bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet tatlım insan gerçekten alışıyor normal bişimiş gibi geliyor ve ben artık çok fazla üzülmüyorum eskiden ağlardım ama artık bi tepkim yok :)))zamanı gelince elbet rabbim hayırlısını verecektir o yüzden bekliyorum doktorada gidicem bide takipli bişiler yapsın onu deneris hiç değilse bi problem varmı yokmu anlarıss sonra ona göre yolumuza devam ederiz ...hade bakalım bu ay bizim ayımız olsun inşallah o halde ben şimdi çıkıyorum servisim kaçmadan öpüldün şeker
tatlım benim de önümüzdeki ayın başı.... ama çok çalıştım bu ay.bu ay da olmazsa bırakacam kendi haline hiç takip etmicem

olsun canım...ne zamn müsait olursanız o zamn gidersiniz yapacak bi şey yok...sağlıklı olsunda bikaçgün geç görürsün erkekini:) yarın gösterirse öğreneceğiz inş.cinsiyetini bakalım hayırlısı...

erkekim iyi sanırım teyzesi tekmeleyip duruyo yaramaz. önce sadece uzanınca tekmelerdi. deminden beri bi durmadı rahatsız oldu galiba. sıkıştı mı ne minnakım. tepişip duruyo

erkekim iyi sanırım teyzesi tekmeleyip duruyo yaramaz. önce sadece uzanınca tekmelerdi. deminden beri bi durmadı rahatsız oldu galiba. sıkıştı mı ne minnakım. tepişip duruyo

bak sen yaramaza bazen hoşlarına gitmediği durumlarda tepki veriyolar bazende hoşlarına gittiği durumlarda...

nerdesin annem sen yaaa. mirak ettim seniii.

valla canım dün kocişin teyzoşuna gittim oğullarının yanına gelmişş öğrenciler sonra kocişş geldiii akşam yemek falan yidikk sonra çay kahve okey oynadıkk bi baktık saat 2 olmuşşşş teyzoşş bırakmadııı bizi orda kaldıkkk sabah kociş gitti bende kahvaltı kahve keyfiii derkennn 4 te eve geldimmm hemencik makarna yaptım sebzeliii makinaya çamaşır attımm kocişi beklemekteyimmm ....
sen napıyonn minnoşummm

dün senle konuşurken net koptu sonra geldi baktım çıkmışsın. sonra burdan okudum teyzoşa gittiğini.iyi olmuş canım ya değişiklik olmuş sanada.

dün senle konuşurken net koptu sonra geldi baktım çıkmışsın. sonra burdan okudum teyzoşa gittiğini.iyi olmuş canım ya değişiklik olmuş sanada.

evet canım seninle konuşurken aramıştıı gelirmisin diyee bakarımm didim sonra kocişi aradım sen bilirsinn didiiii bende didim gidiyim hem ayıp olmasınnn koca kadın cağrıyoo gitmemek olmazdıı sohbetidee iyidir kafa dengii yaniii ölee güselll bi geceydiii cok güldükkk
neyse canımcım ben şimdikkk cıkıyomm yarın bolcaa sohbet ederizzz öpüyommm görüşürüsss minnoşş

Canım yeni gördüm yazdığını, bende hep diyorum onun zamanı belli biz ne yaparsak yapalım, sadece bişeyler vesile olabilir yani bahanesi olur. Benimde hiç şaşmayan reglim bebek düşüncesi ile oynadı, tüm psikolojim alt üst oldu. Hayırlısı olsun diyorum. İnşaalah bu ay hayırlısıysa olur. Allah herkesin gönlüne göre versin.

günaydın canlarımmm. herkesler nasıllar bakalım. kimse yok gerçi ama ben yinede kendi kendime yazayım.
aranızda öğretmen olan yoktu dimi ya. ben yinede tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarımmm. aynı zamanda kocişimin de doğum günü bugün.

zeytinimmm günaydınnnn nasılsın şekerparem minakkın nasıl :)
yaw benim bu bulantılar kusmalar durmadı daha devam edermiki acep :26: Gündüz pek bişey yokta akşamları fena oluyorum

günaydın güzeller nabersiniz benim bat yaklaşıyo heycan dorukta regl ağrıları başladı ama gelen giden yok inşallah olmaz
bu arada görümcem 2. ye hamile süpriz şekilde beraber doğuruz bende bu ay olursa dua istiyorum çooookkkkk

canımm inşallah bu ay gebe kalırsın hayırlısıyla allah kalbine göre versin

günaydın canımcımm nizamandıı senin bat hadii hayırlısııı canımmm ya inş.. hamişsindirr maşallah görümcene sağlıkla gelsinn onundaa bebişiii inş.. bizede bu ay güselll bi süprizz yaparr bebişlerimizz

günaydınn meleğim benimm
bende cok ösledimmm kuzumu yaaa sakın gelmemezlik yapmaaa minnoşş

yokk yapmıyomm valla canımcımmm ben hissediyom sanırımmm yaptığım gün cift cizgiyiii görüyomm bide akıntı olunca genelede yımırtlama yakın oluyomuşşşş öle denk gelioo ne bilimmm kuzucummm
sen napıyonn az kaldııı varmı bi his falannn

Off kuzu burdayım ama bi iş var elimde deli edii benii :)))
valla ben hamişim gibi hissediyorum yani öyle hissetmek istediğim için hissediyorum kaç gündür sigara bile içmiyorum çünkü hiç içim almıyor heryerim ağrıyo acaip yemek yiyorum sürekli ama durmaksızın gece yarısı kocişle burger kıngten sipariş veriyoruz akşam yemeğinden daha kalkıp çekmecelere bakıyorum ne yesem diye durumum çok vahim anlıycann tontişimm Kasıklarımda ve belimde ağrılar var ayaklarım çok ağrıyo dudağım uçuk oldu kocaman yani kısacası bunlar benim üzerimde olan etkiler inşallah hamileyimdir artık değilsem de bidahaki aya beklerim bu arada diyete başlarım bir ay bir aydır yoksa durumum çok vahim tatlım yaaa

ayy komedii hatunumm yaa öldümm gülmektenn burdaa kıss valla bende aynıyımm ama benim hamişlikten değill genel halim bu sürekli açımmm çekmece dolap ne varsaa kurcalama durumlarıı gece yarılarıııı yeme isteğii ve önüne gecemiyomm diyet yapmak bende istiyom ama başarısızımmm
ayyy yirim ben seniii yaa hamişsindir inşallah öle içten diliyom kii bunu tontişimm inş. bu ay güsell hayırlı haberler alırısss vahim hatunumm yaaa ayy nasıl sevindirikk olcam nasıllll bilemezsinnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…