- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.041
canım nabeeerrrr. nasılsın. özledim sizi yaaa. kırmızılar gelmedi demek. ee bu süper haber. hadi bakalım hayırlısııı.
büyütücem tabi teyzesiii. hepimiz büyütücez minişlerimizi allahın izniyleee....
ya sorma canımcım pek bi yanlız kaldım buralardaaa. benim prensi gördünmü sen teyzesiii. büyüyoo.. inşallah allahın izniyle sizlerden kardeş haberlerini bekliyoruz oğlumla beraber.
ayy amin teyzoşu amiinn. en kısa zamanda sizdende haberler alalım inşallaaahhh.
evt yaa cucum söylemişti neti yok kablolar kopmuş diye.ii şimdi gelmiş bari sevindim. iyice dinlen canımcım.öpüyorum seni kocaman.
iyi canımmm işte grip oldum cok finaa :2nun dışında iyiyim cok şükür. gelmediii canımcım ama kahverengi leke geldiii asıcık gerisiii kırmızılar olabilirrr bekliyomm iştee ne bilimmm bende ösledimm yaf cok ayrı kaldıkk annişimde gitti dün salya sümükk ayrıldıkk sen nasılsınnn minnoşumm nasıl gidio hamişlikk oğluşunlaaa
ivit minnoşum yalnız kalmışsınn valla annişler olmasaydı yalnız bırakmazdımm seniii...
gördümmm tabiii annişii teyzoşuu yir onuu minnak yaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn bizede hamişliğiii nasip etsinn hayırlısıylaaa
ağlama bebüşüm yine gelir annişin. sende ona gidersin.
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır o. gelmez inşallah gerisi.
oğlumla nasıl gitsin yaa şuan tekmelerine alışmaya çalışıyorum. birden içerden bişey dürtüklüyo noluyo diyorumhafta sonu biraz canım sıkkındı yaa kocişle felan atıştık biraz. bisorun yok ama biraz tartışıyoruz bu aralar. bi yandan da annem. istiyoki hergün oraya gidelim. en son çarşamba beraberdik neden gelmiyosunuz bişey mi var. eşin bize karşı bişeyi mi var neden seni getirmiyo felan taktı. bayramdan beri gelmiyosunuz diyo.zaten bayram çarşamba bitti. ilk gün ve son gün beraberdik. gel dedikçe kırmak istemiyorum gidiyorum sürekli. eşimde diyo biz hiç mi yanlız zaman geçirmicez. şimdi küsmüş annem haftasonu gitmedik diye.
ivitt alıştımm annişe zor geldii ama şimdi iyiyimmm yalnızlığıda öslemişim doğrusuu.... zaten aralıkta giderimmm inş....
valla bilmiyomkiii ne lekesii bu kafama takmıyomm hayırlısı olsunn....
oğluşunnn kıpır kıpır maşallah hissetmeye başladın yavaş yavaşşşş süper tadını cıkarrr hamişliğin....
ayy annişi küstürdünüzmüüüü düzelir canım benimmm arada kalmak cok zor hele eşle aile arasındaaa gitmişsinizdeee hem eşinde haklı yalnız kalmak sizinde hakkınız annişte kendine göre haklııı sende hamişsinnn sana yansıtmasınlar bölee seyleriiii...
kocişle cok tartışma minnoşum yaaa niden tartışıyosunuz kiiiii en güselll günlerinizz gençsinizzz kafaya takmayınn basit seyleriii canımcımmmm
kızlar nabersiniz pek giremiyorum foruma bebişime hazırlıklara başladık biz...haftaya 7.aya giriyorum inşallah.doğum korkusu başladı bendeNe edecem ben :18::18:
iyiyiz cileğimm cok sükürr ivit bayadır gelmiyosunnn ayy yirim yirimmm kocaman olmuşşş 7 aya giriyosun maşallahsağlıkla al kucağınaaa kokmaaa yaa inş... bi avazdaaa kurtulursunnnn canımcımm... ni güselll hazırlık dönemii en güselll dönemlerr ciciler alınırr odasıı süperr valla ismi ne olucakkk minnakınn
cnm ben yemeğe gidip geleyim
cnm ben yemeğe gidip geleyim
evet çok güzel akşamdan beri hep o aldıklarımıza bakıyoruz eşimle...adı miray olacak galiba ama çok kararlı da değilim.
fikir verin banaaaaaa
günaydınnn canlarımmm ösledimm sizleriii ama kimsecikler gelmemişş henüzz
benim kırmızılar gelmediii hala az önce leke geldii cok az sanırım gerisi gelirr zatenn içimde hiç bi kıpraşımmm yok hamiş olma olasılığımı düşünmüyom artıkkk
neden bilmiyom ama içime doğmadııı her ay heyecan yapardım günümdede olurdum hemen bu ay gecikti testte negatif cıkıncaa ....bide grip oldummm burnum çeşme gibiii akıooo:2::2:
aman herşeyinn hayırlısııı sağlık olsunnnn önemlii olan o
hepimiz iyi sağlıklı olalımmm Rabbim hayırlısını verir inş...
ağlama bebüşüm yine gelir annişin. sende ona gidersin.
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır o. gelmez inşallah gerisi.
oğlumla nasıl gitsin yaa şuan tekmelerine alışmaya çalışıyorum. birden içerden bişey dürtüklüyo noluyo diyorumhafta sonu biraz canım sıkkındı yaa kocişle felan atıştık biraz. banlar o seni sonrada niye gelmiyorsunuz diince kocamı ara anne de isorun yok ama biraz tartışıyoruz bu aralar. bi yandan da annem. istiyoki hergün oröle söle onlar kıramıaz kayınvalidelerini annen eşini arasın aya gidelim. en son çarşamba beraberdik neden gelmiyosunuz bişey mi var. eşin bize karşı bişeyi mi var neden seni getirmiyo felan taktı. bayramdan beri gelmiyosunuz diyo.zaten bayram çarşamba bitti. ilk gün ve son gün beraberdik. gel dedikçe kırmak istemiyorum gidiyorum sürekli. eşimde diyo biz hiç mi yanlız zaman geçirmicez. şimdi küsmüş annem haftasonu gitmedik diye.
kızlar nabersiniz pek giremiyorum foruma bebişime hazırlıklara başladık biz...haftaya 7.aya giriyorum inşallah.doğum korkusu başladı bendeNe edecem ben :18::18:
Merhaba, kızlaaaarr, hatırladınız mı beni. Uzunca bi süredir bakmıyordum KK ya, ama dayanamadım geldim yine. Ne mutlu ki hamilelerimizin sayısı artmış, herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almaayı nasip etsin inşallah. Ben de henüz güzel haberler yok, nedeni de yok, olmasın da çok şükür. Bu ay doktor ilk defa ilaç verdi, yumurtlamayı arttırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıcı bakalım hayırlısı olsun. Umarım herkes iyidir, keyfi yerindedir.
cücüüüüm melekim benimmm günaydın yaa cücüm bee bi test yapsana içimiz rahatlasın minnoşum yaaa ama sen bilirsin yinede de bitanemm içinden ne geliyorsa onu yap bu arada ovulasyon testi yaptım az önce ikiçizgide full kırmızı ilk defa görüyom böyle valla koyu koyu şaşırdım nolcak şimdi kocişte yok ki işe gittiii:)))))
zeytinim yaa küsmeyinn nolurr en güzel günler olmalı ama işte şuan senin en hassas zamanın biraz kocişin dikkat etmesi gerekiyor hem seni bırakıp nereye gidiyor öle yaa çok ayıp valla arada kalan sen olmuşsun tatlımm ama böyle konularda anneler anneler anlayışlıolur sen annene diceksin hiç küsmesin boşuna iyi değilim filan de hamilelik de
ayy canım benim maşallah yaa çok az kaldıı dimi zaman su gibi işte böyle hiç korkma elbet öle böle doğuracaz bu bebişleriiii
Merhaba, kızlaaaarr, hatırladınız mı beni. Uzunca bi süredir bakmıyordum KK ya, ama dayanamadım geldim yine. Ne mutlu ki hamilelerimizin sayısı artmış, herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almaayı nasip etsin inşallah. Ben de henüz güzel haberler yok, nedeni de yok, olmasın da çok şükür. Bu ay doktor ilk defa ilaç verdi, yumurtlamayı arttırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıcı bakalım hayırlısı olsun. Umarım herkes iyidir, keyfi yerindedir.
Amin canım inşallah, en azından senin oluyor biliyorsun, belirsizlik daha kötü, ama kader kısmet zamanı belli. Kolera ve Subebek de hamileymiş galiaba, ara ara sayfalara baktım, çok sevindim. Ama ne kadarlık onlar bilmiyorum, Berre den haberin var mı? Cücü1984 ve Zeytin i de hatırlıyorum, yeni katılan arkadaşlar da olmuş galiba. Bende uzunca bi süre bakmadım kafamı uzaklaştırırmıyım diye, ama yok alakası yok yani, naparsan yap beynin seninle heryere geliyor nasılsa. Sizinle dertleşmeyi, haberleşmeyi özlemişim..selam snekim hoşgeldinn unuturmuyum hiç seni yani ben unutmadım kendi adıma aramıza hoşgeldin tekrardan hadi bakalımm inşallah hayırlı olur bu ay senin için çooook seviniriz bizdede hala yok bişi zamanla olur bekliyoruzz
Miraba canımcımm iyi yaptınn tekrar gelmeklee valla ivit hamişlerimizz coğalıooo cok sükür bebişler yakında sağlıkla gelicek inş.... hamişlerde coğalmaya devamm edicekk....valla bendede daha bişiy yokkk bekliyoss işte inş. en kısa zamanda alırıss hamiş haberleriniiiiii gelsinnn bebişlerrr
Hoşbulduk canım, valla özlemişim sanki birden yuvama dönmüş gibi hissettim, bu yolda sizlerle yürümek en güzeli, güzel haberler almak, birbirimize destek olmak.
afiyet olsun canım üzme o tatlı canını ufak tefek şeyler bunlar...aslına baktığında hiiiç uzayacak konu değil ama sinirler gerilmiş bir kere ondan uzamış..akşama sarılırsın kocanın boynuna geçer
tamam canımcım sen git kafanada bişiyiii takmaaa hamişsiin sen yaaa annişinede giderrsin bugün düzelir herşeyyy....
eşine dicek bişiy bulamıyomm valla minnoşummm ne bilim spora gidicekkk tabideee hem birlikte vakit geciremiyoruzz deyip spora gitmesi seninde o sırada annene gitmene bu bahaneyii bulmasııı yanlış geldii banaaaa aranızda konuşuppp anlaşın üzmeyinn birbiriniziii tımam mıı minnoş
cücüüüüm melekim benimmm günaydın yaa cücüm bee bi test yapsana içimiz rahatlasın minnoşum yaaa ama sen bilirsin yinede de bitanemm içinden ne geliyorsa onu yap bu arada ovulasyon testi yaptım az önce ikiçizgide full kırmızı ilk defa görüyom böyle valla koyu koyu şaşırdım nolcak şimdi kocişte yok ki işe gittiii:)))))
zeytinim yaa küsmeyinn nolurr en güzel günler olmalı ama işte şuan senin en hassas zamanın biraz kocişin dikkat etmesi gerekiyor hem seni bırakıp nereye gidiyor öle yaa çok ayıp valla arada kalan sen olmuşsun tatlımm ama böyle konularda anneler anneler anlayışlıolur sen annene diceksin hiç küsmesin boşuna iyi değilim filan de hamilelik de
ayy canım benim maşallah yaa çok az kaldıı dimi zaman su gibi işte böyle hiç korkma elbet öle böle doğuracaz bu bebişleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?