- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
Hayaletim sevimlim nerelerde bu kislar soluyorum. Bir grup haziran topiginde bi grup ve bende dahil mayis topiginde bi grup diyet topiginde bittiiiiiiii:) nasilsin bakalim tatlim oku oku baban gibi,.... Saka saka cok zor bilirim.. Bu arada herkesler seni hamis saniyor okudugum kadariyla bu bir isaret olmali iyi calis dersineee:)
Herkese selamlar uzun süre oldu yazamadım size çok hastalandım grip oldum hamileyken dahada zormuş işe bile gidemedim günlerce yattım hep , şimdi daha iyiyim , umarım herkesde iyidir hepinizi öpüyorum ,
Bacişlerrrr topiğimize kimseler uğramıyo artıkınUmarım herkes iyidir.umarım yeni hamişlerimiz vardır.Herkesi kocemennnnn öpüyorum şekerlerimm.herkess kendine iyi baksın.
Hayaletim sevimlim nerelerde bu kislar soluyorum. Bir grup haziran topiginde bi grup ve bende dahil mayis topiginde bi grup diyet topiginde bittiiiiiiii:) nasilsin bakalim tatlim oku oku baban gibi,.... Saka saka cok zor bilirim.. Bu arada herkesler seni hamis saniyor okudugum kadariyla bu bir isaret olmali iyi calis dersineee:)
selam canlarrr
bayadır yokum arada bir geliyordum ama bu ara kafa dinleme günleri yaptım kendime iyi geldide
kızlar benim bat dündü hala bişi yok
umutlansammı bilemedim gecen ayda 2 gün gecmişti:26::26::26::26::26::26:
yarın olmazsam cuma test yapimmi sizce
bir belirtide yok yani ben kendimi kapattım belirtilere hissetmiyorum
neysem benden böyle buarada varmı yeni hamiş haberi bakim
bide ben hiç bir rahatsızlk hissetmyrum şu an çok küçük olduğu için mi? ama allaha şükür ağrı kanama vs yok ama bulantı falan da yok her zaman kı gıbıyım
Canım iyiyim ama yoğundum bir kaç gündür giremedim neteTatlim merhaba neyseki tekrarlanmadi bende rahatladim. Ee keyifler nasil?
selam hanımlar! banuuu selaaammm!!
beni de listeye ekleyin lütfennn...hala hamile kalma hayalleri kurmaktayımm!!
şubattan beri bekliyorum ama bir türlü çift çizgiyi göremedim...
artık etrafımdaki hamile insanlardan kaçıyorum...bebek gördüğüm zaman delirirdim sevmekten şimdi yüzüne bile bakmadan oradan uzaklaşıyorumm...
yani çok hüzün doluyum bu aralar...
inşallah haziranda artık güzel haberi alırımm((( dua edin kızlar...
kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Canım iyiyim ama yoğundum bir kaç gündür giremedim nete
Canım hoşgeldin, ekliyorum listeye.. Bende hala bekleyenlerdenim kuzum sıkma hiç canını gelecek bizim de zamanımız..
Nurancım, üzüldüm umutlanmıştım senin adına ama hayırlısı herşeyin, fazla yıpratma kendini.. Benim de pazar günü geldi kırmızılar.. Haziran inşallah bizim ayımız olsun..
banucum hoşgeldin canım nasılsın
Canımm sağol.. iyiyim, okudum yazdıklarını şimdi.. Aynen dediğin gibi artık hamile kalabildiğini biliyorsun, bu çok iyi bir haber. Şimdi tek yapacağın sakin sakin beklemek, inşallah en kısa zamanda bebeişin gelir ve tutunur annesine
ah canım o kadar kafam karışık ki bugün tekrar test yaptırdım 58 çıktı doktor yeni bir gebelikse böyle olabilir dedi ve haftaya bi daha bakalım dedi artık 58 bizim için önemli olan değer dedi..hakkımızda hayırlısı inşallah..
Gerçekten mi? Ay hadi inşallah bebeğin seninledir bitanem..Hayırlısı tabii herşeyin ama olsa harika olurdu:) Gelişmeleri haber ver mutlaka.. İnşallah haftaya seni listeye hamiş diye yazmak nasip olur Hiç stres yapma, mümkün olduğunca dinlen özgecim.. dualarım seninle.. Dilerim herşey çok iyi gider..
Ben ufaktan uyku moduna geçiyorum, iyi geceler hayatım.. Haberlerini bekliyorum unutma sakın:)
kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Selam kızlar..
Giremiyorum bir kaç gündür dersler evin işleri derken vaktim kalmıyor fazla.. valla eşşek gibi ders çalışmaktayım benhiç çekilmiyor bu yaştan sonra ama yapacak bir şey yok..
Pazar günü kırmızılar geldi benim, bakalım hazirana kaldım.. Haziranda eşimin doğum günü var, inşallah ona bebek haberini doğum günü hediyesi olarak vermek nasip olur..
Ne güzel olurdu gerçekten:)
selam kızlar nasılsınız.bende haziranda hamilelik planlıyorum inşallah haziranda bebişlerimiz bize tutunur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?