Nurancım, üzüldüm umutlanmıştım senin adına ama hayırlısı herşeyin, fazla yıpratma kendini.. Benim de pazar günü geldi kırmızılar..
doktorunla bi konuş istersen..
en azından belki birkes daha muaine edip seni rahatlatır tatlım..
inşallah haziranda hamilesin..
günaydın kızlar sagolun desteginiz icin banucum inan bende çaktırmadım ama baya umutlanmısım kırmızıyı görünce hayalkırıklıgı yaşadım resmen ama kısmet degilmiş artık napim hazirana hayırlı haberleri beraber alırız inşallah
gülsencim doktorum bugun normal oldugunu söylicek hiç gidipte niye acele ediyorsun cümlesini duymak istemiyorum :26::26::26:
ama gelecek ayda olmazsa giderim sanırım
kırmızılar şimdi geldi kızlar bu ayda ümitler bitti gitti
gecen ay üzülmemiştim ama bu ay inanın çok koydu bana
ben korunmayı bıraktıktan sonraki ay 2 seferdede hamile kaldım
kürtaj olduktan sonraki 3. ayım bir sorun cıkmasın inşallah çok korkuyorum
Allahım kimseyi evlatsız bırkmasın her isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Selam kızlar..
Giremiyorum bir kaç gündür dersler evin işleri derken vaktim kalmıyor fazla.. valla eşşek gibi ders çalışmaktayım benhiç çekilmiyor bu yaştan sonra ama yapacak bir şey yok..
Pazar günü kırmızılar geldi benim, bakalım hazirana kaldım.. Haziranda eşimin doğum günü var, inşallah ona bebek haberini doğum günü hediyesi olarak vermek nasip olur..
Ne güzel olurdu gerçekten:)
Selaammm güzel topiğin güzel bayanları :)) canlarım herkesin kandili mübarek olsun,Allah herkesi dularını kabul etsin...
Kızlar benim iki üç gündür felaket uykum var,resmen gözlerim yarı açık geziyorumm,aslında en az 8 saat deliksiz uyuyorum ama neden böyleyim anlam veremiyorum,bir de geç gün bütün gün belim ağırdı,ki ne ters bir hareket yaptım ne de ağır kaldırdım..
Acaba acba diyorum sonrada aklıma getirmek istemiyorum,sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım diye...
slm kızlar ben bısey sorucam nolur cewap werın adete 10 11 gun kala kahverengı akıntı cok az ama 3 4 damla dunden beri gelıyor ne acaba yumurtlama gunum bıtelı 3 4 gun oluyor nekı bu ıdrar yollarımla mı alakalı
nerdesiniz kızlar tanıdık kimse kalmamışdun akşamda baktım yoktunuz
hangi yerdeym liste nerde karıştı gitti valla
bende nazı gariplikler oldu evde test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı hemen telaşlandım heyecanlandım bugun de kan testi yaptırdık pozitiffpazartesi tekrar kan değerine bakacaklar yükselme varmı die daha ultrasonla bakılacak seviyede değilmiş çok yeniymiş..kanamam var progestan verdi onu kullanıyorum şimdilik..ayın 30 unda belli olur dediler bakalım pazartesi kan değerim ne olacak:26:
Allah ım bu kandil gununde bana bu sevinci yaşattı herkese de yaşatsın inş..
hayırlı olsun canım :) ne mutlu sana, Allah süreci hayırla tamamlayıp bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.
cnm bnde bi kere yasadim karnimda kalbi durduArkadaşlarrrr ben arada sırada giriorummmm siteye.Fakatt çokta güselll şeyer öğrenioruzz ben senden o benden derkennn biii arkadaşlık dostluk çemberi oluşuyor.Ben 2 düşük yaptım ikiside 6.haftada düştü.Bunun nedeni ne olabilir??? Ümmü sübyandan şüphelendi annemm,, kendide yaşamış bu sayede kurtulmuştu.Muskada yazdırdım.Şimdi tedavi olmam lazım.Siz ne dersinz kızlar??????
arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor?
Canım inşallah.. Haziran bize uğurlu gelir umarım:)selam kızlar nasılsınız.bende haziranda hamilelik planlıyorum inşallah haziranda bebişlerimiz bize tutunur:))
doktorunla bi konuş istersen..
en azından belki birkes daha muaine edip seni rahatlatır tatlım..
inşallah haziranda hamilesin..
banummmmmm inşallahhhhhh:
haziranda verirsin eşine en güzel hediyeyi tatlımmmm:
inşalah canım inşallahhhh:
kızlar herkese günaydın hadi bakalım güzel hamiş haberleri gelsinnn:
REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...
umutlanınca kötü oluyor işteAllah önce sana ve ailene sağlık versin, sonrasında da bebeğini versin inşallah canım. Haziran getirsin sana bebeğini inşallah...
Allah gönlüne göre versin kuzum. evet artık pek giremiyorsun topik sahibi :)) dediğin gibi zamanında nasıl o kadar sınavlara girip ders çalışmışız hayret valla, hiç artık canım istemiyor öyle şeyleri. Allah sana kolaylık versin, gerçi dil öğrenmek zevkli, diğer dersler gibi değil.
Selaammm güzel topiğin güzel bayanları :)) canlarım herkesin kandili mübarek olsun,Allah herkesi dularını kabul etsin...
Kızlar benim iki üç gündür felaket uykum var,resmen gözlerim yarı açık geziyorumm,aslında en az 8 saat deliksiz uyuyorum ama neden böyleyim anlam veremiyorum,bir de geç gün bütün gün belim ağırdı,ki ne ters bir hareket yaptım ne de ağır kaldırdım..
Acaba acba diyorum sonrada aklıma getirmek istemiyorum,sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım diye...
nerdesiniz kızlar tanıdık kimse kalmamışdun akşamda baktım yoktunuz
hangi yerdeym liste nerde karıştı gitti valla
bende nazı gariplikler oldu evde test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı hemen telaşlandım heyecanlandım bugun de kan testi yaptırdık pozitiffpazartesi tekrar kan değerine bakacaklar yükselme varmı die daha ultrasonla bakılacak seviyede değilmiş çok yeniymiş..kanamam var progestan verdi onu kullanıyorum şimdilik..ayın 30 unda belli olur dediler bakalım pazartesi kan değerim ne olacak:26:
Allah ım bu kandil gununde bana bu sevinci yaşattı herkese de yaşatsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?