- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
canım bız dogunun en dogusundayız otesı ıran aslında hayat cok zor degıl bızım ıcın olay cıkmasa gorulmesı gereken yerler ama olay cıktıgı zaman kotu tabıkı.lojman ortamında pek zorlanmıyo ınsan sosyal anlamda pek bırsey yok aradıgın herseyı bulamıyorsun dezavantajı cok bırde eslerımızın calısma saatlerı mesela benım esım özel harekatcı su an gece calısıyor sabah 7de gelecek oglen 12de tekrar ıse gıdecek bdp acılısı ıcın allah bılır kacta gelırler dtp kapatıldıgında da oyleydı apartmanımızdakı tek erkek komsumuzun 6aylık ogluydu butun herkesı goreve goturduler yanı zorun zoruda var ama normal kadrodakıler cevık kuvvet dısında bızımkıler kadar yogun calısmıyor.korkma sen herkes aılesınden ayrılıyo tek basıma ne yaparım dıyo ama alısıyo sonucta yenı bı hayatın oluyo ve ona alısmaya calısıyorsun zamanla alısırsın aklına kotu seyler getırme herseyın hayırlısnı ıste benım basa cıkmam pek zor olmadı dıger arkadasların nasıl oldu bılmıorum ama babamda polis oldugu ıcın doguya ve yogun ıs tempolarına alısıgım ama apartmandakı dıger arkadaslarımla konustugumuzda pek zorlanmadıklarını soyluyorlar bız esımızden cok ayrı kaldıgımız ıcın bırbırımıze kenetlendık belkıde o yuzden ınsallah saglam arkadasların olur o zaman alısman daha kolay :1hug:
şarkta hayat gerçektende zormu önümüzdeki sene dügünüm olucak 1 sene istanbulada kalıp şarka gidicez o kadar çok korkuyorum ki ailemden uzak hiç bilmedigim bir şehirde yeni bi hayat çok zor olucak bu durumla nasıl başa çıktınız hepiniz için zordur eminim:gitme:
canım allah sana kolaylık versin diye hep söylüyorum hakaride yaşamak zordur elbet özel harekatçı eşi olmakta zordur hep eşine hasret yaşıosun ama hani normal kadro faln diye yazmışsın ama ayrım yapılıyomuş hissine kapıldım inşallah öyle düşünmüyosundur evet burada terör yok ama bu bizimkiler yoğun çalışmıyo anlamına gelmiyo tatlım inşallah ben yalnış anlamışımdır :))))
ayyy burayı okudukça rahatlıyorum hem yalnız değilim hemde sizlerden bilgi alıyorum ailemden uzakta olmak değilde yalnızlıktan korkuyorum benn sanırım birde bu çalışma saattleri offf adam daha eğitime gitmeden telaşesi sardı ben birde birşey sorayım size arkadaşalr komik olacak belki ama biz beyaz eşyaları ladık sadece ocağı almadık polislik olunca gittiğimiz yerlerde ocakmı daha iyi olur setüstümü bilemedik çok gezen arkadaşalr anadoluda nasıl yada lojmanalrda yeri varmı yokmu ne alayım sizce
yok bitanemmmmmmmmm ayrım yapılmaz emnıyet teskılatı bırdır konusurken laf arasında normall kadro ya da genel hızmet seklınde konusuldugu ıcın alıskanlık oldu oyle demek ayrımdan degıl babamda normal kadro polisiydi ilk basta özel harekatcıydı ama eskıden arazıye cıkıp gunlerce gelmedıklerı olurmus o zaman annem demıs kı ya özel harekat ya ben o da annemı secmıs:roflol: sorma ya gunlerce babamı goremedıgım olurdu yogun calısırdı onlarda normal kadordayken ama burda ozel harekatcılar cok olunca kadrodakıler onlar kadar yogun olmuyo rabbım hepımızın yardımcısı olsun elifim cevık kuvvettekıler daha beter herseye ılk onları gonderıyorlar babam hep derdıkı bı polis karakolda calısmadan polıslıgı ogrenemz :1hug:
canım valla bunları düşünüp kafanı yorma derim lojmanlar öyle kimsenin eşyasına göre düşünüülüp yapılmamış haaa şimdi yeni lojmanları toki yapıyo onlarda fırınlı ocak yeri var bulaşık makinsinin yeri var ama lojman eski lojmansa bunlar düşünülmeden yapılmış ben sana derimki eşinin görev yapacağı yer belli olsun ona göre al eşyanı lojman hemen çıkmayabilirde çıkabilirde :)) en azından kirada bile bir süre oturursun gelin olacağın eve göre perde vs yaptırısın eşyalarını ona göre alırsın ama taşındığın zaman perde sorunu bile olabiilir bizler göçebe hayatı yaşııyoruz benden san abla tavsiyesi kaç yaşındasın blmiyorum ama ben 30 yaşındayım yinede tecrübem var fazla eşya alma vitrin yemek masası konsol vs faln yani çok sıkılırsın ben onları almadım oturma takımım var yatak odam oğlumun yatağı ve mutfak eşyalrı masası sandalyesi faln yani gerekli olanları aldım ama yatak odasını bile tam takım aldığıma pişman oldum çünki taşınarak yıpranıyo zaten yinede sen bilirisin eşyası çok olan arkadaşlarım çok pişmann çokkkk
çok sağol ablacım ben 26 yaşindayım yani tecrübelerine çook ihtiyacım var çoookkk
o zman onu en sona bırakıyorum,eşya olayına gelince bende fazla eşya zaten sevmem ve dediğin gibi taşınmaktan yıpranacak hep sorun az ve öz eşya sadece lazım olanları almak en iyisi çok sağollopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demekk şeker az çok tecrübe var buları paylaşmak en güzeli biz o sıkıntıları yaşadık başkalarının yaşamasını istemem eşyayı alıyosun borç harç ödüyosun sonra hop oraya hoop buraya yıpranıyo kırılıyo eşyanın borcu bitmeden elinde parçalrı kalıveriyo sizlerde daha çok gençsiniz bunlarla uğrşmyın diye söylüyorum tabiii herkes ister eşyam olsun güzel olsun ama napalım şartlarımız böyle :))))
mrb elifsultan1 nasılsın ben melike ece
evet haklısın ablacım helede bizim herşeyimiz borçla olacak maaş belli ben özeldeyim ta:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yini ankaraya olabilirmiş benden dolayı pomemden mezunları genelde istanbula veriyorlarmış bizde diyoruz küçük bir yer olmadıktan sonra istanbul olmasında ankara olsun diyoruz yoksa borcun altından kalkamayız bu yüzden eşya bile alırken çok dikkatli almalıyız
sevdiğin olunca heryer paris dediğin doğru tek dileğim küçük bir yer olsunn allah gönlümüze göre versin ablacım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?