Bize dua edin lütfen

Pos cihazı degil çek defteri çalınan

2 milyonun üzerinde şuan 18200 kalan borç

Evet doğru

Kocanız kendi hatasından işi batırsa sonuna kadar yanında olun zor zaman derdim ama
Birinin hırsızlığından ötürü cezasını ben çekiyorsam boşanıp ailemin yanına giderdim.
Kocan kardeşi için bunu çekmek isteyebilir ama sen çekmek zorunda değilsin.
Hırsızlık yapmayı biliyorsa sonucu da çekecek.

Allah yardımcınız olsun tez vakitte refaha çıkarsın inşallah

Sahte imza ile takasa verdiyse hicbir banka kontrol etmez imzayi
Ulkede tonla cek magduru var boyle
Esimin de basina geldi , babamin da

Konu sahibi bende dua edecegim , dilerim is bulur toparlarsiniz , ancak kardes de olsa bu kotulugu yapani affetmeyin ve sikayetci olun
Kardesine bunu yapan baskasina ne yapmaz

Kardeşi eşimin imzasını taklit etmiş konuyu tam okuyun lütfen

Ve bir de soyleneden gecemeyecegim , cek karnesi calindiginda savciliga gidip suc duyurusunda bulunsaydiniz o ceklerin hicbirini odemezdiniz
Esinizi birakmak istememenizi anliyorum ancak sokaklara dusmussunuz , evsiz barksiz kalmissiniz eger esiniz hala akillanmadiysa beraber gelecek fikrinizi bir kez daha dusunun

E Allah yardımcınız olsun .. Çok bir şey kalmamış üzülmeyin..

Kardesi esiniizin imzasini taklit etmisse sikayet ederseniz zararinizi karsilamak zorunda merak etmeyin cok kolay anliyor o taklidi uzmanlar. Biraz akil ve mantik yeterli duaya gelene kadar

aynen öyle . Ayrıl demiyoruz da o kardeş denen adam elini kolunu sallaya sallaya gezerken siz karı koca sokaklara düşmüşsünüz. Hiç mi eşinizin içi sızlamadı ..

Annesi zararı karşılayacağını söyledi sütümü helal etmem şikayet edersen dedi eşim bu hatayı bir daha yapmaz yapamaz

Biz size dua edelim,dilimiz aşınmaz,
Allah sıkıntınızı feraha çıkarsın
bununla birlikte siz de tedbirinizi alın.
Öncelikle bir sağlık ocağına gidip aile planlaması için destek alın.
Bu hengamede bir düşük,
bir de doğum sonrası bebek kaybından bahsediyorsunuz.
Hayretle okuyorum.

Ayrıca bu kadar saf olmayın.
Kaynınız sizi dolandırıyor,eş ailesi seyrediyor,
siz şikayetçi olmak için neyi bekliyorsunuz?

Hafta sonu gazetede villada yatılı çalışacak karı-koca ilanı gördüm.
Başka bir ilanda ütü dahil tüm ev işleri için haftada 6 gün çalışacak yardımcı hanım ilanı gördüm.
Bizim okulumuzdaki temizlik personelimizin kocası işten çıkarılmış,kadın çalışıp tek başına evi geçindiriyor.
Çocukları da yaz tatili için köye göndermiş ki masraf azalsın.
Uzun lafın kısası harekete geçin.
İşkur'a başvurun,çevrenizdeki anaokullarına,etüd merkezlerine,kurslara, lokantalara eleman lazım mı?Diye sorun.
İlla ki geçici de olsa bir iş bulunur.

Canım benim. Neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Ama sen doğru olanı yapmışsın. Eşini çocuklarını ortada bırakmamışsın. Unutma ki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Herkes elbet bir gün ölecek. Bu olanlar da kimsenin yanında kalmaz. Gitmek çözüm değil. Kalıp eşinle mücadele etmen en iyisi. Rabbim dağına göre kar verir. Buda imtihan isyan etmek yerine yüzünü Rabbine dön. Umarım içine biraz su serpmişimdir. Allaha emanet ol Rabbim gönlüne göre versin

Korunduğunuz halde gebe kalıyorsanız ne diye sevişiyorsunuz arkadaşım,bu kadar sıkıntının içinde?
Abla tek eğlencesidir o ya bukadr sıkıntı da:)
Cok görme onu da
Ama nasıl yer bulmusluar ben de merak ettim,,

boyle aile kardeş düşman başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…