bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

herkese merhaba topiğin güzelleri nasılsınız yemeğimi yaptım sizlere bakayım dedim umarım herkes iyidir

iyiyizzz güzeller güzeliii napalım valla bende pimapenciler calışıyooo bitemediii takamadılar bi türlüüü
öle işte canımcım sen ni yimekler yaptın böleee

gayet iyiyizz canım hoşgeldinn bizde yemek yok bizede göndersenee :)))sen nasılsınn
herkese merhaba topiğin güzelleri nasılsınız yemeğimi yaptım sizlere bakayım dedim umarım herkes iyidir

aralık mııııı valla mı bak 5 gün iznim kalıyo haftasonlarıyla tam 9 gün oluyooo aralıkta kullanacaktım onu o zaman senin gelişine sakliiiyimmm ama aralıkta gel hee yoksa yanar iznimm devretmece yok bizde

iyiyizzz güzeller güzeliii napalım valla bende pimapenciler calışıyooo bitemediii takamadılar bi türlüüü
öle işte canımcım sen ni yimekler yaptın böleee

canım zeytinyağlı pırasa yaptım evde inşaat hakkaten zor canım allah yardımcın olsun asıl iş onlar gidince başlıyor mahvediyorlar her yeri toz toprak of of

canım zeytinyağlı pırasa yaptım evde inşaat hakkaten zor canım allah yardımcın olsun asıl iş onlar gidince başlıyor mahvediyorlar her yeri toz toprak of of

ayy süper yemek cok severimmm bendee bölee limonu sıkıcaksınn afiyett olsun canım ben bu sene daha hic yapmadımmmm
ivit canımcım yaa birasdan giderlerrrr asıl iş ozaman başlarrr neyse gitsinlerdee biran öncee odamıı düzenliyimmm bi güselll

hepinizi çok öperrr sağlık dolu huzurlu yaşamlar dileirm personalım kendine dikkat et yarın görrüşürükk

cücü meleğimmm çok yorma kendini bu adamlarda akşam oldu beeeee bitirsinlerde temizliği yapılsın bareee çook öptüm minnoş öpüldünnn görüşürrrrkk annem sefiom seni

sorma zaten 5 cm acıkta kaldııı babam cok kızdıı suan sinir küpüüü yaptılar adamııı nasıl firmaa bunlar yaa sabahtan beriiii uğraşıyolarrr içine ettiler yaniii töbeee yaaa

neysee kuzum hadii sen gitt öpüyomm seniii kocamannnn bendee senii sefiom meleğimmm

nasilsiniz kizlaaarr??????? ugrayamiyorum yaa.. is saatlerim hic uymuyor sizin burda oldugunuz saatlere... hic karsilasamiyorum sizlerle..

oyy kıyamam yaaa bir gün elbet buluşacağızz minnoş:)))

eveeettt yaaa , hatta sarkisi bilme var: elbeeetttt birgüüünnn bulusacagiiiiiiiiizzzz, bu böööylleeee yariiiiiiiiim kalmayacaakkk

günaydin kizlaaarrr hepinizeee... coooooooook güzel bir gün diliyorum hepimizee

Günaydın herkeseeee...Hayırlı Cumalaaarrr.
nasılsınız kızlar. ?
Madamcım nasılsın canım? kırmızılardan ses var mı? herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…