bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sat kasım 11 haftaya cuma, hayırlı günde hayırlı haber olur inşallah

benim kürtajdan sonra hiç adet belirtilerim olmadı 4 aydır. ilk defa bu ay göğüslerimde ağrı var kasığımd ağrı var, ara ara da belimde ağrı oluyor, bilmiyorum belkide psikolojik ama biraz ümitliyim bu ay çalışıyorumda.

ayyyyyyyyy hade bakalımmm inşallah hamilesindirrr canım yaa o zaman senin cücümle aynıı gün inşallah çifte sevinç yaşarız:)))))
sat kasım 11 haftaya cuma, hayırlı günde hayırlı haber olur inşallah

ayy o zaman inşallah bebiş vardır var diye düşün var olsun dileirmki benimde hiç adet belirtim olmadı bu yaşıma kadar hamilliğimde de olmadı sadece çok ağlıyordum aşırı duygusal olmuştum o yani :)))

selam kıslar ben geldim doktordan kistlerim biri büzüşmüş biri küçülmüş çok şükür d.k.hapı verdi bugünde regl olmaya başaldım ...
çok şükür inşalalh hepsi gider bu reglimde...

heheehe evet tutmuş hakkatene yaaa bizim bi arkadaşta dün aldı sonucunu 20 çıkmış ama cinsiyet belli diil bizde erkek diyoss bakalım ne olacak :))

onada bi paşa geliyo o zamaaaannn subebek inde tutmuş 50 nin üzerindeymiş onunda ve kızı oluyooo. allah gönlüne göre verdi. hep kız istiyoduya.

selam kıslar ben geldim doktordan kistlerim biri büzüşmüş biri küçülmüş çok şükür d.k.hapı verdi bugünde regl olmaya başaldım ...

çok güzelhaber canım benim çok sevindim. allahın izniyle hepsi kaybolup gidecek tamamen sağlığına kavuşacaksın biran evvel veeeeeee sonra yelkenler foraaaa gelsin bebişleeerrr.....

hoşgeldin minnak napıyosun bakalım. ohh mis mis kokuttun tabi annişle evi dimiiiii. benim evde leş gibi pis pis. nasıl temizlicem hiç aklım almıyoooo. kocişle hallederiz inşallah. ama ben perde olaylarına giremicem malesef. cam kapı silsem bide evi sil süpür yeter. nolcak bana kimse gelmiyoki bayramda zaten.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün

merhaba canım. ben iyiyim.sende ne var ne yok nasılsın bakalım.

canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmm bitanem yaaaa bak gördün mü rabbim nasıl kapıları açıyorr çok şükürrr ohhhh çok sevindim minnoşum yaaa benimde bugün geldi kırmızılarr artık beraber beklerisss

ayy canım yaa bu topikte olan herkekese dualar ediyosss inşallah rabbim yanıtsız bırakmaz dualarımızı hepimizin bebişleri olsunnn
madamım yaa dua et allah aşkına yani hepimiz dua edelim sırayla allah muradımıza erdirsin inşallah

ivitt mis oldu kuzumm evimm ama simdii ben kirlendimm bende girip duş alıcam miss olucammm duşa girmeden bakımm didimm cünküüü cok ösledimmm...
sende bu akşam yarın misler gibi yaparsınn minnakımmm tertemiz oluverirrr...
valla camlarrr bizi cok yorduu ama güselll olduu cok sükürrr camıda sildik bi güselll annem sırtımdan tutuyoo görsen bi cam sildik olay olduuu
aman gelirsee gelsinnn uyuz kırmızlarrr benim tosbikimi korkutamazlarrrr nasılsa bu ay olmazsa bi ay sonra 2 ay sonra ne zaman kısmetse gelciek meleğin meleğimizzzz canımmm benim meleğimmmmmm

ohh cok sükürr ben sana dimedim mii eriyip gidicek onlarrr canım benimmm bak reglde olmuşsunn cok sükürr canım cok sevindim cokkk bayram uğurlu gelioooo bereketliii olcak inş....balımm benimm

off okul çıkışı oğlumu almaya gittim dönüşte yolda doğalgaz çalışması ara sokağa saptım sola dönücem karşımdaki arabada sağa dönecek yol verdi ama onun arkasındaki motorlu sabredemedi arabayı sollayıp attı kendini yola ya 1 karış kaldı çarpmaya zor kurtardım bebişte sarsıldı bende oğluşumda of of

canım yaa çok geçmiş olsun. korkmuşsundur tabiki. su içseydin madamın dediği gibi. dikkat et canım kendine.biz trafikte ne kadar dikkat etsekte karşımızdaki dengesiz olunca hep bişeylerle karşılaşabiliyoruz. o yüzden ben bisüredir kullanmıyorum araç. hamilelik bitene kadar da kullanmıcam sanırım.ne olur ne olmaz. hiç bişey olmasa bile trafik stresi yetiyor insana.

kullanmıcam ama mecburum canım ya bayram haftası olunca eşim çok yoğun esnaf kendisi o yüzden çıkamıyor iş yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…