bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

içim almıyokiii dün akşam kociş corba yaptıı aslında ondan ısıtıp yesemm hem vitaminlii vitaminliii içerim birasdann canımcımm
atlatırım canım ya kociş dün gece erken gelip doktora götürüyimm seniii didi istemem didimmm bi ton ilaç yutamam valla hem günü dolmadan gecmioo bu hastalıkk evde ilaclarımda var onlardan alırım didimmm kocişte pes ettii
turşuuu bende cok severimm valla ama sen abartmışsın fena aş eriyosunnn cıkarcaksın ayseyiii galibaaaa ayyy minnak yaaa

bencede git liimon sık iç çorbanı....evet doktora gidince bi ton ilaç verecek ığğğğ...bende gitsem doktora yapacağı tek şey serum takmak onuda istemiyorum...ya sadece turşu geliyo aklıma başka bi şey değil...suyunuda bardak bardak içiyodum onu engelliyorum işte...ayşe yolda herhalde..

öle yapemm bariii ...
doktorr bencedee ığğğğ gercii Allah eksikliklerinii vermesinn ama böle grip nezle gibi hastalıklarda da gitmek zor gelioo zaten evden cıkasım yok dışarısııı buz gibiii:18:daha beter olcammm :2:
amanınnnnn ayşeee geliooo ayşeeeeeeeeinş....... bereketiyle gelsinnn Allahım yolunu açık etsinnn

ben gelene kadar akşam olmuş yawww bugün sabah annişle buluştum taa akşama kadar gezdikk acaip yoruldumm heryerim ağrıyor sanırım ben yaşlanmışım artıkk nerde eskii ben ahh ahh ...

okuduğum kadarıyla herkes hasta olmuşş aman kızlar dikkat yaaa valla üzülüyorum çok hastalık finaa rabbim hemen iyileştirsin sizleri hepinizi çoook özlemişim habeirniz olsun yani bigün gelemedimm aklım sizlerdee

apekmimek valla senin kızın olacak gibi baksana utanmalar filan yapmış annesine hehhehe yerim yaa maşallah sağlığyla gelsinde artık ha ayşe ha ahmet mehmet :))

rabbim tez vakitte hatta bu ay biz isteyenlere de versinn valla sizlere yetişemiycez bu gidişle yaa paylaşamıycaz durumlarıı ama içimdeki hiss cücümle beni dinliyceniz diyor bir bir bi cücüm bi benn öğürüp böğürcezzz:)))))

neyse çenem düşmüş baktım da inşallah yarın görüşebilirz inşallah sabahtan derin bir temizliğim olacak evde öğleden sonrada ehliyetimi almaya gidicem inşallahh muckss muckssss hepinizeeeeeeeeeeee

günaydın canlarım hepinizi öpüyorum..
cucum geçmiş olsun bende grip oldum...
doktora gittim bu arada düşen kistler değilmiş ama 2 si erimiş bi tane 4 cm kaldı çok şükür...
d.k.h kullandığım halde regl oluyorum doktorum dediki bu normal regl değil dedi ilaç bitince olucaksın dedi sonra kontrole gidicem yani işte böle...hepinizi öpüyorum gelirim gene...

ivit kuzummm ya ösledikk seniii ama bugündemii gelmicenn yaa temizlik ehliyet derkenn yine akşam olcakkkk
niler aldın bakemmm carsıdann minnoşşş okdar gezindinnnkıs ne yaşlanmasııı daha durrr bakemmmmama ne yalan benimde eski enerjim yok gibiii eskiden gez gez yorulmazdımmmmm şimdiii cabucak yoruluyomm carsı pazar gezerken ama cokd a seviommmivitt topikçe hastaa oldukkkk minnoşumm yaa :2:sende dikkat et kendine sifayı kapmaaaa kuzummm bugün daha iyiyim cok sükürr akşamlarıı daha fina oluyomm burnum tıkanıyooo öle işteee ....
bizde hamişş kalıcasss inş.. bu ayyy meleğim inş... yetişcesss onlaraaa başlarının etiniiii yicesss öğürcess böğürcessss ohh sefamızz olsunnnnbekleyin hamişler biz geliyossssss

günaydınnn balımm .... bende seniii öpüyommm
saol minnoşumm geciyoo yavaş yavaş inş... sanada gecmiş olsunnnnn minnakım....
olsun erimişş gitmişşş 4 cm olan da düşer erir gider tez zamandaaa canımcımmm cok sükürrr....
gene gelll özletmeee kendinii yafff topişi boş bıraktınızz iyiceee........

nabersiniz? herşey yolunda mı? cucum sen nasıl oldun canım?
bugün çok yoğun ve stresli bir gün. izmirden önemli müşteriler geliyor. ama biz gerekli çalışmaları bitiremedik. sabahtan beri koşturuyorum ama şirkettede eksikler var hastalanıp gelemeyen arkadaşlar.o yüzden çok şeyi sırtlamaya çalışıyorum.yoruldum valla.

hosgeldinnn canımcımmmm... herşey yolunda cok sükür bugün daha iyiceyimmm burnum tıkanıyooo birasss okdarrr asıcıkda öksürük var...
oyyy kıyamam sanaa minnakla senii yoruyolarmııı Allah kuvvetini arttırsınn zeytinimmm kolay gelsinn üstesinden gelirsinizz mirak etmee

oda geçer inşallah cnm. sen dinlen bol bol
evt ya baya yoruluyorum bugün.çokda acıktım yemek yiyip geleyim

oda geçer inşallah cnm. sen dinlen bol bol
evt ya baya yoruluyorum bugün.çokda acıktım yemek yiyip geleyim

yokk zatennn süreklii dinlenme halindeyimm popişimii kaldırdığımm yokk bitek bulaşıklarıı yerleştirdimm makinaya yatağımı topladım okadar
tımam sen git yii yemeğinii afiyet olsun oğluşunlaaaa sanaaa

huuuu kıssslarrr sabahtn beri buralardayım hiç kismecikler gelmedi henüz....nerlerdesiniz yahu???

oh beeee seni gördüm sonunda.bu ne yaff kimse gelmiyoo. nasılsın? herşey yolunda mı?

sabahtan beri buralardayım ama kismeciklerle karşılaşmadım...griple boğuşuyorum işte illet şey ne olcakk..yakamı bırakıp gitsin diye bekliyorum..onun dışında iyim canım...sen ne durumdasın??

valla ben geliyom geliyom kimse yokkk didim bende gelmiyimmm bi iki günnn ama ösledimm sizi yahuuu niden böle olduu bu topişşşş neden kimseler gelmess olduuu
hadiii kızlar pc başınaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…