bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy ne güselll bi hayatttttttt istanbulda böle bi yaşamm harika ya cok özendim valla ne mutlu size biz ancaaa emeklilikte yaşabilcesss bu hayatı sanırımmm ciftlik hayatııı süper

ayyy bebem gelmiş yaaaaaaaa günaydın kuzucuğumm uyu tabi yaaa tam uyumalık hava var bende burda yuyucam şimdi gözümü açamıom o derece finayımmm

evet topikimz çok şeker insanlarla dolu olduğu için herşey güzell burdaaa

kızlar internetim koptu. sonrada yemek yiyeyim geleyim dedim. cucum da gelmiş. madamcım demek benim oğlum olacağını düşünüyorsun. inşallah bakalım. sağlıkla gelsin kızımmı oğlummu artık. yine kendimi pek keyifsiz hissediyorum. içimden ağlamak geliyor.

geldimm kuzumm tüneydınn taklımmm
valla uyudum senin yerinedee canımın içii
evet ya süper insanlarrr valla oku okuu içim acıldıı zaten bizim topişteee karamsarlığa yer yokk minnoşum dimii
ne mamalar yapmaya karar verdin tatlışımm varmıı aklında bişiylerr :97:

afiyet bal seker olsunn minişinle sanaaa
canımcım az kaldıı gecicek bu günlerr sonra hamişliğin tadını cıkarıcaksın inş...
ayyy dimek madam erkek olcak didiii ayy inş.. tontilii bi oğluşun olurrr sağlıklı olsundaaa hangisii olursa baş tacıı minişlerr

kısssslarrrrr hayırlı ugurlu olsun insallahhhhhhhh....
benımde inatçı sıpa gelmek bilmiyo ama napalım hayırlısıyla elbet bigün gelicek

kızlar ben kaçayım...bi şeyler yedim az önce çark dönmeye başladı...ne yapcam bakalım..yediğimin çeyreğinin çeyreğini öğütse bari mide...ilaçlarımıda içtim...1 saat dayanmaya çalışıcam bakalım inş..yapabilirim...

fırsat buldukça ve iyi oldukça yine gelirim...rabbim herkesin gönlündeki hayırlı kılsın inş..isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun...Albümümde çok şebimli bi bebiş var..Allah herkese öyle güzel ve sağlıklı bebiş versin...görüşürüz kısslar...

uyu beben uyu bende çok istedim bu sabah ama kociş hade bakam dedi doğruuu işeee sabahları ben ilkokul çocuğu gibiyimm işe gitmemek için envayi çeşit şey yapabiliyorum ama kociş yutmuyo tabeee bacaklarımdan sürüyoo bazenn oysaki okul hayatımda okula gitmek için deli olurdum ben

sende aramıza hoşgeldinn duygu
sağoll canım inş.. hepiciğimize hayırlıı uğurlu gelicekk topişş cünküüü cok güsell duygularlaa actık madamım la bu topişiiibol hamişli olsunn
bizim minişlerde naz yapıyoo ama hissediğiyorumm daha fazla bekletmicekler annişleriniii inş.

hojbuldummm
ayh ne güzel bal damlıyo ağzından bekletmesinler yeteyyyyy
zati o bi gelsin ısırcam popişindennnn

tamam canım hade dikkat et kendine yat dinlen iileşince gel yanımızaaa
hoşgeldin aramızaaaaa çok teşekkür ederiz renk kattın bizlere sıpalar için dert endişe etmeyin nasıl olsa gelecek napalım beklicezzz artıkk ne kadar zamandır istiyorsunuz

cücüm yaa berrem söledi bi kaç bişi sende söle bakayımmm neler var aklındaa

sağol bidenem. geçecek cnm biliyorum. benim geçecek sizin bulantıları konuşacağız o zaman da

canım dur ben sana mail atıyım bi kaç tarif bakarsın ordann beğendiğin bişiy olursaa yapıverirsin olar mııı minişimmm

heheeh yok kız okul hayatım boyunca hiç saç örmedim toplamadım bile çok güzel saçlarım vardı uzun ve düz ve gür sallar sallar giderdim az azar işitmedim hocalardann

sağol bidenem. geçecek cnm biliyorum. benim geçecek sizin bulantıları konuşacağız o zaman da

ayy inş.. canımcım ya inş. sende kafana takma tatlışş bebişin besleniyodur ilk aylarr kendi kendiini beslicek seyler bulur madamında dediği gibii bol su iç sıvı seyler tüket yoğurt ye bariiiiii bölee meyveli falann ımmm canım cektiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…