- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.061
geldim kıslar. yok ya biz kocişle küs kalmayız.o anladı zaten hatasını o yüzden sırnaşıp duruyo ben yüz vermiyorum surat asıyorum biraz ona.
aslında hep benim sinirliliğim yüzünden tartışıyoruz. ben çok ani tepkiler veriyorum. sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum.oda o zaman çok kızıyo. sen normal konuşamazmısın diyo bana.ben sinirlenince oda sinirleniyo öyle yani.
biraz önce dedim ben anneme gitmek istiyorum bugün sen gelsende gelmesende. oda neden gelmeyeyim akşam gideriz dedi.
günaydınnn meleğimm benimmm canım hissediyom ne bilimmm gelicek kırmızılar yine görücemm negatifiiii sinirim bozulmasınn yineee boş yerebu ay calışmalarıııı cok iyi yapıcass inş.. bu ay gelir mucizelerimizzz eee gelsinn artık dimii hayırlısıyla Allahımmm gönder meleklerimiziii nolurr....
ayyy cift cizgiyiii gördüysennn akşam kocişş işten gelinceee seviyosunnn kocişiniiiiiiiiiii veee gelioo bebişş inş... canım benimmm ALLAH o güzell kalbine gönlüne göre versin herşeyin en iyisini hakediyosunnn
Miraba canımcımm iyi yaptınn tekrar gelmeklee valla ivit hamişlerimizz coğalıooo cok sükür bebişler yakında sağlıkla gelicek inş.... hamişlerde coğalmaya devamm edicekk....valla bendede daha bişiy yokkk bekliyoss işte inş. en kısa zamanda alırıss hamiş haberleriniiiiii gelsinnn bebişlerrr
Amin canım inşallah, en azından senin oluyor biliyorsun, belirsizlik daha kötü, ama kader kısmet zamanı belli. Kolera ve Subebek de hamileymiş galiaba, ara ara sayfalara baktım, çok sevindim. Ama ne kadarlık onlar bilmiyorum, Berre den haberin var mı? Cücü1984 ve Zeytin i de hatırlıyorum, yeni katılan arkadaşlar da olmuş galiba. Bende uzunca bi süre bakmadım kafamı uzaklaştırırmıyım diye, ama yok alakası yok yani, naparsan yap beynin seninle heryere geliyor nasılsa. Sizinle dertleşmeyi, haberleşmeyi özlemişim..
ücüüüüüüüüüüüüüüüümmmm balımmm başlıcam şimdi hislerine haaaa :))annem hisleirmin içinde benimde beraber hamiş haberlerimizi alıcaz o var sen şimdi hamişsen ve bunu bilmiyorsan yani hissetmediğin için :)şakaşaka yavruş ben istiyorumki bişeyi beklerken bilerek inanarak bekle ya yerlşemeyse ayyy ne güzell olurduuuuu ohh misler gbiama sen içini ferah tut geliyuo bebişlerimiz çok yakında bak çifti gördüm bugün inanamadım gölzeirme kocişe söledim az önce dedim atla gell nasıl gülüyor yaaadeli kociş :))))
tımammm kızmaaaa canımcımmm yapıcammm birasdan içimizz rahatlasınnnn bu ay olmadııı önümüzdekii ay olcakkk inş.... kocişiniii sev bu akşammmm minnakımm gelsinn bebişlerrrrrrrrrrrrrrr heyooooooo
ücüüüüüüüüüüüüüüüümmmm balımmm başlıcam şimdi hislerine haaaa :))annem hisne zaman yapıcen mesaj at banaleirmin içinde benimde beraber hamiş haberlerimizi alıcaz o var sen şimdi hamişsen ve bunu bilmiyorsan yani hissetmediğin için :)şakaşaka yavruş ben istiyorumki bişeyi beklerken bilerek inanarak bekle ya yerlşemeyse ayyy ne güzell olurduuuuu ohh misler gbiama sen içini ferah tut geliyuo bebişlerimiz çok yakında bak çifti gördüm bugün inanamadım gölzeirme kocişe söledim az önce dedim atla gell nasıl gülüyor yaaadeli kociş :))))
tımammm kızmaaaa canımcımmm yapıcammm birasdan içimizz rahatlasınnnn bu ay olmadııı önümüzdekii ay olcakkk inş.... kocişiniii sev bu akşammmm minnakımm gelsinn bebişlerrrrrrrrrrrrrrr heyooooooo
aaa yorumum çıkmışşDD yok bebem ben sana hiçkızmam ama olsun negatifi de gördüğünde sinirlenmemen lazım onu demek istiyorumm bu korkuları yenelim tontişimm benimm bu ayy gelecekk ikimizinde sen hamişsen bende inşallah rabbimin izniyle hamişim bu ayy çok çalışıyos da
düzeldimii simdikkk kuzumm benimmm ....
yok canım yaa sinirlenmiyomdaa gelsin kırmızılarda önümüze bakalımmm onun stresiii var bende sadeceeeyoksaa ni zaman hayırlıysaa ozaman olsunn gelsinn bebişlerrrr
test negatifff simdiii tek derdim bir an önce regl olup önüme bakıpp bol bol calışmakkk bebişşş içinnn.... kocişimm aradııı şimdiii testyaptınmı dioo negatiff didimmm üsülmee bebeğimm diooo yok üsülmüyom didimm gelicek ben biliyommm meleğimizzzz...
ivit minnoşum bu ay full time calışıyorusssss tımam mıııııııııııııı
merhaba hanımlar...görüşmeyeli nasılsınız bakalım??
iyiyiz canımcım sen nasılsınnn hamişlik nasılll gidiooooooooooooooooo
merhaba hanımlar...görüşmeyeli nasılsınız bakalım??
canım benim nasılsın.toparlandın mı. geçti mi bulantılar?
1 haftadır midem iyi durumda canım...şükür yiyebiliyorum...şimdide grip çıktı ortaya inş.fazla kapmadan geçer yoksa ilaçta içemem...16.haftanın içindeyiz yarın görmeye gideceğim minnaki......sen nasılsın?ne durumdasın??
hamişlik iyi gitmeye başladı şimdilik canım...1 haftadır midem hiç bulanmadı desem yeridir...yemeye başladım..16.haftamızın içindeyiz...yarın doktor kontrölümüz var..bakalım ne kadar büyümüş...ama şimdide grip oluyo gibiyim...inş.kapmm şifayı ama öyle gözüküyo....ne yaparım bu halde bilmem...
ohh çok şükürrr. bak ben sana dedim geçecek sabret dedim. maşallah geçmiiişş.. bol bol vitaminli şeyler ye. dikkat et kendine. dinlenmeye çalış atlatırsın inşallah. ohh git gör minişiii. bende geçen perşembe gördüm teyzesi.hemde 4 boyutlu. çok güzeldi oğlum yaa. çok heyecanlandım onu görünce.
ohh iyi cok sükür artık hamişliğin tadını cıkarma vaktidir canımcımm
büyümüstür annişiii minnakın yavaş yavaş büyücekk sağlıkla kucişine al bizde tez zamanda hamiş kalalım inş......
aman grip cok fina salgın var cok dikkat et kimseyle öpüşüp koklaşma canım dikkatlii ol bol c vitamini al ben suan grip durumundayım sen bide hamişsinnn dikkat et tımam mııı
evet canım şimdilik geçmişe benziyo...bidaha dönmez inş..o kötü günler..sürekli mandalin portakal limon ayva tüketiyorum...onlarda bi yere kadar...yatağa düşürmeden savsam bari...
maşallah bebişine....güzel olmazlar mı minnaklar hiç....bende çok merak ediyorum bebişimi 1 ay oldu görmeyeli....üçlü tarama zamnaıda geldi...
şükür canım neydi o midem öyle düşmanıma göstermesin Allah...düşmanım da yok ama:) 1 aydır görmedim bebişimi bakalım ne kadar üyüdü minnak..yarın cinsiyetinide öğreniriz gösterirse tabiii....bazıları muhafazakar oluyo göstermiyo ya:)))))))
eşim gripti 2 gündür...ayrı yatıyoruz..ama ne kadar korunabilirsin işte...uzaktan seviyoz birbirimizi..bana siz iki kişisiniz ben tek kaldım diyo:))
sen ne durumdasın canım?
cok sükür canımcımm bak gectiii gitti ...minnak ya büyümüştürr annişiii inş. öğrenirsinn cinsiyetiini yarın bence kız içime öle doğdu bi an
doğru söylüyoo eşin siz iki kişisiniz 1-0 öndesinizzzsevinde uzaktan sevinn olsun bebiş için herşeyy
bende durumlar valla 3 gün geciktii ve az önce kırmızılar geldiii kırmızıların gelmemeside kötü oluyoooo en azından önünü görebiliyosun gelince ama gelmeyincee ne oldu acaba diosunnn testte negatif cıkıncaaa...
bende durumlar bu yönde canım önümüzdekii maçlara bakıcass artıkkk
Merhaba, kızlaaaarr, hatırladınız mı beni. Uzunca bi süredir bakmıyordum KK ya, ama dayanamadım geldim yine. Ne mutlu ki hamilelerimizin sayısı artmış, herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almaayı nasip etsin inşallah. Ben de henüz güzel haberler yok, nedeni de yok, olmasın da çok şükür. Bu ay doktor ilk defa ilaç verdi, yumurtlamayı arttırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıcı bakalım hayırlısı olsun. Umarım herkes iyidir, keyfi yerindedir.
evet canım şimdilik geçmişe benziyo...bidaha dönmez inş..o kötü günler..sürekli mandalin portakal limon ayva tüketiyorum...onlarda bi yere kadar...yatağa düşürmeden savsam bari...
maşallah bebişine....güzel olmazlar mı minnaklar hiç....bende çok merak ediyorum bebişimi 1 ay oldu görmeyeli....üçlü tarama zamnaıda geldi...
sen ne durumdasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?