Konu sahibi, bence senin de esinden habersiz alman hoş değil. Ha dersin ben arta kalanı biriktiriyorum gibi, sonra yapmalısın bence.
Onun dışında kredi ödemesi yaptırmasalar falan. Arada durumunuza göre 50-100 tl nin çok lafını etmeyin. Durumunuz olur 200 verirsiniz. Olmadığı ay hiç vermezsiniz. Zorunluluk olmadığı sürece.
Aileye verilen küçük meblağların peşine düşülmesine karşıyım. Paranın bereketi böyle böyle kaçıyor muhtemelen.
Evin bütçesinden para tırtıklamanın da hoş olmadığını düşünüyorum.
Ben eşimin ailesine para vermesine bi şey demem banane en nihayetinde, ama evli görümceye verilmemeli bunun ayırdına varılmalı
size de saygı duyuyorum ama ben onu yapmasam bereket hiç kalmicak..ve eşim zora geldiği zaman veriyorum zaten
ewt bende demem..ama eşimin ailesine har vurup harman savurursa sonra bana yardım edin oğlum diyip dilenirse ben buna bşy derim..görümcem evli değil bu arada
Kizlar kocanin cebine gizli el atmak kocadan para saklamak gibi crvaplariniza kesinlikle katilmiyorum..benim esim savurgan ve ben bunu yapmak zorundayim calisincada ayni olucak..cunku bunlar alismi ailece har vurup harman savurmaya..
Anneye babaya bakmak zorunda demissiniz..tabiki oyle...yalniz hic ihtiyaci yokken oturma grubu alan bi anneye degil..borcu yapip yapip sıkışiyorlar sonra yardim edin...ya ben calismiyorum yetisemem diye cocuk yapmiyorum...bunu kaynanama binlerce kez soyledim..
Ve daha da kotusu ben yokken esime bunlar soyleniyor...Allahindan bulsunlar..cunku esime soyluyorum ama biraz israr edersem kavga edicez..kavga etmeyi de istemem esimle
Bence bu sizin esinizin karakterinden sorun haline geliyor.
Benim esim annesine verir ama hesabinida bilir. Bizim ihtiyaclarimizida ertelenmez.
Ya da ne bileyim esim evimiz arabamiz yokken ilk amaci onlari almak olur hal vurup harman savurmaz.
Sizin esiniz savurgan oldugu icin sorun olmus.
Konuya bu acidan bakinca haklisiniz.
Aileye verilen küçük meblağların peşine düşülmesine karşıyım. Paranın bereketi böyle böyle kaçıyor muhtemelen.
Evin bütçesinden para tırtıklamanın da hoş olmadığını düşünüyorum.
Ben eşimin ailesine para vermesine bi şey demem banane en nihayetinde, ama evli görümceye verilmemeli bunun ayırdına varılmalı
Konuş arkandayım!...iyi de artık çocukları evlenmiş aile olmuş. Yardım bi yere kadar. Ayrıca şu büyütmüş etmiş para istemesi normal olaylarına aşırı karşıyım. Zorla çocuk yaptırmıyorlar kimseye. Yapmış doğurmuş büyütmek zorunda. Evlat sermaye değildir.
Aynı dertten bende muzdaripim ne yazıkki. Sen kv le konuşunca haklısın demis en azından. Ben konuştuğum zaman üstüme yuruyecekti nerdeyse..
Valla ben baş gelemedim.esimlede konuştum olmuyor. Bu düzen boyle devam ediyor.tavsiyeleri bende merak ediyorum takipteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?