- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
tamam canım yalnış anlaşılma oldu sanırım :))) valla benimki çevikte çalıştı sonra trafik en son karakolda çalışıyo diyorki karakolda daha çok şey öğrendim ne olursa karakoldan geçiyo çünki çevik acemi polis olduğu için olayları öğrensin diye her olaya onları sokarlar ama tarfikta zordu karakol offf allahııımm neler geliyo neler bi görsen her iş var başlarında sende kusura bakma tatlım birden öyle bir hisse kapıldım :)))
eş adayımda çevik kuvvette çalışıyor. 2 haftada bir zor buluşuyoruz çalışma saatleri yogun şarkta daha zor olucak eminimbabamda polis alışkınım aslında ama biz şark hizmeti yaptıgımızda ben bebektim hatırlamıyorum. annemin babamın anlattıklarıda gözümü korkutuyor elimde olmadanda içime sıkıntı düşüyormafoldumben
iyi olmaya çalışıyorum bende yeni katıldım daha dogrusu sürekli evin içinde sıkıntıdan patlarken burayı buldum 6 ay oldu evleneli aslen adanalıyım ama esim burda görevli kom da polis sivil hakkaridemisin ayyy orası çok karısık ve çok zor bi yer degil mi sen nerelisin
yaa ben alışmışım üniversiteden dersaneden hep genc kız arkadslarıma suanda sitedeyiz ev kirası 450 yeri güzel ama ben adanadanda koptum esimi çok sevdigim için evlendim ilk apartman hep yaşlı insanlar bide canımbenim herkese güvenip herkesle görüşememki ben benim gibi polis esi olsun güvenip görüşebilcegim bi tane arkadsım olsun istiyorum benimkinin ilk görev yerib urası 5 yıl cevikteydi şimdi çıktı e arkadsları doguya gitmiş samimi oldukları kimi esleride çalışıyo oda bana uymuyo ama gerceketen dün hüngür hüngür agladım niye evlendim ben diye esim kalk gezdirim seni dedi bende istemedim hala görevde ve ben yine kaderimle basbasayım....yalnızım
melike_ece hayat anladıgım kadarıyla senin içinde zor allah sabır versin herkese ben 21 yaşındayım ocakta sözüm olucak aileler den yanasorun yok herşey güzel gidiyor ama benim pek hevesim yok aileden uzaklaşmak başka bir yerde yaşamak yanlız kalmak şark hizmeti filan bende heves bırakmadı annem benden daha hevesli daha dogrusu herkes benden çok hevesli neredeyse evlenmekten vazgeçmek üzereyimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?