bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sağol bidenem. geçecek cnm biliyorum. benim geçecek sizin bulantıları konuşacağız o zaman da

ayy inş.. canımcım ya inş. sende kafana takma tatlışş bebişin besleniyodur ilk aylarr kendi kendiini beslicek seyler bulur madamında dediği gibii bol su iç sıvı seyler tüket yoğurt ye bariiiiii bölee meyveli falann ımmm canım cektiii

ayyy cücümde hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canı çekmişşş

eve gittim yemek yedim makinayı çalıştırdım geldim...

hastayım senin şu evle işin arasındaki mesafeyeee

bende hasatyım valla madamım dün geç kalmışız koçişle bi baktım 8 e 10 var hemen kalkıp giyindik bi baktım saat 8 de masamdayım:)
kendi kendime hayret ettim valla

ayyy valla benim çocuğum benim kadar olsun yeter asiliği iiliği herşeyiyle bana çekse hayır demem ama tabi benden daha ii olsada hiç fena olmaz hani
hayırlısını versin rabbimm tez zamanda hepimizeee bidanemm

ohh maşallahh yaa ne güzel nazar değmesimnnn
bende hasatyım valla madamım dün geç kalmışız koçişle bi baktım 8 e 10 var hemen kalkıp giyindik bi baktım saat 8 de masamdayım:)
kendi kendime hayret ettim valla

gelmes gelmessss dularımız o yönde bu ay inşallah olacakkkkk
ayy cıldırıkkk dur kıss daha toplasan 2 kere sevdik kocişii yeni başladı calışmalarrr ayy inş... meleğim ya inşş dediğin ay cıkar kırmızılar gelmesssss

ohh maşallahh yaa ne güzel nazar değmesimnnn

gelmes gelmessss dularımız o yönde bu ay inşallah olacakkkkk

inş. canımm dualarımız hep bu yöndee
canım baktınmı mama tariflerine kuzumm
varmı beğendiğinn
ben kayfemi içmedim yaff gidimde kayfemii yapimm sen içtinmi kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…