bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla canımcımm duramadımm yaa gittim yattım birasss cok finaa oldummm midem cok fina bulanıoo acım ama bişiy yiyemiommm öle enteresan bi durummm:2::2:

napıyım minnoş battaniye içindeee öle oturuyom kalorifer yanıooo üstümde hırka yelek yinede cok üşüyommm
:18:

ayy minnak sen çok fina hasta oluyosuuunn. ıhlamur felan iç annem dikkat et kendine. mandalina portakal ye vitamin al bol bol.

ayy minnak sen çok fina hasta oluyosuuunn. ıhlamur felan iç annem dikkat et kendine. mandalina portakal ye vitamin al bol bol.

valla canımcımm sanırım ölee benii fina yakaladııı dünde asıcıkk vardııı üzerimdee halsizlik ama bugünn hic kalkıcak halim yokkk mandalina yidimm az önce 2 taneee ağzımın içi zehir gibiii hic bişiy istemioo canımm

neyin var canım yaa çok geçmiş olsun. Dur bırakma öyle kendini çok hastayım demeee.bebişin var senn güçlü ol çabuk iyileş.

yaw kızlar gripin önde gideni bu. Greyfurt mandalina havuç ve ıhlamur manyağı oldum ama banamısın demiii :2::2::2::2:
Anneme gitçem bu akşam belkim iyileştirir beni. Tabi hasta olduumdan haberi yok henüz

Berreciiiimmm ben geldiiiiim tatlıım çoook geçmiş olsun canım, ben eski yazıları kaçırdım, kist neden olmuş ne dedi doktor. Canım valla bnim arkımın bi sürü kisti vardı, doktorda zor hamile kalırsın korunma boşuna olmaz, sonra gelirsin tedaviy başlarız çocuk için dedi, o da amaan olmaz dedi, ki hormon sorunları da vardı ilaç kullanıyordu yıllardır ama pat die oldu bebiş. umarım ağrısız geçirirsin bu süreci.

Zeytincim bi kaç isim söyleyebilirim şu ara hoşuma giden. Ateş, Aslan, Batur, Selim, Ödül, Rüzgar

Kızlar ben çok hastayım

Çok geçmiş olsun canımm, grip mi, şu ara herkes dökülüyor. Ama sen çok dikkat et ve kış mevsiminde kimseyle öpüşme bence ya herkes hasta da olsa şap şup öpüyor milleti uzak dur bence sen ayıp deil yani, hamilesin sonuçta.

ayyy çok özledim sizleri bende bayaaaadır durumlar karışık ablamlar vanda yaşıyorlardı malum deprem sonrası çocukları alıp buraya geldiler bayramdı depremlerdi derken onlarla birlikteydim hep halada burdalar bide dükkan soğuk oluyo diye kociş artıkın gelmemi de istemiyo böylede olunca eve kapandım kaldım sizde durumlar nasıl umarım güzel haberler vardır sizde

Zeytincim bi kaç isim söyleyebilirim şu ara hoşuma giden. Ateş, Aslan, Batur, Selim, Ödül, Rüzgar
.
teşekkür ederim canım. güzel isimler. ama aslanı kociş asla kabul etmez çünkü adını kartal koymak istiyor ve ben karşı çıkıyorum.

rabbim vandaki herkesin yardımcısı olsun.şimdide soğukla mücadele ediyorlar. ablanlar kalsın bari birazdaha.evleri ne durumda?
bizde çok bi değişiklik yok berremin kistleri kayboldu en güzel haberimiz o şuanda çok şükür ona sevindik. cucum la madamımdan önümüzdeki ay süper habeler geleceğine inanıyoruz. hayırlısı artık. ben oğlum olacağını öğrendim. haberler böyle?

merhaba zeytinnn....dün doktora gittik teyzesi kocaman olmuş minnak maşallah...ama bi türlü uyandıramadı doktor yüzüstü yatmıştı...cinsiyet,inide öğrenemedik....uyuyası gelmiş kuzumun...ama çok şebimliyidi yaa...ekrandan alasım geldi...haftaya perşembe üçlüyü yapalım dedi doktor....16+3 olduk bugün....

bu arada çok kötü grip oldum...bikaçgündür yokluyodu zaten dün hastanede kaptım şifayı herhald.ç..boğazım acıyo,burnum akıyo,burnum tıkalı nefes alamıyorum...gece uyuyamadım bian boğulucam zannettim...doktora sordum dün grip olursam ilaç kullanabilir miyim diye...parol içebilirsin dedi...dün akşam bir tane aldım bid sabah kahvaltıdan sonra aldım..doktor iç dedi ama ben çok huzursuzum ne yapacağımı şaşırdım yaa...sabah midemde bulandı çıkardım...ayy bitmiyo aksilikler....

sen nasılsın canım..

pek nazlı bebişiinn kız mı olacak ne maşallah ya kocaman olmuştur tabi.önceden bi kerede erkranda tüm vücudunu görebiliyoduk.ama şimdi sığmıyolar ekrana büyüdülerde 1 hafta daha sabret annesi o zaman gösterir inşallah.
dikkat et canım çok mecbur kalmadıkça içme ilaç. ben çok öksürüyodum boğazımdan kan geliyodu artık öksürürken doktor yinede vermedi ilaç. yatarken ballı süt iç bol bol meyve ye dedi sadece. arada tek tük çıkarmalar olur o önemli değil canım. bende bazen çıkarıyorum pat diye onlar normal. kilon ne durumda. ben ilk hamile kaldığımda 62 dim şimdi 64.hızlı mı kilo alıyorum ne :44::44: halbukioğlum daha 185 gr dı geçen perşembe
sen bol bol dinlen canım bide portakal mandalina felan bol tüket.süt içmeye çalış. sıcak suya bal limon koy iç sıcak limonata gibi oluyo ve boğaza çok iyi geliyor. rahatlatır seni. ilaçlara pek yönelmemeye çalış canım.

napıyon annem seeennn. bak apekmimekde hastaymıışş. hepiniz hasta oldunuz yaa. dikkat edin kızlar nolur yaaa.

sanırım öyle canım..rahatınada pek düşkün ne yapsak uyandıramadık...sağlıklı olsunda 1 hafta geç öğreneyim cinsiyetini önemli değil....
evet kocaman olmuş ultrason resminde ayakları sığmamış bi alttaki rasimde çıkmış...ben hamile kaldığımda 59 kiloyudum...56ya düştüm...şimdi 1 kilo kadar almış gibi gözüküyorum...bence senin kilonda normal ama dikkat etmekte fayda var..ilerki haftalarda ister istemez alıcaz...

şimdiye kadar hiç ilaç içmedim ama dün gece nefes alamadım dedim kesin boğulucam belki biraz rahatlatır dedim istemeye istemeye içtim....sütü yoğurdu balı eksik etmiyorum...öğlen ve akşamlarıda bol meyve yiyorum aslında ama onlarda bi yere kadar koruyor...şu burnumdan nefes aamayınca çok panik oluyorum...gece hiç uyuyamadım ya.....bebişimle konuştum...

bide hafif hafif kıpırtılar hissetmeye başladım sende de oluyo mu?çok heycanlanıyorum o zamn...belkide değildir ama öyle hissediyorummm..
oo..çok kötü haptım şifayı...

napıyon annem seeennn. bak apekmimekde hastaymıışş. hepiniz hasta oldunuz yaa. dikkat edin kızlar nolur yaaa.

napımm minnoşş tv isliom kahve içtimm şimdikk oturuyommm...evet canımcım ya herkescikler hastaa koleramda hastaymışşş cok fina cok sen dikkat et minnakkkkk:2::2:

ayy bizde cok ösledikkk seni zuyalimm gecmişş olsunn canım benimm yaa cok iyi olmuş ablanların size gelmesiii ...cok soğukmuş van Allah yardımcılarıı olsun... ablanların evi ne durumdaaa...bizler iyiyiz cok sükür canımcım grip oldum işte okadar kırmızılarda geldiii bu ay bakalımm calışmalara hız vericesss

oyy nazlııı minnak yaa ben didim sana kız olcakkk sanırımm Allahım sağlıklı uzun ömür versin....
oyy sendemii hasta oldun herkesler dökülüyooo yaa:2:bende aynıyımmm canımcım yaa cok fina salgın var bol c vitaminiyle ve süt ıhlamurla atlatırsın hemencik inş... parol cok hafif bi ilactır doktorun verdiğine göreee yoktur bi sakıncasıııı sen yine de bol c vitamini desteği al dikkat et kendine sıcak tut kendinii tımam mııı minnoşşş

sendemi hastasın ya....kış ayının kötö yönleri işte...kötü kaptı beni....meyve tüketiyorum zaten sürekli..şuan bile elimde mandalina var ama mikrobu kaptıktan sonra pek yararı yok herhalde....bayadır tüketiyorum ama buldu beni pis mikrop...

biran önce iyileşiriz inş..sanada geçmiş olsun canım...

bebişime gelince haftaya gösterirse minnak kız mı erkek mi anlayacağız..banada kız gibi geliyo...rahatına pek düşkün...eşimde bebekte senin gibi yüzüstü yatmayı seviyo diyo....sende dikkt et kendine canım..

oyyy sevsinler onun ayaklarınııııı.
boğazların için ılık ballı süt iç. sıcak suda ballı limonlu karışım iç cnm. kuşburnu kaynat iç cnm en çok vitamin onda. burundan nefes alamama sorunu bende ilk hamile kaldığım anda başladı. hiç nefes alamıyorum. doktor deniz suyu kullan dedi. konuşbol bol miniğinlecnm.
benm oğlum hissettiriyo artık teyzesi. uzandığımda tekmeliyo hemen. sende artık hissedersin yavaş yavaş.doktor 20 den sonra hissedersin dedi ama benmki baya hissediliyo

ivit bende hasta oldumm hemde cok finaaa:2:kış ayıı haklısın herkesler hasta valla mikrop dolanıyoo o yüzden heryerdeee dikkat etsende buluyoo bi sekildee canımcımmsende cok dikkat et kendine
inş. biran önce iyileşirisss
nazlııı bebiş yaa haftayada popişini dönüp yatmaz umarımdaaa mirakta bırakmaz bizleriiii bilmiyom ama kız gibii gelioo bana sağlıklı olsun minnakkk önemlii olan o

ayyyy yapacaz artık bi şeyler.....ben özellikle uyurken burnumdan nefes alıyorum şimdi alamayınca çok kötü oluyo yaaa..konuşuyorum okşuyorum...banada tepki veriyo gibi...yatış pozisyonlarımı kısıtladı mesela...daha kuvvetlilerinide hissedicez inş..aman sen dikkat et kapma şifayı..

sende iyileş biran önce...yakında çalışmaya başlaman lazım ....
amin inş...sağlık önemli her şeyden önce...

iyileşirim inş.. canımcımm yaa kırmızılar bitene kadar ya en kötüsü su hastalığın ağzının içi zehir gibii oluyooo herbişiy acııı
mesela suan karnım cok aç ama ne yicem bilmiommm sabah 1 dilim ekmek yidim öğlen bi nescafe onunla duruyom bide ilac aldım
mandalina yiyom iştee gün içinde okadarrr

hiçbi şeyin tadı yok evet...ama yemeye çalış bi şeyler...biliyorum mide istemeyince yenmiyo ama zorda olsa ye..bağışıklığın hepten çökmesin....yumoş günlerine var biraz o zamana kadar iyileşirsin inş...

bende kafayı turşuyula bozdum...özellikle pancar turşusu şimdi tabağa koymaya gidiyrm engel olamıyorum kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…