selam hanımlar! banuuu selaaammm!!
beni de listeye ekleyin lütfennn...hala hamile kalma hayalleri kurmaktayımm!!
şubattan beri bekliyorum ama bir türlü çift çizgiyi göremedim...
artık etrafımdaki hamile insanlardan kaçıyorum...bebek gördüğüm zaman delirirdim sevmekten şimdi yüzüne bile bakmadan oradan uzaklaşıyorumm...
yani çok hüzün doluyum bu aralar...
inşallah haziranda artık güzel haberi alırımm((( dua edin kızlar...
umarım yazımı sıkılmadan okursunuz..
ben en son 24 martta adet görmüştüm.nisanda adetim gelmedi ama testler hep negatif...kan testi yine negatif...7 mayısta doktora gittim bir problemmi var acaba diye doktor baktı ve polikistik over olduğumu söyledi ben doktora adet olmadım ama galiba bir kez daha yumurtladım galiba dedim ama o yok yumurtlamamışsın dedi adet söktürücü ve akıntım için fitil verdi bu arada yine hormon testi yapıldı ve prolaktinim yüksek çıktı gebelik testi de yine negatif..neyse ben adet söktürücü kullanmaya başladım ama ilaç bitmeden kanamam oldu ben adet oldum sandım ve sevindim ama pedime bile bulaşmadı,sadece peçeteye geliyordu ve 1 gün sürdü bitti ben de üzüldüm ilaç yan etki yaptı herhalde dedim ve çarşamba günü adet oldum cuma günü adetin 3. günü hormon testlerimi tekrarlattım herşey normaldi prolaktinim düşmüştü amaaaaa bhcg 45 çıkmıştı yani pozitif..o anda yaşadığım şaşkınlığı anlatamam doktor da şaşırdı ve başka bir yerde daha testi tekrarlamamı söyledi.bu sefer özel hastaneye gittim ordaki doktor büyük ihtimal bozuk gebelik dedi test yaptı orda da 38 çıktı..büyük ihtimal düşük yapıyorsun dedi ve bir dahaki adetinde tekrar gel dedi..bu bile benim için bir mucize çünkü umudum tükenmek üzereydi..belki bir mucize daha olur ve bebeğim bana tutunmuştur..hakkımızda hayırlısı diyorum,düşmüşse de inanın hiç üzülmem..Rabbim hayırlısını versin..
umarım sizi sıkmadım ama benim gibi olanlar da umudunu kaybetmesinler diye yazdım..Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
h.sonu yarın başlıcak bana, eşim c.tesi de çalışıyorben basaksehir tarafındayım canım. kendi ailem yakın sana :) mutlu haberler verelim biz de artık noluuuuuurrrr :)))
selam arkadaşlar nasılsınız casper ım hamiş misin
çok sevindim
ben yumurtlama dönemim biteli 3 gün oldu amaadet olmuş gibi kanamam var
ganol-f ile ovitrelle (yanlış yazmış olabilirim) kullandım bakalım yarın dr gitcem tekrar :44:
kıslarrrrr 19 Mayıs Atattürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun:)))...Sağlığımız yerinde olsun,mutluluğumuz daim olsun,bol bol bebişlerimiz olsun İNŞALLAHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
berceste mesajın bana cvp oldu resmen bende klomen + ovitrelle kullandım ve benimde kanlı akıntım var ve bıçak kesiği gibi ağrım var. bu arada dr. mu gel dedi sen bu kanama için mi gideceksin? bana gel demedi çünkügün asırı ilişki dedi regl olursan eger 3.gün esinle gel dedi...
tamamm o zaman annene geldiğinde bekliyorum tamam mı,bulusucazins.bızde müjde veririz tatlım bu ay olmasa diğer ay ama sonuç değişmeyecek çok
güzel anne olucazz hemde inanıyorum buna,benim hala umudum varr:))
gunaydin arkadaslar kac gundur giremedim
cumartesi doktora gittim ben yumurtlama gerceklesmis doktrum artik bekleyecez dedi bu durumda sansin%25 dedi (catlama ignesi olmstum)
bakalim bekliyoruz insallh tutar bu ay gunler de gecmek bilmiyor yaaa
inşallah canım ayarlayıp görüşürüz :) mutlu mutlu anneler olalım hepimizzzzz:) her şey çok güzel olacak :)
neden şansın %25 anlamadım? inşallah tutar canım...
Gunaydın kızlar hayırlı bereketlı bır hafta dılıyorum hepınıze
3aylara gırıyoruz salı gunu cok mubarek bır gun dua etmeyı unutm%ayın rabbımın ıznı ıle mutlaka kabul olur
sevgıler hepınıze !!!!
mrhaba zytn sen doktora gittin mi ? ultrasona girdin mni tarihlerimiz yakında birşey öğrenicem senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?