Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

selam zuzuşummm.naber tatlımm.valla topikler bölündü iyi olmadı sanki.burası güzel ama çoğu bacişin işi var galiba gelmiyolar.bende haftaya sınav var atlatayım sürekli girerim nete.şimdi ara ara giriyorum.gerçi çokmu ders çalışıyorum yoooooo yukarda Allah var yalan söylesem olmazzz.ama yinede bi göz gezdiriyorum.eğer kalırsam 2 senem boşa gidecek ve mezun olamıycam...hakikaten kıss herkes beni hamile sanıyo.ne güsel inşallah yakın zamanda hamile kalırız hepimiz.bugün bi rüya gördüm kıs.kürtajdan sonra adet olmamışım ve hamile kalmışım.ama hamile olduğuma inanmıyorum doktora gidiyorum doktor hamilesin diyo :))Allah duysun sesimizi inşallahhhhh.

Son düzenleme:
Herkese selamlar uzun süre oldu yazamadım size çok hastalandım grip oldum hamileyken dahada zormuş işe bile gidemedim günlerce yattım hep , şimdi daha iyiyim , umarım herkesde iyidir hepinizi öpüyorum ,

Herkese selamlar uzun süre oldu yazamadım size çok hastalandım grip oldum hamileyken dahada zormuş işe bile gidemedim günlerce yattım hep , şimdi daha iyiyim , umarım herkesde iyidir hepinizi öpüyorum ,

geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.inşallah çabuk atlatırsın gribini.bende seni çok öpüyorum canım.

selam canlarrr
bayadır yokum arada bir geliyordum ama bu ara kafa dinleme günleri yaptım kendime iyi geldide
kızlar benim bat dündü hala bişi yok

umutlansammı bilemedim gecen ayda 2 gün gecmişti:26::26::26::26::26::26:
yarın olmazsam cuma test yapimmi sizce
bir belirtide yok yani ben kendimi kapattım belirtilere hissetmiyorum
neysem benden böyle buarada varmı yeni hamiş haberi bakim

Bacişlerrrr topiğimize kimseler uğramıyo artıkınUmarım herkes iyidir.umarım yeni hamişlerimiz vardır.Herkesi kocemennnnn öpüyorum şekerlerimm.herkess kendine iyi baksın.

selam fıstık, naber? evet buraya uğramıyorlar pek... halbuki dağılmayalım diye kuruldu bu topic

haziran topiği de mi varmış? oooo kimse daha gelmez o zaman buraya yahu.

umutlanma canım olursa sürpriz olsun :) dayabilirsen c.tesi yap bence.

bide ben hiç bir rahatsızlk hissetmyrum şu an çok küçük olduğu için mi? ama allaha şükür ağrı kanama vs yok ama bulantı falan da yok her zaman kı gıbıyım

masallah de kendıne nazar vercen benım 6.haftada basldı haloa ddevam edyor ve ne kadar kotu bırsey bılıyomusun hıc bırseyden anlamıyosun ne hamılelıkten ne yemekten nede gezmakten kızlar ben geldım ızmıre 4 gunudr ancak ıkı aksam cıktım bır kac yerı gezmeye tum gun uyuyorum yanı uyumaya calsıyorum benım su sıkıntılarım bı bıtse ne zaman hafıflıyecek acaba.........

masallh allaha sukur de ne bılıyım bulantı ıyıdır saglklı hamılelıgı gosterr ws dıyorlar ya belırtı olmayınca da sorun mu var dıyorsun ondan ...sat a gore 6+ 3 ama uyumlu değıl sat ıle yanı muhtemelen daha da kucuk benım bebiş

arkadşlar gebelik keseleriniz kaç mm yeni hamile olanlar 5 ya da 6 haftalık?ve doktorlarınız ne yorum yaptı kese ıle ılgılı?

kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Tatlim merhaba neyseki tekrarlanmadi bende rahatladim. Ee keyifler nasil?
Canım iyiyim ama yoğundum bir kaç gündür giremedim nete

Canım hoşgeldin, ekliyorum listeye.. Bende hala bekleyenlerdenim kuzum sıkma hiç canını gelecek bizim de zamanımız..

Nurancım, üzüldüm umutlanmıştım senin adına ama hayırlısı herşeyin, fazla yıpratma kendini.. Benim de pazar günü geldi kırmızılar.. Haziran inşallah bizim ayımız olsun..

banucum hoşgeldin canım nasılsın

Selam kızlar..

Giremiyorum bir kaç gündür dersler evin işleri derken vaktim kalmıyor fazla.. valla eşşek gibi ders çalışmaktayım ben hiç çekilmiyor bu yaştan sonra ama yapacak bir şey yok..

Pazar günü kırmızılar geldi benim, bakalım hazirana kaldım.. Haziranda eşimin doğum günü var, inşallah ona bebek haberini doğum günü hediyesi olarak vermek nasip olur..

Ne güzel olurdu gerçekten:)

banucum hoşgeldin canım nasılsın

Canımm sağol.. iyiyim, okudum yazdıklarını şimdi.. Aynen dediğin gibi artık hamile kalabildiğini biliyorsun, bu çok iyi bir haber. Şimdi tek yapacağın sakin sakin beklemek, inşallah en kısa zamanda bebeişin gelir ve tutunur annesine

ah canım o kadar kafam karışık ki bugün tekrar test yaptırdım 58 çıktı doktor yeni bir gebelikse böyle olabilir dedi ve haftaya bi daha bakalım dedi artık 58 bizim için önemli olan değer dedi..hakkımızda hayırlısı inşallah..

Gerçekten mi? Ay hadi inşallah bebeğin seninledir bitanem.. Hayırlısı tabii herşeyin ama olsa harika olurdu:) Gelişmeleri haber ver mutlaka.. İnşallah haftaya seni listeye hamiş diye yazmak nasip olur Hiç stres yapma, mümkün olduğunca dinlen özgecim.. dualarım seninle.. Dilerim herşey çok iyi gider..

Ben ufaktan uyku moduna geçiyorum, iyi geceler hayatım.. Haberlerini bekliyorum unutma sakın:)

iyi geceler canım..mutlaka haber veririm inşallah güzel haberler veririm

selam kızlar nasılsınız.bende haziranda hamilelik planlıyorum inşallah haziranda bebişlerimiz bize tutunur:))

doktorunla bi konuş istersen..
en azından belki birkes daha muaine edip seni rahatlatır tatlım..
inşallah haziranda hamilesin..

banummmmmm inşallahhhhhh:
haziranda verirsin eşine en güzel hediyeyi tatlımmmm:

selam kızlar nasılsınız.bende haziranda hamilelik planlıyorum inşallah haziranda bebişlerimiz bize tutunur:))

inşalah canım inşallahhhh:

kızlar herkese günaydın hadi bakalım güzel hamiş haberleri gelsinnn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…