Kizlar tunaydin nasilsiniz ben igne ilac derken bunyem bayaa sarsildi umarim gecer.. Sizden ne var haberler nasil? Benim bugun 15. Gun ama hidcbir ovulasyon belirtim yok akinti haric. Bu ayda bi numara yok heralde bende. Karnimda cok keskin agrilar var ee o da igneden mis. Off ya artik dusunmek isytemiyorum,yaz gelsin tatil yapayimda unutayim azcik...
Canımm.. ay keşke bilgim olsa da cevap versem.. sana öyle geliyor olamaz değil mi? ya da belki olağan bir durumdur hamilelikte? sen bir doktoruna gitsen ya kuzum, ona buna sorarak olmaz ki bu iş:))) inşallah bişey yoktur hayatım..
Melzanur, canımm.. Valla çok sevindim seni böyle tekrar umut dolu gördüğüme.. hah şöyle işte yaaa.. İşte şimdi tekrar hazırsın demektir, inşallah da fazla beklemeden önce haberini sonra bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..
Hımm.. bu kirpik olayını duymuştum, benimkiler gayet muntazam duruyor hala:)) İnşallah doğru hissetmiştir arkadaşların hayatım.. Umutlanmamak da mümkün değil ki ayrıca:) İnşallah 5 gün sonra , vay be bak nasıl anladı arkadaşların senin hamiş olduğunu diyor oluruz..
günaydın kızlaaaaaaaar.. hayırlı ve keyifli cumalar olsun...
sen onlara ne bakıyorsun tabiki ovulasyon oldu veya olacak. doktor görmedi mi yumurtlarını. sen keyfine bak bence bu ay her şey yolunda
Canımm.. ay keşke bilgim olsa da cevap versem.. sana öyle geliyor olamaz değil mi? ya da belki olağan bir durumdur hamilelikte? sen bir doktoruna gitsen ya kuzum, ona buna sorarak olmaz ki bu iş:))) inşallah bişey yoktur hayatım..
Melzanur, canımm.. Valla çok sevindim seni böyle tekrar umut dolu gördüğüme.. hah şöyle işte yaaa.. İşte şimdi tekrar hazırsın demektir, inşallah da fazla beklemeden önce haberini sonra bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..
Hımm.. bu kirpik olayını duymuştum, benimkiler gayet muntazam duruyor hala:)) İnşallah doğru hissetmiştir arkadaşların hayatım.. Umutlanmamak da mümkün değil ki ayrıca:) İnşallah 5 gün sonra , vay be bak nasıl anladı arkadaşların senin hamiş olduğunu diyor oluruz..
iyiyim kuzum sen nasılsın? hemen paylaşayım durumu :) ben adetin 5.günü klomene başlayıp her gün 1 tane olmak üzere 5 gün içtim, dr.a gittim yeterli büyüklüğe ulaştığında iğnemi olmamı söyledi, ovitrelle gibi bişeydi, karnımdan iğne oldum klinikte ama hiç canım acımadı. geçen ay denedik bunu bende tutmadı.. ama sen umutsuzluğa kapılma benim kistlerim var ve bu yolla olan çok tanıdığım var, hem bu yolla kalınca doğal hamilelik sayılıyor :) 3 ay takip yapılıp bu ilaçlardan kullanılıyor, sonra 3 aşılama oda olmadı tüp bebek diyorlar. benim bu ay rahim filmi çekildi o nedenle ilaç kullanamadık rahim filmi de 6 ay boyunca gebelik ihtimalini yükseltiyor ondan umutluyum, Rabbim yardım etsin hepimize, bak duam tam cuma selasına denk geldi, vardır bir hikmeti kimbilir :) ilişki zamanına gelince, benim dr.un tavsiyesi, adet bitti başla, adet olana kadar gün aşırı :)
Aynen canim ayni seyleri yapmisiz:) rabbim yuzumuze baksin bize bu mujdeyi cok gormesin ins. Ben birdaha vurulmak istemiyorum amalluc ay yaptirmam mi tgerekiyiyor tutmazsa uff uzun is ben oluruna birakcam tedirgin oldum bananeebu arada yas kac tatlim benim 27 ilk bebisim
bence de insana bir hal geliyor hamile olunca :) inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza...
Mersi 9ay,bende hislerime guvendigim icin ole dedim pek bisey hissetmiyorum heyecan yok icim hoplamiyo buda umudumun kiirildigindan zaten... Sen nasilsin ozetlermisin durumunu temmuzda dr.gideceginin haricinde bisey bilmiyoruml sorryy
D
Aminn canim hatta bigun hepimiaz biryerde toplanir bebislerimizi tanistiririz kaynastirma yapariz
.:)
Zuzu bence sen yinede olumlu düşünmeye çalış. Aslında benim hikayem çok kısa. 27 yaşındayım. Geçen sene temmuzda evlendim. 10 aydır evliyim. 5 ay önce gittim bir tane küçük çikolata kisti var engel olur mu olmaz mı belli olmaz dedi. Onun dışında her şeyim normal çıktı. Temmuza kadar olmazsa eşinle gel onun durumu iyiyse kisti ameliyatla alırız, sperm sayısı düşükse doğrudan tüp bebek dedi. Temmuzda da onun için gideceğim. Yumurtladığım günü çok iyi belirleyebilirim. O nedenle 5 aydır dolu dolu denedik diyebilirim. Nedense henüz olmadı. Yinede her durumda da ben 1 yıl beklemek istiyorum. Hem şu an tam iş değiştirme aşamasındayım. Hamile kalırsam biraz işlerim zorlaşabilir. O nedenle kendimi çok kasmıyorum. Tek bilmek istediğim bir gün çocuk sahibi olabileceğim. Onun dışında pek bir stresim yok açıkcası. Bat 23 Mayıs. Son 5 gün işte by ay oldu mu olmadı mı göreceğiz :)
Arkadaşlar ben 9 aylık evliyim evlendiğimizden bu yana çocuk istiyoruz fakat benim adet düzensizliği sebebiyle 4 aydır ilaç kullanıyorum bu da doğum kontrol hapı yani..2ay sonra bitecek ...
Merak ettiğim ilaç bittikten sonra bana nasıl bi tedavi uygulanacak
Zaten h.sonuna geldik kuzum.. en iyisi pazartesiye kadar takip et kendini ama pazartesi git doktorna.. boşver sen seni pimpirikli sansın, senin için rahat ettikten sonra ger kalan ne düşünürse düşünsün hayatım:)Canım yaa bu arada çok gittim ya dr. artık beni pinpirikli olarak görsün istemiyorum. Zaten çok samimi olduk dr.la dalga geçer benimle.Ama takip ediyorum tabiki kendimi. En ufak bir fark görürsem gideceğim. Eşim hemen git diyor ama... Offf çok aklım karıştı. Olmadı bunu da pazartesiye bırakacağım. Öyle gideceğim.
Zuzu, inşallah bu ay sonunda için sevinçten hop hop olur tatlım.. karamsarlık yok, umudum kırıldı falan demek hele hiç yokMersi 9ay,bende hislerime guvendigim icin ole dedim pek bisey hissetmiyorum heyecan yok icim hoplamiyo buda umudumun kiirildigindan zaten... Sen nasilsin ozetlermisin durumunu temmuzda dr.gideceginin haricinde bisey bilmiyoruml sorryy
Zuzu bence sen yinede olumlu düşünmeye çalış. Aslında benim hikayem çok kısa. 27 yaşındayım. Geçen sene temmuzda evlendim. 10 aydır evliyim. 5 ay önce gittim bir tane küçük çikolata kisti var engel olur mu olmaz mı belli olmaz dedi. Onun dışında her şeyim normal çıktı. Temmuza kadar olmazsa eşinle gel onun durumu iyiyse kisti ameliyatla alırız, sperm sayısı düşükse doğrudan tüp bebek dedi. Temmuzda da onun için gideceğim. Yumurtladığım günü çok iyi belirleyebilirim. O nedenle 5 aydır dolu dolu denedik diyebilirim. Nedense henüz olmadı. Yinede her durumda da ben 1 yıl beklemek istiyorum. Hem şu an tam iş değiştirme aşamasındayım. Hamile kalırsam biraz işlerim zorlaşabilir. O nedenle kendimi çok kasmıyorum. Tek bilmek istediğim bir gün çocuk sahibi olabileceğim. Onun dışında pek bir stresim yok açıkcası. Bat 23 Mayıs. Son 5 gün işte by ay oldu mu olmadı mı göreceğiz :)
saol canım benim:)))Canımm.. ay keşke bilgim olsa da cevap versem.. sana öyle geliyor olamaz değil mi? ya da belki olağan bir durumdur hamilelikte? sen bir doktoruna gitsen ya kuzum, ona buna sorarak olmaz ki bu iş:))) inşallah bişey yoktur hayatım..
su perisi seni gördüğüme sevindim. nasılsın? :)
canim bende ayni durumdayim batin ustunden 8 gun gecti takvime gore 6 haftalikmisiz bende haftaya gitmeyi dusunuyorum :)) Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin teyzesi onu yaradana kurban olur :)) Rabbim nelere kadirr bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin BANUYA PEMBEMASALA HALAYETCASPERE ECELI BACIMA NURANA MELZANURA DAHA SAYAMADIGIM BUTUN KARDESLERIME NASIP ETSIN RABBIM HAYIRLA INSALLAH AMIIINNNNN
AMIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gunaydııınnn guzel ınsanlarr hayırlı sabahlar rabbım hayırlısıyla saglıkla ısteyen herkese hayırlı bır evlat nasıp etsın canlarım
sevgılerr ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?