Günaydın kızlaaaar...
‎19 mayıs hepimizin bayramı kutlu mutlu ve umutlu olsun...
Ayrıca herkese keyifli güzel eğlenceli bir haftasonu diliyorum..
casperim nasılsın hayatım?
zytn , kuzum tekrarladın mı testi??:)
Günaydın kızlaaaar...
‎19 mayıs hepimizin bayramı kutlu mutlu ve umutlu olsun...
Ayrıca herkese keyifli güzel eğlenceli bir haftasonu diliyorum..
casperim nasılsın hayatım?
zytn , kuzum tekrarladın mı testi??:)
Eki Görüntüle 422146
evet canim iki gun sonra tekrarladigim testin sonucu daha belirgin haftaya cuma doktora gitmeye karar verdim :) Rabbim hayirlisini versin cok karmasik duygular icersindeyim ne zaman ki kalbini duyarim ancak oyle ikna olurum sanirim :)
iyim canımm kusura bakma yazdığını daha yeni gördünnapıyım bende yarın adet günüm beklemedeyim öle bir heyecanım yok.kistim çıkmış mı diye bir doktora gitmiştim geçen çıkmamış ama doktor moralimi bozdu daha da gitmem ona.sen direk tüp dene dedi sinir oldum.bişeyim yok niye normal denemiyorum diyorum.olsun bekleme çıkar tekrar diyo,kistin olmaması senin bu endometrois ın tamamen yok olduğu anlamına gelmez diyo.bende yaza kadar deneyeyim olmazsa bi aşılama deneriz dedim.dene diyo umutsuz bir şekilde.güya özele gittim o kadar para bayıldım deli etti beni (
öle işte canımm ya bizim durum ne olacak bilmiyorum nasıl hamile kalacaz çok merak ediyorummm wallahi.seninde bu ay inş yüzün güler canımm
Eki Görüntüle 422146
evet canim iki gun sonra tekrarladigim testin sonucu daha belirgin haftaya cuma doktora gitmeye karar verdim :) Rabbim hayirlisini versin cok karmasik duygular icersindeyim ne zaman ki kalbini duyarim ancak oyle ikna olurum sanirim :)
çikolata kisti olanlara neden hemen tüp bebek deyip umut kırıyorlar
ben de istiyom o testin aynısını :)) tekrar hayırlı olsun canım.
Rabbim hayirla saglikla guzel bacim sana ve butun isteyenlere insallah :) ne kdr cok dua edersek kabul olma sansi okdr yuksek ozellikle annelerden yeni anne olmus arkadaslarimdan diliyorum bunu esirgemeyin lutfen :))
Eki Görüntüle 422146
Kizlarim nasilsiniz,ben pek iyi dglm. Bugun kanla karisik akintim vardi nedir anlamadim adetime daha 12 gun varken buda neyin nesi bole? Klomen +ovitrelle igne kullandim 4 gun oldu ama kasik agrisi eegil bicak yarasi o ne agri oyle ban yan etki yapti galiba cunku yerlesme kanamasi icin cookk erken. Basimida dondurdu bunlar off ya keske hic kullanmasaydim. Bunlari kullanan arkdaslar sizede bunlar oldumu anlatirmisiniz? Nedir bu simdi? Ayrica yumurtlama belrtisi olarak bi mukos sivisi birde kasik agrisi var goguslerde bi numara yol ve ben hamile oldugumu oradan anliyorum hicbirsey yook
ahahahaha:) valla bende de durum aynı tatlım, 36 olduk artık okul kurs vs yok, olmaz derken dil okulum başladı bu sefer de:) 1 yıl git gel yapmam lazım:)iyiyim tatlım çok şükür bi yaramazlık yok.şu sınav da bitsinde artık okul falan istemiyorum ya.yaş oldu 35 hala oku oku nereye kadar yaniiiiiiiiiumarım dende iyisindir canım.çok öpüyorum seni ve göremediğim diğer tüm bacişlerimi.herkese iyi hafta sonları olsun inşallah.
Eki Görüntüle 422146
Kizlarim nasilsiniz,ben pek iyi dglm. Bugun kanla karisik akintim vardi nedir anlamadim adetime daha 12 gun varken buda neyin nesi bole? Klomen +ovitrelle igne kullandim 4 gun oldu ama kasik agrisi eegil bicak yarasi o ne agri oyle ban yan etki yapti galiba cunku yerlesme kanamasi icin cookk erken. Basimida dondurdu bunlar off ya keske hic kullanmasaydim. Bunlari kullanan arkdaslar sizede bunlar oldumu anlatirmisiniz? Nedir bu simdi? Ayrica yumurtlama belrtisi olarak bi mukos sivisi birde kasik agrisi var goguslerde bi numara yol ve ben hamile oldugumu oradan anliyorum hicbirsey yook
Merhaba,
bende hamilelik serüvenine başalmış bulunmaktayım:) 14 haftalık ve çok heyecanlıyım."http://hamilelikteben.blogspot.com/"
benim ağrım da çok şiddetli olmuştu, hatta anneme gitmiştim o gün havlu ısıtıp ısıtıp koyduk belime biraz rahatlamıştım. benim de akıntım da hafif pembelik olmuştu korkma canım.
evet canım öle deyince dellendim çok( daha adet olmadım ama test yaptım bugün negatif hazirana kaldım bakalım.git gide umutlarım kırılıyo
bu mayıs ayı pek çok anne adayını sevindirdi üst üste ne güzel haberler aldık öle hepsini canı gönülden tebrik ediyorumm,darısı bekleyenlere olur inşş
Ayy deryafcim cok saol ya icimi rahatlattin bidaha olmadi allahtan bende korktum yaa insalah hayrinida gorurum hep ser ser ayoll:) ee nasilsin tatlim nasi geciyo h.sonun? Bu arada nerde oturuyorsun?
evet canım öle deyince dellendim çok( daha adet olmadım ama test yaptım bugün negatif hazirana kaldım bakalım.git gide umutlarım kırılıyo
bu mayıs ayı pek çok anne adayını sevindirdi üst üste ne güzel haberler aldık öle hepsini canı gönülden tebrik ediyorumm,darısı bekleyenlere olur inşş
mutlaka bizi de sevindirecek bir ay olacak canım :) umutsuzluk yoookkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?