bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hosgeldin canımcımmm...naz yap ama küs kalmayın....hamişsin sen nazlı olmak hakkınnn
sende sinirlenmee bos yere canımcımmmm....
akşamda annişe gidippp gönlünü alırsınız.....

ücüüüüüüüüüüüüüüüümmmm balımmm başlıcam şimdi hislerine haaaa :))annem hisleirmin içinde benimde beraber hamiş haberlerimizi alıcaz o var sen şimdi hamişsen ve bunu bilmiyorsan yani hissetmediğin için :)şakaşaka yavruş ben istiyorumki bişeyi beklerken bilerek inanarak bekle ya yerlşemeyse ayyy ne güzell olurduuuuu ohh misler gbiama sen içini ferah tut geliyuo bebişlerimiz çok yakında bak çifti gördüm bugün inanamadım gölzeirme kocişe söledim az önce dedim atla gell nasıl gülüyor yaaadeli kociş :))))
evet canım subebek ve zeytinimiz hamiş zuyalimizde hamiş sanırım ama bu aralar pek görmüyorum kendisini

aaa yorumum çıkmışş DD yok bebem ben sana hiçkızmam ama olsun negatifi de gördüğünde sinirlenmemen lazım onu demek istiyorumm bu korkuları yenelim tontişimm benimm bu ayy gelecekk ikimizinde sen hamişsen bende inşallah rabbimin izniyle hamişim bu ayy çok çalışıyos da

kıslar yaa benm kafam karıştı annamadım ben şimdi bu ay hamişiz felan demişiniz ay heyecanlandııımmm

iyiyiz canımcım sen nasılsınnn hamişlik nasılll gidiooooooooooooooooo

hamişlik iyi gitmeye başladı şimdilik canım...1 haftadır midem hiç bulanmadı desem yeridir...yemeye başladım..16.haftamızın içindeyiz...yarın doktor kontrölümüz var..bakalım ne kadar büyümüş...ama şimdide grip oluyo gibiyim...inş.kapmm şifayı ama öyle gözüküyo....ne yaparım bu halde bilmem...

canım benim nasılsın.toparlandın mı. geçti mi bulantılar?

1 haftadır midem iyi durumda canım...şükür yiyebiliyorum...şimdide grip çıktı ortaya inş.fazla kapmadan geçer yoksa ilaçta içemem...16.haftanın içindeyiz yarın görmeye gideceğim minnaki......sen nasılsın?ne durumdasın??

ohh çok şükürrr. bak ben sana dedim geçecek sabret dedim. maşallah geçmiiişş.. bol bol vitaminli şeyler ye. dikkat et kendine. dinlenmeye çalış atlatırsın inşallah. ohh git gör minişiii. bende geçen perşembe gördüm teyzesi.hemde 4 boyutlu. çok güzeldi oğlum yaa. çok heyecanlandım onu görünce.

ohh iyi cok sükür artık hamişliğin tadını cıkarma vaktidir canımcımm
büyümüstür annişiii minnakın yavaş yavaş büyücekk sağlıkla kucişine al bizde tez zamanda hamiş kalalım inş......
aman grip cok fina salgın var cok dikkat et kimseyle öpüşüp koklaşma canım dikkatlii ol bol c vitamini al ben suan grip durumundayım sen bide hamişsinnn dikkat et tımam mııı

evet canım şimdilik geçmişe benziyo...bidaha dönmez inş..o kötü günler..sürekli mandalin portakal limon ayva tüketiyorum...onlarda bi yere kadar...yatağa düşürmeden savsam bari...

maşallah bebişine....güzel olmazlar mı minnaklar hiç....bende çok merak ediyorum bebişimi 1 ay oldu görmeyeli....üçlü tarama zamnaıda geldi...

şükür canım neydi o midem öyle düşmanıma göstermesin Allah...düşmanım da yok ama:) 1 aydır görmedim bebişimi bakalım ne kadar üyüdü minnak..yarın cinsiyetinide öğreniriz gösterirse tabiii....bazıları muhafazakar oluyo göstermiyo ya:)))))))
eşim gripti 2 gündür...ayrı yatıyoruz..ama ne kadar korunabilirsin işte...uzaktan seviyoz birbirimizi..bana siz iki kişisiniz ben tek kaldım diyo:))

sen ne durumdasın canım?

cok sükür canımcımm bak gectiii gitti ...minnak ya büyümüştürr annişiii inş. öğrenirsinn cinsiyetiini yarın bence kız içime öle doğdu bi an
doğru söylüyoo eşin siz iki kişisiniz 1-0 öndesinizzz sevinde uzaktan sevinn olsun bebiş için herşeyy
bende durumlar valla 3 gün geciktii ve az önce kırmızılar geldiii kırmızıların gelmemeside kötü oluyoooo en azından önünü görebiliyosun gelince ama gelmeyincee ne oldu acaba diosunnn testte negatif cıkıncaaa...
bende durumlar bu yönde canım önümüzdekii maçlara bakıcass artıkkk

benimde içimden kız geçiyo canım...hayırlısı.....çok gecikmeden adet olmakta güzel...sağlıktır...dediğin gibi önüne erkenden bakabiliyosun..inş.bu aya nasip olur diyelim...rabbim yüzünüze gülsün canım...bu ay sıkı çalışın haaa

selammmm kızlar nabersiniz bakem keyifler nasıl. benim bırnım tıkandı yawww.

snekim hoşgeldin naber cınımmmmmm ?

benm minnak 16. haftada gösterdi sağolsun annesini merakta bırakmadı. benm doktor 3lü 4 lü test istemedi. bitane 4 boyutlu renkli doppler istedi.oda iyi çıktı çok şükür diğerlerine gerek yok dedi.

nasilsiniz toikin güzel bayanlari gelemiyorum yaa.. geldigimde de sizi bulamiyorum.. yeni hamis haberi var mi??? benim bu ay son korunmam.. bi de bakarmisiz önümüzdeki ay ben haber verirmisim inssaaallllaaahhhh

selam canlarım uzun zamandır gelemiyorum ben hala tatildeyim iş bşı yapmadık henüz hiç evde durmuyorum grip oldum 1 haftadır ama geçmek bilmiyo bu arada kistlerim düştü 2 tane çok kötü oldu anlatamam bugün kontrolüm var gidicem bakalım ne dicek sonra yazarım yine çok öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…