Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

yeni evliymişsin canım sen de, en güzel zamanlarıdır evliliğin.
Aslında herkes aynı şeyi söylüyor da farklı farklı yazdığımız için yanlış anlaşılıyor galiba.

Şİmdi kızlar benim aklım karıştı bir zahmet beni bir aydınlatın :uhm:
Nişanlım istanbulda çalışmış 5yıl. Şuanda da aynı ilçede doğu görevimizi yapıyoruz. Burdan 2yıl sonra tayin isticez ailelere yakın bir ile. Orda çalıştıktan sonra örneğin 4-5yıl çalıştıktan sonra bizi başka bir yere gönderirler mi mecburi olarak???

walla canım esim burda o tv izliyo görevden geldide ona okudum çıkabilirde cıkmayabilirde diyooo:umursamaz:

Ben hiç kimseyi kastederek yazmadım ki bunu kimin ne yazıdğını bile okumadım :1shokurumu özetleyici birşey yazdım sadece :1closedeyes: Dakika bir gol bir yani :1closedeyes:

ayy canım anca gelebildim burası ne güzel kalabalıklaşmış beni tanımayanlara amnlatayım adım seda sevgilim aslen adanalı bu arada kızlar oda pomemci oldu haziran ayında eğitime gidecek 2010 ocakda nişan 2011 ocakdada düğün düşünüyoruz ,
bu arda bu eşyayı ben attım ortaya ay pişman oldum işler karışmasın ya herkes gönlüne göre alıyor işte arkadaşlar

canim yuregirden misin? aaaaaaaaa bende yuregir geliniyim?? nerde oturuyon??

Ben hiç kimseyi kastederek yazmadım ki bunu kimin ne yazıdğını bile okumadım :1shokurumu özetleyici birşey yazdım sadece :1closedeyes: Dakika bir gol bir yani :1closedeyes:

nasıl yani bende okuduklarımdan özetleyerek yorum yaptım canım inan seni kastetmedim niyetim kırmak değil kimseyi hiç sevmem böyle şeyleri ooo nedemk öyle dakika bir gol bir diyee hiç yakışmıyo gencecik insanlarsınız fikir paylaşmak için vardır bizler tecrübeli olduğumuz için yazıyoruz ama şunu bil seni kastetmedim okuduklarımı özetledim sadece

benimkinin nerei olduğunu söyleyeceğim ama sakın neee demeyinn adanalılarr

canım ne oldu yaaaaaaaaa napıcaz su bebek işini varmı bi fikrin kimi yapama gençligini yasa diyo kimide yap diyo ailem felan ne yapmalıyım bilmiyorum aslında ugrasıyoz ama :1no2:

Arkadaşlar hepimizin aslında anlatmaya çalıştığı aşağı yukarı aynı şeyler.Sanırım yanlış anlaşılma oldu karşılıklı olarak..Bende yanlış anlaşılmak istemedim,ondan açıklama gereği duydum.Amaaan neyse ya,çokta önemli değil,herkes farklıda düşünebilir sonuçta.
Elektrikler kesildi bizim burda,ondan geç kaldım,cevap yazamadım.Yeni arkadaşlar gelmiş bu arada,hoşgelmişler..a.s.

canım ne oldu yaaaaaaaaa napıcaz su bebek işini varmı bi fikrin kimi yapama gençligini yasa diyo kimide yap diyo ailem felan ne yapmalıyım bilmiyorum aslında ugrasıyoz ama :1no2:

ya sakin olun arkadaşalrr yanlış anlaılmalar oluyor
melikecim bence biraz daha hayatını yaşa yeni evlisin ama bekarı kadın boşamak kolay gelirmiş biliyorsun

boşver ya takmayın kafanıza tokadan baska yok anlaşılmaaa bu arda aben ne yapim su bebek işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…