bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar hepinin tebrikleri için teşekkürler öptüm sizi madam nerelerde bakamadım onun başladımı kırmızıları dün kararsızdı

canım benim yaa inanki çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

kuzucuğum toplantıdaymışş sabahtan berii esir almışlar minnoşumu halada devam ediyomuşşş duyurulurrrrrrrr güsellerimmm:102:

amanın madamım esir kalmış patronların elindee. sabah benmde vardı toplantım.allahtan tam sıkıldığım yerde önemli bir müşteri geldi çıktım ben sonrada girmedim geri

ivit kuzucuğumu esir almışlarr kimbilir nasıl sıkılmıştırrr bebüşüm yaa
sen napıyon zeytin gözlümm bugün cok sıkıldım yine yaaa

kızlar ne yemek yapcam yaaa dün tavuğu sildik süpürdükk ne yapsam ne yapsamm sizler ne yapcaksınızz akıl verin banaa yaa

cucum isim sormuşun canımcım ama daha adam akıllı bi şey düşünmedik...ama benim kulağıma masal ismi hep hoş gelmiştir bide kayra erkeğede kızada oluyomuş...ama tam bi şey yok...eşimde bazen dalga geçiyo benimle ismi annesinin annemin ve babannemin ismi olacakmış..üç isim koyacakmış...hazır ol isimleri duymaya.... safiye,hafize,sadiye bide bunları değiştirerek söylüyo sepiye,hepize,sediye diye iyice deli ediyo beniii....

bende çocuğun aklı başına geldiğinde ilk yapacağı iş seni mahkemeye vermek olur dedim....

kızlar ne yemek yapcam yaaa dün tavuğu sildik süpürdükk ne yapsam ne yapsamm sizler ne yapcaksınızz akıl verin banaa yaa

ayy cuccu yaa bu yemek işi bazen çok sıkıyo insanı..ne yapacağını şaşırıyosun...benim bişey yapasım yok bu akşam...biraz ıspanağım var yanına bişeyler kızartırım belki.....yada dışarda yeriz....

isimler süpermişş minnoş ya
ama masal cok güselllllllllllll bayıldım süpermişşş
benide iyice sıkmışş durumda su yemek olayııı kociş dün aradı dısarda yiyelim diye bende didim yemek yaptımm başka zamana kalsın didimmm ama bu akşamda cıkasımm yok evde pineklemekten tavıklaştımmm du bakalım belkim cıkarısss yada en kötü makarna yaparım kurtarıcımmm

ya ya süper...tamm büyüklerimizn ismi ama onlar eski isimler sonuçta beğenmeyeceği bir isim koymak olmaz...

bakalım masaldan güzel bi isim bulamazsam masal koyarım ama dahalık çok erken daha...uzun zamn var karar vermek için..iyice araştırıcam güzel ve anlamlı bir isim istiyorum aslında....hayırlısı...

yemek bazaen sorun evet...makarna ,kızartma,pizza türü yiyecekler kurtuluş oluyo bazen...

bazı eski isimlerde güsel oluyoo ama cocuğun seviceği bi isim olmasıı önemliii daha zaman var bulursunuz güsel bi isim....
ivit yemek yapmaktan sıkıldım bu aralarrr ne biliyim hergün yemek yapmak zor oluyooo yapmasıı bişiy diillde yine bulmasııı karar vermesii dahada zorr

ivit kuzucuğumu esir almışlarr kimbilir nasıl sıkılmıştırrr bebüşüm yaa
sen napıyon zeytin gözlümm bugün cok sıkıldım yine yaaa

yoğunum biras aklımda burda yazamadım pek. niden sıkıldın annem sen yaaa. sıkılmaaa.
ben bugün anneme gidicem gitmeseydim dün madamın dediği domatesli et yapıcaktım. yarına yaparım artık
annemi aradım yazık kadın 7x24 evde hiç dışarı çıkmıyo. napıyosun anne dedim napayın aynı ev aynı oda aynı duvarlar oturuyorum dedi. kıyamam.bende dedim yarın geleyim seni sinemaya götüreyim değişiklik olsun. kocişde dedi bugün gidelim.

canın sıkılıyosa uğraşma hiçbişeyle yaa. ben sıkılınca genelde ya makarna yada menemen yaparım sende öyle basit bişey yap.

Bendeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar nasılsınız...?
Karnım ağırıyo benim Yarın kontrolüm var...

amanınnn inanamıyorum ne demek heyecan yokkkk valla içime doğmuştu hatta şey diyordum kendi kendime bu kız kesin bu ay hamiş olur malum artık mikroptan uzak yerde yaşıyor herşey doğlan temiz hava bol gıdaçok sevindim tatlım yaa maşallah inşallah hayırlısıyla yolunda gider herşey eee napıcan şimdik
kızlar hemen bi haber verip kaçıcam sakin olun
heycan yapmayın silik net bi çizgiyi gördüm bugün yani allah izin verirse hamileyim...........................

canım hoşgeldiiinn. bittimi toplantı esaretiiinnn. oyy kıyamam sana yorulmuşsundur.
kırmızılar ne alemde kuzuuu geldi mi devamı?

Selamm fıstıklarım bilgisayar takılıyor yaw şimdide açamıyorum sayfayı çok ağır canlarım toplantım henüz bitmedi azcık ara verdik birazdan devam edicez gene bu arada kırmızılarım geldi yarın içinde doktordan randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalımm goodjın hamişmiş çok sevindim yaa
canım hoşgeldiiinn. Bittimi toplantı esaretiiinnn. Oyy kıyamam sana yorulmuşsundur.
Kırmızılar ne alemde kuzuuu geldi mi devamı?

ne biliyimmm canımcımm yaa sıkıldım kocişşş cıkalımmm diyoo içimden gelmiyooo dışarı cıkmakkk
git tabiii annişi gezmelere götür sıkılmıştır kadın
ölee yapcam artık belkideee bişiy yapmamm

hosgeldinnn kuzummm
dimek geldiiii kırmızılar hayırlısı olsunnn bebüşümmm gidin doktoraa kuzummm bakalımm ne dicekkk canım benimm...
ivit goodjin hamişmişş bende cok sevindimm darısı başımızaaaaa

bal kaymam nassın bakimm azcık ara verdikte hemen geldim bakim dedim sizlere hamişimiz varmış çok sevindim beenim kırmızılarım geldi gene gıcıklar artık batım karıştı sanırım bu ay erken gelince nerden sayacağımı bilemedim bidahaki aya belirsiz bir batım var yarın randevu aldım cücüm doktora gidip test yapıcak öle demişti gidim bakimm neler olucak sen napıyosun annişkomm

çık dışarı o zaman yaa evden çıkasım yok dedikçe daha çok kalırsın öyle. çık dolaş dışarda yiyin hava al azcık iyi gelir cnm benim.

hayırlısı bakalım canım yaa. önümüzdeki aya bakalım. doktorda iyi şeyler söyler inşallah.
evt cnm yaa goodjin sevindirdi bizi. rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip eder inşallah.

nasıl olimmm kuzum sıkılıyomm bugün cokk
ivit bende cok sevindim yeni hamişimizee
git bakalımmm ne dicek ne cıkıcak testte için rahatlasınn kurabiyemm....
cok ii yaptınn yanımıza gelmekle ösledimm bugünn seniii

canım cok soğuk dışarısııı ya cıkıp dolanıyımda zaten donuyomm en iyisi evimm kociş gelsinn birlikte cıkarıss olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…