- Konu Sahibi bilgemadam
-
sağol bidenem. geçecek cnm biliyorum. benim geçecek sizin bulantıları konuşacağız o zaman da
canım dur ben sana mail atıyım bi kaç tarif bakarsın ordann beğendiğin bişiy olursaa yapıverirsin olar mııı minişimmm
ayy inş.. canımcım ya inş. sende kafana takma tatlışş bebişin besleniyodur ilk aylarr kendi kendiini beslicek seyler bulur madamında dediği gibii bol su iç sıvı seyler tüket yoğurt ye bariiiiii bölee meyveli falann ımmm canım cektiii
heheeh yok kız okul hayatım boyunca hiç saç örmedim toplamadım bile çok güzel saçlarım vardı uzun ve düz ve gür sallar sallar giderdim az azar işitmedim hocalardann evet cücüme katılıyomm topikimiz iinşallah hayırlara vesile olur hep en güzel haberlerimizi burda paylaşırızzz
hımmm o zaman hayırlısı diyekk bebem yaaaa benimde olursa sankim ilkim oğlum olacak gibi içime doğuyo gerçi fol yok yumurta yok ama olsun bi ümit
kıss alemsin valla illa ayrıkı olcan kuzummsalına salına gidermişş okullunaa minnoşa bak yaa kimbilir ne sekerdinnn
Allahım senin gibi tatlış bi kız nasip etsinn inş... hayırlı evlatlar nasip etsinnn
inş.. canım hayırlara vesileee olsunn inş... güsell güsel haberler alalım her yeni gün
eve gittim yemek yedim makinayı çalıştırdım geldim...
hastayım senin şu evle işin arasındaki mesafeyeee
heheeh yok kız okul hayatım boyunca hiç saç örmedim toplamadım bile çok güzel saçlarım vardı uzun ve düz ve gür sallar sallar giderdim az azar işitmedim hocalardann evet cücüme katılıyomm topikimiz iinşallah hayırlara vesile olur hep en güzel haberlerimizi burda paylaşırızzz
hımmm o zaman hayırlısı diyekk bebem yaaaa benimde olursa sankim ilkim oğlum olacak gibi içime doğuyo gerçi fol yok yumurta yok ama olsun bi ümit
kıss alemsin valla illa ayrıkı olcan kuzummsalına salına gidermişş okullunaa minnoşa bak yaa kimbilir ne sekerdinnn
Allahım senin gibi tatlış bi kız nasip etsinn inş... hayırlı evlatlar nasip etsinnn
inş.. canım hayırlara vesileee olsunn inş... güsell güsel haberler alalım her yeni gün
ayyy cücümde hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canı çekmişşş
yaaaaaaa :84: ne güzel sevdin sen öleeeee minnoşu canım yaaaaa gene analık duygum depreşti
zaten kendımden çok kocişim için istiyorum aşık oldugum adam nasıl bi baba olucak çok merak ediyorum eminim koca olmak çok yakıştıgı gibi baba olmakta çok yakışır ona
madammm ben tşk ederim canım hoşbuldum iyikide gelmişim
sorma canım sorma benim hep depreşikk o duygularr
ayy eminim benim kocişş cok ii bir baba olucakkk minnoşum benim yaa bi danecikkk aşkımmmmmm aşkımıza bi aşk eklensinn istiyoruzz Allahım nolur cok bekletmee bizii
ayyy valla benim çocuğum benim kadar olsun yeter asiliği iiliği herşeyiyle bana çekse hayır demem ama tabi benden daha ii olsada hiç fena olmaz hani
hayırlısını versin rabbimm tez zamanda hepimizeee bidanemm heheeh yok kız okul hayatım boyunca hiç saç örmedim toplamadım bile çok güzel saçlarım vardı uzun ve düz ve gür sallar sallar giderdim az azar işitmedim hocalardann
ayy inş.. sana ceker kızın olursaa minişş prenses ya
asilikte lasımm yerinde kuzumm öle höt diyincee dursun bi düşünsünler neden gürledii diyee
o da senin gibi salına salına gider okulaa minişş
ayy inş. kuzum inş.. tez zamanda hayal olmaktan cıkıcakkk Rabbim bize yaşatıcak bu güsel duyguları
sonraa atıcass cocuklarıı aranın arkasına annaneye babanneye okula gezmelere götürcess dimi kuzum hayalimizi gercekleştirices inş...
eve gittim yemek yedim makinayı çalıştırdım geldim...
sorma canım sorma benim hep depreşikk o duygularr
ayy eminim benim kocişş cok ii bir baba olucakkk minnoşum benim yaa bi danecikkk aşkımmmmmm aşkımıza bi aşk eklensinn istiyoruzz Allahım nolur cok bekletmee bizii
çok tuhaf insan hiç düşünmüyo böle bişeyle karşılaşıcaanı evlenirken sanki istediğin geceden olucakmıs gibiydi.fakat aylar oldu o yok
Rabbim daha fazla aratmadan eksiklğini çok fazla hissetmeden yollasın bebiklerimizi insallah..
bende hasatyım valla madamım dün geç kalmışız koçişle bi baktım 8 e 10 var hemen kalkıp giyindik bi baktım saat 8 de masamdayım:)
kendi kendime hayret ettim valla
ayy cıldırıkkk dur kıss daha toplasan 2 kere sevdik kocişii yeni başladı calışmalarrr ayy inş... meleğim ya inşş dediğin ay cıkar kırmızılar gelmesssss
çok tuhaf insan hiç düşünmüyo böle bişeyle karşılaşıcaanı evlenirken sanki istediğin geceden olucakmıs gibiydi.fakat aylar oldu o yok
Rabbim daha fazla aratmadan eksiklğini çok fazla hissetmeden yollasın bebiklerimizi insallah..
canım benim elbet olucak karamsarlığaa düşme ne zman hayırlıysaa o zaman olsunn en doğru zaman ne zamansaa bebiş için bizim içinnn
canım benim elbet olucak karamsarlığaa düşme ne zman hayırlıysaa o zaman olsunn en doğru zaman ne zamansaa bebiş için bizim içinnn
öle tabii canımm..
sağlıklı sıhatli hayırlı bi evlat olsun biz zamanını beklerük
ohh maşallahh yaa ne güzel nazar değmesimnnn
gelmes gelmessss dularımız o yönde bu ay inşallah olacakkkkk
berrem hosgeldinn ni güzell valla evin işine yakın ohh sefan olsun kısss:89::87:
ohh maşallahh yaa ne güzel nazar değmesimnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?