bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet canım hayırlısı...bende kız olduğunu düşünüyorum kız saklarmış zaten kendini ya:) erkekler saldım çayıra varya o hesapikili testimi trabzonda yaptırmıştım telle öğrendim iyi çıktığını...sonucu alamadım...doktor bakmış hemşiresi iyi dedi...değerler kaç çıkmış bilmiyorum...

cucuummm canııımmm nasılsın minnakım.iyileşmişsin çok şükür. çalışmalar başlasıınnnn oleeeyyyy

iyiyim canımcımmmm sen nasılsınnnyaralar cıkmışşşş habewrim yoktuuu canımcım inş... önemli bişiy diildir hemencik gecer....
ivit bu akşam başlıyoruzzz calışmalara Allahın izniyleeemisler gibi oldummm....

hepinize iyi akşamlar

oyyy kıyamammmm ben meleğimee yetişemedimm kuzum valla önce evi süpürdümm sildimmmm sonra pırasa yemeğiii yaptımmm anca sıra kendime geldiii simdide dustan cıktımmmm ancaa yaniiii yoksa senii yalnız bırakırmıyımm bennn öpüldün yarın bol bol görüşürüsss inş... kuzummmmm seni sefiommm

oleeyyyyyyyyy çok sevindi teyzesii iyi olucak tabii minnoşum yaa maşallaaaahhhhhhh
selammm canlarımmm herkes nasıl bakalım. cumartesi dr gittik. bebeğimiz iyimiş teyzeleri.

tamam cücüm benimm seni affederim uyyy misler olmuş benim kuzum yaa çalışmlar yapılmıştır inşallahh bu ay gelecek bebeğin çok umutluyum senden kendimden hiç değilim cücüm yaaa

selammm canlarımmm herkes nasıl bakalım. cumartesi dr gittik. bebeğimiz iyimiş teyzeleri.

canımm benimmm cok sevindimm herşeyinnnn yolunda olmasınaa minnoşşş ya teyzoşlarııı yir onu yirrr kimbilir ne seker olucakkkk

bilmemm kii kuzum ben kendimden umutlumuyummm aceppp yeni başladık daha o yüzden bişiy diyemiyommmilerleyen günlerde iç sesim bişiyler söylerr.......
sen nidennnn umutsuz vaka oldun meleğimm yaa gelicek inş... ikimizin birdennnn gelmezsede napalımmm canımcım alıştık yeni umutlara her ay umutlanmayaaa Allahım ne zaman verirse ozaman napalımmm
biz bekliyoruz meleklerimiziiii her ayda beklemeye devam edicesss gelene kadar:13:

öyle tabiki tatlım da ne bilim yaa bi kıppırtı yok içimde bu ayda olmazsa doktora gidicez kocişle birlikte bende yumutra takibi yapıcek sayın doktorum bide rahim filmi çekebilir o ağrılı bişimiş mi ne duydun mu hiç bidanemm

herşeyin hayırlısıııı kuzummm bende bazen olmazsa diye cok düşünüyorum saçmalama diyorum kendiii kendimee Rabbim herşeyin hayırlısını versinnn kıpırtııı benim hic yok içimde ne bilim anlatamıyom duygularımıııı belkideee
rahim filminiiii bilmiyomm kuzummm acılımıı ağrılımııı senin için bakındımmm netten aynene yazılanı aktarıyommm minnoşumm
Kadınlar arasında genellikle rahim filminin çok ağrılı olduğuna dair yaygın bir kanı vardır. Ancak kibar ve dikkatli bir uygulamayla yapıldığında aslında HSG karında biraz batma ve gerilme hissi yaratan ve dayanılacak kadar az ağrı veren bir işlemdir.

Bu nedenle genellikle işlem genel anestezi altında uygulanmaz. Ancak normal jinekolojik muayeneyi bile zor tolere eden, ağrı eşiği düşük ve çok hassas bayanlarda anestezili olarak da çekilebilir.

Hastaların çok büyük bir kısmında işlemden 30-60 dakika önce alınacak olan basit bir ağrı kesici işlemin rahat ve sorunsuz geçmesini sağlar.

evet bende öyle düşünüyorum elbette olacak filan iyorum kendi kendime ama sonrada bişeyler için geç kalmak istemiyorum düşünsene bi sorunumuz varsa bunu bilip ona göre hareket etmemiz gerek bütün tetkiklerden geçipte bişey çıkmazsa ozaman oturup beklersin bir umut ama ya bişeyimiz varsa diye ben ne gerekiyorsa yapmak istiyorum sonra içim daha rahat olacak innaıyorum bebetomm

evet kuzumm kesinlikle haklısınnn elimizden geleniii yapmamız gerekiyooo bi sorun varsa başından sorunu cözüp yola o şekilde devam etmek en doğrusu gerisini Rabbime bırakırız
için rahat olsun kuzummm bu ay olmazsaaa doktoruna gider gerekeni yapar bi sorun varsa cözer öle yolunuza devam edersinizzz meleğim benimmmm....
bak sana bi sarkı yolluyom kocişle benim parcammmm dinle bak bayılıcaksınnnn

bende snei görüyorum tatlımmmm napıysın bakimmmmm

iyiyiz tatlım sen nasılsın
iyiyim canımcim. bi yaramazlık yok. akşam minnak yiğenimle oynadım keyfim yerine geldi. annesi mama yediriyodu oda istemiyorum diye kafa sallıyo.bende onun taklitini yaptım.saçlarımda arkadan bağlıydı sağdan soldan kuyruğum savrulunca bi bi kahkaha patlattı. gülmekten bayılacak ama.tam duruyo ben bidaha yapıyorum yine aynı kahkaha. internette felan varya çok gülen bebekler aynı onlar gibiydi.aşığım ona yaa bitanem o benim neşe kaynağım

Bende iyiyim işte napim. Dün kociş gece 1 e kadar çalıştı bugünde çalışacakmış çok yoruluyo 2 haftadır yaa.üzülüyorum öyle olunca.

tamam kuzumm bekliyorummmm hemencik göönderr

ayyy cok zor oluyooo öle gece iş olunca canım benim koişte bu gece olmıcakkk 1 e kadar falann ama napalım bizim içinn çalışıyolarrr

tamam kuzumm bekliyorummmm hemencik göönderr

gönderdimmm kuzummmmmmm benim

Dinledikk meleğimm çokta beğendik teşekkürler kuzum benimmmmmmm muck muckkee ne zaman geliyosunn bizeeeeeeee

ben de cok sefiommmm bu şarkıyııı kociş ilk dinlediii baktım gözler foraaa nasılkll dolmuşşş minnoşumun gözleriiii
ni zaman geliyommm valla kuzum aralık 10 dan sonra geliyommm Allah kısmet ederseeeee

günaydın hanımlarrr....umarım hepiniz iysinizdir.....ben halen griple mücadele ediyorum..çok sıkıldım yoruldum....zaten enerjimi bebiş alıyo bide grip olunca üfleseniz düşecek haldeyim...

madammmmm ben hsg çekildim....öyle korkacak bi durum yok....rahime spekulum takılırken çok az canın yanıyo...bide ilaç verilirken biraz yakıyo....2 3 dk birazcık canın yanıyo ama dayanılamayacak bi şey yok ortada...çekimden önce ağrı kesici iğnede yapılıyo zaten....15 20dk masada uzanıyosun sonra normal hayatına devam ediyosun....korkma yani....

tüpler açık olsa bile ufak tefek yapışıklıklar olabiliyo onlar bile gebeliği engelliyomuş....onlar açılıyo ilaçla....hsg sonrası hamile kalma şansı biraz daha artıyo demişti doktorum bana...

çektirirsen sana verilen ilacın su bazlı olmasına dikkat et...su bazlı ilaç 1 haftaya vucüttan atılıyo..yağ bazlı olan zamn alıyo....yağ bazlı ilaç verilirse o ay ilişki yasaklanabilir ama o ay şans daha fazla onu kaçırırsın...çünkü yağ bazlı ilaç vücuttan daha geç atılıyo..olası gebeliğe zarar verebilir diye yasaklanıyo yani ilişki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…