bizden para istemeyin yeter !

eşimlede konuştum cnm ve eğer varsa zaten veririz yoksa neyi vericez dedi..ama ben ailesinin bu pişkinliğine karşıyım..onlarında bana yaptıkalrı bi tek eşyalarımı almak takılarımı biz aldık krediyle..resmen takıcağı takıları biz aldık..

Nedir mesele küçük meblağ?
50 100 200 500 1000? kime göre?

Tırtıklamak ne demek hem, para çalıp kendine takı toka almıyor bu kadın

saol cnm desteğin için..aynen takı toka almıyorum günümü gün etmiyorum..sadece ilerisi için biriktiriyorum

herkesin düşüncesi farklı delirmiyorum ama saygı duyuyorum..aynen öyle evime giren 2bin küsür para onun yarısı da kira ve krediye gidiyor zaten..

bize yetmeyen değil..yetiyor ucu ucunua çok şükür...ama verirse yetmicek...o zaman da başkasından borç alıcak...bi dahaki ayda onu vericek..her zaman vermiyorum zaten çok zar zor zamnalarda...

aynı benim kafadansın :))ben de öyle düşünüyorum..ve şimdiye kadar kendi annemden de olsa para istememişimdir..borç para alırım annemden hemen veririm sonra..kimseye dayamam arkamı...ve inşallah olmaz ama benim eşimde nişanlıyken hep isterlerdi..ii niyetli olduğu için o da kmseye hayır diyemezdi..

bizim evimizi hiçe saymıyor... özellkle de beni.eşim giyinişe çok öenm verir mesela..borçumuz olsa bile kıyafet al kendine der her zaman...ama kendini hiçe sayar..3 gömlek 3 kazağı var.kıyafet alıcaktı hala alıcak..beni harcamaz ailesi için ama iyi niyetli olduğu için kendini harcıyor bu da beni sinir ediyor..

eşime herşeyi söyledim kızlar anlattım bir bir..artık daha da birşey söylemem ben..kayınvalideme de her gittiğimde her seferinde ucu ucuna geçindiğimizii anlatıcam..eşim eğer varsa veirriz yoksa zaten veremeyiz diyor eşim..ama hayal kuruyor verirse yetmez zaten..yoksa yok derim zaten diyor..ama ben ailesinin pişkinliğine anlam veremiyorum...ben bu durum yüzünden eşimle kavga etmek istemiyorum..huzursuzluk oluyor sonra..eşimide çok seviyorum..verirse versin kendisi ama ben hakkımı ailesine helal etmiyorum..çünkü bu ilk değil son da olmiycak..he ama bu nereye kadar gider ..ben daha ne kadar sabırlı davranabilirim onu bilmiyorum..

Olay ayda 100-200 liraysa dert etmeyin o kadar. Olabilir.
Bi gün Bi konu da ben açacağım bununla ilgili. Elim varmıyor

Olay ayda 100-200 liraysa dert etmeyin o kadar. Olabilir.
Bi gün Bi konu da ben açacağım bununla ilgili. Elim varmıyor

şükretmelimiyim yoksa ?? her ay değil cnm her ay zaten veremem o kadar..arada bir istenen 200 ya da 5o tl falan..ama bu kadarına bile zor dayanıyorum

sizi eski konulardan hatırladım. hala dert yandığınıza göre kv yine istediğini yaptırdı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam sizin yanınıza yerleşmek istiyordu. ne oldu?

sizi eski konulardan hatırladım. hala dert yandığınıza göre kv yine istediğini yaptırdı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam sizin yanınıza yerleşmek istiyordu. ne oldu?
Konumda soylemistim evimi kiraya vericem dedigi gun esimi yollamistim git konus ev ustune ev olmaz falan diye oda gitmisti o gun baya trip atmis sanki sizin evemi kaldim bilmem ne ama diger ogullarina yine hic bisey dememis tabi huzurlari kacmasin simdi kizkardesinde kalacakmis bakalim bi sure sonra ben buralarda yapamiyorum gelicem edicem derse kimle sirnasiksa kime iyi davraniyosa kimse laf sokmuyosa ona gitsin

bu sorun hemen hemen herkesin evinde bir şekilde var ve ben bu sorunu şöyle çözdüm canım , kocamın elinde para kalmayacak şekilde borca sokuyordum bende çalıştıgım için benım maaşimla ucu ucuna geçiniyoruz , zam aldı terfi etti hemen baska eve sonra hemen arabayı degiştir , sonra müdür oldu hemen başka eve böyle böyle adamda para koymuyorum , kocamda verecek para bulamıyor , aslında oda vermek istemiyor çünkü düğün zamanı elimizden hiç tutmadılar o da benım onu borca sokmamdan hiç şikayet etmiyordu.
böyle bir yolda deniyebilirsin

durumunuz kötüyse haklısınız. ama onun haricinde abartmışsınız gibi. ne var arada bir para verse diye düşünüyorum. ana-baba yani daha ötesi yok. sizin ailenizin durumu iyi diye herkesin durumu iyi olacak diye bişey yok ki!
bence artık çok fazla kalbimiz kararmış toplum olarak.

bravo, taktir ettim sizi. demek sizden yüz bulamayınca diğer gelinlere söylemeye bile cesaret edemedi kadın çok iyi yaptınız o gelseydi hayatınız çekilmez olurdu.

bravo, taktir ettim sizi. demek sizden yüz bulamayınca diğer gelinlere söylemeye bile cesaret edemedi kadın çok iyi yaptınız o gelseydi hayatınız çekilmez olurdu.
Ya geldiginde bile oturmaya cekilmez ha benden haril haril hizmet beklemez ama durmadan laf sokar evimin duzenine karisir mutfak muslugumun sicak tarafindan akan sicak su miktarina bile karisiyo vanadan kisiyo lohusayken kaldi sekiz gun o kisti Ben actim o kisti Ben actim burasi benim evim yahuu niye karisiyosun faturayi odeyemeyip sendenmi istiyoruz Ben zaten yeterince kendimden kisiyorum sevmiyorum oyle iplik gibi akan su anlatamiyosunda az akinca 10 dk doluyosa bi kap cok akinca 2 dkda doluyo ayni hesaba geliyo neden zamandan kaybedeyim yok dis kapi gicirdiyomus saatlerce soyleniyo ki oyle rahatsiz etcek bisey yok olsa bende yaparim zaten ama sanki kendi evi gibi ben rahatsiz oluyorum Der mesela evlerimiz yakin hem kendi aileme hem onlara diyelim buyuk temizlik yapicam hafta sonu kahvaltidan sonra esime diyorum gel annene gidelim yoksa aksama o gelirse temizlik yapamam gidiyoruz bi saat duruyoruz o arada evi dagittim eve gidip temizlik yapicam diyorum eve donuyoruz arkamizda geliyo yardim beklemiyorum ama hani yardima gelse anlicam durmadan and laf yapiyo bide esime soylenirken duyuyorum yok boylemi temizlik yapilir bilmem ne benki gunde uc kere ev supuruyorum hergun toz alip siliyorum her yeri yazin iki kere hali yikarim kisinda gunes gorunce hali silerim kendisi alti senedir and iclerindeyim ne koltuk silmisligi var nede hali yikatmisligi bide benim isimi begenmiyo sanane yani kotu bile yapsam ev benim evim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…