batim 10 mayis 6 gun gecti bugun test yaptim ben 5dk icinde silik cizgi cikti saskinim tepki veremedidm esimde ayni sekilde okdr cok istiyodukki yada okdr hayal kiriklina ugradikki sevinemedik bile heralde ultrasonda gorunce ikna olurum ancak
biraz zaman gecsin oyle gideyim dr a diyorm karmasik duygulardayim
batim 10 mayis 6 gun gecti bugun test yaptim ben 5dk icinde silik cizgi cikti saskinim tepki veremedidm esimde ayni sekilde okdr cok istiyodukki yada okdr hayal kiriklina ugradikki sevinemedik bile heralde ultrasonda gorunce ikna olurum ancak
kızlar nasılsınız ne gıryorsam hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız hatunlar havalr ısındı kımse evde durmaz degılmı ben hasatalıktan yataktan cıkamıyorum kı ıyıce gezın saglık herseyın bası kendınıze cok ıı bakın bacılarımmm hepınızı optum:))
kızlar nasılsınız ne gıryorsam hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız hatunlar havalr ısındı kımse evde durmaz degılmı ben hasatalıktan yataktan cıkamıyorum kı ıyıce gezın saglık herseyın bası kendınıze cok ıı bakın bacılarımmm hepınızı optum:))
zuzucum yumoşlarım baya büyümüş inş hamiş kalırsın tatlım
Merhaba arkadaşım.. İnşallah bebişine bir an önce kavuşursun.. Ama öyle fazla strese sokma kendini baştan, denemelere yeni başlamışsınız, inşallah fazla uzamadan tutar ama olmazsa da üzülme sakın bazen zaman alabiliyor. Normalde ilişkiden 4-5 gün sonra gebelik ne kan testinde ne de idrarda çıkmaz. Ama bu hamişlik olaylarında olmaz diye bir şey yok, bazen adetten hemen sonra yumurtlayanları da duyduk, seninki de öyle bir durumsa olabilir tabii.. Bir git yarın kan testini yaptır bakalım ne çıkacak.. İnşallah güzel haberler verirsin..
tekrar geçmiş olsun tatlım.. sıkılır tabi kuzum havalar güzelleşti oynamak dışarı çıkmak ister şimdi o.. biz bile sıkılırız hele çocuk olunca alçı daha sıkıcı bir şey. ama az kalmış, allah beterinden korusun, acil şifalar versin yavruna..
Günaydın hayatım.. nasılsın?
bu arada aranızda hiç kimyasal gebelik yaşayan var mı ? varsa da bidahaki gebelik ne zaman oluştu dr hemen kalablirsin yine demişti ümitle bekliyorum bakalım bu ay bebegım tutunabılecekmı bana
selam canım, bir yerlerde sanki 165 tl gibi bişey okudum. şu anda deneme ayındayız biz. aslında belki de deneme sırasında da zararı olmuyodur. arayıp sormak lazım. bu ay ilaçsız geçsin istedim bişey yapmıyorum o nedenle. eğer gebelik olmazsa haziran ayında denemeye niyetim var. aslında arayıp sormaktan bişey çıkmaz dur bakayım eşimle konuşup arayalım şu adamı :) çok iyi yorumlar var değil mi? hiç kötü yoruma da rastlamadım bu arada ben.
ıns canım suan ne naz nede tuz yapcak halındeyım tuvalete bıle gıtmek ıstemıyorumm ayy anlatmayayım hıc cok kotu bu ıs:)cıkarmak varya herseferınde aglıyorum annem o gun dıyorkı cocukkende cıkarınca korkar aglardın:) ıns ılerkı aylar sefasını surerım teyzeelerı benım sıpa ıle sız bol bol dua edıyoruz allah hepımızın dularını ve dıleklerını kabul etsın canımmm benım...
selam kızlar dün dr gittim ve yumoşlarım büyümüş
biri 19 diğeri 18 mm
dün 10:00 itibariyle çatlatma iğnemide oldum
bu hafta hep ödevimiz var kocişle
valla kociş çok mutlu hep bugünleri bekliyo
Kizlarcim ben geldim ama aklim allak bullak. Dr dediki sagda 1 solda 2 tane yumos var. Biri. 21 biri 23 mm.. Igne verdi catlarsa ikizin olur dedi:)) amaa:,( ben igne vurulmaya korkuyorum igne sonrasi 36 saat sorqa iliski ve iliski sonrasi 12 saat sora tekrar iliski dedi. Buraya kdr guzel ama igne icin erken dglm mi hqani problem yoktu nie ignee neden yaaa,donun bana bilgisi olanlar. Ve olmama ihtimalide var ta bii olmazsa adetin 3. Gunu gel tekrar esinden spermiyograam isticem dedi sende bisey yok dedii. Napcam ben simdii????
merhaba arkadaşlar ben pkoluyum ve geçenlerde bir şişlik farkettim bartolin kisti olduğunu söyledi doktor çok fazla ağrım yok ara sıra batma oluyo sadece doktor antibiyotik verdi kullanmadan önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı beta hcg değerim önce 195 bi kaç gün sonra da 988 çıktı.
acaba bu bartolin kisti gebeliğim için bi sorun yaratır mı daha önce de bi düşük yapmıştım ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...
merhabalar bizde ekim sonu yani kasım başından beri uğraşıyoruz Rabbim doğru ve hayırlı zamanda inşallah göbişlerimizi doldurur.
Canım benim tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer....
Hadi bakalım adetin geçmiş ikinci çizgi çıkmış hamişsin büyük ihtimal hayatım:) doktora gitmek için acele etme tabii de bir kan testi yaptır bence yarın için rahat olur acaba mı demezsin:)
Ama tekrar tekrar tebrikler tatlım, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim...
Tatlin oyle mi diyosun? hic umidim yok ilk aydan igneyle prk hamilevkalan yok arastirdim biraz. Ama. Kismet aklimda kalmadi en azindan bunuda yapmadim demem ama bu ilk ve son istemem birdaha bole bisey. Dr dediki bu sende bebegin rahat tutinmasi icin bi hormon ignesi ve ovulasyonunu duzenler dedi.
Canımmm, sağolasın valla hamişlerin duası tutarmış inşallah bizde tez zamanda doldururuz göbüşleri:)
Amiiiiin tatlım...:) Sağol desteğin için zuzucum..arada öye bunalmamız normal ama yaparız bir herşeyi , güveniyorum kendimizeeee... Ya da daha çocuk falan yok ortada ondan böyle rahat rahat sallıyor da olabilirim, bebişlerimiz bir gelsin sonra bir daha kurmak lazım bu cümleyi..
Sen niye kendine kızıyorsun hayatım, boşver nasıl yapmak istiyorsan öyle yap, bu işin erkeni veya doğru zamanı diye birşey yok aslında, sen istiyorsan doğru zamandır o.. sadece kendini fazla strese sokma o kadar hayatım..
Hoşgeldiniz kızlar.. Ben de eylülde evlendim ve aralık sonu ocak başından beri deniyoruz, henüz gelen giden yok inşallah daha fazla beklemeyiz..
özler, geçmiş olsun arkadaşım. kimyasal gebelik denen şeyi aslında bir çoğumuz yaşıyoruz da farketmeyebiliyoruz. doktorlar öyle diyor yani.. doktorun hamile kalmanda sorun yok dediyse de doğrudur, için rahat olsun.. İnşallah tez zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
bazı forumlarda idrarın koyulaştığı ya da renk değiştirdiğini yazanlar vardı okumuştum ama ne derece hamişlik belirtisidir bilemiyorum. bu da bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.. Benim de son 5 gün bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nurancım..
Canımmmmm, hoşgeldinn:)))) Valla benim dalgınlığıma gelmiştir gülşen, özür dilerim hemen düzeltiyorum listeyi.. Nasıl geçiyor hamişlik hayatım yolunda mı herşey?
Geçmiş olsun ve tebrikler...Bu konuda en güzeli doktoruna , o içine sinmediyse başka bir doktora danışman. İlaç söz konusu olduğu için biz şimdi sana kullan ya da kullanma diyemeyiz. Bazı durumlarda hamile de olsan ilaç kullanman gerekebilir sorunun daha fazla ilerlememesi için.. Ama inşallah gerek kalmaz ve sorunsuz bir hamişlik geçirirsin arkadaşım..
tatlım nerelerdesin sen asıl sen bizi unuttun..
söyle bakalım nasıl gidiyor hamişlik?
canım en güzeli doktoruna danışmandır bukonuda..
canımmm benım gozun aydın kesın hamılesındır ıns kendıne cok dıkkat et ıyı haberlerle donecegıne ınanıyorum.....
Canım benim tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer....
Hadi bakalım adetin geçmiş ikinci çizgi çıkmış hamişsin büyük ihtimal hayatım:) doktora gitmek için acele etme tabii de bir kan testi yaptır bence yarın için rahat olur acaba mı demezsin:)
Ama tekrar tekrar tebrikler tatlım, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim...
canım inşallah hamilesindir zaten 2.çizgi silikte olsa hamilelik sayılıyor :) hayırlı olsunnnnn
geçmiş olsun canım. iyi ol gel aramıza artık :)
canım inşallah hamişsindir Allah tamamını erdirsin:).hayırlı olsun şimdiden
bencede gebesindir silikte olsa çıkmış.. ne kadarlık evlisiniz, hemen olmuyo sanırım demi? bende yeni evli sayılırımda..
merhaba:
1. ilacı bırakan ilk ay hamile kalırsa ikizi olur diye bişeyi sende duydum ilkdefa canım nereden çıkardın onu yok öyle birşey..
eğer sizin ailede ikiz varsa ve senin ikizin olacaksa zaten olur bunun ilaçla bi ilgisi yok
2. sen önce kararını ver bence çocuğu gerçekten istiyomusun yoksa istemiyomusun bide neden kürtaj olmak zorunda kaldın bi sıkıntımı vardı yoksa kendinmi istemedin
yani sana sorulacak okadar çok soru varki önce bu soruların cevaplarını bulmak lazım çocuk sonra..
çocuk okadar kolay bişey değil çok byük bi sorumluluk
ikere oldumu istemiyorum deme şansın olmaz oyüzden bu karar çok önemli..
iyi düşün ve gerekirse yardım al..
kararını ona göre ver canım..
canim neden kurtaj oldun cok ozel olmassa eger isteyerek kurtaj olduysan aman kurban oluyum iyice karar verde bu sefer oyle yapbeni sakin yanlis anlama ben bu bebegimden once bir bebegimi kaybettim kalbi durdu canim oyle bi yandiki kasti kurtajlara biraz gergin bakiyorum kusuruma bakma. bak burda bu kdr insan var bebek icin ugrasiyolar aylarca bende ugrastim bebegimi kaybettikten sonra aylarca. ikizmis ucuzmus basimin ustunde inan bebek aski olunca icinde hic farketmiyor. sen kararini iyi ver derim cunku bebek yapmakta zor hamile olmakta zor sonra bebege bakmakta zor. Allah kolaylik versin cnm Rabbim gonlune gore versin insaallh.
benimkinde degismisti hatta baya hardal rengi olmustu:) hatta hakkinda hayirlisi insaallah bebistir cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?