bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy evet yaa minnişlerr cücüm yaaa yakındır hissediyommmm mail attın mı sen bana

hoşbuldum cucummmolsun reçelim olsun...

cucum banada at o mailden biliosun sen benim aşçımsun ben senin çırağın bakam kolaysa bende yapı veririm...

sağol madamım..

tımam yollıyımm ballı kaymakımm
ama hep hamurişi falan yimek diil yane yinede yollim sekerimm

bi işe dalmışım bisürü kaynatmışsınız. maşallah maşallah. banada bugün nefes aldırmıyolar

baktım bebeğim hepicini çıkarıyom şimdi yazıcıdan ama o ıspanaklı pastaya bitiom ben yaa ama biraz zor gelio nedense yapması gerçi hiç denemedim amaaıspanak yıkamaya illet oluyom bildiğin gibi deel
inş. canımm dualarımız hep bu yöndee
canım baktınmı mama tariflerine kuzumm
varmı beğendiğinn
ben kayfemi içmedim yaff gidimde kayfemii yapimm sen içtinmi kuzumm

aldım tatlım tamamdır dostum gördümmmm sağol minnoşum inceliom şuann

kıslar ben bişi sorcam konuyla alakalı değil ama siz ağdamı kullanıyosun epilasyonmu...:26:

Kızlar kızlar gelemmmiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özlemişim lannnnnnnnnnnnn hepiniziiii

ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
kıslar ben bişi sorcam konuyla alakalı değil ama siz ağdamı kullanıyosun epilasyonmu...:26:

bizdee seni özledik beeee nerdesinnn sen bebetommmmm öperim nannaktannnn
Kızlar kızlar gelemmmiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii özlemişim lannnnnnnnnnnnn hepiniziiii

bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkk

gel gell minnoşş hosgeldinn bizde senii ösledikk minnoşumm

canımmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…