Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

sen onlara ne bakıyorsun tabiki ovulasyon oldu veya olacak. doktor görmedi mi yumurtlarını. sen keyfine bak bence bu ay her şey yolunda

Canım yaa bu arada çok gittim ya dr. artık beni pinpirikli olarak görsün istemiyorum. Zaten çok samimi olduk dr.la dalga geçer benimle. Ama takip ediyorum tabiki kendimi. En ufak bir fark görürsem gideceğim. Eşim hemen git diyor ama... Offf çok aklım karıştı. Olmadı bunu da pazartesiye bırakacağım. Öyle gideceğim.

sen onlara ne bakıyorsun tabiki ovulasyon oldu veya olacak. doktor görmedi mi yumurtlarını. sen keyfine bak bence bu ay her şey yolunda

Mersi 9ay,bende hislerime guvendigim icin ole dedim pek bisey hissetmiyorum heyecan yok icim hoplamiyo buda umudumun kiirildigindan zaten... Sen nasilsin ozetlermisin durumunu temmuzda dr.gideceginin haricinde bisey bilmiyoruml sorryy

Canım yaa bu arada çok gittim ya dr. artık beni pinpirikli olarak görsün istemiyorum. Zaten çok samimi olduk dr.la dalga geçer benimle. Ama takip ediyorum tabiki kendimi. En ufak bir fark görürsem gideceğim. Eşim hemen git diyor ama... Offf çok aklım karıştı. Olmadı bunu da pazartesiye bırakacağım. Öyle gideceğim.

D
Aminn canim hatta bigun hepimiaz biryerde toplanir bebislerimizi tanistiririz kaynastirma yapariz
.:)

Mersi 9ay,bende hislerime guvendigim icin ole dedim pek bisey hissetmiyorum heyecan yok icim hoplamiyo buda umudumun kiirildigindan zaten... Sen nasilsin ozetlermisin durumunu temmuzda dr.gideceginin haricinde bisey bilmiyoruml sorryy

Zuzu bence sen yinede olumlu düşünmeye çalış. Aslında benim hikayem çok kısa. 27 yaşındayım. Geçen sene temmuzda evlendim. 10 aydır evliyim. 5 ay önce gittim bir tane küçük çikolata kisti var engel olur mu olmaz mı belli olmaz dedi. Onun dışında her şeyim normal çıktı. Temmuza kadar olmazsa eşinle gel onun durumu iyiyse kisti ameliyatla alırız, sperm sayısı düşükse doğrudan tüp bebek dedi. Temmuzda da onun için gideceğim. Yumurtladığım günü çok iyi belirleyebilirim. O nedenle 5 aydır dolu dolu denedik diyebilirim. Nedense henüz olmadı. Yinede her durumda da ben 1 yıl beklemek istiyorum. Hem şu an tam iş değiştirme aşamasındayım. Hamile kalırsam biraz işlerim zorlaşabilir. O nedenle kendimi çok kasmıyorum. Tek bilmek istediğim bir gün çocuk sahibi olabileceğim. Onun dışında pek bir stresim yok açıkcası. Bat 23 Mayıs. Son 5 gün işte by ay oldu mu olmadı mı göreceğiz :)

D

Aminn canim hatta bigun hepimiaz biryerde toplanir bebislerimizi tanistiririz kaynastirma yapariz
.:)

neden olmasın :) sen yedikuledeydin ztn yanlıs hatırlamıyosam, benim de annemler o tarafa yakın :)

bence de canım 1 yılı beklemek en doğrusu. hakkında hayırlısı olsun kuzum.

Merhaba arkadaşlar bende bebek istiyorum...
Rabbim bu güzel gün hatırına nerde bebek isteyen varsa nasib etsin kimseye aratmasın ..

Arkadaşlar ben 9 aylık evliyim evlendiğimizden bu yana çocuk istiyoruz fakat benim adet düzensizliği sebebiyle 4 aydır ilaç kullanıyorum bu da doğum kontrol hapı yani..2ay sonra bitecek ...
Merak ettiğim ilaç bittikten sonra bana nasıl bi tedavi uygulanacak

sanırım en sağlıklısı bunu doktoruna sormak. neden adet düzensizliği yaşadığına göre değişir. belki tedaviye bile gerek kalmaz.

Zaten h.sonuna geldik kuzum.. en iyisi pazartesiye kadar takip et kendini ama pazartesi git doktorna.. boşver sen seni pimpirikli sansın, senin için rahat ettikten sonra ger kalan ne düşünürse düşünsün hayatım:)

Zuzu, inşallah bu ay sonunda için sevinçten hop hop olur tatlım.. karamsarlık yok, umudum kırıldı falan demek hele hiç yok

9ay , bence de doğru düşünüyorsun, en güzeli bir yıl beklemek.. ha sen git tabii temmuzda, gerekli kontrollerini yaptır ama sonrasında akışına bırak biraz.. Sen gayet doğal yollarla hamile kalacaksın hayatım, benim buna inancım ( sana dair) senden fazla sanırım:))

saol canım benim:)))

su perisi seni gördüğüme sevindim. nasılsın? :)

iyim canımm kusura bakma yazdığını daha yeni gördün napıyım bende yarın adet günüm beklemedeyim öle bir heyecanım yok.kistim çıkmış mı diye bir doktora gitmiştim geçen çıkmamış ama doktor moralimi bozdu daha da gitmem ona.sen direk tüp dene dedi sinir oldum.bişeyim yok niye normal denemiyorum diyorum.olsun bekleme çıkar tekrar diyo,kistin olmaması senin bu endometrois ın tamamen yok olduğu anlamına gelmez diyo.bende yaza kadar deneyeyim olmazsa bi aşılama deneriz dedim.dene diyo umutsuz bir şekilde.güya özele gittim o kadar para bayıldım deli etti beni(
öle işte canımm ya bizim durum ne olacak bilmiyorum nasıl hamile kalacaz çok merak ediyorummm wallahi.seninde bu ay inş yüzün güler canımm

canım benimmm,Allah razı olsun,Allah ım dualarını ve dualarımızı kabul etsin inşallah.Tüm bebiş isteyenlerin göbüşleri dolsun :)))

Gunaydııınnn guzel ınsanlarr hayırlı sabahlar rabbım hayırlısıyla saglıkla ısteyen herkese hayırlı bır evlat nasıp etsın canlarım
sevgılerr ........

kıslarrrrr 19 Mayıs Atattürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun :)))...Sağlığımız yerinde olsun,mutluluğumuz daim olsun,bol bol bebişlerimiz olsun İNŞALLAHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Gunaydııınnn guzel ınsanlarr hayırlı sabahlar rabbım hayırlısıyla saglıkla ısteyen herkese hayırlı bır evlat nasıp etsın canlarım
sevgılerr ........

Günaydın canikom tüm güzel dileklerin için kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Günaydın kızlaaaar...

‎19 mayıs hepimizin bayramı kutlu mutlu ve umutlu olsun...

Ayrıca herkese keyifli güzel eğlenceli bir haftasonu diliyorum..

casperim nasılsın hayatım?
zytn , kuzum tekrarladın mı testi??:)

Gunaydın kızlar Gençler ve kendini genç hissedenler :) 19 Mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun. nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…