Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ya sakin olun arkadaşalrr yanlış anlaılmalar oluyor
melikecim bence biraz daha hayatını yaşa yeni evlisin ama bekarı kadın boşamak kolay gelirmiş biliyorsun

neeeeeeeeee anlamadım bekara karı boşamak mı canım allah göstermesin ben benim heriften ayrılsam gebertir beni ayrılmak için kimse evlenmez dimi yasakkelime:uhm: anlamadım aslında ne demek istedigin

aleyküm selam canım benim içinde öyle kimseye değişmem sevdiğimi bennn :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

hoşbulduk tatlım elif abla sesin çıkmıyorrr

Melikecim bence de bir süre eşinle yalnız vakit geçirmenin tadını çıkar.Çocuk olunca bir daha o günlere geri dönülmüyor çünkü.Tabi çocukta ayrı bir güzellik ama,birsüre düşünme derim, benim fikrim bu.Hakkında hayırlısı olsun canım..

uzatmak istemiyorum ama dakika bir gol bir cümlesinin kötü bir anlam içermediğini düşünüyorum,bana yakışmayan bir cümleyi zaten kurmam ben. daha önce de burda paylaşımda bulundum. uzun bir süreden sonra tekrar dahil olayım topiğe dedim ama dediğim anda da kendimi tartışmanın içine dahil olmuş vaziyette buldum anlamına geliyor o söz.

benim yazdığım yazıda seni alıntı yaparakmı bi açıklama yazdım önce ona bak sonra bana göre kötüü bi kelime evet o anlama geldiğini biliyorum bana göre güzelde hoşta değil canım açıklama yaptım ama hala uzatıyosun kimse kimseyle tartışmıyo herkes fikrini söylüyo

ya yusum sende abla sende bunkonuyu kapatalım tadsız şeylerden bahsetmeyelim sohbertimize devam edlimmm hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…