bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sendee canımsınnnnnnnn

verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim geldiğimi belli ettim yani

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi bakayım beni :82:

pişt fıstıklar nabersiniz ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz dimi beni :82:

gelsenize yaaaaaaa bana gelin bana gelin cücüm annene gelmicen mi daha yaa özlemiştir senii gel de görüşünnnn

evet bebeğim bi yanllışlık olmuşş gibi kimin eli kimin cebinde belli deel
pufff yaaa ne güzel gelcektinnngerçi kurbanda gelmeeeee ben yokum çünkii giresuna gidiommm görüşemeyebilirdikk:26:böle rahat dönemlerde görüşelim inşallahhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz mi bakayım beni :82:

pişt fıstıklar nabersiniz ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlediniz dimi beni :82:

kızz göbüşün o kaaaa oldu muuuu

evet bebem kızım olacak 19+2 bugün itibari ile göbüşüm kabardı belli olmaya başladı artık benim tatlişkomda kıpırdıyor artık içimde güzel bi hamilelik geçiriyorum bu evrelerde çok şükür sizler nasılsınız bakalım...

ayy ne güsell maşallah yaa kıpır kıpırdır o simdii tadını cıkarr cilekim hamişliğinn bizede dua etmeyi unutmaaa
bizdee aynıyız her ay yeni bir umutla bekliyoruzz Rabbim en kısa zamandaa bizede nasip etsinnn bu güsell duyguyuuu
isim düşündünüzmüü kızınızın adı ne olucakk bellimii oyy ne nazlıı olur yaa yirim onuu

BİZ ÖLEYİZ ÇENESİ DÜŞÜK HATUNLARIZ TATLIM YAAA HOŞGELDİNNNN
fıstıklar ne bıdıbıdı yaptınız bu kadar oku oku bitmedi
yoruldum geldim ooofff acıktım da ne yisem kii

MAŞALLAH MAŞALLAHH SANAAA KUZUM BENİMM NE GÜZEL ADI NE OLUCEK KZIIMIZINN
TAMAM İNŞALLAH BEKLİYCEM MİNNOŞUMM BİRGÜN BENDE ANKARAYA GELİCEMM SEN HANGİ SEMTİNDEYDİN CÜCÜM

o kıpırtıyı hissetmek için neler vermezdim

nasıl bi duygu çileeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…