- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.461
ben çıkıyorum bebeklerim görüşmek üzereeee
yap bebeğim sende çok basit valla dediğim yemek sev biraz sende :))))
oleyyy aferim şöyle kendine gel biraz bizi bile strese sokuyorsun oğlunun allah bilir içi kararmıştır şimdidenbu benim annem çok mutsuz diyordur ve üzülüyordur
güle güle kullansın çantasını bebeişimizzz
kimseciklerde gelmemişş nerelerde bu minnoşlarr:44::44:
bende burdayım minnoşşş
nasılsın bugün
iyiyim bi yaramazlık yok. akşam da kociş pek bi ilgiliydi bana nedensesürekli aşkım şöyle aşkım böyle deyip durdu. oğluyla felan konuştu. öyle olunca pek mutlu oluyorum.
sende ne var ne yok?
ohh be söyle ii ol minnoşum iyi olun herzaman
bende nasıl olimm evdeyim kahvaltı yapıyomm bi yandanda sohbet
öle işte canımcım başkada bişiy yok
ohh güsel güsel yap kahvaltını. bana doktor her sabah 1 haşlanmış yumurta bir parça peynir 1 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık ye dedi. bende uyanınca kahvaltı yapamıyorum midem bulanıyo. şirkete gelip şirketteki mutfakta haşlıyorum yumurta.pek de sevmem.2 gündür zorla yiyorum ayaküstü hızlı hızlı. bakalım ne kadar devam edebilicem ya. hergün böyle yemem lazım.domates salatalık da mevsimi değil diye yemiyorum.hormonlu hormonlu yamayayim dimi. sadece peynir yumurta 1 dilim ekmek
ivit yapıyomm manyak gibi bu ara helva delisi olmuş durumdayım kociş yetiştiremiyoobıkmıyorumda normalde süreklii bişiy yiyemem ama bundan bıkmadan usanmadan yiyommm
canımcım yumurta peynir güselde domates salatalık biz yemiyosss yani hem tadı kötü hemde hicbir faydası yok ... onun yerine annem konserve domates yapıyo yazdan kahvaltıda cıkarıyorum zeytinyağı pulbiber kekik serpiyorum bandıra bandıra yiyos
eksik bi kahvaltı sankii minnoşum ya zeytin neden yok mesela bal olması sart ceviz olması sart ne biliyim ben maydonoz yerim bence bunlarıda yemen lasımmm yinede doktoruna danışşş
sadece onları söyledi ya.ben zaten zeytin pek aramam.kociş zeytin manyağı.her yemeğin yanında zeytin yer o derece yaniannem de yapmış öyle domates. verdi biraz ben menemen yapıyorum onla. azcık menemen hastasıyım da bal felan hiç demedi. tuz yok dedi. ceviz ye dedi de kahvaltı için demedi. maydanoz da hamileliğin ilk zamnları pek iyi değilmiş.vücuttan ödem atma işine yarıyo ya.düşük riskini arttırırmış. baştan yemedim ya hiç.hala yemiyorum öyle kaldı.
merhaba kızlar nasılsınız...?
karnım ağırıyo benimyarın kontrolüm var...
aaa kırma yeşil seytine bayılırıımmm.zeytin deyince siyah geldi aklıma hemen ondan pek aramam dedim. aslında pekmezde yemem lazım doğru söylüyosun. ama çalışınca olmuyo cnm yaa.evde çok erken oluyo yiyemiyorum.iştede öyle teferruatlı olmuyo yapılmıyo.bende zeytin cok severimm annem kırma yeşil zeytin yapmışşş ondan yiyom sabahlarımenemen bende severimm
balı sor bence tahin pekmezi sor cevizi tükette gün içinde tüket farketmes...maydonoz ivit ödem atmay ii gelioo haklısın ben onu düşünmemiştimm
iyiyim balım
senin niden karnın ağrıoooo kıyamam sana
hadiii hayırlı haberler al doktordan inş....
merhaba canım.bende iyiyim.
kontrolde inşallah tüm kistlerinden kurtulmuş olursun bitanem. hayırlı haberler alalım inşallah.
kızlar hemen bi haber verip kaçıcam sakin olun
heycan yapmayın silik net bi çizgiyi gördüm bugün yani Allah izin verirse hamileyim...........................
kızlar hemen bi haber verip kaçıcam sakin olun
heycan yapmayın silik net bi çizgiyi gördüm bugün yani Allah izin verirse hamileyim...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?