bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım nabeeerrrr. nasılsın. özledim sizi yaaa. kırmızılar gelmedi demek. ee bu süper haber. hadi bakalım hayırlısııı.

iyi canımmm işte grip oldum cok finaa :2nun dışında iyiyim cok şükür. gelmediii canımcım ama kahverengi leke geldiii asıcık gerisiii kırmızılar olabilirrr bekliyomm iştee ne bilimmm bende ösledimm yaf cok ayrı kaldıkk annişimde gitti dün salya sümükk ayrıldıkksen nasılsınnn minnoşumm nasıl gidio hamişlikk oğluşunlaaa

ivit minnoşum yalnız kalmışsınn valla annişler olmasaydı yalnız bırakmazdımm seniii...
gördümmm tabiii annişii teyzoşuu yir onuu minnak yaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn bizede hamişliğiii nasip etsinn hayırlısıylaaa

ağlama bebüşüm yine gelir annişin. sende ona gidersin.
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır o. gelmez inşallah gerisi.
oğlumla nasıl gitsin yaa şuan tekmelerine alışmaya çalışıyorum. birden içerden bişey dürtüklüyo noluyo diyorum hafta sonu biraz canım sıkkındı yaa kocişle felan atıştık biraz. bisorun yok ama biraz tartışıyoruz bu aralar. bi yandan da annem. istiyoki hergün oraya gidelim. en son çarşamba beraberdik neden gelmiyosunuz bişey mi var. eşin bize karşı bişeyi mi var neden seni getirmiyo felan taktı. bayramdan beri gelmiyosunuz diyo.zaten bayram çarşamba bitti. ilk gün ve son gün beraberdik. gel dedikçe kırmak istemiyorum gidiyorum sürekli. eşimde diyo biz hiç mi yanlız zaman geçirmicez. şimdi küsmüş annem haftasonu gitmedik diye.

ivitt alıştımm annişe zor geldii ama şimdi iyiyimmm yalnızlığıda öslemişim doğrusuu.... zaten aralıkta giderimmm inş....
valla bilmiyomkiii ne lekesii bu kafama takmıyomm hayırlısı olsunn....
oğluşunnn kıpır kıpır maşallah hissetmeye başladın yavaş yavaşşşş süper tadını cıkarrr hamişliğin....
ayy annişi küstürdünüzmüüüü düzelir canım benimmm arada kalmak cok zor hele eşle aile arasındaaa gitmişsinizdeee hem eşinde haklı yalnız kalmak sizinde hakkınız annişte kendine göre haklııı sende hamişsinnn sana yansıtmasınlar bölee seyleriiii...
kocişle cok tartışma minnoşum yaaa niden tartışıyosunuz kiiiii en güselll günlerinizz gençsinizzz kafaya takmayınn basit seyleriii canımcımmmm

kızlar nabersiniz pek giremiyorum foruma bebişime hazırlıklara başladık biz...haftaya 7.aya giriyorum inşallah.doğum korkusu başladı bende Ne edecem ben :18::18:

ya aslında bi sorun yok.eşim spora gidiyo haftada 2 gün felan işten sonra. bu gidiyo diye bi arkadaşı var oda yazıldı aynı yere.bu arkadaşıda günahı boynuna eşiyle arası felan çok kötü ve eşini aldatıyo.yani eşi öyle söylüyo.bende eşimin onunla zaman geçirmesinden hoşlanmıyorum.cuma günü işten çıkmadan önce o arkadaşı aradı akşama spora gidelim felan dedi.buda tamam gidelim dedi. eve gelirkende bana dediki ya hiç gidesim yok. gitmesemmi acaba. ne dersin gideyimmi gitmeyeyimmi dedi. bende ne yalan söyleyeyim gitmesini istemiyodum zaten. gitme dedim. tamam aşkım gitmeyeyim hafta sonu giderim bi ara dedi tamam dedim.sonra eve çıkarken yine o arkadaşı aradı. eve gittik baktım çantasını hazırlamaya başladı. napıyosun dedim spora gidiyorum dedi. bende delirdim tabi. biz az önce ne konuştuk ne karar aldık dedim. sen o çocuğun lafıyla neden hareket ediyosun felan diye bağırdım.ben gitmeni istemiyorum dedim.ben gitmek istiyorum dedi. sen istemiyosun o gel dedi diye gidiyosun.benim fikrimmi önemli onun mu dedim.öyle tartıştık oda tamam gitmicem ama bende senn istediğin şeyle izin vermicem bundan sonra dedi.bende daha çok delirdim kapattım kapıları yemek de yemedim ogün hiçde konuşmadım.
sonra cumartesi ben evde yemek yaparken annem aradı akşam üstüydü.misafir gelecekmiş yemeğe hiçbi hazırlık yok evdede kimse yok işiniz yoksa gelseniz de sende bana yardım etsen dedi.bende anne yemek yapıyorum ben işim var şimdi dedim.tamam dedi kapattı.yemek yaptım yedik felan ama aklım annemde kaldı. ben anneme gitsem aklım onda kaldı dedim.git dedi.sende gel dedim ben spora gidicem dedi. o zamn sen beni bırak spora git sonra alırsın geri dedim. sen kendin git dedi. tamam dedi bende. spor salonuna kadar onunla gittim.ordan ben kendim arabayla gidecektim anneme bide akşamdı çok da trafik vardı.arabadan inerken dedi ben senn gitmeni hiç istemiyorum akşamakşam başımıza iş açacaksın dedi. bende o zaman evde söyleseydin neden getirdin beni buraya dedim. gitmek istiyosan git ama ben istemiyorum dedi. hem biz hiçmi birlikte zamn geçirmicez dedi.bende dedim sen spordayken ben evde olucam birlikte mi olucaz.ben her evden çıktığımda sen annene mi gideceksin zaten mutlaka haftada bir birlikte gidiyoruz felan dedi.bende benim anneme gitmem seni rahatsız mı ediyo dedim. ne alaka istiyosan git dedi indi arabadan. bende çok sinirlendim o sinirle araba kullanmayayım diye gitmedim o çıkana kadar bekledim orda eve gittik.annemler aradı yemeğe gelin diye ama ben açmadım teli. dünde annemle konuştuk neden gelmediniz telefonuda açmadın dedi. benim pek keyfim yoktu anne dedim. bugün gelin dedi. biraz hastayım sonra geliriz dedim yine geçiştirdim. az önce konuştum annemle eşin mi istemiyo gelmek felan dedi. anne olur mu öyle şey o gidelim dedi de benim halim yoktu dedim.biraz rahatsızım o yüzden gelemedik dedim. öyle yani canım sıkkın biraz. kusura bakma çok uzun yazmışım yaa.

kızlar nabersiniz pek giremiyorum foruma bebişime hazırlıklara başladık biz...haftaya 7.aya giriyorum inşallah.doğum korkusu başladı bende Ne edecem ben :18::18:

iyiyiz cileğimm cok sükürr ivit bayadır gelmiyosunnn ayy yirim yirimmm kocaman olmuşşş 7 aya giriyosun maşallah sağlıkla al kucağınaaa kokmaaa yaa inş... bi avazdaaa kurtulursunnnn canımcımm... ni güselll hazırlık dönemii en güselll dönemlerr ciciler alınırr odasıı süperr valla ismi ne olucakkk minnakınn

evet çok güzel akşamdan beri hep o aldıklarımıza bakıyoruz eşimle...adı miray olacak galiba ama çok kararlı da değilim.
fikir verin banaaaaaa

cnm ben yemeğe gidip geleyim

tamam canımcım sen git kafanada bişiyiii takmaaa hamişsiin sen yaaa annişinede giderrsin bugün düzelir herşeyyy....
eşine dicek bişiy bulamıyomm valla minnoşummm ne bilim spora gidicekkk tabideee hem birlikte vakit geciremiyoruzz deyip spora gitmesi seninde o sırada annene gitmene bu bahaneyii bulmasııı yanlış geldii banaaaa aranızda konuşuppp anlaşın üzmeyinn birbiriniziii tımam mıı minnoş

ösledimm seniii cok yaa
msjdada yazdım yaa belim suan cok ağrıoooo ve sanırım kırmızılar geliooo hissedebiliyommm karnımdaa ağrıooo ya gelsinde başka bişiy olmasınnnn

evet çok güzel akşamdan beri hep o aldıklarımıza bakıyoruz eşimle...adı miray olacak galiba ama çok kararlı da değilim.
fikir verin banaaaaaa

ayy ni güselll ya odası hazırmııı kızınızınn....minnak yaa
miray güsell isimmm cileğimmm ismiyle yaşasın...
benim sevdiğim isimleride yazıyım fikir versin sana
neva,hüma,oylum,begüm ....benden bu kadar karar sizinn cileğimmm

Merhaba, kızlaaaarr, hatırladınız mı beni. Uzunca bi süredir bakmıyordum KK ya, ama dayanamadım geldim yine. Ne mutlu ki hamilelerimizin sayısı artmış, herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almaayı nasip etsin inşallah. Ben de henüz güzel haberler yok, nedeni de yok, olmasın da çok şükür. Bu ay doktor ilk defa ilaç verdi, yumurtlamayı arttırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıcı bakalım hayırlısı olsun. Umarım herkes iyidir, keyfi yerindedir.

cücüüüüm melekim benimmm günaydın yaa cücüm bee bi test yapsana içimiz rahatlasın minnoşum yaaa ama sen bilirsin yinede de bitanemm içinden ne geliyorsa onu yap bu arada ovulasyon testi yaptım az önce ikiçizgide full kırmızı ilk defa görüyom böyle valla koyu koyu şaşırdım nolcak şimdi kocişte yok ki işe gittiii:)))))
zeytinim yaa küsmeyinn nolurr en güzel günler olmalı ama işte şuan senin en hassas zamanın biraz kocişin dikkat etmesi gerekiyor hem seni bırakıp nereye gidiyor öle yaa çok ayıp valla arada kalan sen olmuşsun tatlımm ama böyle konularda anneler anneler anlayışlıolur sen annene diceksin hiç küsmesin boşuna iyi değilim filan de hamilelik de
ayy canım benim maşallah yaa çok az kaldıı dimi zaman su gibi işte böyle hiç korkma elbet öle böle doğuracaz bu bebişleriiii

selam snekim hoşgeldinn unuturmuyum hiç seni yani ben unutmadım kendi adıma aramıza hoşgeldin tekrardan hadi bakalımm inşallah hayırlı olur bu ay senin için çooook seviniriz bizdede hala yok bişi zamanla olur bekliyoruzz

günaydınnn meleğimm benimmm canım hissediyom ne bilimmm gelicek kırmızılar yine görücemm negatifiiii sinirim bozulmasınn yineee boş yere bu ay calışmalarıııı cok iyi yapıcass inş.. bu ay gelir mucizelerimizzz eee gelsinn artık dimii hayırlısıyla Allahımmm gönder meleklerimiziii nolurr....
ayyy cift cizgiyiii gördüysennn akşam kocişş işten gelinceee seviyosunnn kocişiniiiiiiiiiii veee gelioo bebişş inş... canım benimmm ALLAH o güzell kalbine gönlüne göre versin herşeyin en iyisini hakediyosunnn

Miraba canımcımm iyi yaptınn tekrar gelmeklee valla ivit hamişlerimizz coğalıooo cok sükür bebişler yakında sağlıkla gelicek inş.... hamişlerde coğalmaya devamm edicekk....valla bendede daha bişiy yokkk bekliyoss işte inş. en kısa zamanda alırıss hamiş haberleriniiiiii gelsinnn bebişlerrr

Amin canım inşallah, en azından senin oluyor biliyorsun, belirsizlik daha kötü, ama kader kısmet zamanı belli. Kolera ve Subebek de hamileymiş galiaba, ara ara sayfalara baktım, çok sevindim. Ama ne kadarlık onlar bilmiyorum, Berre den haberin var mı? Cücü1984 ve Zeytin i de hatırlıyorum, yeni katılan arkadaşlar da olmuş galiba. Bende uzunca bi süre bakmadım kafamı uzaklaştırırmıyım diye, ama yok alakası yok yani, naparsan yap beynin seninle heryere geliyor nasılsa. Sizinle dertleşmeyi, haberleşmeyi özlemişim..

Hoşbulduk canım, valla özlemişim sanki birden yuvama dönmüş gibi hissettim , bu yolda sizlerle yürümek en güzeli, güzel haberler almak, birbirimize destek olmak.

Hoşbulduk canım, valla özlemişim sanki birden yuvama dönmüş gibi hissettim , bu yolda sizlerle yürümek en güzeli, güzel haberler almak, birbirimize destek olmak.

bizde öslemişizz senii iyikii geldinnn doğruu söylüyosun biziö bizden başkasııın anlamazzz paylaşımlarımız, sohbetlerimizzz ,mutlu haberler , üzülsekte hep destek tam destekkkk burasııı cok güsellll iyiki varsınız

geldim kıslar. yok ya biz kocişle küs kalmayız.o anladı zaten hatasını o yüzden sırnaşıp duruyo ben yüz vermiyorum surat asıyorum biraz ona.
aslında hep benim sinirliliğim yüzünden tartışıyoruz. ben çok ani tepkiler veriyorum. sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum.oda o zaman çok kızıyo. sen normal konuşamazmısın diyo bana.ben sinirlenince oda sinirleniyo öyle yani.
biraz önce dedim ben anneme gitmek istiyorum bugün sen gelsende gelmesende. oda neden gelmeyeyim akşam gideriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…