bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kullanmıcam ama mecburum canım ya bayram haftası olunca eşim çok yoğun esnaf kendisi o yüzden çıkamıyor iş yerinden

hmm doğrudur canım yaa ben kullanmıyorum ama eşimle aynı şirkette çalışıyoruz gelip giderken o kullanıyo ben anneme felan gitmek isteyincede sen kullanma beraber gideriz diyo. hep yanımda olduğu için daha rahatım o konuda. senn şimdi eşin yoğun bide çocuk var mecbur kalıyosun tabi.

ayyy cücü ben seni nie böle çok sefiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaçıldırık hatunlar sizi bende yazın sildiydim en son camlarımı malum ben biraz tepede oturunca kimse görmüyo güneşlik bile açılmıyo bizde genelde ev hotel gibi kullanılınca
evet bebem napalım kırmızılarla başımız dertte demicem onlarsız da olmaz biliyosun ki Allah korusunn gelsinnle napalımm artık
ayy canım çok geçmişler olsunn hayırdırr noldu
kızlar bugün çok kötüyüm ben ya kaza yapıyodum nerdeyseee

bende seniii cok sefiommmm karşılıklıııı diye sanırımmmmmm canım benim yaaa
ivit çok çıldırıkkkk hatunlarızz yaaa annem zaten başlı başına bi olayyyalem hatun yaaa
valla bendeee en son yaz başıııı silmiştim güneş vuruncaaaa harita gibi görünüyoduuu artık utandım kendimdeenn bide simdikkk artık bi daha yaza silerim inşşyiter dimee cok bileee
tabiii canım gelsinnn ama gelmediği zaman hamişlik olsun tek sebebiii kırmızısızda olmuyoo olmuyooooo bebekimmmm
neyse bariii bayramdaa ilk günler gecmiş olucak rahat rahat bayram yaparsınnn minnakım
sen şimdikkk cıkarsınnn bende cıkıcam zateee yimek yicesss enerjiii depolayalımm
sende evine gitt dinlen yarın yaparsın temizliğniii kendinide cok yormaa minnoşummm kendine cok ii bak Allaha emanetsinnn bebüşümmmmmmmm muckks

kimsecikler yok yafff :44::44: bende gidim bari. herkesin bayramını kutluyorum.sevdiklerinizle birlikte be bebişlerinizle tabi nice nice bayramlar geçirin inşallah. öptüm hepinizi.

ayyy canim benim büyük gecmis olsun sanaa... Allah korumus sizi de ucuz atlatmissiniz..

günaydıııııınnn dicem ama kimsecikler yoookkk. bende doktora gittim geldim şimdi oğlumu gördüm 4 boyutlu. çok tatlı miniğiiimm. sağlıklıymış maşallah.

günaydıııııınnn dicem ama kimsecikler yoookkk. bende doktora gittim geldim şimdi oğlumu gördüm 4 boyutlu. çok tatlı miniğiiimm. sağlıklıymış maşallah.

zeytin gözlümmm nasılsınn canımcımmm
ayyy oğluşunumu gördünn sennn tatlıdır tabiii minnoş yaaa sağlıkla al kucağına canımcım benimm
bende giremiyom annişler bende yaa bide kociş evdeydin malum bayrammm koşturmacayla gectii gittiiiiiiii seneye oğluşunla ilk bayramın olucak inş... süper bi duyguuu

nasılsınız güzellerimmm bayram nasıll gectiiii
madamım gelemiooo cünkü evinin dış cephesiii yapılıyomuşşş tlfon kablo tellerini koparmışşş salak adamlarrr minnoşum o yüzden gelemiooocok öslemişş hepiniziii bende cok ösledimmm minnakımıııı hemencik yapılırdaa gelir aramızaaa inş.....

iyiyim bebüşüm sen nasılsın. oğluşumun resimlerini sizinle paylaşacağıma söz vermiştim. pek minnak henüz. 17 cm ve 185 gr. doktor daha margarin kadar bile değil dediii
işte benim oğluşuumm.

bugünde bütün gün nöbet tuttum burda ama ne gelen var ne giden beni yanlız bıraktınız burda

canim Allah nazarlardan saklasin.. henüz margarin kadar bile degil ama sen ona bakip büyüteceksin

nasilsiniz kizlar bu arada?????? hic gelemiyorum calisiyorum malum.. var mi yeni haberler???

bende iyiyim bebüşümm napım annişler var biliyosunnn evde değiliz genelde bayramda üstüne gelince koptuk topişimizdennn ...
ama hafta başııı gelir herkeslerrrr cok ösledimm hepiciğiniziiiii sohbetlerimiziiii paylaşımlarımızıııı ...
oyy oyy oğluşunuu yirim seninn minnak prenss ama büyücek annişiiii sağlıkla kucişine al Allahım nazarlardan korusun minnakınıııöptüm kocaman

bugünde bütün gün nöbet tuttum burda ama ne gelen var ne giden beni yanlız bıraktınız burda

canım benimm kıyamam sana yalnızmıı kaldınn sennn valla ben seni yalnız bırakmam ama sölediğim gibiii yoğunum bu aralarrrr ondannn minnoşumm
bende bu sabah test yaptım negatifi gördümm sinirim bozulduuu sonraa kendime geldimm halada bekliyom kırmızılardaa gelmediii bakalım bakalımm

canim Allah nazarlardan saklasin.. henüz margarin kadar bile degil ama sen ona bakip büyüteceksin

nasilsiniz kizlar bu arada?????? hic gelemiyorum calisiyorum malum.. var mi yeni haberler???

kimsecikler gelemiooo sekerimmm herkes yoğun sanırım yada tatil devam ediooo madamım zaten gelemiooo minnoşummm telfon teli kopmuşşş net gitmişşş ösledimm hepiniziiii yahuuu.....
Allah kolaylık versinn canımcımmmm yeni haberrr yok valla bende yok yaneeetest negatif kırmızılar gelmediii öle salak bi durum bu gece gelirr kesinnn herseyin hayırlısııı olsunnnnnn

bu ay da benim korunmam da bitiyor artik... beni de simdiden korkular sariyor, ya olmazsa hadi onu gec ya kirmizilar gecikirse felan filan diye.. 7ay yasadim o derdi iyi biliyorum.. gecikme en pis olani, cünkü sonundaki hayal kirikligi daha büyük oluyor maalesef ayyy bu sene bitmeden güzel haberler almayi umut ediyorum ben hepimizin adina

ayyy rabbim koru nazarlardan inşallahh bu güzel oğlumuzuu aminnn....:))
zeytinim yaa cücü açıklamış gerçi sağolsun net gitti tel gitti hiç sormayın bu akşma yapıldı çok şükürr pazartesi görüşmek üzere hoşçakalınn ben evde izindeyimm muckssss

Canlarımmmm hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.öpüyorum sizleri. Abimin düğünü vardı bayramdan hemen sonra. çok yoğunduk. Topiğe giremedim. Herkes ii dimi bi yaramazlık yoktur umarım. Bende evdeyim pazartesi iş başı yapıcam.
Zeytinim bu arada bebişini gördüm maşallahhh çok tatlı yaa. Haftaya da ben gidicem doktora 2li test için. Inşallah güzel haberler veririm sizlere. Sağlıcakla kalın mucmk muckkkk

günaydınnn canlarımmm ösledimm sizleriii ama kimsecikler gelmemişş henüzz
benim kırmızılar gelmediii hala az önce leke geldii cok az sanırım gerisi gelirr zatenn içimde hiç bi kıpraşımmm yok hamiş olma olasılığımı düşünmüyom artıkkk
neden bilmiyom ama içime doğmadııı her ay heyecan yapardım günümdede olurdum hemen bu ay gecikti testte negatif cıkıncaa ....bide grip oldummm burnum çeşme gibiii akıooo:2::2:
aman herşeyinn hayırlısııı sağlık olsunnnn önemlii olan o
hepimiz iyi sağlıklı olalımmm Rabbim hayırlısını verir inş...

canımcım seninde gecmiş bayramın kutlu olsunnn....
Allah mutlu mesut etsinnn abinle yengeniii bir yastıkta kocasınlar cok mutlu olsunlar
sende sağlıkla al mucizeniiii kucişinee Rabbim meleğinide senide korusunnnn minnoşummm

canım nabeeerrrr. nasılsın. özledim sizi yaaa. kırmızılar gelmedi demek. ee bu süper haber. hadi bakalım hayırlısııı.

büyütücem tabi teyzesiii. hepimiz büyütücez minişlerimizi allahın izniyleee....

ya sorma canımcım pek bi yanlız kaldım buralardaaa. benim prensi gördünmü sen teyzesiii. büyüyoo.. inşallah allahın izniyle sizlerden kardeş haberlerini bekliyoruz oğlumla beraber.

ayy amin teyzoşu amiinn. en kısa zamanda sizdende haberler alalım inşallaaahhh.
evt yaa cucum söylemişti neti yok kablolar kopmuş diye.ii şimdi gelmiş bari sevindim. iyice dinlen canımcım.öpüyorum seni kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…