiş olsun canım. iyi ol gel aramıza artık :)

canım inşallah hamişsindir Allah tamamını erdirsin:).hayırlı olsun şimdiden

COK TSK EDERIM KIZLAR GERCEKTEN GOZLERIM DOLDU IYKI VARSINIZ HENUZ AILEMDEN KIMSEYLE PAYLASMADIM KUCUK BI YERDE OTURDUGUM ICIN HA DEYINCE HASTANEYE GIDEMIYORUM O YUZDEN BEKLEYIP HEM KESEYI HEM KALP ATISINI DUYMAK ISTIYORM RABBIM SAGLIK SIHAT VERSIN CUMLEMIZE IYKI VARSINIZ

bencede gebesindir silikte olsa çıkmış.. ne kadarlık evlisiniz, hemen olmuyo sanırım demi? bende yeni evli sayılırımda..

BANU BANA YAZMISTI O YORUMU O YUZDEN UZERIME ALINIYORUM :)) temmuz 2011 de evlendik ve hic korunmadik herhangi bir rahatsizligin yoksa eger ve duzenli caalisiyorsaniz bir sene icinde gercekten oluyor ha birde hamilemiyim bu ay tutacakmi diye dusunmemek lazim ne kdr zor olsada (kendimden biliyorum ) :)

Canım yaa googleden araştırdım ilacı bıraktıktan sonra ilk ay hamilelik diye %80 düzeylerinde hatta ikzi gebelik oluşma ihtimali. Ailedede olunca dedim bendede olutr oradan çıkardım yani

Mol gebelik yüzünden kürtaj oldum bebeğin kalp atışlarını hiç duyamadık .İLk haftalardan itibaren düşük tehlikesi vardı. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye istemiyorum. Eşimde bende şu an böyle bi sıkıntıya gelebilecek güçte değiliz biraz daha toparlamamız lazım kendimizi

Aslında ikimizde çok istiyoruz ama bu ara işleri çok yoğun onun biraz böyle sakinleşsin diyorum ondan sonra ama o zamanda hemen olacak diye birşey yok birde öyle üzüleceğim diye korkuyorum yani anlayacağın

İstiyerek bir kürtaj değildi. 9. haftaya kadar kalbi çalışır diye bekledik doktor kürtaj olacaksın beklersen seni zehirler dediği günden itibaren 3 gün bekledim renkli dopplere kadar girdim çıktım. Bi ihtimal bekledik hep.
Dediğin gibi hamile kalmakta zor, hamilelikte zor doğumda doğum sonrasıda hepsi ciddi kararlar
Aylarca uğraşma ihtimalini dşünerekten ilacı şimdiden bırakayım diyorum. fakat bilmiyorum işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…