Canım inşallah.. Haziran bize uğurlu gelir umarım:)
Güldenim, bakalım olacak mı:) Olsa güzel olurdu ama:)
Derya , keyifli evet ama çok zamanımı alıyor, öyle 1-2 gün gidilen kurslar gibi değil bu bildiğin okul, hergün gidiyorum ve ayrıca normal derslere ek derslerde oluyor onlara da katılmam gerekiyor sonra ev ödevleri derken başımı kaşıyacak vaktim kalmadı resmen:)) Bu arada bebiş falan fazla düşünemiyorum zaten. Hani diyorlar ya başka şeylere odaklanın diye, bundan daha fazla başka şeye odaklanamazdım, artık gelsin yani gelecekse bir zahmet:)))
Ay bak heyecan yaptım.. Olabilir yani neden olmasın bahar? Umutlanma ama ihtimal var yani, inşallah güzel arkadaşımmm..
Berrakcımm, tatlımm, hadi bakalım harika bir haber bu..İnşallah sorunsuz devam eder ve bebişin tutunur sana.. Liste ilk sayfada hayatım, ara ara güncelliyorum ben. Aralarda olunca karışıyor görünmüyor diye ilk sayfaya koymaya karar verdik listeyi:) İnşallah haftaya seni de hamiş diye yazmak nasip olur tatlımmmm..
Derya , keyifli evet ama çok zamanımı alıyor, öyle 1-2 gün gidilen kurslar gibi değil bu bildiğin okul, hergün gidiyorum ve ayrıca normal derslere ek derslerde oluyor onlara da katılmam gerekiyor sonra ev ödevleri derken başımı kaşıyacak vaktim kalmadı resmen:)) Bu arada bebiş falan fazla düşünemiyorum zaten. Hani diyorlar ya başka şeylere odaklanın diye, bundan daha fazla başka şeye odaklanamazdım, artık gelsin yani gelecekse bir zahmet:)))
inş. canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...Canım inşallah.. Haziran bize uğurlu gelir umarım:)
Güldenim, bakalım olacak mı:) Olsa güzel olurdu ama:)
Ay bak heyecan yaptım.. Olabilir yani neden olmasın bahar? Umutlanma ama ihtimal var yani, inşallah güzel arkadaşımmm..
Berrakcımm, tatlımm, hadi bakalım harika bir haber bu..İnşallah sorunsuz devam eder ve bebişin tutunur sana.. Liste ilk sayfada hayatım, ara ara güncelliyorum ben. Aralarda olunca karışıyor görünmüyor diye ilk sayfaya koymaya karar verdik listeyi:) İnşallah haftaya seni de hamiş diye yazmak nasip olur tatlımmmm..
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
ayseozzz = HAMİLEEEE
gul_sen = HAMİLEEEE
sfcelik = HAMİLEEEE
yaramazpisi = HAMİLEEEE
zytin = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
bdamlagozbebegım= 14 mayıs
Mutlu_ = 14 mayıs
hati2 = 16 mayıs
Banu_K
nurran
9ay = 24 mayıs
nehirasi = 28 mayıs
deryaf = 29 mayıs
ErGiNSeNa = 30 mayıs
bay = 31 mayıs
ilkbhr = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
Özlem2334
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
yasamim
step03
38OZLEM38
adaeylem
eceli54
subyan
aysem_kas
elabebek
pembemasal
melzanur
alanurnaz
reyyan87
haver87
naneli_limon
berrak
fairy9
sevil61
ozler86
AYSE035
Aeroplain
superisi_21
nagishe
ozgezeren
Eee olacak o kadar derya, tamamen unutmak mümkün mü:) Valla benim bebek az daha beklerse yalnız ben menapoza giricem:))fazla düşünmüyorum desende aklında işte kuzum bak odaklanmadığın bile aklında :) inşallah dediğin gibi olur, annesinin Fince öğrenmesini bekliyor demek ki :))
Ekledim tatlım.. Bebiş haberiyle girersin hazirana inşallah..benide eklermisin bat'ım en geç 1 haziran:)
Umarım herkes sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşur. benim doğum tarihim de bir aksilik olmazsa 20 eylül :) hepinize kucak dolusu sevgiler
Eee olacak o kadar derya, tamamen unutmak mümkün mü:) Valla benim bebek az daha beklerse yalnız ben menapoza giricem:))
bekletmez o tatlı annesini merak etme senmenapoz da neymiş canım daha neler
İnşallah hayatım ya:) Sen nasılsın bu arada? şimdi baktımda az kalmış senin bata, heyecan yaptım:) var mı bir gelişme değişiklik belirti tatlım?
selam kızlar..sanırım bebğim tutunamadı bana ve şuan düşüyor..gerçi ben buna bile sevindim desem şaşırmayın çünkü hem hamile kalabildiğimi öğrendim hem de dış gebelikten şüpheleniyordum bunun olmadığını gördük..buna da şükür..inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...........
niye bu topik sessiz.... herkes nerde kızlar...
latacım topiğe gelince kimse olmuyo ama hadi gelin demiştinya.....peki sen nerdesinnnnnnnnn.........
selam kızlar..sanırım bebğim tutunamadı bana ve şuan düşüyor..gerçi ben buna bile sevindim desem şaşırmayın çünkü hem hamile kalabildiğimi öğrendim hem de dış gebelikten şüpheleniyordum bunun olmadığını gördük..buna da şükür..inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?