- Konu Sahibi bilgemadam
-
ayyy valla benim çocuğum benim kadar olsun yeter asiliği iiliği herşeyiyle bana çekse hayır demem ama tabi benden daha ii olsada hiç fena olmaz hani
hayırlısını versin rabbimm tez zamanda hepimizeee bidanemm ayy inş.. sana ceker kızın olursaa minişş prenses ya
asilikte lasımm yerinde kuzumm öle höt diyincee dursun bi düşünsünler neden gürledii diyee
o da senin gibi salına salına gider okulaa minişş
ayy inş. kuzum inş.. tez zamanda hayal olmaktan cıkıcakkk Rabbim bize yaşatıcak bu güsel duyguları
sonraa atıcass cocuklarıı aranın arkasına annaneye babanneye okula gezmelere götürcess dimi kuzum hayalimizi gercekleştirices inş...
hoşbuldum cucummmolsun reçelim olsun...
cucum banada at o mailden biliosun sen benim aşçımsun ben senin çırağın bakam kolaysa bende yapı veririm...
sağol madamım..
ayy evet yaa minnişlerr cücüm yaaa yakındır hissediyommmm mail attın mı sen banaayyy valla benim çocuğum benim kadar olsun yeter asiliği iiliği herşeyiyle bana çekse hayır demem ama tabi benden daha ii olsada hiç fena olmaz hani
hayırlısını versin rabbimm tez zamanda hepimizeee bidanemm
attım tabe minnoşş gelmemişmii bak bakımm gelmemişse yeniden yollimm taklımm
ayy evet yaa minnişlerr cücüm yaaa yakındır hissediyommmm mail attın mı sen banaayyy valla benim çocuğum benim kadar olsun yeter asiliği iiliği herşeyiyle bana çekse hayır demem ama tabi benden daha ii olsada hiç fena olmaz hani
hayırlısını versin rabbimm tez zamanda hepimizeee bidanemm
attım tabe minnoşş gelmemişmii bak bakımm gelmemişse yeniden yollimm taklımm
inş. canımm dualarımız hep bu yöndee
canım baktınmı mama tariflerine kuzumm
varmı beğendiğinn
ben kayfemi içmedim yaff gidimde kayfemii yapimmsen içtinmi kuzumm
ayy evet yaa minnişlerr cücüm yaaa yakındır hissediyommmm mail attın mı sen banaattım tabe minnoşş gelmemişmii bak bakımm gelmemişse yeniden yollimm taklımm
baktım bebeğim hepicini çıkarıyom şimdi yazıcıdan ama o ıspanaklı pastaya bitiom ben yaa ama biraz zor gelio nedense yapması gerçi hiç denemedim amaaıspanak yıkamaya illet oluyom bildiğin gibi deel
aldım tatlım tamamdır dostum gördümmmm sağol minnoşum inceliom şuann ayy evet yaa minnişlerr cücüm yaaa yakındır hissediyommmm mail attın mı sen bana
ivit yaa bende bitiyom ıspanaklı pastaya
evet cok ıspanak yıkamak yıka yıka kumdan arınmıooo ama bayılıomm yemeğinide pastasınaa pıstıklı gibi oliii
az koyuyosun ya ıspanağııı o yüzden kolay olur yıkamasıı minnoşumm baka bakalımm olmadıı netten araştır güsell tarifler var kuzumm
bi işe dalmışım bisürü kaynatmışsınız. maşallah maşallah. banada bugün nefes aldırmıyolar
Kızlar kızlar gelemmmiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özlemişim lannnnnnnnnnnnn hepiniziiii
kıslar ben bişi sorcam konuyla alakalı değil ama siz ağdamı kullanıyosun epilasyonmu...:26:
Kızlar kızlar gelemmmiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özlemişim lannnnnnnnnnnnn hepiniziiii
baktım bebeğim hepicini çıkarıyom şimdi yazıcıdan ama o ıspanaklı pastaya bitiom ben yaa ama biraz zor gelio nedense yapması gerçi hiç denemedim amaaıspanak yıkamaya illet oluyom bildiğin gibi deel
aldım tatlım tamamdır dostum gördümmmm sağol minnoşum inceliom şuann ivit yaa bende bitiyom ıspanaklı pastaya
evet cok ıspanak yıkamak yıka yıka kumdan arınmıooo ama bayılıomm yemeğinide pastasınaa pıstıklı gibi oliii
az koyuyosun ya ıspanağııı o yüzden kolay olur yıkamasıı minnoşumm baka bakalımm olmadıı netten araştır güsell tarifler var kuzumm
hosgeldin minnoşum yoruyolarmıı kıs seni hamiş hamişş otur popişinin üstünee dinlenn keyfine bakk boser işi falan
gel gell minnoşş hosgeldinn bizde senii ösledikk minnoşumm
ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
bizdee seni özledik beeee nerdesinnn sen bebetommmmm öperim nannaktannnn
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkkbaktım bebeğim hepicini çıkarıyom şimdi yazıcıdan ama o ıspanaklı pastaya bitiom ben yaa ama biraz zor gelio nedense yapması gerçi hiç denemedim amaaıspanak yıkamaya illet oluyom bildiğin gibi deel
aldım tatlım tamamdır dostum gördümmmm sağol minnoşum inceliom şuann
bende seni öptümm kuzummm bu arada niki nerde o gelmiomuuuu bakem
ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkkbaktım bebeğim hepicini çıkarıyom şimdi yazıcıdan ama o ıspanaklı pastaya bitiom ben yaa ama biraz zor gelio nedense yapması gerçi hiç denemedim amaaıspanak yıkamaya illet oluyom bildiğin gibi deel
aldım tatlım tamamdır dostum gördümmmm sağol minnoşum inceliom şuann
hadi bakalım akşamdan yaparsın bazılarını tatlışşş
kac cesit yapcan kii cok muu yapcaksınn minnoşş
canımmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkkbende seni öptümm kuzummm bu arada niki nerde o gelmiomuuuu bakem
sende benim canımsınnn minnoşş nasıl gidioo bebiş calışmalarıı senin bat nizaman kolerammm
bi otuttursalarçok yoruldum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?