Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

günaydın arkadaşlar
hepimizin kandili mübarek olsun
Allahım bu gün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
dualarda unutmayın benide
hepinizi öpüyorum

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin..Dualrınız &dualarımız kabul olsun Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evladı versin...üzülenler görüyorum nolur üzülmeyin her şeyin bir saati var hayırlısını isteyin bazen sabredemiyoruz evet ama hayırsız birşeyin hemen gerçekleşmesindense hayırlıyı beklemek daha iyidir.Bol bol dua edin

REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...

umutlanınca kötü oluyor işte Allah önce sana ve ailene sağlık versin, sonrasında da bebeğini versin inşallah canım. Haziran getirsin sana bebeğini inşallah...

Allah gönlüne göre versin kuzum. evet artık pek giremiyorsun topik sahibi :)) dediğin gibi zamanında nasıl o kadar sınavlara girip ders çalışmışız hayret valla, hiç artık canım istemiyor öyle şeyleri. Allah sana kolaylık versin, gerçi dil öğrenmek zevkli, diğer dersler gibi değil.

sevgili bacişlerimmmm kandilimiz mübarek olsun.Yüce Allah ım tüm dileklerimizi,dualarımızı kabul etsin inşallah.Önce sağlık versin sonra da gönlümüze göre versin.Sisleriiii şokkkk sefiommm bemmmmmkendinize ii bakın sınavdan sonra bol bol görüşürüzzzzz inşallah..böle ara ara giriyom sisleri görmek için

Selaammm güzel topiğin güzel bayanları :)) canlarım herkesin kandili mübarek olsun,Allah herkesi dularını kabul etsin...

Kızlar benim iki üç gündür felaket uykum var,resmen gözlerim yarı açık geziyorumm,aslında en az 8 saat deliksiz uyuyorum ama neden böyleyim anlam veremiyorum,bir de geç gün bütün gün belim ağırdı,ki ne ters bir hareket yaptım ne de ağır kaldırdım..
Acaba acba diyorum sonrada aklıma getirmek istemiyorum,sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım diye...

tatlımm selam.bence umutlanma hemen.bi bekle adetin geçsin.yoksa sonra çok üzülüyoruz negatfliği görünce.ama dua edelim hamiş olasın inşallah

slm kızlar ben bısey sorucam nolur cewap werın adete 10 11 gun kala kahverengı akıntı cok az ama 3 4 damla dunden beri gelıyor ne acaba yumurtlama gunum bıtelı 3 4 gun oluyor nekı bu ıdrar yollarımla mı alakalı

selam tatlım.idrar yollarındaki iltihabın veya sorunun kahverengi lekenme yaptığını sanmıyorum.yinede bi doktoruna görün derim.inşallah aksi bi durum yoktur canım.

niye bu topik sessiz.... herkes nerde kızlar...

latacım topiğe gelince kimse olmuyo ama hadi gelin demiştinya..... peki sen nerdesinnnnnnnnn.........

niye bu topik sessiz.... herkes nerde kızlar...

latacım topiğe gelince kimse olmuyo ama hadi gelin demiştinya..... peki sen nerdesinnnnnnnnn.........

herkese merhabalar arkadaslar
TUM ARKADASLAR KANDILINIZ MUBAREK OLSUN RABBIM EN KISA ZAMANDA BIZLERI EVLAT SAHABI YAPSIN INSALLH...
BEBEKLERI GOBISLERINDE OLAN ARKADASLAR INSALLH SAGLIKLI BIRSEKILDE ALIRSINIZ KUCAGINIZA
opuyorum hepinizi

Arkadaşlarrrr ben arada sırada giriorummmm siteye.Fakatt çokta güselll şeyer öğrenioruzz ben senden o benden derkennn biii arkadaşlık dostluk çemberi oluşuyor.Ben 2 düşük yaptım ikiside 6.haftada düştü.Bunun nedeni ne olabilir??? Ümmü sübyandan şüphelendi annemm,, kendide yaşamış bu sayede kurtulmuştu.Muskada yazdırdım.Şimdi tedavi olmam lazım.Siz ne dersinz kızlar??????

nerdesiniz kızlar tanıdık kimse kalmamışdun akşamda baktım yoktunuz

hangi yerdeym liste nerde karıştı gitti valla

bende nazı gariplikler oldu evde test yaptım 2.ci çizgi silik çıktı hemen telaşlandım heyecanlandım bugun de kan testi yaptırdık pozitiffpazartesi tekrar kan değerine bakacaklar yükselme varmı die daha ultrasonla bakılacak seviyede değilmiş çok yeniymiş..kanamam var progestan verdi onu kullanıyorum şimdilik..ayın 30 unda belli olur dediler bakalım pazartesi kan değerim ne olacak:26:

Allah ım bu kandil gununde bana bu sevinci yaşattı herkese de yaşatsın inş..

hayırlı olsun canım :) ne mutlu sana, Allah süreci hayırla tamamlayıp bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.

arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor?

cnm bnde bi kere yasadim karnimda kalbi durdu sanada gecmis olsun troid ve kan pihtilasmasi degerlerine baktir derim ben baktirdim troid cikti simdi hamileyim ilac kullaniyorum. Allah yeni evladlar nasip etsin insaallah.

son adet tarihinin ilk gununden itibaren sayilir cnm. eger suanda hamileysen kandada cikar hic kendini dinleme kan testine git icin rahat etsin.sevgiler.

selam kızlar nasılsınız.bende haziranda hamilelik planlıyorum inşallah haziranda bebişlerimiz bize tutunur:))
Canım inşallah.. Haziran bize uğurlu gelir umarım:)

Güldenim, bakalım olacak mı:) Olsa güzel olurdu ama:)

Derya , keyifli evet ama çok zamanımı alıyor, öyle 1-2 gün gidilen kurslar gibi değil bu bildiğin okul, hergün gidiyorum ve ayrıca normal derslere ek derslerde oluyor onlara da katılmam gerekiyor sonra ev ödevleri derken başımı kaşıyacak vaktim kalmadı resmen:)) Bu arada bebiş falan fazla düşünemiyorum zaten. Hani diyorlar ya başka şeylere odaklanın diye, bundan daha fazla başka şeye odaklanamazdım, artık gelsin yani gelecekse bir zahmet:)))

Ay bak heyecan yaptım.. Olabilir yani neden olmasın bahar? Umutlanma ama ihtimal var yani, inşallah güzel arkadaşımmm..

Berrakcımm, tatlımm, hadi bakalım harika bir haber bu.. İnşallah sorunsuz devam eder ve bebişin tutunur sana.. Liste ilk sayfada hayatım, ara ara güncelliyorum ben. Aralarda olunca karışıyor görünmüyor diye ilk sayfaya koymaya karar verdik listeyi:) İnşallah haftaya seni de hamiş diye yazmak nasip olur tatlımmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…