- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.981
Günaydın herkeseeee...Hayırlı Cumalaaarrr.
nasılsınız kızlar. ?
Madamcım nasılsın canım? kırmızılardan ses var mı? herşey yolunda mı?
günaydınnn bebeğimm sanada hayırlı cumalar annişşşş valla benim kırmızılar henüz kırmızı olmasa da böle kahve rengi şeklinde bi görüntüyle bir iki damla halinde kendini gööstermiş bulunmakta keşke kırmızıya dönüşmese de yerleşme kanaması olsa dimi zeytinimmmm
:
allahım inşallah yaaa.oyyy çok süper oluuurrr. normalde kahverengi mi gelir senn başta. ay kıs heyecan yaptım heee
vallaa hiç hatırlamıyorum ki o kısmını zeytinim yaa ama geliyodu herhalde ki geliyo şimdi ama bugün geldi dün gelmeliydi ve testimde negtaif çıktı ya dün yapmıştım umudum yok zati bu ay çok verimli bi çalışma olmadı kafamıza göre takılmıştıkk
bellimi olur kuzum yaa belki geç döllenmiştir felan. hem akışına bırakmak daha iyi. sırf bebekolsun diye çalışınca daha kötü çalışma sırasında bile bebek düşünüyosun. ben hep öyleydim. hatta kociş bozuluyodu. daha önce bahsetmiştim ya benm bazı sorunlarım vardı o konuda. bebek istedikten sonra sırf çocuk olsun diye bugün çalışmamız lazımöbürgün çalışmamız lazım felan yapınca çok kötü oluyodu. ama son ay takmadım kafama. bıraktım akışına sadece ovulasyon testi yaptım o gün özellikle çalışırız gerisini boşver olursa olmur olmazsa olmaz dedim ve olduu.
minnoşlar nasılsınız hayırlıı cumalar olsun herkesee
bizde annişle bayram temizliğiii yapıyoss perdeler falan yıkanıooo mis kokuyooo evimmm valla eski bayram hazırlıklarını hatırladımmm
yarında gidip bayramm sekerii çikolatasııı alıcasss
hoşgeldin bebüşüm. ohh ne güzel valla temizlik felan misss. ben hiçbişey yapamıyorum
canm yemeğe gidip geliyim ben öptüm görüşürüz
minnoşlar nasılsınız hayırlıı cumalar olsun herkesee
bizde annişle bayram temizliğiii yapıyoss perdeler falan yıkanıooo mis kokuyooo evimmm valla eski bayram hazırlıklarını hatırladımmm
yarında gidip bayramm sekerii çikolatasııı alıcasss
bende yimemi yidim geldiimmm
hoşgeldinn zeytinimm artık normal yiyebiliyorsun değilll mi yemeğini bu arada benim kırmızılar geldi galiba ama gidip bakmıyom korkudan
yaaa :44::44: gelmesin yaaa. bi baksana bebüşüm neden korkuyosun sen zaten buna hazırdın dime. gelirse üzülmek yok ama gelmezsseeee
yemek yiyorum artık cnm ya biraz nefes alma problemim var onu çözemiyorum o biraz sıkıntı yapıyor yemek yerken ama bu günlerime çok şükür. aç aç geziyodum.
yok bebem hazırım kırmızılara ben belkide takmadığım için bakmıyuorum o bakımdan da olabilir hani gelmiştir napimm der gibi:))nefes hep oluyormuş şuan odamda 6 aylık hamile bi arkadaşım var hamile kaldığı günden beri burnu hep tıkalı doktoru bu çok normal demiş seninde ondandır bizimkide zor nefes alıyor hep
sen ikili test yaptırdığında betahcg kaç çıkmıştı 50den aşşa mıydı eğer öleyse genelde erkek oluyormuşta bebekler o bakımdan sordum
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim.
bende sordum da normal dedi doktor bana da ama çok fena bi durum ya. insan boğuluyo gibi oluyo. azım sürekli açıkuyurken felan kapatırsam biri beni boğazlıyo sanıyorum öyle bi fırlıyorum ki yataktan. burundan sıfır nefes.
evt cnm benm free bhcg 19.82 çıkmıştı. oğluşum oluyo zaten. bende de tuttu yani.
kızlarrrr napııııyorsuunuuzzzz,
madamımmm geldimi kırmızı :84::84::84: ama neyse allaha şükür bir hastalığımız yok da geliyor kırmızılar. geriye dönüp hiç bakmayalım, önümüzdeki ay inşallah olur. bebeişim
lütfen artık sıkı çalış bebiş haberi duymak istiyorummmmmm
kızlarrrr napııııyorsuunuuzzzz,
madamımmm geldimi kırmızı :84::84::84: ama neyse allaha şükür bir hastalığımız yok da geliyor kırmızılar. geriye dönüp hiç bakmayalım, önümüzdeki ay inşallah olur. bebeişim
lütfen artık sıkı çalış bebiş haberi duymak istiyorummmmmm
seniin bat ne zaman tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?