Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

iyiyim tatlım çok şükür bi yaramazlık yok.şu sınav da bitsinde artık okul falan istemiyorum ya.yaş oldu 35 hala oku oku nereye kadar yaniiiiiiiii umarım dende iyisindir canım.çok öpüyorum seni ve göremediğim diğer tüm bacişlerimi.herkese iyi hafta sonları olsun inşallah.

evet canim iki gun sonra tekrarladigim testin sonucu daha belirgin haftaya cuma doktora gitmeye karar verdim :) Rabbim hayirlisini versin cok karmasik duygular icersindeyim ne zaman ki kalbini duyarim ancak oyle ikna olurum sanirim :)

çikolata kisti olanlara neden hemen tüp bebek deyip umut kırıyorlar

ben de istiyom o testin aynısını :)) tekrar hayırlı olsun canım.

çikolata kisti olanlara neden hemen tüp bebek deyip umut kırıyorlar

ben de istiyom o testin aynısını :)) tekrar hayırlı olsun canım.

Rabbim hayirla saglikla guzel bacim sana ve butun isteyenlere insallah :) ne kdr cok dua edersek kabul olma sansi okdr yuksek ozellikle annelerden yeni anne olmus arkadaslarimdan diliyorum bunu esirgemeyin lutfen :))

Rabbim hayirla saglikla guzel bacim sana ve butun isteyenlere insallah :) ne kdr cok dua edersek kabul olma sansi okdr yuksek ozellikle annelerden yeni anne olmus arkadaslarimdan diliyorum bunu esirgemeyin lutfen :))

ne güzel yazmışsın... sağol canım. bu sabah uyandığımda şöyle bir kollarımı kaldırıp esnemeye çalıştım sağ kasığımda acıma oldu. kim bilir :))

hayırlı olsun :)benımde ılk cızgı sılktı adet gecıkmeden yaptım yanı 8 nısan son adet tarıhı ıken 8 maysta yaotım sılık cıktı hemen kan testı yaptrdım 206 cıktı beklemenı onerırım dunde doktora gıttım yanı adet gecıktıkten 10 gun sonra vajınal ultrasonla zor gorebıldı sımdı bıraz beklıcem 2 hafta falan oyle gıtmeyı dusunuyorum hastahane onerısı olan var mı?hizmet iyi ama pahalı biraz..bildiğiniz iyi anlayışlı normal dogumcu ve uygun fıyatta bır yer var mı?ve 4 ya da 5 haftalık hamıle var mı aranızda?

Kizlarim nasilsiniz,ben pek iyi dglm. Bugun kanla karisik akintim vardi nedir anlamadim adetime daha 12 gun varken buda neyin nesi bole? Klomen +ovitrelle igne kullandim 4 gun oldu ama kasik agrisi eegil bicak yarasi o ne agri oyle ban yan etki yapti galiba cunku yerlesme kanamasi icin cookk erken. Basimida dondurdu bunlar off ya keske hic kullanmasaydim. Bunlari kullanan arkdaslar sizede bunlar oldumu anlatirmisiniz? Nedir bu simdi? Ayrica yumurtlama belrtisi olarak bi mukos sivisi birde kasik agrisi var goguslerde bi numara yol ve ben hamile oldugumu oradan anliyorum hicbirsey yook

Ytrncim tebrikler masallah nazar degmesinde tamamina ersin ins. Ben hamis olursa sadece size solicem bide esime kimseye duyurmucam 2 ay ins... Allah 2.cizgiyi gornmek herkese once sabir sonra mujde versin. Sevgiler

benim ağrım da çok şiddetli olmuştu, hatta anneme gitmiştim o gün havlu ısıtıp ısıtıp koyduk belime biraz rahatlamıştım. benim de akıntım da hafif pembelik olmuştu korkma canım.

Merhaba,
bende hamilelik serüvenine başalmış bulunmaktayım:) 14 haftalık ve çok heyecanlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahahaha:) valla bende de durum aynı tatlım, 36 olduk artık okul kurs vs yok, olmaz derken dil okulum başladı bu sefer de:) 1 yıl git gel yapmam lazım:)
ne zaman bitecek bu okula gitme halleri:))
Sana da güzel bir haftasonu olsun tatlımmm...

canım gayet net çıkmış , için rahat olsun.. allah nazarlardan korusun ve darısı başımıza

geçmiş olsun tatlım. kullanmadım hiç ama ilacların yan etkisi olabilir gibi duruyor. Bir sorsan doktoruna..? Ve her hamilelik kendine mahsus bence tatlım, göğsüm ağrımıyo hamile değilim diye düşünme hiç, takılma o belirtilere fazla.. İnşallah 12 gün sonra sen de çift çizgiyi görürsün canım

Merhaba,
bende hamilelik serüvenine başalmış bulunmaktayım:) 14 haftalık ve çok heyecanlıyım."http://hamilelikteben.blogspot.com/"

Tebrikler, allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

benim ağrım da çok şiddetli olmuştu, hatta anneme gitmiştim o gün havlu ısıtıp ısıtıp koyduk belime biraz rahatlamıştım. benim de akıntım da hafif pembelik olmuştu korkma canım.

Ayy deryafcim cok saol ya icimi rahatlattin bidaha olmadi allahtan bende korktum yaa insalah hayrinida gorurum hep ser ser ayoll:) ee nasilsin tatlim nasi geciyo h.sonun? Bu arada nerde oturuyorsun?

selam hanımlar! banuuu selaaammm!!
beni de listeye ekleyin lütfennn...hala hamile kalma hayalleri kurmaktayımm!!
şubattan beri bekliyorum ama bir türlü çift çizgiyi göremedim...
artık etrafımdaki hamile insanlardan kaçıyorum...bebek gördüğüm zaman delirirdim sevmekten şimdi yüzüne bile bakmadan oradan uzaklaşıyorumm...
yani çok hüzün doluyum bu aralar...
inşallah haziranda artık güzel haberi alırımm((( dua edin kızlar...

Ayy deryafcim cok saol ya icimi rahatlattin bidaha olmadi allahtan bende korktum yaa insalah hayrinida gorurum hep ser ser ayoll:) ee nasilsin tatlim nasi geciyo h.sonun? Bu arada nerde oturuyorsun?

h.sonu yarın başlıcak bana, eşim c.tesi de çalışıyor ben basaksehir tarafındayım canım. kendi ailem yakın sana :) mutlu haberler verelim biz de artık noluuuuuurrrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…