bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

helvacı cuucuuuuuu,,,zeytin sevmeyen zeytinnnn merhaba kıssslar...nasıl keyifler???

ivit benim helvacıı helvaiyiyizzz nazlı kızın annişii sen nasılsın sende keyifler nasılll

kızlar hemen bi haber verip kaçıcam sakin olun
heycan yapmayın silik net bi çizgiyi gördüm bugün yani Allah izin verirse hamileyim...........................

amanın amanınnn yeni hamişşş yeni bebişş maşallah cok sevindim yaa tebrikler canım benimmm

ivit benim helvacıı helvaiyiyizzz nazlı kızın annişii sen nasılsın sende keyifler nasılll

amanın amanınnn yeni hamişşş yeni bebişş maşallah cok sevindim yaa tebrikler canım benimmm

bende iyi sayılırım canım...miskin miskin yatıyorum...müzik kanallarında fink atıyorum...hareketli parçalar arıyorum..dün akşam eşim evde hamsi pişirdi ara salon mutfak çoook kötü kokuyo mutfağa giremiyorum..ama yok bundan sonra balık yemeye dışarı çıkılacak.....dün akşam bende bir küçük dilim helva yedim...uzun zamndır yememiştim

ohh söyle güsel güsel sarkılar dinlet kızınaaa oyna hafiftenn söylee cok ii geliooo müzik dinletmek....
balığın üstünede nasıl güselll giderr helvaaa gerci ben herbişiyin üstüne yiyom o ayrıı
ivit balık cok güselde kokusu benide mahvediyoo ertesiii gün hamişliktee dahada katlanılmass oluyooo sizde cıkın dışarda yiyin temiz temiz gelin evinizee bundan sonraa

kızlar hemen bi haber verip kaçıcam sakin olun
heycan yapmayın silik net bi çizgiyi gördüm bugün yani Allah izin verirse hamileyim...........................

aaaayyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy allahııımmmmm çok şüküüürrrrrrrrrrrrrrr

halim olduğunda hareket etmek amacıyla oynuyorum bazen bazen banda oluyo bi yiyeceğe kafayı takıyorum hep onu yiyorum bi süre sonra bıkıyosun ama...başka bir şeye kayıyorum:) evet artık balık yemeye marş marş dışarıya...en azından doğum yapana kadar...

helvacı cuucuuuuuu,,,zeytin sevmeyen zeytinnnn merhaba kıssslar...nasıl keyifler???

merhaba canıımmmm. ben iyiyim. sen nasılsın bakiimm. kısçen nasııllll.

regl oldum cucum..ondan ağırıyo son kistim inşallah gidiyodur çok heycanlıyım balım yaa...

amin inşallah zeytinim benim....
kartal doruk napıyo yesin onu teyzesi...

oğluşumda iyi teyzesi yaa bi yaramazlık yok.tepişip duruyo.

noldu annem senn yazılar karışmıışş.

kıs helva helva dedin de. geçen akşam durup dururken aklıma irmik helvası geldi. canım istedi. kociş dedi gidelim yiyeyim. dedim nerden bulucam şimdi irmik helvası. kendim yaptım evde. yedimde rahatladım

merhaba canıımmmm. ben iyiyim. sen nasılsın bakiimm. kısçen nasııllll.

oğluşumda iyi teyzesi yaa bi yaramazlık yok.tepişip duruyo.

daha iyi gibiyim canım...kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum işte..kısçemle kahvaltı yaptık şimdi oynak şarkılar dinliyosss teyzesii....tepişip durmaları çok güzel ya...karnımda bi yere gidiyo orası sertleşiyo bende okşuyorum sonra kayboluyo....

sorma minnoş sorma karıştımm ohh ii yapmışsınn valla bende öle canın cekince yiceksinn hemencikkk tatlımmm

oyna oynaa neselii olsunnn kızçenbenim annem cok oynamışşş heraldee içimde bi dansöz var gibiii
valla ben bıkıcak gibii diilim 1 ayı aşkın süredirr durumum bu vahim yaniiibende bıkarımmm normaldeee taktığım seydennn bundan bıkmıyomm yidicekcee yiyesim gelioo

senin yavrunda oynak olur o zamn.....görürsün bakkk bi süre sonra bu sevda biter.......

benim oğlum hep aşağılarda hiç yukarı çıkmıyo ya.ben aşağıda taşıycam sanırım.hemen kasıkların üstünde hep hiç göbek hizalarına felan çıkmıyo. gözü dışarda paşamın.

evet kız olusa oynak olucakkk ayy yirim onu annişinin kuzusuuuu gelsindeee ailemizin minik bireyii gelsin artık Allahım inş...

gelicek annişi gelicek. azcık naz yapıyo sana. iyice kıymetli olmak için bekliyo minnak.
senn bat ne zamandı cnm ya.az kaldı galiba.

kıslar ben bi yemek yiyip geleyim olur mu?

evet kız olusa oynak olucakkk ayy yirim onu annişinin kuzusuuuu gelsindeee ailemizin minik bireyii gelsin artık Allahım inş...

evett evetttt..kız olursa kesin oynak çıkar:))) yersin annesi yersinn yenmez mi...hele o yumuk yumuk el ve ayaklarındann....Rabbim duysun yüreğinin sesini anne olmayı bu kadar isteyen sana minnakını göndersin....

otursun oturduğu yerde gözü dışarıda falan olmasın paşanın...hem havalar soğuk kış geldiiii...yatsın sıcacık yerinde yaza doğru çıksın erkekin....çıkar yukarıda bi süre sonra yeri daralınca paşa paşa çıkar...şebimli şey ne olacak....

gelicek annişi gelicek. azcık naz yapıyo sana. iyice kıymetli olmak için bekliyo minnak.
senn bat ne zamandı cnm ya.az kaldı galiba.

kıslar ben bi yemek yiyip geleyim olur mu?

gelicek inş... minnoşum nazlııı olcakk annesinin kıymetlisiii olcak
benim bat 10 aralık canım...
tımam sen git ye yemeğinii oğlusunlaaa

ivit oyuncu hatun olcak kıs olursaa hayırlısı olsunn tatlım yaa sağlıklı olsunda gelsinde
aminnnnn duysun Rabbim inş. tez zamandaz verir meleğimiiii inş....
isim düşündünüzmüü babasıylaa

kızlar hepinin tebrikleri için teşekkürler öptüm sizi madam nerelerde bakamadım onun başladımı kırmızıları dün kararsızdı

kızlar hepinin tebrikleri için teşekkürler öptüm sizi madam nerelerde bakamadım onun başladımı kırmızıları dün kararsızdı

cok sevindimm canım sağlıkla al kucağına inş...
madamım gelmedii bugün mail attım ama cvp yokk bende mirak ettim aslındaa msj atıyım bakım nirelerdee....
dün asıcık gelmişti kırmızılar ama inş.. yerleşme kanamasıı falandırrr canımcım

kuzucuğum toplantıdaymışş sabahtan berii esir almışlar minnoşumu halada devam ediyomuşşş duyurulurrrrrrrr güsellerimmm:102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…