Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ah canım aynı dugular içerisindeyiz... Bende bebek hastasıyım çok severim ama artık sıkılıyorum... Çevremde o kadar çok doğum yapmış ve hamile varki... İnşallah haziran ayı bizim ayımız olur...

umarım yazımı sıkılmadan okursunuz..

ben en son 24 martta adet görmüştüm.nisanda adetim gelmedi ama testler hep negatif...kan testi yine negatif...7 mayısta doktora gittim bir problemmi var acaba diye doktor baktı ve polikistik over olduğumu söyledi ben doktora adet olmadım ama galiba bir kez daha yumurtladım galiba dedim ama o yok yumurtlamamışsın dedi adet söktürücü ve akıntım için fitil verdi bu arada yine hormon testi yapıldı ve prolaktinim yüksek çıktı gebelik testi de yine negatif..neyse ben adet söktürücü kullanmaya başladım ama ilaç bitmeden kanamam oldu ben adet oldum sandım ve sevindim ama pedime bile bulaşmadı,sadece peçeteye geliyordu ve 1 gün sürdü bitti ben de üzüldüm ilaç yan etki yaptı herhalde dedim ve çarşamba günü adet oldum cuma günü adetin 3. günü hormon testlerimi tekrarlattım herşey normaldi prolaktinim düşmüştü amaaaaa bhcg 45 çıkmıştı yani pozitif..o anda yaşadığım şaşkınlığı anlatamam doktor da şaşırdı ve başka bir yerde daha testi tekrarlamamı söyledi.bu sefer özel hastaneye gittim ordaki doktor büyük ihtimal bozuk gebelik dedi test yaptı orda da 38 çıktı..büyük ihtimal düşük yapıyorsun dedi ve bir dahaki adetinde tekrar gel dedi..bu bile benim için bir mucize çünkü umudum tükenmek üzereydi..belki bir mucize daha olur ve bebeğim bana tutunmuştur..hakkımızda hayırlısı diyorum,düşmüşse de inanın hiç üzülmem..Rabbim hayırlısını versin..

umarım sizi sıkmadım ama benim gibi olanlar da umudunu kaybetmesinler diye yazdım..Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canim benim gercekten Rabbimin buyuklugu iste ol der ve olur umudunu kaybetmicene eminim insallah hayirla saglikla bebegine kavusursun

selam arkadaşlar nasılsınız casper ım hamiş misin
çok sevindim

ben yumurtlama dönemim biteli 3 gün oldu amaadet olmuş gibi kanamam var
ganol-f ile ovitrelle (yanlış yazmış olabilirim) kullandım bakalım yarın dr gitcem tekrar :44:

hepinize teşekkür ederim kızlar..Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah..

canım benim özelden mesaj atamıyorum maalesef..inan ki benim girip çıkmadığım cevap aramadığım forum kalmamıştı o yüzden yazdım dünkü mesajımı umarım sen de en kısa zamanda bu duyguyu tadarsın..benim için şu an önemli olan herhangi bir tedaviye veya ilaca ihtiyaç duymadan hamile kalabiliyorum ya bu bana yeter çünkü pco olduğumu öğrenince yıkılmıştım ama Allahtan ümidimi hiç kesmedim ve hep dua ettim..hiçbir kür uygulamadım adet söktürücü dışında bir ilaç kullanmadım hatta bunu da kullanırken hamileymişim meğer..sen de umudunu sakın yitirme ve bebek düşüncesini kafandan at çünkü ben çok boşvermiştim ve hamile kaldım..ben inanıyorum hepimiz için Rabbim hayırlı olanı verecek sana da bütün kalbimle dua ediyorum canım benim..

benim de bu ay adetim geldi malesef bu ayda geçti bakalımhayırlısı diorum...etrafımdaki herkes hatta beni görmemiş olanlar bile hamile olarak rüyalarında görüolarmış ha gayret diorumkısmet beklicez...

h.sonu yarın başlıcak bana, eşim c.tesi de çalışıyor ben basaksehir tarafındayım canım. kendi ailem yakın sana :) mutlu haberler verelim biz de artık noluuuuuurrrr :)))

tamamm o zaman annene geldiğinde bekliyorum tamam mı,bulusucaz ins.bızde müjde veririz tatlım bu ay olmasa diğer ay ama sonuç değişmeyecek çok
güzel anne olucazz hemde inanıyorum buna,benim hala umudum varr:))

berceste mesajın bana cvp oldu resmen bende klomen + ovitrelle kullandım ve benimde kanlı akıntım var ve bıçak kesiği gibi ağrım var. bu arada dr. mu gel dedi sen bu kanama için mi gideceksin? bana gel demedi çünkü gün asırı ilişki dedi regl olursan eger 3.gün esinle gel dedi...

selam kızlar nasılsınız.benim kanamam 3 gün oldu bitti.kürtaj kanamamın hemen ardından adet kanamam oldu bayağı yoğun geçti.hamile kalmadan önce ara sıra idrar yollarımı üşütüyodum şimdi bende yine başladı.bol su içmem gerek ama unutuyorum hep.acaba ilişkiden dolayı da mı oluyo sizin başınıza böyle bişi geliyomu

Valla benim bayramım 23 nisandi sizin bayramınız kutlu olsun

canım benim rahim duvarım da kalınlaşma varya hep oluyordu zaten kanamam ama bu sefer
operasyondan sonrada olması kafamı karıştırdı ilkten dr tel le araayacam gel derse gidecem:44:

gunaydin arkadaslar kac gundur giremedim
cumartesi doktora gittim ben yumurtlama gerceklesmis doktrum artik bekleyecez dedi bu durumda sansin%25 dedi (catlama ignesi olmstum)
bakalim bekliyoruz insallh tutar bu ay gunler de gecmek bilmiyor yaaa

tamamm o zaman annene geldiğinde bekliyorum tamam mı,bulusucaz ins.bızde müjde veririz tatlım bu ay olmasa diğer ay ama sonuç değişmeyecek çok
güzel anne olucazz hemde inanıyorum buna,benim hala umudum varr:))

inşallah canım ayarlayıp görüşürüz :) mutlu mutlu anneler olalım hepimizzzzz:) her şey çok güzel olacak :)

gunaydin arkadaslar kac gundur giremedim
cumartesi doktora gittim ben yumurtlama gerceklesmis doktrum artik bekleyecez dedi bu durumda sansin%25 dedi (catlama ignesi olmstum)
bakalim bekliyoruz insallh tutar bu ay gunler de gecmek bilmiyor yaaa

neden şansın %25 anlamadım? inşallah tutar canım...

inşallah canım ayarlayıp görüşürüz :) mutlu mutlu anneler olalım hepimizzzzz:) her şey çok güzel olacak :)

neden şansın %25 anlamadım? inşallah tutar canım...

canim doktor oyle dedi simdi hersey yolundaymisya yumurtlama da gerceklesti hamile kalma sansim %25oluyormus normal bir kadinda hamilelik olayi oyle olurmus genelde insallh tutmustur insallhhhh

Gunaydın kızlar hayırlı bereketlı bır hafta dılıyorum hepınıze
3aylara gırıyoruz salı gunu cok mubarek bır gun dua etmeyı unutm%ayın rabbımın ıznı ıle mutlaka kabul olur

sevgıler hepınıze !!!!

mrhaba zytn sen doktora gittin mi ? ultrasona girdin mni tarihlerimiz yakında birşey öğrenicem senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…