bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bir gün hepimiz duyucaz meleğimm umarım sen bizden önce duyarsın hemen hamiş ol da öncelik hak senin bebem biliyuorsunnn önce sana versinn sonrada hemen bizlereeeeeeeeee

madamımmmm canım benim yaa hepimiz duyalım öncelik falan istemiyommm hep beraber çıktık bi yola kardeş kardeş ilerliyek

ahh benim iyi yürekli arkadaşlarım yaa yerim ben sizi..

cnm yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini. bende çok merak ediyorum. 11+1 daha benim. 12+1 de haftaya bugün yani ikili testim var. detaylı ultrason yapılacak galiba. acaba o zaman öğrenirmiyimki :44::44:

TAMAM BEBEMM İLERLEYEKKK cümbür cemaattt yaw ele ele verekk hayırlısıyla çıkalım şu işin içinden
madamımmmm canım benim yaa hepimiz duyalım öncelik falan istemiyommm hep beraber çıktık bi yola kardeş kardeş ilerliyek

sende bizim meleğimizsin berremmmm

çoook seviom seniiii
ahh benim iyi yürekli arkadaşlarım yaa yerim ben sizi..

çok güzeldir mirayy tuttummmmm

süper kızlar rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda şimdilik miray ismini düşündük ama bilmiyorum tam da belli değil :87:

oyyy tosbikim yaaaaaaaaaaa cnm benim öğreneceksin elbette hiç sıkııntı yapma anın tadını çıkarmaya bak sen
cnm yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini. bende çok merak ediyorum. 11+1 daha benim. 12+1 de haftaya bugün yani ikili testim var. detaylı ultrason yapılacak galiba. acaba o zaman öğrenirmiyimki :44::44:

herkeslere ii akşamlar ve iyi hafta sonları hamişler kendinize dikkat ediniz bizlerede bol bol dualar hepinizi özliycem hafta sonum biraz yoğun geçecek gelemez isem özür dilerim şimdiden hepinizi kucaklar nanaktan öperimmmmm seviyorum hepiciğiniziii

zeytincim ben 16. haftada falan öğrendim en garanti o zamanlar öğreniliroy ama bazı doktorlar kemik yapısından falan anlayıp söylüyorlarmış.

güle güle madamım kendine iyi bak..
yorma kendini fazla emi...bende seviyorum seni madamım öpüyorum çok.

ii akşamlar kuzummmm ı love u so much muck muck

İsim : Miray

Anlam : Ay Gibi Işık Saçan, Parıltılı, Ay Yüzlü;
Ayın İlk Günleri, Ay Başı;
Mir + Ay
Köken : Farsça+Türkçe

ONAYLAYANLAR EL KALDIRSIN
ONAYLAMAYANLAR FİKİR VERİNİZZZZ...:80:

bakıyım didim topişimiz ne durumda diye ama haftasonu dolayısıyla kimsecikler yokk
ösledimm valla kızlarr hepiciğinizi neyse haftasonu bol bol dinlenin güsel vakitler gecirinnn kocişleride sevinn haftabasııı müjdelii dinamik haberlerle bekliyomm minnoşlarımıı ben arada bakınırımm öptümm minnoşlarr

hoşgeldin cnmm çok teşekkür ederiz seni burda görmek güzell sen şuan kocaman bir anne oldun artık de bakalım bize kızımız mı var oğlumuz mu?
kızlaar herkese slm yeni topik hayırlı olsun........

cücüücüüümm günatydın bebeğimm bende uyandım kociş uyuyor hala bakim dedim birisileri var mı die ama herkes uyuyor sanırım pazar diye hepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

ivit kuzum herkescikleri uyuyooo bende kahvaltı hazırlıyorum kocişş poğaça simit falan almaya gitti öle işte tatlış güselll bi pazar kahvaltısı yapalımm misler gibiii bende cok ösledimmmmmmmm minnoşumm öpüldünn sonra bakarım yine burda olursan görüşürüsss muckkkkkkkk

valla bizde kaç haftadan sonra ilk defa evde kalıyoruz özlemişiz evimizi ve uyumayı güzell bi kahvaltı ardından güzel bir film izliyoruz şuan bu arada bi göz atam dedim topikimize ama yokmuşsunn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…