- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.961
bidanemm cücüüümm benim bizim ikimizdede gurur çok fena ama evlenince aşkta olmuyormuş hakkaten ama dün gece gırtlaklıcaktım o derece yaneeevet cücüm biz ne zaman buluşçaz şimdii valla bak bayramdan sonra tam ayın 21ine kadar izinliyim annişlerinle kaç gel pastalar yapim sana börekler açim sana evde patlıycam sanırım sıkıntıdann
Aşkta gurur olmuyoo kurabiyemm ya diğer insanlara karşıı tabikide oluyooo ama sevdiğin adamda kadında aynı davranışı sergileyemiyosunnn
naptıı benim minoşumu deliii ettii bölee ufacıkk bişiydirrr olsun barışmışsınızz nasılsaaa gerisinii bosverrr
valla gelemem annişlerle kuzum yaa kocişimii ösledimmm yalnız kalmayı ösledim önce kocişin annişi sonra benim annişim babacımm
birass evimde kalıyım kocişleee
ama sonradan gelirim aralıkra falannnnn ozaman pastalarınıda yirim börekleriniii büyük bi zevkleeeeee kurubişimmmm benimm
sıkılmazsın minnakım yaaa evinde ni güsell kocişini beklersinn annişine giderrsinnn arkadaşlarınla görüşürsünnn bizimle sohbet muhabbet bk nasıl gecioooo zaman canımın içiiii
herkese merhaba topiğin güzelleri nasılsınız yemeğimi yaptım sizlere bakayım dedim umarım herkes iyidir
annem benim kırmızılar gelmedi nerde kaldı acep yaaaa
herkese merhaba topiğin güzelleri nasılsınız yemeğimi yaptım sizlere bakayım dedim umarım herkes iyidir
bidanemm cücüüümm benim bizim ikimizdede gurur çok fena ama evlenince aşkta olmuyormuş hakkaten ama dün gece gırtlaklıcaktım o derece yaneeevet cücüm biz ne zaman buluşçaz şimdii valla bak bayramdan sonra tam ayın 21ine kadar izinliyim annişlerinle kaç gel pastalar yapim sana börekler açim sana evde patlıycam sanırım sıkıntıdann
Aşkta gurur olmuyoo kurabiyemm ya diğer insanlara karşıı tabikide oluyooo ama sevdiğin adamda kadında aynı davranışı sergileyemiyosunnn
naptıı benim minoşumu deliii ettii bölee ufacıkk bişiydirrr olsun barışmışsınızz nasılsaaa gerisinii bosverrr
valla gelemem annişlerle kuzum yaa kocişimii ösledimmm yalnız kalmayı ösledim önce kocişin annişi sonra benim annişim babacımm
birass evimde kalıyım kocişleee
ama sonradan gelirim aralıkra falannnnn ozaman pastalarınıda yirim börekleriniii büyük bi zevkleeeeee kurubişimmmm benimm
sıkılmazsın minnakım yaaa evinde ni güsell kocişini beklersinn annişine giderrsinnn arkadaşlarınla görüşürsünnn bizimle sohbet muhabbet bk nasıl gecioooo zaman canımın içiiii
dur kısss çıldırmaa yok öle bişi test yaptım minnoş ya negatiff negatifff annemmm akşamı bekliyo herhaldee kocişle birlikte karşılıycaz herahldeegelmesinlerr gelmesinler daha ne istiyosun canımın içiii inş. meleğin seninledirrrheyecanlanıyımmıııı cıldırıyom bak
iyiyizzz güzeller güzeliii napalım valla bende pimapenciler calışıyooo bitemediii takamadılar bi türlüüü
öle işte canımcım sen ni yimekler yaptın böleee
canım zeytinyağlı pırasa yaptım evde inşaat hakkaten zor canım allah yardımcın olsun asıl iş onlar gidince başlıyor mahvediyorlar her yeri toz toprak of of
gayet iyiyizz canım hoşgeldinn bizde yemek yok bizede göndersenee :)))sen nasılsınn
aralık mııııı valla mı bak 5 gün iznim kalıyo haftasonlarıyla tam 9 gün oluyooo aralıkta kullanacaktım onu o zaman senin gelişine sakliiiyimmm ama aralıkta gel hee yoksa yanar iznimm devretmece yok bizdedur kısss çıldırmaa yok öle bişi test yaptım minnoş ya negatiff negatifff annemmm akşamı bekliyo herhaldee kocişle birlikte karşılıycaz herahldee
valla aralık gibiii olabilirr canımcım ama ya gelemezsemm olur yaaa bişiy cıkar gelemem sen benim içinnn izninden olma sonraaa sen kullan iznini biz nasıl olsaa iş cıkısıı falan haftasonu görüşürüsss meleğimmm .... gelemezsem seninde iznin yanarsa cok üsülürüm sonraaa
çıldırmıyımm pikiii ozamannnn heyecan yaptımmm kıs negatifte olsaaa ne bilimmm yinede cıldırık oldum işteee gelirse gelsinn kırmızılarrr napalımm öbür ay olur inş... kuzum
hepinizi çok öperrr sağlık dolu huzurlu yaşamlar dileirm personalım kendine dikkat et yarın görrüşürükk
cücü meleğimmm çok yorma kendini bu adamlarda akşam oldu beeeee bitirsinlerde temizliği yapılsın bareee çook öptüm minnoş öpüldünnn görüşürrrrkk annem sefiom seni
nasilsiniz kizlaaarr???????ugrayamiyorum yaa.. is saatlerim hic uymuyor sizin burda oldugunuz saatlere... hic karsilasamiyorum sizlerle..
hayırlı cumalar fıstıklar
hayırlı cumalar canımm hoşgeldin
herkese hayırlı cumalar ve günaydınlar
oyy kıyamam yaaa bir gün elbet buluşacağızz minnoş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?