- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.081
nasilsiniz toikin güzel bayanlarigelemiyorum yaa.. geldigimde de sizi bulamiyorum.. yeni hamis haberi var mi??? benim bu ay son korunmam.. bi de bakarmisiz önümüzdeki ay ben haber verirmisim inssaaallllaaahhhh
selam canlarım uzun zamandır gelemiyorum ben hala tatildeyim iş bşı yapmadık henüz hiç evde durmuyorum grip oldum 1 haftadır ama geçmek bilmiyo bu arada kistlerim düştü 2 tane çok kötü oldu anlatamam bugün kontrolüm var gidicem bakalım ne dicek sonra yazarım yine çok öpüyorum hepinizi..
nasilsiniz toikin güzel bayanlarigelemiyorum yaa.. geldigimde de sizi bulamiyorum.. yeni hamis haberi var mi??? benim bu ay son korunmam.. bi de bakarmisiz önümüzdeki ay ben haber verirmisim inssaaallllaaahhhh
selam canlarım uzun zamandır gelemiyorum ben hala tatildeyim iş bşı yapmadık henüz hiç evde durmuyorum grip oldum 1 haftadır ama geçmek bilmiyo bu arada kistlerim düştü 2 tane çok kötü oldu anlatamam bugün kontrolüm var gidicem bakalım ne dicek sonra yazarım yine çok öpüyorum hepinizi..
GÜNAYDIN şeker bacılar nasılsınız
bayram haftasını yoğun atlattık şükür dünde temizledik evimizi artık keyif zamanı
bu arada bu ay çok çalıştık ay sonu karnemiz kırmızı gelmez inşallah
günaydınnn canımcımm iyiyim cok sükürr sen nasılsınnasıcık grip durumundayım okadar :2:
bayramda gectii gittiii güselceee keyif zamanıdır şimdikk....
hadiii inş.. bu ay gelir meleğinnn inş...
benim kırmızılar 3 gün gecikmelii olarak dün teşrif ettilerrartıkk önümüzdekii aya bakıcaasss
iyiyim canım geçmiş olsun hava çok soğuk dikkat et kendine kırmızılar gelmese daha kötü hissederim bebekte yoksa eger onada şükür ki sağlıklı olarak bekliyoruz meleklerimizi
heyooo ben geldiimmmnabersiniz fıstıklar... berremm çok sevindim balım yaa. herşey süper olacak bak göreceksin. goodjin cim selam nasılsın. önümzdeki ay madamım cucum ve senden süper haberler gelecek inşallah. gerçi senn bu ay performans züppermüş hadi bakalım ilk senden bekliyoruuuzzz. bat ne zaman canım.
bu arada teyzeleri ya sizde pek tembel çıktınız oğluma hiçisim bulan yok. beraber güzel isimler bulacaktık ta babamızı kartaldan vazgeçirecektik unuttunuz mu?
heyooo ben geldiimmmnabersiniz fıstıklar... berremm çok sevindim balım yaa. herşey süper olacak bak göreceksin. goodjin cim selam nasılsın. önümzdeki ay madamım cucum ve senden süper haberler gelecek inşallah. gerçi senn bu ay performans züppermüş hadi bakalım ilk senden bekliyoruuuzzz. bat ne zaman canım.
bu arada teyzeleri ya sizde pek tembel çıktınız oğluma hiçisim bulan yok. beraber güzel isimler bulacaktık ta babamızı kartaldan vazgeçirecektik unuttunuz mu?
dualarım hep sizine canımcım. hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuuşş.geliyo minişleeerrr.süpersin zeytin anne ağzından bal damlıyor benim bat26 kasım dua edin.
ikna edicem çabalıyorum. doruk bende çok seviyoruummm. bertuğ, artun, eymen...bulcez bakalım.hosgeldinnn minnoşumm
inş... güsel haberler vericess bu ayyy
isim bulurusss sekerimmm sen kocişini ikna et bizde isim cokk
kayra,serhan,doruk,derin,yağız,fırat,ömür,özgün,rüzgar,toygar,yalın,okay,berat...
benden bukadarrr
dualarım hep sizine canımcım. hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuuşş.geliyo minişleeerrr.
ikna edicem çabalıyorum. doruk bende çok seviyoruummm. bertuğ, artun, eymen...bulcez bakalım.
sizdende gelicek haberleerr yakındır hissediyoruum.
ben yemeğe gidip geleyşm kızlar.
ikna edersinnn tabiiiii arkandayıssss canımcımmm hep destek tam destekk.... doruk ismii ivit bende sevdimm güselll isim
inş.. hayırlıı haberler alıcasss bu ay
sen git yemeğini yiii oğluşunu aç bırakmaa anniişi acıkmıştır simdikkk minnakkk
GÜNAYDIN şeker bacılar nasılsınız
bayram haftasını yoğun atlattık şükür dünde temizledik evimizi artık keyif zamanı
bu arada bu ay çok çalıştık ay sonu karnemiz kırmızı gelmez inşallah
Kızlar ben çok hastayım
Kızlar ben çok hastayım
ben gedim fıstıklar napıyorsunuz bakim ama zeytinimden başka kimse yok sanırımm daha yeni uyandım ve açımmmmmm gidim bişiler yiyim gelince görüşürüz muckss
ooooo bebüşüm günaydın heGece uzun geçmiş anlaşılan. Bu saatte günaydın dediğine göre Hadi yimeni yide gel bakalım.
ben gedim fıstıklar napıyorsunuz bakim ama zeytinimden başka kimse yok sanırımm daha yeni uyandım ve açımmmmmm gidim bişiler yiyim gelince görüşürüz muckss
Kızlar ben çok hastayım
heheheeh birasss öle canımm naparsın işteee ben şimdi çıkıcam azcık annemin yanına gidim canım sıkıldı kimsede kalmamış zate şu evden çıkım artık biraz kokuşacam evde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?