- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.121
hiçbi şeyin tadı yok evet...ama yemeye çalış bi şeyler...biliyorum mide istemeyince yenmiyo ama zorda olsa ye..bağışıklığın hepten çökmesin....yumoş günlerine var biraz o zamana kadar iyileşirsin inş...
bende kafayı turşuyula bozdum...özellikle pancar turşusuşimdi tabağa koymaya gidiyrm engel olamıyorum kendime...
içim almıyokiii dün akşam kociş corba yaptıı aslında ondan ısıtıp yesemm hem vitaminlii vitaminliii içerim birasdann canımcımm
atlatırım canım ya kociş dün gece erken gelip doktora götürüyimm seniii didi istemem didimmm bi ton ilaç yutamam valla hem günü dolmadan gecmioo bu hastalıkk evde ilaclarımda var onlardan alırım didimmm kocişte pes ettii
turşuuu bende cok severimm valla ama sen abartmışsın fena aş eriyosunnn cıkarcaksın ayseyiii galibaaaaayyy minnak yaaa
bencede git liimon sık iç çorbanı....evet doktora gidince bi ton ilaç verecek ığğğğ...bende gitsem doktora yapacağı tek şey serum takmak onuda istemiyorum...ya sadece turşu geliyo aklıma başka bi şey değil...suyunuda bardak bardak içiyodum onu engelliyorum işte...ayşe yolda herhalde..
ben gelene kadar akşam olmuş yawww bugün sabah annişle buluştum taa akşama kadar gezdikk acaip yoruldumm heryerim ağrıyor sanırım ben yaşlanmışım artıkk nerde eskii ben ahh ahh ...
okuduğum kadarıyla herkes hasta olmuşş aman kızlar dikkat yaaa valla üzülüyorum çok hastalık finaa rabbim hemen iyileştirsin sizleri hepinizi çoook özlemişim habeirniz olsun yani bigün gelemedimm aklım sizlerdee
apekmimek valla senin kızın olacak gibi baksana utanmalar filan yapmış annesine hehhehe yerim yaa maşallah sağlığyla gelsinde artık ha ayşe ha ahmet mehmet :))
rabbim tez vakitte hatta bu ay biz isteyenlere de versinn valla sizlere yetişemiycez bu gidişle yaa paylaşamıycaz durumlarıı ama içimdeki hiss cücümle beni dinliyceniz diyor bir bir bi cücüm bi benn öğürüp böğürcezzz:)))))
neyse çenem düşmüş baktım da inşallah yarın görüşebilirz inşallah sabahtan derin bir temizliğim olacak evde öğleden sonrada ehliyetimi almaya gidicem inşallahh muckss muckssss hepinizeeeeeeeeeeee
günaydın canlarım hepinizi öpüyorum..
cucum geçmiş olsun bende grip oldum...
doktora gittim bu arada düşen kistler değilmiş ama 2 si erimiş bi tane 4 cm kaldı çok şükür...
d.k.h kullandığım halde regl oluyorum doktorum dediki bu normal regl değil dedi ilaç bitince olucaksın dedi sonra kontrole gidicem yani işte böle...hepinizi öpüyorum gelirim gene...
nabersiniz? herşey yolunda mı? cucum sen nasıl oldun canım?
bugün çok yoğun ve stresli bir gün. izmirden önemli müşteriler geliyor. ama biz gerekli çalışmaları bitiremedik. sabahtan beri koşturuyorum ama şirkettede eksikler var hastalanıp gelemeyen arkadaşlar.o yüzden çok şeyi sırtlamaya çalışıyorum.yoruldum valla.
hosgeldinnn canımcımmmm... herşey yolunda cok sükür bugün daha iyiceyimmm burnum tıkanıyooo birasss okdarrr asıcıkda öksürük var...
oyyy kıyamam sanaa minnakla senii yoruyolarmııı Allah kuvvetini arttırsınn zeytinimmm kolay gelsinn üstesinden gelirsinizz mirak etmee
oda geçer inşallah cnm. sen dinlen bol bol
evt ya baya yoruluyorum bugün.çokda acıktım yemek yiyip geleyim
geliyorum bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.nerde bu milleeeetttttt.....
ben burdayım hamiş hatun.....
oh beeeeseni gördüm sonunda.bu ne yaff kimse gelmiyoo. nasılsın? herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?