bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

benim kociş alt katta.indim baktım geldim şimdi bende siz öyle özledim özledim deyince. oturmuş çalışıyo güzel güzel. ben öpemedim tabiside üretimde çalışıyo yanında birileri var hep

ohh iyi yaptın valla bende cok ösledim kocişimiii zeytinimmmm canım kocişim benimmm
olsun akşam evde öpersinnnnn

ohh iyi yaptın valla bende cok ösledim kocişimiii zeytinimmmm canım kocişim benimmm
olsun akşam evde öpersinnnnn

bu ara pek yanaşmıyorum kendilerine. isim konusunda tartışıcaz çünkü biliyorum. ben şimdiden araya mesafe koydum neyin var deyip duruyo.

bu ara pek yanaşmıyorum kendilerine. isim konusunda tartışıcaz çünkü biliyorum. ben şimdiden araya mesafe koydum neyin var deyip duruyo.

oohhh ohhhhh nazlan biraz , kıvamında naz iyidir, kocalar dayanamaz, kim tutar seni çözeceksin zeytinim sen bu işi ve paşaya istediğin ismi koyacaksın....

oohhh ohhhhh nazlan biraz , kıvamında naz iyidir, kocalar dayanamaz, kim tutar seni çözeceksin zeytinim sen bu işi ve paşaya istediğin ismi koyacaksın....

ne isim koyucam bilmiyorum ki kartal olmasın yeterki. siz değişik isimler duydukça bana söyleyin ama unutmayın.

bosver ağırlığını koy zeytin gözlümmm biz arkandayızz topik olarakk sen göbişinde 9 ay taşııı bunca fedakarlık yap bulantılar uykusuzluk isim koymaya gelinceee futbol aşkı herşeyin önüne gecsinn olarmııı yaa bu nasıl bencillik sen mirak etme canımcım herşey güsel olucak oğluşun gelioo oğluşunnnn

bazen bende diyorum bu nasıl bi bencillik bu benim eşim olamaz. hiçbir konuda böyle değil çünkü hep anlayışlı hep fedakar. öyle bi insandan böyle bi bencillik şaşıyorum bende. bi tanıdığımızın kızı oldu izmirde oturuyolar.dün dedi bişey alıp gönderemedik ayıp oldu.bi beşiktaşli bebek kıyafeti alıp gönderelim felan.bebeğin babasıda fanatik benimki gibi. bende dedimki anlayamıyorum sizi. hayatta sahip olabileceğimiz en kıymetli varlığını nasıl olurda bi insan tuttuğu takımla bağdaştırabilir. aklım almıyo anlayamıyorum dedim. ben hayatımda bu bebekten daha kıymetli bi varlığa sahip olamam o benim herşeyim ikimiz içinde öyle ama anlamıyorum seni nasıl olurda bi futbol taraftarlığıyla evladını birbirine bağdaştırırsın dedim ne alaka dedi. hiç isim felan demedim ama bende yok bi alaka boşver dedim geçtim gittim.

valla ne bilim nasıl bi bencillik canımcımmm tımam benim kocişte sevio futbolu bende kocişte galatasaraylı ama kalkıpta aslan ismini koymam cocuğuma oda koymaz yaa bi ismi sevmek başka bişiyy ama futbol aşkı için bebeğimi hiçe sayamam o da bi birey olucakkk kendii fikirleri olucakk belki fenerli olucak cimbomlu olucakkk bilemezsin kişiliği nasıl olucakkk bence bunu eşine güzelce anlatmalısın anlarmı bilmem ama anlamasııı gerekiyoo şart yaniiii....
benin sevdiğim erkek ismi zeytin gözlüm :ömür,yağız bide serhan

anlatmaya çalıştım anlamadı bende çabuk sinirlenen birisiyim sinirlendim daha beter oldu kaç kez. cinsiyeti öğrendikten sonra konuşmadık. bende dedim çocuk senin takımını tutmak zorunda değil belki başka bir takım tutacak yada hiç tutmayacak öyle bi şansı yok diyo. babamla ben gibi sürekli futbol yüzünden sorun yaşamak istemiyorum ben çocuğumla diyor. bende dedim bak işte kendinden pay biç baban fenerli sen beşiktaşlı babanın takımını tutmamışsın farklı bi takım seçmişsin. oda kendi kararını verecek belki istemeyecek senin takımını isteyecek diyo. onun taraftarlığı hastalık derecesinde. hayatı beşiktaş. varı yoğu herşeyi beşiktaş. ben anlayamıyorum takım fanatikliğim olmadığı için belkide ama anlamıyorum. internette okudum dün adamın birinin 2 çocuğu var 1 kız 1 erkek benim eşim gibi fanatik. oğluna kartal ismini kızına beşiktaş ismini vermiş. hastalık değil de ne bu şimdi.

çek tabe yaa öle kaçak kaçak daha zevkli oliiii
bir an önce akşam olsun ozaman bugün hepimiz kocişlerii cok ösledikkk
tımam cekiveriiyiimm ben akşam bi ara daaa öpeyim doya doya kokuku kokuluu

aferin kız sana maşallah valla
evet çok seviyoruz Allah yanımızdan ayırmasın onları bugün mantı yapıcam bakalım tek başıma kaç saat uğraşırım ama sonu güzel oluyo karalıyım denicem

hhehe sende çekeydin bi kenara öpüp kaçardın ayy ben düşünemiyorum aynı yerde çalıştığımızı çalışamaz kesin kovulurdum sürekli yanına giderdim adım gibi eminim
benim kociş alt katta.indim baktım geldim şimdi bende siz öyle özledim özledim deyince. oturmuş çalışıyo güzel güzel. ben öpemedim tabiside üretimde çalışıyo yanında birileri var hep

bizde seni seviyoruuuuzzzzzzzzz
canım meraba biz seninle tanışmadık ben topikin yeni müptelasıyım..

bu kıslar bende bağımlılık yaptı:128:

ohh ohhh süperrr minnakımmm devam et hep mutsuz filan dur ama ona karşı neyin var dediğinde bişi yok mutsuzum de valla dayanamazzz

ii yapmışsın devam et zeytinimm
iiyiym minnoşş öğlen arası yaptım çok fena bişi yaptım hamburger yidim patates kızartması ranch sos ile birliktesonra bi tane cigaram vardı onu yaktım evden yürüttüm bu sabah dün akşam çok sinirlerim bozuktu sabahta aynı kocişle küsüştük bende bi dal çaldım paketinden öğlen içtimtabe sonra hemen barıştıkkk afedersin poku pukna üzdük birbirmizi
tımam kurabiyemmm napıyosunn minnoşumm canım sigara istediii suan ama içemiyom annişle babiş var diyeee

ahhhh benim canım cücümm valla bağrışıp çağrışıyos ama küs kalamııyoss işte öğlen mesaj yazmış ben aşkımı çook seviyom çook diye :)))hehe dedim ağlıycam valla şimdi teknosanın ortasında bunu yazmanı bekliyordum dedim bu kadar işte bizim küslükler yaa cücü o kadan benziyoski annem yaaa valla sen anlattıkça kendimi görüyom hee bende tek tük içtiğim için annemler filan bilmez içtiğimi onlar gelince bende içemiyom kociş eve gelince mutfakta içerken hüpletiyodum arada ahhh ahhh ben senle bi buluşsammm neler yapmayıss kiii hüpletirik

Son düzenleme:

bidanemm cücüüümm benim bizim ikimizdede gurur çok fena ama evlenince aşkta olmuyormuş hakkaten ama dün gece gırtlaklıcaktım o derece yaneeevet cücüm biz ne zaman buluşçaz şimdii valla bak bayramdan sonra tam ayın 21ine kadar izinliyim annişlerinle kaç gel pastalar yapim sana börekler açim sana evde patlıycam sanırım sıkıntıdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…