- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.001
sat kasım 11 haftaya cuma, hayırlı günde hayırlı haber olur inşallah
sat kasım 11 haftaya cuma, hayırlı günde hayırlı haber olur inşallah
benim kürtajdan sonra hiç adet belirtilerim olmadı 4 aydır. ilk defa bu ay göğüslerimde ağrı var kasığımd ağrı var, ara ara da belimde ağrı oluyor, bilmiyorum belkide psikolojik ama biraz ümitliyim bu ay çalışıyorumda.
selam kıslar ben geldim doktordan kistlerim biri büzüşmüş biri küçülmüş çok şükür d.k.hapı verdi bugünde regl olmaya başaldım ...
çok şükür inşalalh hepsi gider bu reglimde...
heheehe evet tutmuş hakkatene yaaa bizim bi arkadaşta dün aldı sonucunu 20 çıkmış ama cinsiyet belli diil bizde erkek diyoss bakalım ne olacak :))
selam kıslar ben geldim doktordan kistlerim biri büzüşmüş biri küçülmüş çok şükür d.k.hapı verdi bugünde regl olmaya başaldım ...
kızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün
madamım yaa dua et allah aşkına yani hepimiz dua edelim sırayla allah muradımıza erdirsin inşallah
onada bi paşa geliyo o zamaaaannnsubebek inde tutmuş 50 nin üzerindeymiş onunda ve kızı oluyooo. allah gönlüne göre verdi. hep kız istiyoduya.
kızlar merhaba nasılsınız bakalım bugün
cücü benim melek yüzlümmm ohhh senin evin mis koksun benimki pisbende yarın yapacağım inşallahh bu akşam birazını yaparım yarınada tamamlamış olurum sankim kim gelcek bana bayram çikolatamız iş yerinden bugün verildi sağolsunlar ta geçen bayramkini bile açmadık sen düşün yaniii kırmızılarım sanki az önce teşrif etti galiba gidip bakamıom korkudan camlar ne alemde mis oldular mı
kızlar bugün çok kötüyüm ben ya kaza yapıyodum nerdeyseee
off okul çıkışı oğlumu almaya gittim dönüşte yolda doğalgaz çalışması ara sokağa saptım sola dönücem karşımdaki arabada sağa dönecek yol verdi ama onun arkasındaki motorlu sabredemedi arabayı sollayıp attı kendini yola ya 1 karış kaldı çarpmaya zor kurtardım bebişte sarsıldı bende oğluşumda of of
canım yaa çok geçmiş olsun. korkmuşsundur tabiki. su içseydin madamın dediği gibi. dikkat et canım kendine.biz trafikte ne kadar dikkat etsekte karşımızdaki dengesiz olunca hep bişeylerle karşılaşabiliyoruz. o yüzden ben bisüredir kullanmıyorum araç. hamilelik bitene kadar da kullanmıcam sanırım.ne olur ne olmaz. hiç bişey olmasa bile trafik stresi yetiyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?