Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım allah sana kolaylık versin diye hep söylüyorum hakaride yaşamak zordur elbet özel harekatçı eşi olmakta zordur hep eşine hasret yaşıosun ama hani normal kadro faln diye yazmışsın ama ayrım yapılıyomuş hissine kapıldım inşallah öyle düşünmüyosundur evet burada terör yok ama bu bizimkiler yoğun çalışmıyo anlamına gelmiyo tatlım inşallah ben yalnış anlamışımdır :))))

hiçte zor değil canım evet biraz kültür farkı olyuyo ama dışardaki insanlarda işimiz yokki bizim :))) lojmana oturursan sıkılmazsın arkadaşın olur muhakkak ailenden uzak kalma korkusu sarmış seni ama inan o korkular eşin yanındayken olmuyo inan birde bebğin olursa bak vakit nasıl geçer gör kimsyi aramazsın bazen ben eşimi bile aramayı unutuyorum çocukla ilgilenmekten :)) korkma bizlerde varız buralarda merak ettiğin bişey olursa sor cevaplarız canımcım valla ben erzurumdan memnunum ama diğer doğu llerini bilmiyorum oralar nasıldır hakkariden mardinden bingölden arkadaşlar var onlada cevaplar rahatlarsın inşallah

Son düzenleme:
elif sultan sana katılıyorum canım emnıyetın en sakın bölümüne bellı bır yastan sonra alınabılıyorsun
genc olanlar ı ceık de olsa ozel haekatcı da olsa karakolda da olsa terör de de olsa yogun gunler beklıyr cunku genelde 12 24 calışılıyor 12 36 vs .. bır arkadaısmız 8 5 calışıyr o da saglık problemınden oturu gece calışmalarının da Allah muhafaza kansere yol actıgı ortaya cıkmış..En azından yıpranma paylarının odenmesı gerek yaa ..her kısım zor polis eşi olmak zor ama bır yandan da cok gurur verıcıdır dıye dusunuyorum Allah utandrmasın

ayyy burayı okudukça rahatlıyorum hem yalnız değilim hemde sizlerden bilgi alıyorum ailemden uzakta olmak değilde yalnızlıktan korkuyorum benn sanırım birde bu çalışma saattleri offf adam daha eğitime gitmeden telaşesi sardı ben birde birşey sorayım size arkadaşalr komik olacak belki ama biz beyaz eşyaları ladık sadece ocağı almadık polislik olunca gittiğimiz yerlerde ocakmı daha iyi olur setüstümü bilemedik çok gezen arkadaşalr anadoluda nasıl yada lojmanalrda yeri varmı yokmu ne alayım sizce

yok bitanemmmmmmmmm ayrım yapılmaz emnıyet teskılatı bırdır konusurken laf arasında normall kadro ya da genel hızmet seklınde konusuldugu ıcın alıskanlık oldu oyle demek ayrımdan degıl babamda normal kadro polisiydi ilk basta özel harekatcıydı ama eskıden arazıye cıkıp gunlerce gelmedıklerı olurmus o zaman annem demıs kı ya özel harekat ya ben o da annemı secmıs:roflol: sorma ya gunlerce babamı goremedıgım olurdu yogun calısırdı onlarda normal kadordayken ama burda ozel harekatcılar cok olunca kadrodakıler onlar kadar yogun olmuyo rabbım hepımızın yardımcısı olsun elifim cevık kuvvettekıler daha beter herseye ılk onları gonderıyorlar babam hep derdıkı bı polis karakolda calısmadan polıslıgı ogrenemz :1hug:

canım valla bunları düşünüp kafanı yorma derim lojmanlar öyle kimsenin eşyasına göre düşünüülüp yapılmamış haaa şimdi yeni lojmanları toki yapıyo onlarda fırınlı ocak yeri var bulaşık makinsinin yeri var ama lojman eski lojmansa bunlar düşünülmeden yapılmış ben sana derimki eşinin görev yapacağı yer belli olsun ona göre al eşyanı lojman hemen çıkmayabilirde çıkabilirde :)) en azından kirada bile bir süre oturursun gelin olacağın eve göre perde vs yaptırısın eşyalarını ona göre alırsın ama taşındığın zaman perde sorunu bile olabiilir bizler göçebe hayatı yaşııyoruz benden san abla tavsiyesi kaç yaşındasın blmiyorum ama ben 30 yaşındayım yinede tecrübem var fazla eşya alma vitrin yemek masası konsol vs faln yani çok sıkılırsın ben onları almadım oturma takımım var yatak odam oğlumun yatağı ve mutfak eşyalrı masası sandalyesi faln yani gerekli olanları aldım ama yatak odasını bile tam takım aldığıma pişman oldum çünki taşınarak yıpranıyo zaten yinede sen bilirisin eşyası çok olan arkadaşlarım çok pişmann çokkkk

tamam canım yalnış anlaşılma oldu sanırım :))) valla benimki çevikte çalıştı sonra trafik en son karakolda çalışıyo diyorki karakolda daha çok şey öğrendim ne olursa karakoldan geçiyo çünki çevik acemi polis olduğu için olayları öğrensin diye her olaya onları sokarlar ama tarfikta zordu karakol offf allahııımm neler geliyo neler bi görsen her iş var başlarında sende kusura bakma tatlım birden öyle bir hisse kapıldım :)))

çok sağol ablacım ben 26 yaşindayım yani tecrübelerine çook ihtiyacım var çoookkk
o zman onu en sona bırakıyorum,eşya olayına gelince bende fazla eşya zaten sevmem ve dediğin gibi taşınmaktan yıpranacak hep sorun az ve öz eşya sadece lazım olanları almak en iyisi çok sağollopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demekk şeker az çok tecrübe var buları paylaşmak en güzeli biz o sıkıntıları yaşadık başkalarının yaşamasını istemem eşyayı alıyosun borç harç ödüyosun sonra hop oraya hoop buraya yıpranıyo kırılıyo eşyanın borcu bitmeden elinde parçalrı kalıveriyo sizlerde daha çok gençsiniz bunlarla uğrşmyın diye söylüyorum tabiii herkes ister eşyam olsun güzel olsun ama napalım şartlarımız böyle :))))

evet haklısın ablacım helede bizim herşeyimiz borçla olacak maaş belli ben özeldeyim ta:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yini ankaraya olabilirmiş benden dolayı pomemden mezunları genelde istanbula veriyorlarmış bizde diyoruz küçük bir yer olmadıktan sonra istanbul olmasında ankara olsun diyoruz yoksa borcun altından kalkamayız bu yüzden eşya bile alırken çok dikkatli almalıyız

inşallah istediğiniz bir yer olsun istanbulun zaten şarktan bi farkı yok görev yoğun o tarflarda ankarada aynı canım bizim ilk görev yerimiz manisaydı hala unutamıyorum orayı hem küçüktü hem ege her imkan vardı erzurumda soğuğu hariç güzel memeket ama karnım nerde doyuyosa oası memleketim oluyo açıkcası kocamla her yer paris :)))))

sevdiğin olunca heryer paris dediğin doğru tek dileğim küçük bir yer olsunn allah gönlümüze göre versin ablacım :Saruboceq:

eş adayımda çevik kuvvette çalışıyor. 2 haftada bir zor buluşuyoruz çalışma saatleri yogun şarkta daha zor olucak eminim babamda polis alışkınım aslında ama biz şark hizmeti yaptıgımızda ben bebektim hatırlamıyorum. annemin babamın anlattıklarıda gözümü korkutuyor elimde olmadanda içime sıkıntı düşüyormafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…