- Konu Sahibi bilgemadam
-
gel al madam istanbula 1 saat uzaktayız zor değil gelip gitmek
yagmur yağmadan ben biraz iş yapıyım bahçede domates toplıyım bamya toplıyım gelirim yine hiç çıkmak istemiyorum dışarı
bugun rüzgarlı hava dün köpeğim de beni düşürdü kolum ağrıyor erkenden gelirim yine çene yapmaya görüşürüz bacılarrrrrr:92:
canlarım valla ne güzel kaynatmışsınız bölee maşallah topişimizee
valla madamımm hava aynen kapalı yağmuru bekliommm ve bu havalara bayılırım didiğin gibi tam uykuluk bende uyudum
özür dilerimm canım ya kalkamadım sonra kalktım kahvaltı evi toparla biras tv ancak gelebildim kuzucummm
berrem hosbuldukk ballı kaymakımm nasıl durumlarr
maşallah topişimiz 14. sayfayı bulmuş darısı 1000- 2000 lere olsunnnnn bol hamişş olsunnn topişimizi tavan yapsun inş......................
kızz cücüüüüüüüüüüüüüüüüü nirdesin sen annem 15,5 saattir
orda havalar nasıl cücüm istanbul fina kapalı ve yağmurluu tam bennlik tam uyunacak hava var valla
özledim seniiiiiiiiiiiiiii
kuzum bende senii cok ösledim valla uykulara yenik düştümmm yoksam ben seni yalnız bırakırmıyım hiccccc minnoşum
ayyy bebem gelmiş yaaaaaaaa günaydın kuzucuğumm uyu tabi yaaa tam uyumalık hava var bende burda yuyucam şimdi gözümü açamıom o derece finayımmm
evet topikimz çok şeker insanlarla dolu olduğu için herşey güzell burdaaa
kızlar internetim koptu. sonrada yemek yiyeyim geleyim dedim. cucum da gelmiş. madamcım demek benim oğlum olacağını düşünüyorsun. inşallah bakalım. sağlıkla gelsin kızımmı oğlummu artık. yine kendimi pek keyifsiz hissediyorum. içimden ağlamak geliyor.
kızz cücüüüüüüüüüüüüüüüüü nirdesin sen annem 15,5 saattir
orda havalar nasıl cücüm istanbul fina kapalı ve yağmurluu tam bennlik tam uyunacak hava var valla
özledim seniiiiiiiiiiiiiii
kuzum bende senii cok ösledim valla uykulara yenik düştümmm yoksam ben seni yalnız bırakırmıyım hiccccc minnoşum
ne bilim öle içimden geldiii kuzuşş hayırlısı olsun elbette eli ayağı düzgün olsunda çin takvimine baktınmı sennn kızlar internetim koptu. sonrada yemek yiyeyim geleyim dedim. cucum da gelmiş. madamcım demek benim oğlum olacağını düşünüyorsun. inşallah bakalım. sağlıkla gelsin kızımmı oğlummu artık. yine kendimi pek keyifsiz hissediyorum. içimden ağlamak geliyor.
kısssslarrrrr hayırlı ugurlu olsun insallahhhhhhhh....
benımde inatçı sıpa gelmek bilmiyo ama napalım hayırlısıyla elbet bigün gelicek
uyu beben uyu bende çok istedim bu sabah ama kociş hade bakam dedi doğruuu işeee sabahları ben ilkokul çocuğu gibiyimm işe gitmemek için envayi çeşit şey yapabiliyorum ama kociş yutmuyo tabeeebacaklarımdan sürüyoo bazenn oysaki okul hayatımda okula gitmek için deli olurdum ben ne bilim öle içimden geldiii kuzuşş hayırlısı olsun elbette eli ayağı düzgün olsunda çin takvimine baktınmı sennn
ayy cıldırık hatunn yaseni o halde düşündümdeee kocişler yutmazz bebemmm sacınıdaa örüyonmuu sabahlarıı
ayy annişim sabahın köründe örerdiii ne günlerdii sinir olurdumm
sende aramıza hoşgeldinn duygu
sağoll canım inş.. hepiciğimize hayırlıı uğurlu gelicekk topişş cünküüü cok güsell duygularlaa actık madamım la bu topişiiibol hamişli olsunn
bizim minişlerde naz yapıyoo ama hissediğiyorumm daha fazla bekletmicekler annişleriniii inş.
kızlar ben kaçayım...bi şeyler yedim az önce çark dönmeye başladı...ne yapcam bakalım..yediğimin çeyreğinin çeyreğini öğütse bari mide...ilaçlarımıda içtim...1 saat dayanmaya çalışıcam bakalım inş..yapabilirim...
fırsat buldukça ve iyi oldukça yine gelirim...rabbim herkesin gönlündeki hayırlı kılsın inş..isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun...Albümümde çok şebimli bi bebiş var..Allah herkese öyle güzel ve sağlıklı bebiş versin...görüşürüz kısslar...
kısssslarrrrr hayırlı ugurlu olsun insallahhhhhhhh....
benımde inatçı sıpa gelmek bilmiyo ama napalım hayırlısıyla elbet bigün gelicek
geldimm kuzumm tüneydınn taklımmm
valla uyudum senin yerinedee canımın içii
evet ya süper insanlarrr valla oku okuu içim acıldıı zaten bizim topişteee karamsarlığa yer yokk minnoşum dimii
ne mamalar yapmaya karar verdin tatlışımm varmıı aklında bişiylerr :97:
afiyet bal seker olsunn minişinle sanaaa
canımcım az kaldıı gecicek bu günlerr sonra hamişliğin tadını cıkarıcaksın inş...
ayyy dimek madam erkek olcak didiii ayy inş.. tontilii bi oğluşun olurrr sağlıklı olsundaaa hangisii olursa baş tacıı minişlerr
hojbuldummm
ayh ne güzel bal damlıyo ağzından bekletmesinler yeteyyyyy
zati o bi gelsin ısırcam popişindennnn[/Q
gelicekk annişi gelicekk sen bol bol dua et kocişinide bol sev
ayy bi gelsinn ısırılmadıkk öpülmedik koklanmadıkk yerini bırakmıcamm mis kokulumm annesinin minişş kuzusuuuuu
uyu beben uyu bende çok istedim bu sabah ama kociş hade bakam dedi doğruuu işeee sabahları ben ilkokul çocuğu gibiyimm işe gitmemek için envayi çeşit şey yapabiliyorum ama kociş yutmuyo tabeeebacaklarımdan sürüyoo bazenn oysaki okul hayatımda okula gitmek için deli olurdum ben ne bilim öle içimden geldiii kuzuşş hayırlısı olsun elbette eli ayağı düzgün olsunda çin takvimine baktınmı sennn
baktım da kız galiba :44::44:
tamam canım hade dikkat et kendine yat dinlen iileşince gel yanımızaaa
hoşgeldin aramızaaaaa çok teşekkür ederiz renk kattın bizlere sıpalar için dert endişe etmeyin nasıl olsa gelecek napalım beklicezzz artıkk ne kadar zamandır istiyorsunuz
cücüm yaa berrem söledi bi kaç bişi sende söle bakayımmm neler var aklındaa
uyu beben uyu bende çok istedim bu sabah ama kociş hade bakam dedi doğruuu işeee sabahları ben ilkokul çocuğu gibiyimm işe gitmemek için envayi çeşit şey yapabiliyorum ama kociş yutmuyo tabeeebacaklarımdan sürüyoo bazenn oysaki okul hayatımda okula gitmek için deli olurdum ben
ayy cıldırık hatunn yaseni o halde düşündümdeee kocişler yutmazz bebemmm sacınıdaa örüyonmuu sabahlarıı
ayy annişim sabahın köründe örerdiii ne günlerdii sinir olurdumm
evet cücüme katılıyomm topikimiz iinşallah hayırlara vesile olur hep en güzel haberlerimizi burda paylaşırızzz sende aramıza hoşgeldinn duygu
sağoll canım inş.. hepiciğimize hayırlıı uğurlu gelicekk topişş cünküüü cok güsell duygularlaa actık madamım la bu topişiiibol hamişli olsunn
bizim minişlerde naz yapıyoo ama hissediğiyorumm daha fazla bekletmicekler annişleriniii inş.
hımmm o zaman hayırlısı diyekk bebem yaaaa benimde olursa sankim ilkim oğlum olacak gibi içime doğuyo gerçi fol yok yumurta yok ama olsun bi ümit uyu beben uyu bende çok istedim bu sabah ama kociş hade bakam dedi doğruuu işeee sabahları ben ilkokul çocuğu gibiyimm işe gitmemek için envayi çeşit şey yapabiliyorum ama kociş yutmuyo tabeeebacaklarımdan sürüyoo bazenn oysaki okul hayatımda okula gitmek için deli olurdum ben
baktım da kız galiba :44::44:
sağol bidenem. geçecek cnm biliyorum. benim geçecek sizin bulantıları konuşacağız o zaman da
hojbuldummm
ayh ne güzel bal damlıyo ağzından bekletmesinler yeteyyyyy
zati o bi gelsin ısırcam popişindennnn[/Q
gelicekk annişi gelicekk sen bol bol dua et kocişinide bol sev
ayy bi gelsinn ısırılmadıkk öpülmedik koklanmadıkk yerini bırakmıcamm mis kokulumm annesinin minişş kuzusuuuuu
yaaaaaaa :84: ne güzel sevdin sen öleeeee minnoşu canım yaaaaa gene analık duygum depreşti
zaten kendımden çok kocişim için istiyorum aşık oldugum adam nasıl bi baba olucak çok merak ediyorum eminim koca olmak çok yakıştıgı gibi baba olmakta çok yakışır ona
madammm ben tşk ederim canım hoşbuldum iyikide gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?