bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

GÜNAYDIN şeker bacılar nasılsınız
bayram haftasını yoğun atlattık şükür dünde temizledik evimizi artık keyif zamanı
bu arada bu ay çok çalıştık ay sonu karnemiz kırmızı gelmez inşallah

nasilsiniz toikin güzel bayanlari gelemiyorum yaa.. geldigimde de sizi bulamiyorum.. yeni hamis haberi var mi??? benim bu ay son korunmam.. bi de bakarmisiz önümüzdeki ay ben haber verirmisim inssaaallllaaahhhh

iyiyiz canımcım cok sükürrr sen nasılsınn.....hadiii bakalım hayırlı haberlerinii bekliyoss gelecek ay inş... bizde hamiş kalırısssssss inşşş

selamm balımmmm
ohh tatilinii yap mis gibiii gez dolaşş
kistlerrrde düşmüşşş cok sükürrr cok sevindimm kontrole git bakalımmm güzel güsell haberlerle gel canımcımmmmmm

GÜNAYDIN şeker bacılar nasılsınız
bayram haftasını yoğun atlattık şükür dünde temizledik evimizi artık keyif zamanı
bu arada bu ay çok çalıştık ay sonu karnemiz kırmızı gelmez inşallah

nasilsiniz toikin güzel bayanlari gelemiyorum yaa.. geldigimde de sizi bulamiyorum.. yeni hamis haberi var mi??? benim bu ay son korunmam.. bi de bakarmisiz önümüzdeki ay ben haber verirmisim inssaaallllaaahhhh

iyiyiz canımcım cok sükürrr sen nasılsınn.....hadiii bakalım hayırlı haberlerinii bekliyoss gelecek ay inş... bizde hamiş kalırısssssss inşşş

selamm balımmmm
ohh tatilinii yap mis gibiii gez dolaşş
kistlerrrde düşmüşşş cok sükürrr cok sevindimm kontrole git bakalımmm güzel güsell haberlerle gel canımcımmmmmm

günaydınnn canımcımm iyiyim cok sükürr sen nasılsınnasıcık grip durumundayım okadar :2:
bayramda gectii gittiii güselceee keyif zamanıdır şimdikk....
hadiii inş.. bu ay gelir meleğinnn inş...
benim kırmızılar 3 gün gecikmelii olarak dün teşrif ettilerr artıkk önümüzdekii aya bakıcaasss

iyiyim canım geçmiş olsun hava çok soğuk dikkat et kendine kırmızılar gelmese daha kötü hissederim bebekte yoksa eger onada şükür ki sağlıklı olarak bekliyoruz meleklerimizi

heyooo ben geldiimmm nabersiniz fıstıklar... berremm çok sevindim balım yaa. herşey süper olacak bak göreceksin. goodjin cim selam nasılsın. önümzdeki ay madamım cucum ve senden süper haberler gelecek inşallah. gerçi senn bu ay performans züppermüş hadi bakalım ilk senden bekliyoruuuzzz. bat ne zaman canım.

bu arada teyzeleri ya sizde pek tembel çıktınız oğluma hiçisim bulan yok. beraber güzel isimler bulacaktık ta babamızı kartaldan vazgeçirecektik unuttunuz mu?

iyiyim canım geçmiş olsun hava çok soğuk dikkat et kendine kırmızılar gelmese daha kötü hissederim bebekte yoksa eger onada şükür ki sağlıklı olarak bekliyoruz meleklerimizi

saolll canımcım ivitt cok soğukk havalarrr sekerimmm dikkat etmek lasımmm haklısınn....
öle 3 gün gecikmeliii geldiii bir sürüüü sıkıntııı verdii banaa cokk sükür sağlığımızzz yerindeee meleklerimizde gelir inş.. en kısa zamandaaa

süpersin zeytin anne ağzından bal damlıyor benim bat26 kasım dua edin.

hosgeldinnn minnoşumm
inş... güsel haberler vericess bu ayyy
isim bulurusss sekerimmm sen kocişini ikna et bizde isim cokk
kayra,serhan,doruk,derin,yağız,fırat,ömür,özgün,rüzgar,toygar,yalın,okay,berat...
benden bukadarrr

süpersin zeytin anne ağzından bal damlıyor benim bat26 kasım dua edin.
dualarım hep sizine canımcım. hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuuşş.geliyo minişleeerrr.
ikna edicem çabalıyorum. doruk bende çok seviyoruummm. bertuğ, artun, eymen...bulcez bakalım.
sizdende gelicek haberleerr yakındır hissediyoruum.

ben yemeğe gidip geleyşm kızlar.

ikna edersinnn tabiiiii arkandayıssss canımcımmm hep destek tam destekk.... doruk ismii ivit bende sevdimm güselll isim
inş.. hayırlıı haberler alıcasss bu ay
sen git yemeğini yiii oğluşunu aç bırakmaa anniişi acıkmıştır simdikkk minnakkk

geldimde herkes gitmiş yaff.bende gidim bari.

inşallah verirsin o en güzel haberleri bizee canımm bunu çok isterizz topikçee

berreeemm canım benimm biliyordum iyi olacağını hade bakalım doktora gitte gell ne dicekmşş
günaydın canımmm evet bekliyoruz en güzel haberleri sendenn bu ay
noldu bebem yaaaaaaaaaaaa nen var sende grip mi oldun yoksa
Kızlar ben çok hastayım

ben gedim fıstıklar napıyorsunuz bakim ama zeytinimden başka kimse yok sanırımm daha yeni uyandım ve açımmmmmm gidim bişiler yiyim gelince görüşürüz muckss

ben gedim fıstıklar napıyorsunuz bakim ama zeytinimden başka kimse yok sanırımm daha yeni uyandım ve açımmmmmm gidim bişiler yiyim gelince görüşürüz muckss

ooooo bebüşüm günaydın he gece uzun geçmiş anlaşılan. bu saatte günaydın dediğine göre hadi yimeni yide gel bakalım.

heheheeh birasss öle canımm naparsın işteeeben şimdi çıkıcam azcık annemin yanına gidim canım sıkıldı kimsede kalmamış zate şu evden çıkım artık biraz kokuşacam evde valla
ooooo bebüşüm günaydın he Gece uzun geçmiş anlaşılan. Bu saatte günaydın dediğine göre Hadi yimeni yide gel bakalım.

ayy minnoşum gelmiştee gitmişş bilee bende cok hastayımm pc başındaa duramıyomm yattım birass simdii kalktım midem cok finaaa bulanıoo burnum tıkalııı halimde yok üşüyomm bi yandan kırmızılarr gidiooo öle iştee kuzumm :2::2:öptüm seniiii

Kızlar ben çok hastayım

bende cok hastayımm koleramm yaa cok finaa salgın varrr dikkat et kendinee minnakımmm miniğinde var senin annişiii dikkat et c vitamini al bol bol

heheheeh birasss öle canımm naparsın işteeeben şimdi çıkıcam azcık annemin yanına gidim canım sıkıldı kimsede kalmamış zate şu evden çıkım artık biraz kokuşacam evde valla

calışmalarmıııı olduuu bakemmmcalış calış kuzucummm bu ay gelicek inşş... bebişinnnnnnnnn
hadiii cıkta gez dolaşşşş kuzumm annişle vakit gecirr azıcıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…