hyr cuma gunu gidcez biz kismetse soru neydiki merak ettim yinede
sen ne zmn gideceksin yada gittinmi ?
gittim vajınal ultaRNLA BAKTI COK KUCUK DIYE..ne durumdasın normal ultrasnda ne zmaan gorunur dıcektım
gittim vajınal ultaRNLA BAKTI COK KUCUK DIYE..ne durumdasın normal ultrasnda ne zmaan gorunur dıcektım
Kizlar yine kimse yok 3 gundur ayni sayfada debeleniyoruz resmen bu ne hal nereye kayboldu herkes hii isiniz varsa bilelim rahatsiz etmimm,yokya herkesin ovulasyonumu geldi:) bu ay bebis haberi gelmesse. Bidahada gelmez heralde cok calismisa benziyoruzzz
:) ee yokmu artirann?
kızlar 5+5 de 9.40 mm kese küçük mü?
yok çok normal merak etme..
sağol canım doktr haftasyla uymuyor kucuk 5+5 e gore ya gec yumurtlamıssn ya sorun var dedı para almak ıcın 50 kez kontrole gıtmemız ıcın mı yapıyorlar anlamıyorum
bide ben hiç bir rahatsızlk hissetmyrum şu an çok küçük olduğu için mi? ama allaha şükür ağrı kanama vs yok ama bulantı falan da yok her zaman kı gıbıyım
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız.. ilkbhrcım napıyon tatlım.. uzun zamandır haber alamadım senden..
sağol canım doktr haftasyla uymuyor kucuk 5+5 e gore ya gec yumurtlamıssn ya sorun var dedı para almak ıcın 50 kez kontrole gıtmemız ıcın mı yapıyorlar anlamıyorum
Tatlım benim,ben iyiyim sen nasılsın fıstığım?? mercimeğin nasıl :))) hamilelik nasıl gidiyor ?? ben bildiğin gibiyim canım,denemelere devam :))) özledim valla kızz senii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?