- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.021
kullanmıcam ama mecburum canım ya bayram haftası olunca eşim çok yoğun esnaf kendisi o yüzden çıkamıyor iş yerinden
ivitt mis oldu kuzumm evimm ama simdii ben kirlendimm bende girip duş alıcam miss olucammm duşa girmeden bakımm didimm cünküüü cok ösledimmm...
sende bu akşam yarın misler gibi yaparsınn minnakımmm tertemiz oluverirrr...
valla camlarrr bizi cok yorduu ama güselll olduu cok sükürrr camıda sildik bi güselllannem sırtımdan tutuyoo görsen bi cam sildik olay olduuu
aman gelirsee gelsinnn uyuz kırmızlarrr benim tosbikimi korkutamazlarrrrnasılsa bu ay olmazsa bi ay sonra 2 ay sonra ne zaman kısmetse gelciek meleğin meleğimizzzz canımmm benim meleğimmmmmm
kızlar bugün çok kötüyüm ben ya kaza yapıyodum nerdeyseee
ayyy cücü ben seni nie böle çok sefiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaçıldırık hatunlar sizi bende yazın sildiydim en son camlarımı malum ben biraz tepede oturunca kimse görmüyo güneşlik bile açılmıyo bizde genelde ev hotel gibi kullanılınca
evet bebem napalım kırmızılarla başımız dertte demicem onlarsız da olmaz biliyosun ki Allah korusunn gelsinnle napalımm artık
ayy canım çok geçmişler olsunn hayırdırr noldu
off okul çıkışı oğlumu almaya gittim dönüşte yolda doğalgaz çalışması ara sokağa saptım sola dönücem karşımdaki arabada sağa dönecek yol verdi ama onun arkasındaki motorlu sabredemedi arabayı sollayıp attı kendini yola ya 1 karış kaldı çarpmaya zor kurtardım bebişte sarsıldı bende oğluşumda of of
günaydıııııınnn dicem ama kimsecikler yoookkk. bende doktora gittim geldim şimdi oğlumu gördüm 4 boyutlu. çok tatlı miniğiiimm. sağlıklıymışmaşallah.
zeytin gözlümmm nasılsınn canımcımmm
ayyy oğluşunumu gördünn sennn tatlıdır tabiii minnoş yaaa sağlıkla al kucağına canımcım benimm
bende giremiyom annişler bende yaa bide kociş evdeydin malum bayrammm koşturmacayla gectii gittiiiiiiii seneye oğluşunla ilk bayramın olucak inş... süper bi duyguuu
iyiyim bebüşüm sen nasılsın. oğluşumun resimlerini sizinle paylaşacağıma söz vermiştim. pek minnak henüz. 17 cm ve 185 gr. doktor daha margarin kadar bile değil dediii
işte benim oğluşuumm.
Eki Görüntüle 286479
iyiyim bebüşüm sen nasılsın. oğluşumun resimlerini sizinle paylaşacağıma söz vermiştim. pek minnak henüz. 17 cm ve 185 gr. doktor daha margarin kadar bile değil dediii
işte benim oğluşuumm.
Eki Görüntüle 286479
bugünde bütün gün nöbet tuttum burda ama ne gelen var ne gidenbeni yanlız bıraktınız burda
canim Allah nazarlardan saklasin.. henüz margarin kadar bile degil ama sen ona bakip büyüteceksin
nasilsiniz kizlar bu arada?????? hic gelemiyorum calisiyorum malum.. var mi yeni haberler???
bende iyiyim bebüşümm napım annişler var biliyosunnn evde değiliz genelde bayramda üstüne gelince koptuk topişimizdennn ...
ama hafta başııı gelir herkeslerrrr cok ösledimm hepiciğiniziiiii sohbetlerimiziiii paylaşımlarımızıııı ...
oyy oyy oğluşunuu yirim seninn minnak prenss ama büyücek annişiiii sağlıkla kucişine al Allahım nazarlardan korusun minnakınıııöptüm kocaman
canım benimm kıyamam sana yalnızmıı kaldınn sennn valla ben seni yalnız bırakmam ama sölediğim gibiii yoğunum bu aralarrrr ondannn minnoşumm
bende bu sabah test yaptım negatifi gördümm sinirim bozulduuu sonraa kendime geldimm halada bekliyom kırmızılardaa gelmediiibakalım bakalımm
kimsecikler gelemiooo sekerimmm herkes yoğun sanırım yada tatil devam ediooomadamım zaten gelemiooo minnoşummm telfon teli kopmuşşş net gitmişşş ösledimm hepiniziiii yahuuu.....
Allah kolaylık versinn canımcımmmm yeni haberrr yok valla bende yok yaneeetest negatif kırmızılar gelmediii öle salak bi durum bu gece gelirr kesinnn herseyin hayırlısııı olsunnnnnn
işte benim oğluşuumm.
Eki Görüntüle 286479
Canlarımmmm hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.öpüyorum sizleri. Abimin düğünü vardı bayramdan hemen sonra. çok yoğunduk. Topiğe giremedim. Herkes ii dimi bi yaramazlık yoktur umarım. Bende evdeyim pazartesi iş başı yapıcam.
Zeytinim bu arada bebişini gördüm maşallahhh çok tatlı yaa. Haftaya da ben gidicem doktora 2li test için. Inşallah güzel haberler veririm sizlere. Sağlıcakla kalın mucmk muckkkk
büyütücem tabi teyzesiii. hepimiz büyütücez minişlerimizi allahın izniyleee....canim Allah nazarlardan saklasin.. henüz margarin kadar bile degil ama sen ona bakip büyüteceksin
nasilsiniz kizlar bu arada?????? hic gelemiyorum calisiyorum malum.. var mi yeni haberler???
ya sorma canımcım pek bi yanlız kaldım buralardaaa. benim prensi gördünmü sen teyzesiii. büyüyoo.. inşallah allahın izniyle sizlerden kardeş haberlerini bekliyoruz oğlumla beraber.bende iyiyim bebüşümm napım annişler var biliyosunnn evde değiliz genelde bayramda üstüne gelince koptuk topişimizdennn ...
ama hafta başııı gelir herkeslerrrr cok ösledimm hepiciğiniziiiii sohbetlerimiziiii paylaşımlarımızıııı ...
oyy oyy oğluşunuu yirim seninn minnak prenss ama büyücek annişiiii sağlıkla kucişine al Allahım nazarlardan korusun minnakınıııöptüm kocaman
canım benimm kıyamam sana yalnızmıı kaldınn sennn valla ben seni yalnız bırakmam ama sölediğim gibiii yoğunum bu aralarrrr ondannn minnoşumm
bende bu sabah test yaptım negatifi gördümm sinirim bozulduuu sonraa kendime geldimm halada bekliyom kırmızılardaa gelmediiibakalım bakalımm
:
ayyy rabbim koru nazarlardan inşallahh bu güzel oğlumuzuu aminnn....:))
zeytinim yaa cücü açıklamış gerçi sağolsun net gitti tel gitti hiç sormayın bu akşma yapıldı çok şükürr pazartesi görüşmek üzere hoşçakalınn ben evde izindeyimm muckssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?