- Konu Sahibi bilgemadam
-
canımmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
bizdee seni özledik beeee nerdesinnn sen bebetommmmm öperim nannaktannnn
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkkbende seni öptümm kuzummm bu arada niki nerde o gelmiomuuuu bakem
valla 5-6 çeşit olur gene kuzuşşş yaaa böle değişik değişikkk olsun severim benn
ayyy bir gün sizlerede yapabilecekmiim acep yaaaaaaaaaaa ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkkhadi bakalım akşamdan yaparsın bazılarını tatlışşş
kac cesit yapcan kii cok muu yapcaksınn minnoşş
ne demek berrem benimmm canımsınnnsağol madamım..
canımmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ikisidee keyfime göree deri yenilemek gözeneklerimi açmak istersem ağda kışın genelde yazın olmii sıcaktan yazın epilasyonn :)))
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkk
sende benim canımsınnn minnoşş nasıl gidioo bebiş calışmalarıı senin bat nizaman kolerammm
bebiş çalışmaları defam meleeem çok yakında güzel haberleri veririm. bat mat garıştırma boşfer
kolerammm hoşgelmişin
hoşbulduk meleğimmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi bakayım beni :82:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi bakayım beni :82:
sendee canımsınnnnnnnncanımmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebeğimm yaaa olmaz olurmu hiç hepsinin çıktısını alıom berreminkileride katıom bakalım ortaya karışık bişi çıkıcakkk
valla 5-6 çeşit olur gene kuzuşşş yaaa böle değişik değişikkk olsun severim benn
ayyy bir gün sizlerede yapabilecekmiim acep yaaaaaaaaaaa
ayy ivit bende cesitt cok severimm bölee bol bol olsun isterimm
ayy taklımm benimm ben gelcemm valla sözz önce kayfemizi içerisssonram sohbet esliğindee mamalarda götürürüssss oy oyy oyyyyyy
inş.. ozaman hamişş olarak bi araya gelirisssssss kuzum inş...
sendee canımsınnnnnnnnayy ivit bende cesitt cok severimm bölee bol bol olsun isterimm
ayy taklımm benimm ben gelcemm valla sözz önce kayfemizi içerisssonram sohbet esliğindee mamalarda götürürüssss oy oyy oyyyyyy
inş.. ozaman hamişş olarak bi araya gelirisssssss kuzum inş...
pişt fıstıklarnabersiniz ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz dimi beni :82:
gelsenize yaaaaaaa bana gelin bana gelin cücüm annene gelmicen mi daha yaa özlemiştir senii gel de görüşünnnn sendee canımsınnnnnnnn
canım bi hatamıı oluyoo benim yazzdıklarımm kolaradan alıntıı gibi cıkıyooo neyse düzelir inş...
ayy sekerim annişim daha dönmedikii erdekten erdekten gelince bana gelicekler sonraa kurban bayramında urfada olucaklar bizde kocişle oraya gidicess öle işte aslında kurbanda istanbulda olcaktık ama annişler gelince gerek kalmadıı ama gelicem kuzumm sen üzülmee taklımm
pişt fıstıklarnabersiniz ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz dimi beni :82:
gelsenize yaaaaaaa bana gelin bana gelin cücüm annene gelmicen mi daha yaa özlemiştir senii gel de görüşünnnn canım bi hatamıı oluyoo benim yazzdıklarımm kolaradan alıntıı gibi cıkıyooo neyse düzelir inş...
ayy sekerim annişim daha dönmedikii erdekten erdekten gelince bana gelicekler sonraa kurban bayramında urfada olucaklar bizde kocişle oraya gidicess öle işte aslında kurbanda istanbulda olcaktık ama annişler gelince gerek kalmadıı ama gelicem kuzumm sen üzülmee taklımm
kızz göbüşün o kaaaa oldu muuuu
evet bebeğim bi yanllışlık olmuşş gibi kimin eli kimin cebinde belli deel
pufff yaaa ne güzel gelcektinnngerçi kurbanda gelmeeeee ben yokum çünkii giresuna gidiommm görüşemeyebilirdikk:26:böle rahat dönemlerde görüşelim inşallahhh
bayramdannn sonra gelirim inş.. canım benimm sende git görr giresunuu miss gibii oksijeni cek içine tatlımm böle geniş bi zamanda bulusuruss biz nasılsaaa
evet bebem kızım olacak 19+2 bugün itibari ile göbüşüm kabardıbelli olmaya başladı artık benim tatlişkomda kıpırdıyor artık içimde güzel bi hamilelik geçiriyorum bu evrelerde çok şükür sizler nasılsınız bakalım...
fıstıklar ne bıdıbıdı yaptınız bu kadar oku oku bitmedi
yoruldum geldim ooofff acıktım da ne yisem kii
evet bebem kızım olacak 19+2 bugün itibari ile göbüşüm kabardıbelli olmaya başladı artık benim tatlişkomda kıpırdıyor artık içimde güzel bi hamilelik geçiriyorum bu evrelerde çok şükür sizler nasılsınız bakalım...
evet bebeğim bi yanllışlık olmuşş gibi kimin eli kimin cebinde belli deel
pufff yaaa ne güzel gelcektinnngerçi kurbanda gelmeeeee ben yokum çünkii giresuna gidiommm görüşemeyebilirdikk:26:böle rahat dönemlerde görüşelim inşallahhh
bayramdannn sonra gelirim inş.. canım benimm sende git görr giresunuu miss gibii oksijeni cek içine tatlımm böle geniş bi zamanda bulusuruss biz nasılsaaa
minnoşlar ben yemek yapmaya gidiommm erken biterse gelirim öpüldüünüzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?