- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.161
ahh cucum hala griple mücadele ediyorum....bırakmadı peşimi gitti...bazen iyi gibi oluyorum tekrar nüksediyo...sıkıldım bunaldım....
bugün tam 4 aylık olduk..ve artık kendimi ağırlaşmış hissediyorum...hareketlerimi çok rahat yapamıyorum tabi doğal ama ilk defa başımıza gelince tuhaf oluyo...her şeyi eskisi gibi yapacağımı zannediyorum...tabi hemen uyarıyo içerdeki sıpa benii...4 aya 1.5 kilo almışım...sıkı giyinince kendimi çok tombul hissediyorum:) çookk kilo almakkk istemiyorummboyum kısa zaten
perşembe üçlü testim yapılacak bakalım cinsiyetini gösterecek mi sıpa bu sefer...
sen İYİLEŞMİŞİN ŞÜKÜR.....
ivitt kuzum zor valla her ay yeni bi umutla başlıyoruzzz bende alıştımmmm ama cokta alışmayalımmm heee Allahım tez zamanda versinnn bebişlerimiziiii
iyi yapmışsınnnn bizde bu ay fulltime calışcasss bakalımmm inş... tohumlarınııı toplarısss
ivit kahvaltııı yaptımmm meleğimmm simdiii ben cıkıyımmmm zaten gün bi avuçç misleniyimm paklanıyımmm sonrammm gelirimmm tımammııı kuzummm öptümm en kocamanındannnn
aklıma kötü bişey getirdiğimden değil canım yaa.hep yatmak uyumak istiyorum.şu yaralarım kafama takılıyo biraz ama canımı sıkmıyorum yani. alışverişte eşim az daha toparlanalım sonra alalım diyo. aralıkta maaşı alınca alırım bişeyler. zaten çok alışveriş yapmıcam ya. yiğenimin eşyalarını alıcm. bitekyeni doğan kıyafetleri battaniyeler alınacak o kadar.
ayy kıyamam sanaa evet ben iyileştim çok şükürr sende en kısa zamanda atlatısın iyileşirsin inş....
4 aylık maşallahh ne cabuk geciyooo günlerrr cok iyi canımm ya 1,5 kilo almann süperrr her ay 1 kilo alsann bundan sonra 7-8 kilo fazlşayla gidersin doğumaa inş.. sonra zatennn minnakkk senii öle bi yorucakkiii annişiii kilo falan kalmıcak emzirme döneminde verirsin hepsinii
hadiii bakalım nazlı bebeğinn gösetersinnn kendiniii artıkkk mirak ediyosss bizdee yaaa minnoşuu hayırlısı neyse o olsun canımcımmm
ben simdikkk cıkıyommm görüşürüsss....
zeytinn madam huuhuuu kıslarrr
nasılsınızzzzz canlarım minnoşlarımmmm ben hepiciğiniziiiii cok ösledimmmmmm
zeytinn madam huuhuuu kıslarrr
ne yaran var tatlım senin hayırdır benim haberim yok
huhuuu güzell annee bende yazdıklarını okuyordumm cüücümle dalmışsınız sohbete :)) hadebakalım hep beraber perşembei bekliyoruz desene rabbim inşallah hayırlı olanı versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı tüm isteyenlerin başına tatlım ben şimdi öğle arasına çıkıyorum gelince devam ederiz tamam mıı
canıımmmm nasılsın bebüşüümmm. bebişin nasıl bakalım.tekmeliyo mu annesiiii.
söylemedimmi ben sizeee. ya benm göğüslerin altında yaralar çıktı. kırmızı kırmızı üzerlerinde beyaz tabaka gibi beyazlıklar var.önce küçük çıkıyo sonra büyüyo ve çok kaşınıyo.iki taraftada var. bazen sönüyo kabuklanıyo gibi oluyor sonra birden yeniden kızarıyo. sanki sigara basmışsın gibi bi görüntü var. nerdeyse 1 aydır böyle. bi cildiyeciye gösterdim.ama o gün yaralar sönmüştü.kabuklanıyo gibiydi. hamileyim dedim doktorda iyileşiyo zaten ilaç vermeyelin tekrarlarsa gelirsin dedi.daha akşamına yeniden açılmıştı yaralar. bu hafta kendi doktorumda kontrolüm var ona göstericem o bişey söyler sanırım.
o halsizlikler olacak artık canım bendede var çok. hepsi normal. bebek alıyo enerjimizi artık.aminnn canım hayırlısını versin rabbim...Rabbim bebiş özlemi çeken herkese nasip etsin yavrularını...
griple cebelleşiyorum canım....bide bazen kendimi kötü hissediyorum...halsizleşiyorum..huysuzlaşıyorum,orama burama ağrı giriyo sonra düzeliyorum...uyuşuk uyuşuk geziniyorum işte....bebiş iyidir inş...perşembe görücez artık...öyle çok çok belirgin tekmeler değil ama hissediyorum...biraz daha kuvvet gelsin ayaklarına ellerine o zamn hokkalı bi tekme vururlar:)))
göğsünün altında yaralar çıkmış geçmiş olsun canım...niye oldu acaba!! hamişliğin yan etkileri işte...çabucak geçsin inş..
senin bebişin nasıl canım??
yok bebeğim benim haberim yoktu çok geçmiş olsun ama sana koyabileceğim tek teşhis mantar olmuşsun sen bendede vardı ayağımın üstünde tıpkı anlattığın gibi bir yılı aşkın süre bi geçti bi çıktı ama o kaşıntısı öldürüyo adamı bi merhemle anında geçiodu ama ben sürmeyince yine çıktı üşeniyodum hep ondanta ki bu yaz tatilinde denizden mi güneşten mi bilmem tenim yanınca o da kabuğuyla attı çok az izi var belli bile değil yazdan beridir çok şükür yok geçti herhalde doktor bişi demedimi sana peki neymiş ne değilmiş diye
o halsizlikler olacak artık canım bendede var çok. hepsi normal. bebek alıyo enerjimizi artık.
yaralar hamilelikten mi bilmiyorum ama bu hafta kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diyecek.
benim oğluşumda iyi teyzesi ne yapsın ben uzandımmı kıpır kıpır oluyo maşallahperşembe yada cuma kontrole gidicem.
ama mantar olsaydı cildiyeci anlamaz mıydı. alerji gibi görünüyo felan dedi. çamaşırda alerji yapmış olabilir dedi.ama bence çamaşırdan olamaz.çünkü hamileliğin başından beri 2 tane çamaşır aldım bi onu bi onu giyiyorum. şimdi mi yaptı yani. hatta 2 gün çamaşır kullanmadım üzerime kalın hırka giydim. o günler hepten kızarmıştı kabarık kabarık olmuştu. ben biraz bakındım nette felan hamilelikte zona çıkabiliyomuş. ama bu öyle bişey mi bilemedim.bakalım perşembe yada cuma kontrole gidicem.bide kadın doğumcum görsün belki bişey söyler.
garip bencede doktorun bişi diyememesi :) hade bakalım perşembeyi bekleyelim o zaman canım
o halsizlikler olacak artık canım bendede var çok. hepsi normal. bebek alıyo enerjimizi artık.
yaralar hamilelikten mi bilmiyorum ama bu hafta kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diyecek.
benim oğluşumda iyi teyzesi ne yapsın ben uzandımmı kıpır kıpır oluyo maşallahperşembe yada cuma kontrole gidicem.
ama mantar olsaydı cildiyeci anlamaz mıydı. alerji gibi görünüyo felan dedi. çamaşırda alerji yapmış olabilir dedi.ama bence çamaşırdan olamaz.çünkü hamileliğin başından beri 2 tane çamaşır aldım bi onu bi onu giyiyorum. şimdi mi yaptı yani. hatta 2 gün çamaşır kullanmadım üzerime kalın hırka giydim. o günler hepten kızarmıştı kabarık kabarık olmuştu. ben biraz bakındım nette felan hamilelikte zona çıkabiliyomuş. ama bu öyle bişey mi bilemedim.bakalım perşembe yada cuma kontrole gidicem.bide kadın doğumcum görsün belki bişey söyler.
doğru kendisi içerde kıpır kıpır alıyolar bütün enerjimizi tabi minnaklar ne olacak...ikimizde aynı gün hastaneye gidiyoz..güzel haberlerle dönelim inş..inş bu sefer uyurken yakalamayızda onu öyle hareket ederken görürüm...tabi bide cinsiyetini...
gitmeden doktorunu ara açgelmeme gerek varmı diye. eğer gerek yoksa.çikolata ye ve meyvesuyu felan iç. o çok hareketlendirirmiş bebeği. uyanır o zaman kıpırdanır. ama sanki senn kızın olacak gibi hissediyorum ben.hayırlı haberler alalım inşallah. benm doktor 3lü test yaptırmıyo zaten gerek yok dedi. sadece detaylı doppler ultrason çektirdi. sonucu alınca da aradım ben doktorumu geleyimmi göstermeye diye.çeken doktor ne dedi dedi. bende herşey normal dedi dedim. tamm o zaman gelme kontrol zamanı gel dedi. genel kontrol yapılacak ve doppler sonucuna bakacak.
hastaneye gidince ultrasona girmeden sorarım..muayeneyi bitirdikten sonra alıyo herkesi ultrasona zaten....kendi doktoruma gidebilsem iyiyidi ama trabzonda ve git gel 5 saat çekemem bu halde o kadr yolu..mecbur devlete gidicem burda...
ben ılık süt içtiğim zamn kıpırdanmaya başlıyo içerde minnak...bide yanında çikolata götürürsem dansözlük yapar içerde:) banada kız gibi geliyo kız olursa dünya ya bi zilli gelecek demektir...:))
2li testi diğer doktoru yapmıştı geçen bu doktoruma 2li iyi çıktı dedim ama olsun biz üçlüyüde yapalım dedi bende tamm dedim...hakkımızda hayırlısı canım..
yesinler senn zillini yaaa. sen götür yanında çikolatanı sütünü. sor doktora ye sonra gir ultrasona. kıpırdansın minnak. ultrasondan başka nasıl muayene ediyo ki :44: ben sadece ultrasona giriyorum bide konuşuyorum doktorla o kadar.
bide erkek çıkıyomuş:) zilli milli diyoz amagötüreyim bari yanımda...başka zamn uyusun başkazamnı bulamıyo sankii....muayene derken sırası gelen odasına giriyo...ultrasona alacaksa sıraya alıyo seni o şekilde muayene dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?