- Konu Sahibi bilgemadam
-
o kıpırtıyı hissetmek için neler vermezdim
Nasıl bi duygu çileeem
bir gün hepimiz duyucaz meleğimm umarım sen bizden önce duyarsın hemen hamiş ol da öncelik hak senin bebem biliyuorsunnn önce sana versinn sonrada hemen bizlereeeeeeeeee
o kıpırtıyı hissetmek için neler vermezdim
Nasıl bi duygu çileeem
süper kızlar rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda şimdilik miray ismini düşündük ama bilmiyorum tam da belli değil :87:
ahh benim iyi yürekli arkadaşlarım yaa yerim ben sizi..
madamımmmm canım benim yaa hepimiz duyalım öncelik falan istemiyommm hep beraber çıktık bi yola kardeş kardeş ilerliyek
ahh benim iyi yürekli arkadaşlarım yaa yerim ben sizi..
süper kızlar rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda şimdilik miray ismini düşündük ama bilmiyorum tam da belli değil :87:
cnm yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini. bende çok merak ediyorum. 11+1 daha benim. 12+1 de haftaya bugün yani ikili testim var. detaylı ultrason yapılacak galiba. acaba o zaman öğrenirmiyimki :44::44:
cnm yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini. bende çok merak ediyorum. 11+1 daha benim. 12+1 de haftaya bugün yani ikili testim var. detaylı ultrason yapılacak galiba. acaba o zaman öğrenirmiyimki :44::44:
herkeslere ii akşamlar ve iyi hafta sonları hamişler kendinize dikkat ediniz bizlerede bol bol dualar hepinizi özliycem hafta sonum biraz yoğun geçecek gelemez isem özür dilerim şimdiden hepinizi kucaklar nanaktan öperimmmmm seviyorum hepiciğiniziii
İsim : Miray
Anlam : Ay Gibi Işık Saçan, Parıltılı, Ay Yüzlü;
Ayın İlk Günleri, Ay Başı;
Mir + Ay
Köken : Farsça+Türkçe
ONAYLAYANLAR EL KALDIRSIN
ONAYLAMAYANLAR FİKİR VERİNİZZZZ...:80:
İsim : Miray
Anlam : Ay Gibi Işık Saçan, Parıltılı, Ay Yüzlü;
Ayın İlk Günleri, Ay Başı;
Mir + Ay
Köken : Farsça+Türkçe
ONAYLAYANLAR EL KALDIRSIN
ONAYLAMAYANLAR FİKİR VERİNİZZZZ...:80:
kızlaar herkese slm yeni topik hayırlı olsun........
kızlaar herkese slm yeni topik hayırlı olsun........
bakıyım didim topişimiz ne durumda diye ama haftasonu dolayısıyla kimsecikler yokk
ösledimm valla kızlarr hepiciğinizi neyse haftasonu bol bol dinlenin güsel vakitler gecirinnn kocişleride sevinnhaftabasııı müjdelii dinamik haberlerle bekliyomm minnoşlarımıı ben arada bakınırımm öptümm minnoşlarr
hoşgeldin cnmm çok teşekkür ederiz seni burda görmek güzell sen şuan kocaman bir anne oldun artık de bakalım bize kızımız mı var oğlumuz mu?
cücüücüüümm günatydın bebeğimm bende uyandım kociş uyuyor hala bakim dedim birisileri var mı die ama herkes uyuyor sanırım pazar diyehepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
ivit kuzum herkescikleri uyuyooo bende kahvaltı hazırlıyorum kocişş poğaça simit falan almaya gitti öle işte tatlış güselll bi pazar kahvaltısı yapalımm misler gibiii bende cok ösledimmmmmmmm minnoşumm öpüldünn sonra bakarım yine burda olursan görüşürüsss muckkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?