bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydınn canımcımm hosgeldinnn ayy niden bukadar uzun sürdüüü canım yaaa ilaçta almıyosun ya gerdci bende almadım ama gecti gitti senin gecip giderrrr hemencik inşş

Oleyyy oleyyyy o zaman ben ne ara çıksamki izne 26 sında başlatsam mı acep sen olurmusun o hafta istanbulda tontişim yoksa 19 unda mı başlatsam
ben de cok sefiommmm bu şarkıyııı kociş ilk dinlediii baktım gözler foraaa nasılkll dolmuşşş minnoşumun gözleriiii
Ni zaman geliyommm valla kuzum aralık 10 dan sonra geliyommm allah kısmet ederseeeee

bende snei görüyorum tatlımmmm napıysın bakimmmmm

iyiyiz tatlım sen nasılsın

madamımmm napim öyle yoğunumki inan hamile olduğumu bilem unutuyom yaw.
Bi yandan ii oluyo ama zaman geçiyo çünkü.

Cucummmm çok şükür bitanemmm rabbim sizlerede nasip etsin innnşşaaalllahhhhh
bu arada dr cinsiyet tahmini yaptııııııııııııı

zeytinim sen nasılsın tatlım yaa konuşamıyoruz bayağıdır

Son düzenleme:
Sağoll tatlımm verdiğin bilgiler için değerlendirmeye alıp doktoruma soracağımm
ne dedi doktor ne dediii bence kız demişitrrr

günaydınn canımcımm hosgeldinnn ayy niden bukadar uzun sürdüüü canım yaaa ilaçta almıyosun ya gerdci bende almadım ama gecti gitti senin gecip giderrrr hemencik inşş

hoşbulduk canım....illet şey ne olacak yapıştı yakamıza gitmiyo...dün akşam ve bugün parol içtim artık ne yapım çok daraldım...doktorumda içebilirsin dedi zaten...geçsin artık geçsinnnn...

inş... canımcım inş. tez zamanda bizede nasip olur
ayyy tahmini erkek dimekkk hayırlısı olsunnn minnoşumm sağlıkla gelsinnn

Oleyyy oleyyyy o zaman ben ne ara çıksamki izne 26 sında başlatsam mı acep sen olurmusun o hafta istanbulda tontişim yoksa 19 unda mı başlatsam

canımcım 26 sında dönmüşşş olabilirimmmm 19 unda alabilirsennn daha ii ama sen kenbdi durumuna bak herşekilde görüşürüssss biz minnoşum benimmmm

hoşbulduk canım....illet şey ne olacak yapıştı yakamıza gitmiyo...dün akşam ve bugün parol içtim artık ne yapım çok daraldım...doktorumda içebilirsin dedi zaten...geçsin artık geçsinnnn...

daralman cok norman hamişsinnn bide gripsinnn burun tıkanıklığııı cok finaa zaten hamişlikte nefes problemiii oluyooo bide girp olunca tuz biberrr hemencik geciverir inş...

erkek dedi madamım ama henüz ailelerinize falan söylemeyin dedi. Daha erken dedi. Bu bir tahmin dedi yani :)

zeytinin erkekinden sonra bir erkek daha gelecek demek ki topiğeee...evin 2.erkekleri olacaklar demek ki tebrik ederim....ee bı cimcime lazım 2 erkekten sonra...bakalım perşembe gösterirse minnak cinsiyeti kız bekliyorum...

öyle canım öyle maleseff...akşam olsun istemiyorum....yatınca korkular basıyo...burundan nefes alamamak çok kötü...boğulacak gibi hissediyo insan kendini...

benim için problem yok tatlım ben her şekilde alabiliyorum izin o zaman bakarım gene haberleşiriz o şekilde alırım cücümm geliooo cücüm ggelioooo vaktini ayarladın mı peki satını batını yumurtlamanı vs

zeytinin erkekinden sonra bir erkek daha gelecek demek ki topiğeee...evin 2.erkekleri olacaklar demek ki Tebrik ederim....ee bı cimcime lazım 2 erkekten sonra...bakalım perşembe gösterirse minnak cinsiyeti kız bekliyorum...

hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne göre versin inşallah. Valla ben 2 li test için gittim. Doktor ultrasyonda bakar bakmaz hadi tahmin yapalım dedi. Bende şaşırdım hiç hazır değildim yani

olsun tatlım yaa bizim beklediğimiz zaten sadece bir evlat değil mi cinsi farketmez....

madamım ayyynen öyle inanki soruyolardı cinsiyet ne istersin ne hissediyosun die tek söylediğim şey yeterki sağlıklı olsun. Hayırlı bir evlat olsun. En önemliside bu. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasp etsinnn aminnn

hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne göre versin inşallah. Valla ben 2 li test için gittim. Doktor ultrasyonda bakar bakmaz hadi tahmin yapalım dedi. Bende şaşırdım hiç hazır değildim yani

amin canım cümlemiz için...sağlıklagelişip doğsun inş bebişin...

tımam ozaman kuzum haberleşirisss zatenn daha var....geliyom geliyom yuppiii
canımcımmm geldiğimm tarihlerdeee zatennn tam bat 10 aralık bat bilmem belkişm istanbuldaa hamiş olduğumu öğrenirimmmm dönüşte kocişee süprizz yaparımmm tabi bunlar şimdilik hayalllll

ayy demee kız cücümmm ayyy belkide beraber öğreniriz senin burda anniş olacağını ayy ne güzell olurr belki bende hamiş olursam rabiim cücümle yapacağımız kahve ve sigara hayayllerimizi lütfen bize nasip etmeeeeeeeaminnnnn sütle çikolata yiyelimmm

ayyy bal damlıyooo bu kızın ağzındann yaaa yirim senii yirimmmm inş.... meleğim ya inş... öle olur hamiş hamişşş uslu uslu otururuzzzz minnoşumlaaa sütümüzüüü içerizzz cikolatamızı yirisssss mis misss bebişlerrr keyif yaparrr
dualarımızııı kabul et Alllahımmmmmmmm

aminnnnn aminnnnn tatlım benim biz istersek rabbim verir inşallahh tez vakitte dünden beridir kasıklarımda ağrı gibi şeyler var cücümm acep gene mi yumurtluyom ne yoksa kırmızılar mı yoksa bebiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…