Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

inşallah banuşum.

iyi geceler kızlar nasılsınız.size farklı bir konu hakkında soru sorcam aranızda hiç EMMAK RUSMA diye tüy dökücü krem kullanan var mı.bu hamam tozu falan gibi değilmiş gerçekten tüyleri azaltıyormuş bugün ilk defa kollarıma denedim.inşallah jilet gibi çıkarmaz bi kerede yapmıyormuşsun bi kaç kerede etkisini gösteriyormuş.eğer gerçekten tüyleri azaltıyorsa çok sevinirim.bugün bana gösteren tanıdığım birinin gerçekten tüylri azalmıştı.çok az çıkıyor artık dedi.toz halinde siz onu su ile krem haline getiyorsunuz çamur gibi oluyor biraz da kötü kokuyor.sadece sizinle paylaşmak istedim.bilgisi olan varsa sevinirim....

fazla düşünmüyorum desende aklında işte kuzum bak odaklanmadığın bile aklında :) inşallah dediğin gibi olur, annesinin Fince öğrenmesini bekliyor demek ki :))

inş. canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

benide eklermisin bat'ım en geç 1 haziran:)

Umarım herkes sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşur. benim doğum tarihim de bir aksilik olmazsa 20 eylül :) hepinize kucak dolusu sevgiler

Umarım herkes sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşur. benim doğum tarihim de bir aksilik olmazsa 20 eylül :) hepinize kucak dolusu sevgiler

kızlar önümzdeki hafta doktora gidicem var mı öneriniz iyi ve uygun fiyatta kadın doğumcu bayan olması tercihim anlayışlı güleryüzlü bir doktr arıyorum ilgili..Fiyatlar uygun olmalı

fazla düşünmüyorum desende aklında işte kuzum bak odaklanmadığın bile aklında :) inşallah dediğin gibi olur, annesinin Fince öğrenmesini bekliyor demek ki :))
Eee olacak o kadar derya, tamamen unutmak mümkün mü:) Valla benim bebek az daha beklerse yalnız ben menapoza giricem:))

benide eklermisin bat'ım en geç 1 haziran:)
Ekledim tatlım.. Bebiş haberiyle girersin hazirana inşallah..

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım.. darısı başımıza

bekletmez o tatlı annesini merak etme sen menapoz da neymiş canım daha neler

İnşallah hayatım ya:) Sen nasılsın bu arada? şimdi baktımda az kalmış senin bata, heyecan yaptım:) var mı bir gelişme değişiklik belirti tatlım?

İnşallah hayatım ya:) Sen nasılsın bu arada? şimdi baktımda az kalmış senin bata, heyecan yaptım:) var mı bir gelişme değişiklik belirti tatlım?

biraz üzgünüm şu an, eşim gitti h.sonu yalnızım anneme gitcem ben de yarın. dediğin gibi bata az kaldı bende hiç bir belirti yok ya, aslında vücudum da napsın, 2 ay d.kont.hapı sonra bir ton ilaçla yumurta takibi, bu ay hsg için bişey yapmadık işte. yalnız bu aralar acayip başım ağrıyor her gün yani ilaç içmiyim diyorum ama minoset içiyorum parol falan artık napıyım mecburen. keşke olsa bu ay... aslında hsg gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş ama bakalım hayırlısı her şeyin. gelsin artık ben çok özledim gelmeden bebeğimi...

selam kızlar..sanırım bebğim tutunamadı bana ve şuan düşüyor..gerçi ben buna bile sevindim desem şaşırmayın çünkü hem hamile kalabildiğimi öğrendim hem de dış gebelikten şüpheleniyordum bunun olmadığını gördük..buna da şükür..inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla...........

canım nedir son durum seni merak ettim

Kızlar merhabaa..yeni gördüm topiğiii....
bazen burada kayboluyo insann...
sorularınız olursa bende burdayım her zamann..
ovulasyon testiyle hamile kaldıgıma inanıyorumm..
dr.lar 14-15-16 gün ovulasyon günü diyor ..ama bu benim için gecerli değil..
düzenli adet döngüm yoktu...zaten süt hormonumda arada hep yükseliyordu...süt hormonu yumurtalara baskı yapar.gelişmelerini engellermiş..
bunlara dikkat edin olur mu?
dostinex die ilaç kullandım.süt hormonu degerlerimi düşürdüm..sonra ovulasyon testi...22.gün silik ikinci çizgii
ve işteee süprizzz..hamileyiimm..
darısı isteyen tüm bayanların başına.Allah kimsenin elini boş bırakmasınn...
lütfen sadece stres yapmayınn..çk olumsuz etiler sizleriii...
bi sorunz olursa her zaman buralardaym

niye bu topik sessiz.... herkes nerde kızlar...

latacım topiğe gelince kimse olmuyo ama hadi gelin demiştinya..... peki sen nerdesinnnnnnnnn.........

canım ben ızmırdeyım burdqa baglantı saglıklı cekmıyo net gıremıyorum kı ınternete bu yuzden gıremıyorum sımdıde kocıs yarladı bırseyler cok sukur gırebıldım ama kımsecıkler yok:)

canım hayırdır neden öyle diyorsun?

Herkese slm.Ben yeni üyeyim.Nasıl mesaj yazacağımı bilemedim karıştırırken bunu buldum.Uzun süredir takip ediyordum.Üye olmak şimdiye kısmetmiş.Ben ve eşim 3 yıldır evliyiz. Ekim ayından beri çocuk düşünüyoruz.Kaç aydır regl olduğumda üzülüyorum sadece 1-2 saat sürüyor sonra hayırlısı deyip Allah uygun zamanı bekliyor bizim için diyorum.Hastalığım 24-25 mayıs da idi.26-yada27 gün sürüyor.Hala olmadım 22 mayısdan beri kasıkağrısı çekiyorum.Hele bacağımı bükerek oturayım dayanamıyorum.kasıklarıma bastırmam gerekiyor ağrıdan.Her an hasta olacak gibiyim ama hala yok.Normalde ağrım olurdu ve en geç bir gün sonra hasta olurdum .hiç gecikmezdi.Aşırı stres yaptığım yada üzüldüğüm zaman erken gelirdi ama 1yıldır böyle bir durumda olmadı.Meraklanıyorum ister istemez.Ama salı günü 22 mayısta annem ameliyat oldu aniden ben çok uzaktayım ve gidemedim yanına ona çok üzülmüştüm ondan gecikmişte olabilir mi.Şimdi annem iyi bende rahatım.Ama hala olmadım.Afedersiniz ama bir şey daha yazacağım sabah eşimle birlikte oldum sonra çok az kahverengimsi akıntı geldi.Yine olmadı mı acaba.Hala hasta olacak gibiyim.aşağısı ağrıyor.Dün test yaptım birşey yoktu.Ne zaman olacak bilmiyorum .Birileri birşeyler yazarsa sevinirim.Neler oluyor bana anamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…