- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.221
aminnnnn aminnnnn tatlım benim biz istersek rabbim verir inşallahh tez vakitte dünden beridir kasıklarımda ağrı gibi şeyler var cücümm acep gene mi yumurtluyom neyoksa kırmızılar mı yoksa bebiş mi
inş.. kuzum benimmm
kıs minnoş bebişe yor bebişş olsun iyiye yor iyi olsunnn
bebiştirrr inş... yerleşiyodurr minnoşumun göbişineee yirim senii yirimmm
ben simdik cıkıyommm kocişin teyzoşuu gelmişşş cocuklarıı ankarada okuyooo onların yanına gelmişşş gidipp onu görcem bebüşümmm öpüyom senii en kocamanındannnnAllaha emanet oll:129:
selam topikcanlarım ne zamandır işler yoğun görüşemedim sizlerle
ösledim sizleri.....
Biraz okudum yazılanları bütün hasta topikcanlara geçmişler olsunnn
bu topik ıssız ada olmuş herkessss neerrrddeeee..
Naber canımm selam vermicekmisin bizlere bakim
ayy canım yetişemedim neler kaynatmışsınız bi bakiym dedim ama çıkmışsın umarım herkes iyidir kolerama çok sevindim allah hayırlı evlat versin cümlemize inşaallah bu arada bende cumaya 32.haftamı dolduruyorum çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar götürmeye çalışcam inşaallah herkesi kocaman öpüyorum.......
kızlar ben de hasta oldum ateşim çıktı midem bulanıyo bütün gün hiçbişey yemedim bat 25 kasım gelmez inşallah
yine kimse yok...............
ben varım ya zeytinimm ama sadece ben dün çok bekledim akşama kadar kimse uğramadıı sen bilem
dün çok fina bi gündü canım çok yoğundu. bi ara msn den cucumla konuştum sonra netm koptu üretime indim geldim kimsecikler yoookkkk. sen görünmüyosun bende bazen o zaman. ya canm bişey dicem sana ya. benm psikolojim bozuldu galiba. kendimi kötü hissediyorum hep sinirlerim bozuk. sürekli kocişe sinirleniyorum. neden böyle oldum ben ya. bebişimde kötü olacak ben hep böyle olursam.
deminden beri bi kaç forum okuyorum herkes aynı dertten muzdarip canım bütün hamileler çok sinirliymiş herkesi dövmek istiyorum filan demişler kimisi doktoruna danışmış vs olası bişeyden bahsediyorlar hep kendi elinde olan bişey sonuçta tatlım bu canını sıkmamaya çalış oğlunla konuş şuan seni hissediyordur eminim herşeye iyi ve güzel gözle bak ne kadar kötü de olsa bugünlerin geçeceğini düşün ve huzurlu ol....
bi olay da olmadan en ufak bişey sinirimi bozuyo. 2 haftadır eşim geç saatlere kadar çalışması gerekiyo. bende evde yanlız kalamıyorum eşimde annene git ben seni alırım diyo. sonra geç oldu diye gelip almıyo.pazartesi gel eve gitmek istiyorum dedim geldi. dünde yine kaldı gece 12 ye kadar. uyanık olduğum halde gelip almadı yine. kardeşimi almış bize gitmişler ben yine kaldım annemde. madem öyle kardeşimi getir evine benide al götür. annemde kalmak sorun değil tabi ama hamile olduğumdanmıdır nedir rahat edemiyorum hiçbiyerde. evime gitmek istiyorum. işegelirken üstümü değiştiremiyorum sinirlerim bozuluyo. dün babam götürdü akşam beni içimde acayip bi huzursuzluk vardı yol boyunca ağladım arabada. mesaj attım eşimede. neden bilmiyorum içim çok huzursuz.sende çok yoruluyosun bu aralar dikkat et kendine.seni seviyorum. oğlumuzda sende benim herşeyimsiniz yazdım.bana cevap yazmadıtamam çalışıyodu yoğundu da mesaj atmak kaç dakka alırki. sabah da ne kadar geç çıkarsa çıksın işe hiç geç gelmez. babamla erken geldim ben. şirketin anahtarlarında eşimdeydi. bekledim bekledim kapıda gelmedi.halbuki 8 de aradım kalktınız mı dedim kalktık geliyoruz dedi. 9 da aradım nerde kaldınız kapıda bekliyorum dedim daha evdelerdi. hepten sinirlendim.
eşinin yaptığı gerçekten sinir bozucu heleki hamileyken seni yanından nasıl ayırabilir bak buna ben bilem sinir ooldlum o düşünemez belki ama sen ona zorla gel al beni de bence
eve git diyo bana. ama ben evde yanlız kalmaya normalde bile tedirgin oluyorum şimdi hamileyken hiç kalmak istemiyorum. benm erkenden uykum geliyo diye uyu bekleme zorla uyanık kalmaya çalışma diyo. aslında beni düşündüğü için ama ben huzursuz oluyorum. hamileliğin verdiği bi sıkıntı var hep zaten rahat nefes alamıyorum yatsam rahat edemiyorum kalksam rahat edemiyorum. evimde olmak istiyorum. pazartesi gel al beni kalmak istemiyorum dedim geldi aldı.dün geç oldu sen yat felan dedi sinir oldum bende. evde annemlere çok yakın değil biraz mesafe var gece o yorgunlukla da yol gitmek zor geliyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?