bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla ben geliyom geliyom kimse yokkk didim bende gelmiyimmm bi iki günnn ama ösledimm sizi yahuuu niden böle olduu bu topişşşş neden kimseler gelmess olduuu
hadiii kızlar pc başınaaaaaaaa

cucuuuuuuu kıss ben hep buralardayım hiç raslaşamadık.....bende ösledim....hasta hasta yine geliyorum valla...

nasl oldun canım?ne yapıyosun??

cucuuuuuuu kıss ben hep buralardayım hiç raslaşamadık.....bende ösledim....hasta hasta yine geliyorum valla...

nasl oldun canım?ne yapıyosun??

efendimm canımmmmmkıss valla bu hafta bomboştu topişş zeytin vardıı bide bennn senle rastlaşamadıkk minnoşummmm..... ben hastayım halaa henüz gecemedii tam anlamıylaa gündüz yine idaree ederde gece fena tutuluyoooo burnummsende dikkat et tatlım kendinee
napıooo bakımm senin nazlı bebişinnnnn

evet bende ne zamn gelsem boştu topik...zeytinle bende karşılaştım...haftasonu genelde böyle oluyo ama dünde kismecikler yoktu...neyse herkes iyi olsunda topik dolar yine...bende atlatamadım daha..çok zorluyo benide...aynı şekilde gece urnum daha çok tıkanıyo....gece kaç kere uyanıyorum boğuluyorum diye..kendimi bildim bileli hep burnumdan nefes alarak uyurum....gece farkında olmadan ağzımı kapatabiliyorum herhalde o zamnda bi korkuyula uyanıyorum...dualar okuyorum ölüyorum herhalde dediğimde oluyo vallaa...

3 4 gün daha çekeriz herhalde bu illeti...dahada uğramaz inş.bize...

minnak iyi herhalde canım...artık her şeye tepki vermeye başladı....hapşırdığımda ve eğildiğimde canımı acıtıyo:) yemek yediğimde ve ılık süt içince kıpır kıpır içimde....öyle çok belirgin değil ama biraz kendimi dinleyince ve elimi karnımda gezdirdiğimde hissediyorum....biraz daha güçlensin o zamn neler olacak bakalım...yarın 17.haftamıza gireceğiz inşş...Çok güzel duygular bunlar ya...tüm gönlümden seninde böyle şeyleri yaşamanı dilerim canım....

ivit haftasonu böle oluyooo geneldeee canımcımm ama bu hafta genelde boştuuu kimsecikler yoktuuu nidensee sanırım herkesler yoğunnn
oyy kıyamam ben sanaa yaa canımcım Rabbim meleğinle senii korusunn korkma sennn....dualarım hepinizlee
ayy yavaş yavaş kıpraşımlar hissedilirrr hele biras daha büyüsün ayağını elinii minnak kafacığınıııı herbişiyinii hissediceksin.... ivit cok güsell duygular bunlarr harika bi mucizeyii yaşıyosunn Rabbimin en güselll mucizesiiii Allahım güsel diileklerin için saolll minnoşummm inş... inş.. bende yaşarım bu güsellikleriii bütün topişte hamiş kalmak isteyen herkestee yürekten evlat sahibi olmak isteyen tüm anne aday adaylarıııııı bu mucizeyiii yaşasın tez zamandaaaa

Günaydın tontiş annee nasılsın bakimm bugün ben işbaşı yaptımm sonunda tatil bitti gerçi hiç şikayetçi değildim amma napalım geldik işimize hava süper bugünde dimi zeytinimm

sorma yaa tam gezme havası var. gezmek bebişe alışveriş yapmak istiyorum. dün camdan dışarı bile bakmadım. evden dışarı adım atmadım. 2 haftadır bütün haftasonunu bi odanın içinde geçiriyorum.
bende iyiyim ama hiç keyfim yok nedense.hep uyku isteği var bu aralar.çok yorgun hissediyorum. seninde tatil bitti döndün hadi hayırlı olsun bakalım.

aaa yapma ama böyle salma kendini bebişim ya toparlan alışveriş yap oğluşunla ciciler alın ona artık cinsiyette belli zaten ohh ne güzel güzel şeyler düşün kötü şeyler getirme aklına yorgunum filan da deme kendine ...valla bende 15 gündür evdeyim süperdii yaaa hiç çıkasım bilem gelmedii bir kez filan çıktı

bende seni çok özledim cücümm benim nasıl oldun iyicemisin daha bakalımm

ivitt kuzumm cok sükürr iyiyimmmm meleğimmmsen nasılsın iş başı yaptınnnn bugün Allah kolaylık versinnn canımcımmmm
bat nizamann kuzummmmmmmmm
biz bu akşam çalışmalara başlıcasss bugün bi ton işimde varr kişisel bakım falannn evde dandidiiiiiii:44:

evi boşverr bebem kendine bakk yaa bu daha önemlibende iş başı yaptım canım ya valla sabah hava güzeldide işe gelesim geldi sokağa çıkmış oldum manasıyla ama hiç çıkasım bilem gelmedii
valla minnoşum sanırım batım hemen bakıomm bu ay saymadım evdeydim yaa 29 una gelio sanırsam

günaydınnnn madam,,,cucu,,,,,

günaydınnnn hamişşş hatunummmnasılsınnn

öle yapcemmm bosvericem artıkkk asıcık sizinle sohbet ediyimmm gidiyimmm bakıma giriyimm
olsun kuzummm sağlık olsunnnn alıştın ya eve zor gelmiştir anlıyommm ama bikaçgüne kadar tempoya alısırsınnnn kuzummmm...
amanınnnn az kalmışşşş kısss minnoşşş calıştın dimeee bol bolllinş... bu ay gelir meleklerimizz canım yaa beklemek cok zor gercektennn

hee yaa cücüm zor ama zevkli gelmeye başladı artık bana böyle bi heyecan filan yaşıyorsun sonra kalıyosun yeni ay yeni umut diyorsun iyi geliyo bana sanırım alıştım bu duruma memnunum da böyle olmaktan valla bu sefer günlerinde çalıştık işte bol bol bakalım nasip kısmet artık bekleyip görcez tontişimmsende mislen paklan bakalımm ohh kahvaltı ettin mi

ahh cucum hala griple mücadele ediyorum....bırakmadı peşimi gitti...bazen iyi gibi oluyorum tekrar nüksediyo...sıkıldım bunaldım....
bugün tam 4 aylık olduk..ve artık kendimi ağırlaşmış hissediyorum...hareketlerimi çok rahat yapamıyorum tabi doğal ama ilk defa başımıza gelince tuhaf oluyo...her şeyi eskisi gibi yapacağımı zannediyorum...tabi hemen uyarıyo içerdeki sıpa benii...4 aya 1.5 kilo almışım...sıkı giyinince kendimi çok tombul hissediyorum:) çookk kilo almakkk istemiyorumm boyum kısa zaten

perşembe üçlü testim yapılacak bakalım cinsiyetini gösterecek mi sıpa bu sefer...

sen İYİLEŞMİŞİN ŞÜKÜR.....

ivitt kuzum zor valla her ay yeni bi umutla başlıyoruzzz bende alıştımmmm ama cokta alışmayalımmm heee Allahım tez zamanda versinnn bebişlerimiziiii
iyi yapmışsınnnn bizde bu ay fulltime calışcasss bakalımmm inş... tohumlarınııı toplarısss
ivit kahvaltııı yaptımmm meleğimmm simdiii ben cıkıyımmmm zaten gün bi avuçç misleniyimm paklanıyımmm sonrammm gelirimmm tımammııı kuzummm öptümm en kocamanındannnn

aklıma kötü bişey getirdiğimden değil canım yaa.hep yatmak uyumak istiyorum.şu yaralarım kafama takılıyo biraz ama canımı sıkmıyorum yani. alışverişte eşim az daha toparlanalım sonra alalım diyo. aralıkta maaşı alınca alırım bişeyler. zaten çok alışveriş yapmıcam ya. yiğenimin eşyalarını alıcm. bitekyeni doğan kıyafetleri battaniyeler alınacak o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…