Ne kadarlık çek kesmiş sizin adınıza bu densiz ?Pos cihazı degil çek defteri çalınan
Oyy..2 milyonun üzerinde şuan 18200 kalan borç
eşinin imzası olmadan hangi bankaya hangi şahsa yazmış bu milyonluk çekleri benim aklım almadı açıkçası ..Pos cihazı degil çek defteri çalınan
Sahte imza ile takasa verdiyse hicbir banka kontrol etmez imzayiherşey iyi güzel pos makinasını almış kaçmış diyelim çekilen tutar eşinizin banka hesabına yatar kardeşi nasıl çeksin parayı ?
Bir de çeklerin arkasına eşinizin (şirket sahibinin) imzası olmadan hiç bir banka kabul etmez.
Bu durumdayken zaten lütfen bebek düşünmeyiniz. Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği ..
Allah yardımcınız olsun ..
Sahte imza ile takasa verdiyse hicbir banka kontrol etmez imzayi
Ulkede tonla cek magduru var boyle
Esimin de basina geldi , babamin da
Konu sahibi bende dua edecegim , dilerim is bulur toparlarsiniz , ancak kardes de olsa bu kotulugu yapani affetmeyin ve sikayetci olun
Kardesine bunu yapan baskasina ne yapmaz
E Allah yardımcınız olsun .. Çok bir şey kalmamış üzülmeyin..Sahte imza ile takasa verdiyse hicbir banka kontrol etmez imzayi
Ulkede tonla cek magduru var boyle
Esimin de basina geldi , babamin da
Konu sahibi bende dua edecegim , dilerim is bulur toparlarsiniz , ancak kardes de olsa bu kotulugu yapani affetmeyin ve sikayetci olun
Kardesine bunu yapan baskasina ne yapmaz
aynen öyle . Ayrıl demiyoruz da o kardeş denen adam elini kolunu sallaya sallaya gezerken siz karı koca sokaklara düşmüşsünüz. Hiç mi eşinizin içi sızlamadı ..Ve bir de soyleneden gecemeyecegim , cek karnesi calindiginda savciliga gidip suc duyurusunda bulunsaydiniz o ceklerin hicbirini odemezdiniz
Esinizi birakmak istememenizi anliyorum ancak sokaklara dusmussunuz , evsiz barksiz kalmissiniz eger esiniz hala akillanmadiysa beraber gelecek fikrinizi bir kez daha dusunun
Annesi zararı karşılayacağını söyledi sütümü helal etmem şikayet edersen dedi eşim bu hatayı bir daha yapmaz yapamazVe bir de soyleneden gecemeyecegim , cek karnesi calindiginda savciliga gidip suc duyurusunda bulunsaydiniz o ceklerin hicbirini odemezdiniz
Esinizi birakmak istememenizi anliyorum ancak sokaklara dusmussunuz , evsiz barksiz kalmissiniz eger esiniz hala akillanmadiysa beraber gelecek fikrinizi bir kez daha dusunun
Canım benim. Neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Ama sen doğru olanı yapmışsın. Eşini çocuklarını ortada bırakmamışsın. Unutma ki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Herkes elbet bir gün ölecek. Bu olanlar da kimsenin yanında kalmaz. Gitmek çözüm değil. Kalıp eşinle mücadele etmen en iyisi. Rabbim dağına göre kar verir. Buda imtihan isyan etmek yerine yüzünü Rabbine dön. Umarım içine biraz su serpmişimdir. Allaha emanet ol Rabbim gönlüne göre versinÖncelikle herkese merhaba
Allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun
Eşimin bilişim ve güvenlik sistemleri üzerine iş yeri vardı küçük kardeşi eşim il dışında çalışıyorken ofisine girip çek defterini çalışıyor gün aşırı tarihlere yüklü kesim yapıyor eşim durumu öğrenince ailesi ile paylaşıyor annesi zararın telafi edilecek şikayetçi olursan sütümü helal etmem diyor eşim bin bir zorlukla çekleri ödedi her şeye haciz geldi ne var ne yok gitti ailesi zararı karsilamadi eşimin piyasada olan alacakları gelmeye başladı bu sefer kapanan iş yerinde kayıp olan pos makinası yüzünden hesaplarına zimmet haczi nedeniyle bloke konuldu ve eşim hakkında yakalama kararı çıktı kiramizi odeyemedik ev sahibi evden attı 1 ay kosuyolu hastanesinin acilinde kaldık eşime yardım sözü veren dost dediği insanlar sözlerini tutmadı bu sıkıntılar yüzünden 1 düşük 1 de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım eşim ile kavga ettik 1 gece kadın sığınma evinde kaldım sonra eşime döndüm şimdi bize zararımız için söz veren ailesinin yanında sığıntı gibi yaşıyoruz intahar etmeyi bile düşündüm eşim durumu iyiyken hep ailesi destek oldu şimdi biz bir lokma ekmek yerken boğazımıza duruyor sanki eşim onların oğlu değil eşimin haberi olmadan durumu cimere yazdım cevap olarak kadın sığınma evine gidin dediler ben yuvamı yıkmak istemiyorum yardım vakıflarına başvurdum cevap bile vermediler kaymakamliga başvurdum 200TL yardım ettiler bir evimiz yok sokakta yazıyoruz evimiz olsa çalışır borcumuzu öderiz eşimin hesabın da borç tutarının fazlası var oradan alın oda yok adliyeye ödenmesi lazımmış eşim ile yatılı çiftlik işi aradık oda yok bir kadın olarak eşimin yanındayım sokakta kalmam gerekiyorsa kalırım en azından namusuma ve bana sahip çıkan kol kanat geren bir adam var bana ayrıl dediler ayrılsam ne olacak önemli olan iyi günü değil kötü günü paylaşmak ben sizlerden bu sıkıntıyı aşmak evimi kurmak ocagimi tutturmek için dualarınızı istiyorum. Dua edende etmeyenden Rabbim iki cihanda razı olsun
Abla tek eğlencesidir o ya bukadr sıkıntı da:)Korunduğunuz halde gebe kalıyorsanız ne diye sevişiyorsunuz arkadaşım,bu kadar sıkıntının içinde?
boyle aile kardeş düşman başınaÇalışıyordum ben eşimin borcunu kapatmak için tazminat alayım diye ayrıldım. Şimdi ev olmadığından ve tüm eşyalarımız depoda psikolojim bitmiş durumda burdan da hera kovabilirler sadece dua etmenizi istiyorum Rabbim şu sıkıntılardan bir an önce kurtarsın bizi.şikayet olayına gelince şikayetçi olacaz fakat eşimin avukatı denecek mahluk kv akrabası kendisi eşimin kardeşlerinden ne rüşvet aldıysa boz eşimin memleketine gidip bir alacagimiz vardı onu alacaktık eşim bu konuyu avukata söylediğinde avukat hemen eşimin abisine ve kardeşine söylüyor o pisliklerden bizi öldürmek için silahla yola koyuluyorlar Allah'tan jandarmaya yakalaniyorlar.ve ayricanım avukatın bizim adımıza tahsil ettiği alacakları kendisinde odemiyor savcılık iki kere çağırması rağmen savcılığına gelmiyor eşim aranması olduğu için herhangi birşey yapamıyor. Ben içeri girersem sen ne olursun diye ricam duanızı bizden eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?