- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.261
tatlım benim de önümüzdeki ayın başı.... ama çok çalıştım bu ay.bu ay da olmazsa bırakacam kendi haline hiç takip etmicem
ben gidemiyorum canım yaa. kocişin işler yoğun baya. doktora gidincede işe gelmemiz öğleni buluyo. benm doktorun ilk muayenesi saat 10 da. ilk randevuyu aldığım halde öğlene anca geliyoruz işe. cumartesi sabah gidelim dedi ama bakalım bi aksilik olmazsa. cumartesileri yarım gün çalışıyoruz zaten. izin alırız gelmeyiz cumartesi dedi. ikimizde aynı yerde çalışınca birlikte işe gelemiyoruz biraz kötü oluyo:44::44: senden hayırlı haberler gelir inşallah.bebişin cinsiyetinide öğrenelim bari daha çok merakta bırakmasan annişini.
olsun canım...ne zamn müsait olursanız o zamn gidersiniz yapacak bi şey yok...sağlıklı olsunda bikaçgün geç görürsün erkekini:) yarın gösterirse öğreneceğiz inş.cinsiyetini bakalım hayırlısı...
erkekim iyi sanırım teyzesi tekmeleyip duruyo yaramaz. önce sadece uzanınca tekmelerdi. deminden beri bi durmadı rahatsız oldu galiba. sıkıştı mı ne minnakım. tepişip duruyo
nerdesin annem sen yaaa. mirak ettim seniii.
valla canım dün kocişin teyzoşuna gittim oğullarının yanına gelmişş öğrenciler sonra kocişş geldiii akşam yemek falan yidikk sonra çay kahve okey oynadıkk bi baktık saat 2 olmuşşşş teyzoşş bırakmadııı bizi orda kaldıkkk sabah kociş gitti bende kahvaltı kahve keyfiii derkennn 4 te eve geldimmm hemencik makarna yaptım sebzeliii makinaya çamaşır attımm kocişi beklemekteyimmm ....
sen napıyonn minnoşummm
dün senle konuşurken net koptu sonra geldi baktım çıkmışsın. sonra burdan okudum teyzoşa gittiğini.iyi olmuş canım ya değişiklik olmuş sanada.
bende öyle dedim hiç mi durmadı yani 1 dk. bide bi numara geçenlerde sürekli buna mesaj atıyodu kimsin yazıyodu sadece.buda sinirleniyo arıyo açmıyo yine kimsin yazıyo. buda adını yazmış bende sinirlendim. hiç tanımadığına mesaj yazıyosun zamanın varda bana mı yok dedim. çok moralim bozuldu yaa.
ayy özür dilerim canım yaa progestan deyince hamişsin sandım. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. bende 9 ay bekledim oğlumun yollarını. bu süreçte çok kafaya taktım olmayacak diye düşündüm hep. aslında olmaması için bi neden de yoktu. sonra kafaya taka taka prolaktin hormonum yükseldi. oda yükselince yumurtalar bozuluyor bebişe engel oluyor. yani kendi elimle engel yarattım kendime. prolaktin tedavisindeki ilaçlarda çok ağır. çok baş ağrısı yapıyo. yani demem o ki kafana takmamaya çalış. düşünme.ben en son bırakmıştım artık düşünmeyi. rabbim ne zaman nasip ederse gelir dedim. hemde tatile gidecektik olmazsa olmasın bari yollarda riske atmayayım bebeği diye düşünürken o ay geldi bebişim. kafamıza taka taka biz engelliyoruz birazda bebişlerin gelmesini.
günaydın canlarımmm. Herkesler nasıllar bakalım. Kimse yok gerçi ama ben yinede kendi kendime yazayım.
Aranızda öğretmen olan yoktu dimi ya. Ben yinede tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarımmm. Aynı zamanda kocişimin de doğum günü bugün.
günaydın güzeller nabersiniz benim bat yaklaşıyo heycan dorukta regl ağrıları başladı ama gelen giden yok inşallah olmaz
bu arada görümcem 2. Ye hamile süpriz şekilde beraber doğuruz bende bu ay olursa dua istiyorum çooookkkkk
günaydın güzeller nabersiniz benim bat yaklaşıyo heycan dorukta regl ağrıları başladı ama gelen giden yok inşallah olmaz
bu arada görümcem 2. ye hamile süpriz şekilde beraber doğuruz bende bu ay olursa dua istiyorum çooookkkkk
napıyosunuz minnoşlarımm kimseciklerdeee yok nerdesinizz yaa
cüücüü bebem günaydıon canımın içi arkadaşımm çok özlettin kendini haa sıkılıyorum burda bi başıma bigün hiç gelmicem görceniz sonra
şaka şaka nassın bebişim ovuls testi yapıyomusun bu ay
günaydınn meleğim benimm
Bende cok ösledimmm kuzumu yaaa sakın gelmemezlik yapmaaa minnoşş
Yokk yapmıyomm valla canımcımmm ben hissediyom sanırımmm yaptığım gün cift cizgiyiii görüyomm bide akıntı olunca genelede yımırtlama yakın oluyomuşşşş öle denk gelioo ne bilimmm kuzucummm
Sen napıyonn az kaldııı varmı bi his falannn
Off kuzu burdayım ama bi iş var elimde deli edii benii :)))
valla ben hamişim gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istediğim için hissediyorum kaç gündür sigara bile içmiyorum çünkü hiç içim almıyor heryerim ağrıyo acaip yemek yiyorum sürekli ama durmaksızın gece yarısı kocişle burger kıngten sipariş veriyoruz akşam yemeğinden daha kalkıp çekmecelere bakıyorum ne yesem diye durumum çok vahim anlıycann tontişimmKasıklarımda ve belimde ağrılar var ayaklarım çok ağrıyo dudağım uçuk oldu kocaman yani kısacası bunlar benim üzerimde olan etkiler inşallah hamileyimdir artık değilsem de bidahaki aya beklerim bu arada diyete başlarım bir ay bir aydır yoksa durumum çok vahim tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?