- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.241
yemeğe giderken dedi senn neden suratın asık neyin var. sana küsüm ondan dedim. neden dedi. gelip almadın beni dedim. sen uykusuz kalıyosun diye gelmedim yoksa alırdım dedi. artık sevmiyosunda beni insan mesaja bi cevap verir dedim. çalışıyodum çok yoğundum dedi. bahane mi bu şimdi 1 dk bile boş durmadın mı yani dedim. sonra asistan kız geldi bende sustum konuşmadık bidaha.evet iyiliğini düşünüyordur elbette ama sen ona sensiz kaldığı zaman hiç iyi olmuyroum dersen bunu anlayacaktır bence tatlım yok öle ayrı gayrı evlerde kalmak dett dersinn
kısslaarr ben gelene kadar yine kimse kalmamış. Sizinle paylaşmassam çatlarım yumurtlama testi yaptım, çift çizgiyi buldum.boooolllllccccaaaaaa çalıştım şimdi bekliyorum. bat 03.12 ne olur dua edin hepimizin düşü aynı, yaşayan bilir ya ben o yüzden sizin dualarınızın daha içten olacağına inanıyorum. işte bööleee. neyse tek başına konuşmak da pek zevkli olmuyor. yarın karşılaşırız inşallah.
kısslaarr ben gelene kadar yine kimse kalmamış. Sizinle paylaşmassam çatlarım yumurtlama testi yaptım, çift çizgiyi buldum.boooolllllccccaaaaaa çalıştım şimdi bekliyorum. bat 03.12 ne olur dua edin hepimizin düşü aynı, yaşayan bilir ya ben o yüzden sizin dualarınızın daha içten olacağına inanıyorum. işte bööleee. neyse tek başına konuşmak da pek zevkli olmuyor. yarın karşılaşırız inşallah.
Kıızlaaar, nasılsınıııız? Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bişey soracam aranızda serophene ve progestan kullananlar oldu mu? Olduysa yan etkilerini hiç gördünğz mü? Benim karnım ağrıyor çok ama daha bat'a yani beklenilmeyen bat a 10 gün var nerdeyse.
yemeğe giderken dedi senn neden suratın asık neyin var. sana küsüm ondan dedim. neden dedi. gelip almadın beni dedim. sen uykusuz kalıyosun diye gelmedim yoksa alırdım dedi. artık sevmiyosunda beni insan mesaja bi cevap verir dedim. çalışıyodum çok yoğundum dedi. bahane mi bu şimdi 1 dk bile boş durmadın mı yani dedim. sonra asistan kız geldi bende sustum konuşmadık bidaha.
hayırlısı olsun canım benm. çift çizgiyi okuyunca birden heyecanlandım yumurtlama testini algılayamadım bi an hamişsin sanııımm.ayy geliyo galiba senn minişdeee. birden öyle hissettim. rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. bu ay madam cucu ve senden iyi sonuçlar bekliyorum inşallah hayırlısı olur.
hoşgeldin cnm. ben progestan kullanmıştım canım gebeliğin başında 2 kutu önlem amaçlı. o zamanlar aşırı kasık ağrılarım ani sancılar felan oluyodu. doktora sordum hepsi normal dedi.ama ilaçla ilgilimiydi hiç bilmiyorum.yani hiç o aklıma gelmemişti. düşük önlemek için kullanılıyo ya yan etkisi hiç aklıma gelmedi. senn şimdi kaçıncı haftan?
Kıızlaaar, nasılsınıııız? Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bişey soracam aranızda serophene ve progestan kullananlar oldu mu? Olduysa yan etkilerini hiç gördünğz mü? Benim karnım ağrıyor çok ama daha bat'a yani beklenilmeyen bat a 10 gün var nerdeyse.
sen ne için kullanıyorsun tatlım onları ben hiç kullanmadım
Canım bu ay işte doktor ilaç verdi dedim ya, serophene yumurtlama arttırıcı 5 gün içiosun, diğeri de olursa tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
bende öyle dedim hiç mi durmadı yani 1 dk. bide bi numara geçenlerde sürekli buna mesaj atıyodu kimsin yazıyodu sadece.buda sinirleniyo arıyo açmıyo yine kimsin yazıyo. buda adını yazmış bende sinirlendim. hiç tanımadığına mesaj yazıyosun zamanın varda bana mı yok dedim. çok moralim bozuldu yaa.ahh zeytinimm ahh erkekleri de biraz ne bilim korkutmak lazım biz kadınlardan evet gerçekten yoğun olabilirler hak veriririm ama bir dk vakit bulamayıpta yazamamak hem ayıp hemde hiç inandırıcı gelmez bana bu mesaj konusunda çok acaip hassasım gereksiz belki ama eşimle bir defa kavga bile ettim bu yüzden o gün bugündür anında gelir cevabım dedimki bahanelerinin hepsi geçersiz tuvalatedemi gitmedin hiç dedim sonra hak verdi durum düzeldi sende silkele biraz hak ediyorlar tabi bunu kafaya takıp üzülen kişi oluyorsan yapmalısın
Canım benim haftam değil, hamile değilim doktor olması için verdi bu ilaçları yani olursa tabi. progestan ı reglin 16. günü içmeye başla günde 3 tane 10 gün iç dedi, eğer olur da hamile kalırsam tutunmayı kolaylaştırsın diye. 5. günüm onu içmeye başlayalı. Bi de yumurtalama için de reglin 3. günü içmeye başladığım serophene adlı ilacı verdi, onu d 5 gün içtim. İlk defa bu ay ilaç verdi, 8 aydır deniyoruz olmadı, herşey normal görünüyor. Aslında ben başından beri kafama çok taktım biraz da onun etkisi oldu galiba.
bu ay olmazsa bende gideceğim bunlar için doktora tatlım doktorum adetinin 3. günü gel demişti fsh ve lh hormanlarıma bakıcakmış senin bakıldımı yada rahim filmi çektimi ve sen ne zaman gittin bu yumurtlama için doktora
Canım adetin 3. günü hormonlara bakıldı gayet güzel değerler sorun yok, rahim filmi çekilmedi. Geçen ay 36. gün oldu regl olmadım, test yaptım negatif doktor gittim, ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin veya değilsin diyemen kese görünmüyor ama olabilir dedi, kan tahlili yapıldı yok negatif. Ay bi de doktorda bi ağladım anlatamam sinirim bozuldu, eşimde yanımda, doktorun bile içi acıdı kalktı yanağımı sıktı falan, eşim tanıdığı için tabi doktoru ondan rahat yani, neyse bu ilaçları verdi kullan bu ay bu şekilde dedi hamile olursan da gel, olmazsan da hemen gel, başka tahliller yaparız dedi. Reglin 3. günü serophene i içmeye başladım 5 gün, 16. günü de progestan ı içmeye başlaım. Serophene yumurta uyarıcı ilaçmış. tabi benzerleri de var klomen falan diye bana bunu verdi.
canım senin yumurtlama oluyor ama hamile kalamıyorsun değil mi
Canım adetin 3. günü hormonlara bakıldı gayet güzel değerler sorun yok, rahim filmi çekilmedi. Geçen ay 36. gün oldu regl olmadım, test yaptım negatif doktor gittim, ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin veya değilsin diyemen kese görünmüyor ama olabilir dedi, kan tahlili yapıldı yok negatif. Ay bi de doktorda bi ağladım anlatamam sinirim bozuldu, eşimde yanımda, doktorun bile içi acıdı kalktı yanağımı sıktı falan, eşim tanıdığı için tabi doktoru ondan rahat yani, neyse bu ilaçları verdi kullan bu ay bu şekilde dedi hamile olursan da gel, olmazsan da hemen gel, başka tahliller yaparız dedi. Reglin 3. günü serophene i içmeye başladım 5 gün, 16. günü de progestan ı içmeye başlaım. Serophene yumurta uyarıcı ilaçmış. tabi benzerleri de var klomen falan diye bana bunu verdi.
madamım senin bat ne zaman
merhaba kısslar.....zeytinim yarın doktor amcaya gidiyomuyuz?ben gidicem büyük ihtimal....
anladım tatlım uzun süreçler bunlar ama sabırla yapmamız gerekenler napalım uyucaz herşeye işte bu ay hamiş kalıırmda gerek kalmaz inşallah hiçbişeyede sanada ilaçların iyi gelsinde gitmeyelim bidaha doktorlara
bu ayın sonunda tatlım benim bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?