Bize dua edin lütfen

Kardesi esiniizin imzasini taklit etmisse sikayet ederseniz zararinizi karsilamak zorunda merak etmeyin cok kolay anliyor o taklidi uzmanlar. Biraz akil ve mantik yeterli duaya gelene kadar
Son kalan 18200TL borcu nedeniyle eşim hakkın da yakalama kararı var onu da ödedikten sonra eşim ve ben şikayetçi olucaz

herşey iyi güzel pos makinasını almış kaçmış diyelim çekilen tutar eşinizin banka hesabına yatar kardeşi nasıl çeksin parayı ?
Bir de çeklerin arkasına eşinizin (şirket sahibinin) imzası olmadan hiç bir banka kabul etmez.
Bu durumdayken zaten lütfen bebek düşünmeyiniz. Rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği ..
Allah yardımcınız olsun ..
Bende orda bi takıldım

Konuda sıkıntı var.
Cekler hadi anlaşılmadı,pos cihazı çalınsa bile esinzin hesabından çekemez kardeşi.
Ya kocanız yalan söyluyr size
Evlere temizlik,garsonluk ne bulursaniz yapın bu süreçte.

Konuda sıkıntı var.
Cekler hadi anlaşılmadı,pos cihazı çalınsa bile esinzin hesabından çekemez kardeşi.
Ya kocanız yalan söyluyr size
Evlere temizlik,garsonluk ne bulursaniz yapın bu süreçte.
Pos cihazı çalınmadı eşim iş yerini kapatınca teslim etmemiş oda şimdi kayıp buna istinaden 18200TL ceza kesildi haciz konuldu hesaplara Allahın izniyle bu pazartesi onu odicez

Abla tek eğlencesidir o ya bukadr sıkıntı da:)
Cok görme onu da:KK51:
Ama nasıl yer bulmusluar ben de merak ettim,,
Size eğlence lazım ama hamilelik sıkıntı başlamadan önce oldu sıkıntı başlayınca nasip olmadı kalbi durdu 3 aylıkken

Size eğlence lazım ama hamilelik sıkıntı başlamadan önce oldu sıkıntı başlayınca nasip olmadı kalbi durdu 3 aylıkken
Ablacım tamam önceden melek olmuş bebeğinde bir ay önce konu açmışsın mutluluk içinde hamilemiyim diye ? 1 ayda mı ödediniz milyon borcu bir ayda mı yaşadınız o kadar şeyi ?

Gecmis olsun
Hayır sıkıntı olabilir,bu karı koca ilişkisini etkilemez manasında dedim.
Niye eğleneyim arkadaşım.

Ablacım tamam önceden melek olmuş bebeğinde bir ay önce konu açmışsın mutluluk içinde hamilemiyim diye ? 1 ayda mı ödediniz milyon borcu bir ayda mı yaşadınız o kadar şeyi ?
Al iste bak
Sonra biz suçlu oluyorz,

Haciz gelene kadar bende eşimde çalışıyordu bu 1 aylık olay değil ilk yazımda dikkat ederseniz ev iş yeri arabalar gitti dedim hesaplara haciz konması bizi zora soktu

Back
X